home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Happy Каблешков

бул. Тодор Каблешков 53, София
Кухня: Интернационална, Суши и BBQ Район: Манастирски Ливади Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Гордана Белеска Beleska

Прекрасно и на ниво както винаги!

Виж повече

За "Happy Каблешков"

Happy Каблешков се намира в софийския квартал „Манастирски ливади“ и е разположен на партера на търговския център „Friends” върху близо 700 кв. м площ. Интериорът му е коренно различен в сравнение с останалите заведения от веригата. Дизайнерите са заложили на нова концепция - червени акценти, ламперията по стените е в цвят „тъмен шоколад”, а сепаретата са с луксозна кожена тапицерия. 

Ресторантът разполага с голям паркинг, а в ресторанта могат да се настанят 170 човека вътре, и 120 в откритата част.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време: 11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Гордана Белеска Beleska
София / 29 Ноември / 10:43 ч.

Прекрасно и на ниво както винаги!

Стиляна Георгиева
София / 27 Ноември / 14:20 ч.
Vania Parvanova
София / 20 Ноември / 21:21 ч.
Полина Маринова
София / 17 Ноември / 15:37 ч.

С резервацията всичко беше коректно направено. Единствено ако беше направена отстъпка щеше да е по-смислено, защото такава резервация всеки може да направи на оставения телефон на заведението.

Владимир Александров
София / 14 Ноември / 22:38 ч.
Всичко беше прекрасно!
Вероника Петкова
София / 10 Ноември / 14:10 ч.
Svetla Mavrova Mavrova
София / 06 Ноември / 15:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, съжаление не сме доволни от обслужването. Сервитьорката счупи до нашата маса соев сос, изпръска ни дрехите и никаква загриженост или внимание . Хепи не е това, което беше. Поздрави!

Петър Илиев
София / 31 Октомври / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше под всякакво ниво

ГЕОРГИ СЕРАФИМОВ
София / 27 Октомври / 15:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително доволен за пореден път ,както от храната така и от обслужването. Топ.

Диана Данева
София / 27 Октомври / 14:24 ч.

Вчерашното ни посещение в Хепи Каблешков беше по повод именния ден на мъжа ми. Разбирам че беше Димитровден и заведението беше пълно, но седях с две малки деца 15 минути без никой да дойде поне да остави листа за рисуване. Нищо че след нас дойдоха хора които веднага бяха посрещнати с меню и обслужени. Трябваше да звънна изнервено вече сигурно 5 пъти за да дойде някой. Също така храната ни се забави, а когато дойде донесоха само 2 порции, трябваше да се изядат почти за да дойдат и останалите 2...А ние сме свикнали да ядем заедно като семейство и това допулнително развали настроението на всички ни... И накрая този десерт който е супер скъп Брюлето с орео, супер гадна гняс от мазнина! Никога повече не бих поръчала брюле. Най-гадните мазнини смесени, така че да ти запушат завинаги артериите. Обърнете внимание и променете нещо или го махнете, да не тровите хората и то за десерт за 7,50лв... Благодаря!

Silvia Georgieva
София / 24 Октомври / 18:07 ч.
Както винаги, невероятно обслужване, много вкусно и бързо!
Спас
София / 19 Октомври / 14:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Редовни клиенти сме но не бяхме посещавали след ремонта....до вчера нямахме никакви забележки но след вчерашната вечеря останахме разочаровани от сервиза???? 1во чакахме повече от 30мин за напитките 2ро усещаше се че сервитьорката не мажеше да смогва с толкова много маси които имаше и на края като за капак от това че сервитьорите бързат да сервират и всичко е на тагадък защото изостават и се бавят поръчките бях залян с чаша вино бутната от помощник сервитьора....той съответно се извини и аз му приех извинението но тези неща нямаше да се случат ако не се натоварват сервитьорите с допълнителни маси които те обслужват с трудности....храната както винаги беше много вкусна

0898955988
София / 14 Октомври / 15:34 ч.
Както винаги обслужването е на ниво, храната беше вкусна
Елена Янкова
София / 26 Септември / 09:25 ч.
Храната и обслужването са си на ниво както винаги, единственият минус според мен е, че след ремонта, вече няма детски кът, а това ни беше едно от съображенията за тази резервация. Благодаря на персонала за търпението към нас!
Иванка Велиева
София / 24 Септември / 21:24 ч.

Здравейте, както обикновено храната и обслужването на място, бяха на ниво. Очакванията ни след направения ремонт вътре да е по приятно, а и по-просторно откъм разположението на масите, не се оправдаха. Масите са набутани буквално една в друга. За компания от 7 човека (която не е толкова голяма) не ни дадоха сепаре, а бяха събрани две маси с различна ширина и хората бяха сбутани един в друг - неприятно усещане. Паркингът се доплаща - не е ок. Отстъпка за посещение над 6 човека, липсва - не е ясна логиката. Може би цялата концепция - без отстъпка за повече хора и без адекватни маси, трябва да води към извода - Щом сте повече хора, отидете на друго място?

Юри Братанов Братанов
София / 23 Септември / 15:18 ч.
Много добре си изкарахме
Магдалена Златева
София / 22 Септември / 18:24 ч.

Хепи е любимият ми ресторант и има защо, храната и обслужването са винаги супер.

Rumyana Ignatova Игнатова
София / 12 Юли / 14:36 ч.
Емилия
София / 20 Юни / 15:24 ч.

Здравейте, до сега не сме имали проблеми с обслужването в ресторанти Happy. Вчерашното обслужване не беше на ниво, постоянно трябваше да търсим сервитьор за да поръчаме нещо, имаше забавяне с доставката на поръчки и порциите бяха изключително по-малки в сравнение с Happy ресторанта в Paradise, месата бяха прекалено изпечени и жилави в сравнение с другите ресторанти. Изключително сме разочаровани след престоя като дори нямаше отстъпка/компромис с цената!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Григор Григоров
София / 02 Юни / 14:04 ч.

Отлично обслужване. Добра храна!

Делчо Георгиев Зимбилов
София / 28 Май / 18:43 ч.

Много любимо място. Обслужване на ниво

Алена
София / 25 Май / 14:16 ч.
Иван Ботев
София / 04 Май / 16:13 ч.
Делчо Георгиев Зимбилов
София / 02 Май / 17:56 ч.
Кристина Маринова
София / 29 Април / 16:12 ч.

Добро обслужване и вкусна храна както обикновено .

Bilyana Vassileva
София / 27 Април / 14:37 ч.

Понеже ми изпращате имейл , че не съм се явила и Ви задържам масата, искам да Ви информирам: Бях в точния час 12:30 в ресторанта и съобщих, че имам резервация през ReZZo на персонала, настаниха ни и след като бяхме платили вече сметката забелязах, че не е отразена отстъпката, която предлагате, но не направих забележка на персонала, защото вече бях платила. Моля да си актуализирате информацията , а не да ми изпращате писма че съм некоректна към Вас, точно обратното е

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Happy Каблешков бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. След кореспонденция с управител, установихме, че се получило недоразумение при предаване на информацията. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Бойка Милова
София / 26 Април / 22:34 ч.
Доволни сме от обслужването и храната,страхотна препоръка за бяло вино.
Симона Христова
София / 18 Април / 14:24 ч.
Приятна атмосфера, вкусна храна както винаги, чудесно обслужване!
Веселин
София / 17 Април / 14:13 ч.
Даниела Манова
София / 17 Април / 14:03 ч.

Както винаги страхотно обслужване и вкусна храна!

anelia Zinovieva
София / 10 Април / 08:09 ч.

Беше чисто, вкусно и много приятно.

Антонина Димитрова
София / 06 Април / 22:12 ч.
Диляна Мелникова
София / 04 Април / 13:53 ч.
Всичко беше Ок.
Кристина Богданова
София / 02 Април / 15:07 ч.

Всичко беше супер! Благодарим

Станислава Нейчева
София / 02 Април / 14:58 ч.

Прекарахме отлично с приятели при вас. Храната беше вкусна и пбслужването - на ниво. Хепи, благодарим!

Мария Иванова
София / 29 Март / 14:26 ч.

Много добро обслужване, вкусна храна!

Делчо Георгиев Зимбилов
София / 27 Март / 20:28 ч.

Изкарахме много добре, храната беше прекрасна, обслужвабето на ниво. Само една малка забележка, бяхме в залата за непушачи , но вратата, която отделя двете зали , почти не се затваряше и се усмърдяхме на цигари

Кристина Богданова
София / 24 Март / 14:01 ч.

Всичко беше супер. Благодаря!

Сергей Тодоров Todorov
София / 18 Март / 14:11 ч.
Бях с дете, поръчахме салата и Шакшука с Кюфтенца. Никъде не пише, че е силно пикантно, към непоносимо да се яде. Познайте дали детето хапна втори път
Даниела Спирова
София / 17 Март / 14:19 ч.
Александър Винчев
София / 14 Март / 15:51 ч.
Принципно това е едно от любимите ми заведения от веригата. Всичко беше наред, като изключим една досадна врата към пушачите, която клиенти често оставяха отворена, а персонала не се сещаше да затвори и наоколо доста миришеше на цигарен дим.
Светла Сотирова
София / 14 Март / 08:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки, че бяхме с деца ни настаниха в зимната градина. Липсваше каквато и да е вентилация в помещението и миришеше толкова силно, че дрехите ни се пропиха с дим. Отделно температурата беше под нормалния минимум, няколкото лампи не успяваха да стоплят въобще и това ни принуди да хапнем много набързо и да си тръгнем, преди да се простудим. Отделно и обслужването беше на на по - ниско ниво от обикновено, а някои от ястията бяха с доста по - ниско качество от това , което сме свикнали да получаваме в други ресторанти на веригата (каламари). Бяхме поканили близки приятели и си умрях от срам пред тях къде съм ги докарала, едва ли ще повторим!

Елена Недялкова
София / 12 Март / 21:08 ч.

Храната беше вкусна, както винаги! Сервитьорите любезни. До момента, в който поискахме сметката. Поднесоха ни касов бон без включена 15% отстъпка за резервация през REZZO. Което доста ни учуди, тъй като на входа ни приеха с тази резервация, настаниха ни на определената за тази резервация маса, на която имаше талонче за тази резервация, което талонче сервитьорката взе при нашето настаняване... Накратко - помолихме учтиво и възпитано да ни бъде приспадната отстъпката. Която внезапно от 15% стана на 10%... Което пък не ни се хареса, ама хич... И тъй, оставихме сумата, която дължахме. За жалост сервитьора имаше наглостта да ни догони с твърдението, че сме платили по-малко. Това от своя страна породи нуждата от опреснителен урок ниво пети клас за това, как се смятат проценти... С други думи, едва ли ще повторим да отидем там. Тъпо, понеже от години посещаваме ресторантите HAPPY навсякъде, където ги има. И досега не сме се разочаровали.

Петранка Коцева
София / 12 Март / 14:55 ч.
Ядеш и ревеш на тръгване- паркинг 3 лв.на час !
Ваня Крумова
София / 10 Март / 16:44 ч.
Много приятна атмосфера, вежливо и професионално обслужване, вкусно и разнообразно меню. Благодарности за прекрасната вечеря, обслужване и обстановка в Хепи Каблешков!
Никола Драгиев
София / 05 Март / 14:28 ч.
Емил Витков
София / 05 Март / 12:09 ч.

Салатата Капрезе с авокадо е супер!

Емил Витков
София / 05 Март / 12:09 ч.

Много добра кухня и обслужване.

Анастасия Божкова
София / 28 Февруари / 11:16 ч.
Всичко беше чудесно!
Димитър Станев
София / 26 Февруари / 18:45 ч.
Супер, както винаги
Taner Ali
София / 25 Февруари / 14:18 ч.
Dariyan Yordanoski
София / 18 Февруари / 13:06 ч.

Everything fine, but they FORGOT to calculate the discount of 15% to the bill. Why on good earth did I make the reservation then????

Филип Пейков
София / 17 Февруари / 18:20 ч.

Всичко беше наред, обслужване, храна, но отстъпката не беше начислена в сметката. Мислех, че запазвайки през сайта, отстъпката ще се калкулира автоматично или поне ще я имат предвид преди да ударят тотала.

Камелия Ибовска
София / 15 Февруари / 15:09 ч.
В Happy винаги е прекрасно - вкусна храна, любезен персонал, добро обслужване уютна обстановка.
Vasil Ivanov
София / 13 Февруари / 14:16 ч.
Росен Коцев
София / 12 Февруари / 15:01 ч.

Всичко беше идеално. Вкусна храна, бързо и добро обслужване както винаги.

Емил Витков
София / 08 Февруари / 09:39 ч.
Много добра кухня и обслужване!
Моника Миленкова
София / 06 Февруари / 22:33 ч.

Супер! :)

Юлияна Ангелова
София / 04 Февруари / 10:44 ч.
Захарина Костова
София / 30 Януари / 20:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Препоръчвам, вече няколко пъти ползвам резервация в rezzo и съм изключително доволна!

Виктория Пунчева
София / 30 Януари / 20:19 ч.

Храната и обслужването бяха окей, но не беше отразена отстъпката от Резо в сметката. За съжаление чак като се прибрахме се сетихме за отстъпката. Жалко, че се разчита клиентите да напомнят.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Моника Миленкова
София / 29 Януари / 14:21 ч.

Чудесно отношение от страна на персонала, както винаги.

Nelly Arabadjieva
София / 24 Януари / 14:32 ч.
Персонала беше много учтив. Направиха изненада на дъщеря ми, която беше рожденичка. Храната вкусна и не на последно място - музиката много ми хареса. Бих отишла отново и бих го препоръчала на мои познати.
Ekaterina Dimova
София / 23 Януари / 15:18 ч.

При заплащане на сметката не беше взета предвид отстъпката от 15% обявена при завършването на резервацията. При молба от наша страна да се коригира сервитьорът обясни, че единствен вариант за това е да заплати той разликата от сумата. След кратък спор оставихме нещата така, но общо намирам за неприемливо-със сигурност вриант имаше, но не ни беше предложен.

Моника Миленкова
София / 22 Януари / 16:21 ч.

Доволни, както винаги! :)

Мария Иванова
София / 21 Януари / 14:47 ч.

Много добро обслужване. Вкусна храна!

Бойко Велчев
София / 21 Януари / 14:03 ч.
Емил Витков
София / 20 Януари / 15:35 ч.
Малко бавно се развиваха нещата със сервирането...
София Апостолова
София / 20 Януари / 14:04 ч.

Не ни бяха приспаднати 15 % отстъпка при заплащане на сметката!

Маргарита Папанова
София / 18 Януари / 15:42 ч.
Добринка Вашкова
София / 18 Януари / 14:50 ч.

Както винаги всичко беше на ниво! Усмихнат и любезен персонал,бързо и качествено обслужване. Вкусна храна! Препоръчвам!

Лилия Димитрова
София / 17 Януари / 10:54 ч.

Храната и обслужването бяха на ниво,но една забележка- когато клиен е с отстъпка и решава да я ползва , да я прилагат в сметката,не да се правят на луди

Мила Добрева
София / 16 Януари / 15:09 ч.

Хубава храна, обслужването от момчето беше на високо ниво. Една забележка : да подобрят вентилацията в зимната градина.

0898955988
София / 15 Януари / 15:09 ч.
Асен Илиев
София / 08 Януари / 17:32 ч.

Всичко беше перфектно.

Явор Николов
София / 07 Януари / 14:17 ч.

Обслужването беше супер, както и храната, но масата беше под всякаква критика, през цялото време вратата към външна зала се отваряше и затваряше, дори ми истина основното от вятъра. Тази маса изобщо не трябва да е там! Изключително неприятно!

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство! Уведомили сме управата на обекта, като те ни увериха, че ще вземат незабавни мерки. 

Емил Витков
София / 05 Януари / 01:31 ч.
Много добра кухня и обслужване.
Джули Иванова
София / 04 Януари / 13:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Уютно, топло (дори и във външната зала) и вкусно!

Джули Иванова
София / 04 Януари / 13:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Учтив персонал, добро настроение и вкусно коледно меню!

Ивайло Бъчваров
София / 31 Декември / 15:49 ч.
Всичко беше чудесно! :-)
Росена Гаджева
София / 28 Декември / 06:21 ч.

Вкусна храна и бързо обслужване, какво повече е необходимо на човек за да прекара добре в заведение за хранене?!

Мила Добрева
София / 27 Декември / 14:01 ч.

Топло, уютно, добро обслужване. Препоръчвам

Ивайло Бъчваров
София / 26 Декември / 18:26 ч.

Всичко беше на ниво от храната до обслужването!

Веселин Радков
София / 18 Декември / 16:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Захарина Костова
София / 18 Декември / 15:44 ч.
Martina Teneva
София / 17 Декември / 14:17 ч.

Обслужването беше отлично, храната вкусна, но в салатата ми имаше косъм, което тотално развали приятното прекарване.

Катя Ценкова
София / 15 Декември / 10:01 ч.

Много добър персонал, доволни сме от престоя си в заведението. Храната беше превъзходна.

Паулина Нинова
София / 12 Декември / 14:02 ч.

Храната беше вкусна и обслужването на ниво.

Лилия Енчева
София / 30 Ноември / 14:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки, че оставих 10* на анкетата със сметката, съм крайно разочарована от този обект на Хепи, що се касае до храна. Обслужването както винаги беше добро, а блюдата дори не успяхме да ги довършим, въпреки, че сме редовни посетители на веригата. Имах и здравословен дискомфорт след тази вечеря... Много ниско ниво, определено съм разочарована, за първи и последен път посещавам този обект.

Джулия Христова
София / 27 Ноември / 15:15 ч.

Обичам Хепи и съм много доволна от храната и обслужването !

Лозанка Кръстева
София / 22 Ноември / 09:48 ч.
Гергана Василева
София / 10 Ноември / 19:39 ч.
Емил Витков
София / 16 Октомври / 17:16 ч.

Много добри кухня и обслужване!

Делян Йотов
София / 16 Октомври / 14:18 ч.
Ivan Tsonev
София / 11 Октомври / 14:17 ч.
Добринка Вашкова
София / 08 Октомври / 00:16 ч.
Чудесна обстановка, любезен персонал, вкусна храна. Happy любимо място!
Ивелина Симеонова
София / 20 Септември / 19:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много съм доволна и от двата екипа Rezzo/Happy. Направих запитването онлайн, получих обаждане+потвърждение по телефона. Когато пристигнах на място, резервацията беше налична и всичко беше наред. Благодаря!

Стефан Йотов
София / 16 Септември / 14:13 ч.
Прекарахме си супер!
Румяна Ангелчовска
София / 28 Август / 14:01 ч.
Йоан Ангелов
София / 19 Август / 10:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Голямо забавяне във взимането на поръчките, сбъркана поръчки мързеливи сервитьори.

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство при посещението Ви в Happy Каблешков. Уведомили сме управата на обекта като те ни увериха, че ще вземат всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Димитър Наков
София / 18 Август / 22:04 ч.
Беше прекрасно. Благодаря на персонала.
Емил Витков
София / 26 Юли / 16:27 ч.
Много добра кухня и обслужване!
Ивета Спасова
София / 05 Юли / 17:44 ч.
Останахме доволни от храната и обслужването.
Явор
София / 30 Юни / 18:34 ч.
Отменям
Hадя Баладжанова
София / 13 Юни / 14:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше добро !

Боряна Попова
София / 20 Май / 11:58 ч.
Мартин
София / 17 Май / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Супер е!

Климент Петков
София / 17 Май / 14:04 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше на ниво! Благодаря Ви!

Daniel Dimitrov
София / 15 Април / 14:06 ч.
Лора Даскалова
София / 22 Март / 17:54 ч.
Прекрасно място, вкусна храна и страхотен персонал!
Георги Койчев
София / 08 Март / 14:05 ч.
Прекаеахме чудесно,всичко беше на ниво! Чудесно отношение от страна на сервитьорите,които обслужваха нашата маса !
Кузман Кузмов Кузмов
София / 05 Март / 10:59 ч.

Всичко беше перфектно - храната, хората, обслужването, заведението като цяло е на много високо ниво. Останах изключително доволен.

Мина Рударова
София / 15 Ноември / 20:49 ч.
Прекрасно обслужване и отношение към клиентите!
Росица Кирилова
София / 17 Октомври / 21:14 ч.
Ив. Иванова
София / 07 Октомври / 12:07 ч.
Благодаря за услугата Rezzo да направи резервацията вместо мен! Беше супер!
Климент Петков
София / 18 Юли / 23:27 ч.
Климент Петков
София / 24 Юни / 14:13 ч.

Всичко беше прекрасно! Благодаря!

Фани
София / 10 Юни / 07:45 ч.

Супер вкусно и приятно както винаги! Любезен персонал

Йордан Йорданов
София / 02 Юни / 15:00 ч.

Всичко беше чудесно, изкарахме много приятна вечер!

Цвете Дръгина
София / 01 Юни / 14:08 ч.
Наташа Митева Miteva
София / 28 Май / 21:58 ч.
Беше много задимено от цигари.Пуешкия стек беше пресолен.Оказа се и развален.
Слава Филипова
София / 18 Май / 14:03 ч.
Анастасия Рангелова
София / 24 Февруари / 16:40 ч.
Бързо обслужване, приветлив персонал и вкусна храна :)
Паулина Нинова
София / 18 Февруари / 23:02 ч.
Не бих искала когато съм на вечеря в реномиран ресторант, на седесната маса да плаче бебе, особоно вечер след 20.00. Смятам че е недопустимо да има толкова малки деца късно вечер. А понякога в този ресторан затават просяци до масата и докато не получат пари, не се махат.
Елена Орачева
София / 13 Февруари / 14:01 ч.
Мария Кованджиева
София / 12 Февруари / 14:15 ч.
Страхотно.
Виктория Миланова
София / 07 Февруари / 15:29 ч.

Мило обслужване и хубава храна!

rositsa ruseva
София / 05 Февруари / 16:46 ч.

ЧУДЕСНО ОБСЛУЖВАНЕ И ОТЛИЧНА ХРАНА!

Владимир Александров
София / 04 Февруари / 15:06 ч.
Всичко беше страхотно!
Калин Павлов
София / 28 Януари / 14:27 ч.
Антон Стойчев
София / 24 Януари / 00:14 ч.

Обслужване и храна на високо ниво, малко са стеснили обстановката за да поемат повече клиенти, но не е фатално. Доволни останахме!

Валентина Димитрова
София / 22 Януари / 12:03 ч.
Беше прекрасно! Бях много приятна изненадана, защото се бяхме събрали в семеен кръг по повод рождения ден на сина ми(без да сме го анонсирали преди това) и му беше поднесена тортичка със свещички, получихме и подарък снимка, което беще великолепен жест! Благодарим
Стоил Ташев
София / 03 Януари / 14:15 ч.
Пламен Гачев
София / 30 Декември / 14:01 ч.
Без забележки!
Ласло Клайн
София / 29 Декември / 13:06 ч.
Добро обслужване и добра кухня, както обикновено!
Vladimir Georgiev
София / 24 Декември / 14:18 ч.
Ужасно!
Капка Ставрева
София / 16 Декември / 15:43 ч.
Хубаво меню, чудесно обслужване, всичко беше на ниво - както винаги!
Камелия Ибовска
София / 08 Декември / 20:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не знаехме, че детския кът ев ремонт и детето нямаше къде да играе. Обслужването този път не беше най-доброто, каквото обикновено е.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще

Капка Ставрева
София / 28 Ноември / 14:47 ч.
Чудесно меню, персонала много учтив и любезен, както винаги - всичко на ниво!
Цветелина Гутева
София / 20 Ноември / 14:14 ч.
Паулина Нинова
София / 19 Ноември / 19:32 ч.

Сервитьорите бяха любезни, а храната изключително вкусна.

Анастасия Рангелова
София / 17 Ноември / 11:33 ч.

Приятна обстановка и бързо обслужване.:)

Антоанета Богданова
София / 03 Ноември / 21:59 ч.
Резервирах точно там, защото прочетох, че има детски кът. Няма детски кът. Има една пързалка, насред супер мръсотия, между тоалетните и шкафчетата на персонала. Студено е и мирише ужасно и е супер неподходящо място за деца. Много съм разочарована от иначе “добрите” заведения.
Атанас Дженков
София / 02 Ноември / 14:30 ч.
Добър ресторант вкусна храна, малко бавно обслужване, и трябва по няколко пъти да напомняш какво си поръчал.
Павлина Атанасова
София / 01 Ноември / 08:21 ч.
Прекрасна вечер, вкусна българска кухня, обслужване на ниво. Наслаждавайте се, няма да съжалявате.
Стиляна Георгиева
София / 28 Октомври / 14:13 ч.
Zlatka Duneva
София / 26 Октомври / 18:17 ч.

Прекарахме чудесно!Беше ни предоставена голямо комфортно сепаре, обсужването бе на висота, храната и напитките - отлични! С удоволствие ще повторим!

Даниела Маноилова
София / 18 Октомври / 17:58 ч.
Бързо обслужване и вкусна храна в добра компания... какво повече му трябва на човек...
Диан
Велико Търново / 14 Октомври / 00:53 ч.
Брилянтно обслужване. Отново си тръгнахме Хепи!
Юлия Каменова
София / 10 Октомври / 14:05 ч.
Юлия Георгиева
София / 09 Октомври / 15:00 ч.
Храната и мястото са много хубави
Нина Янева
София / 06 Октомври / 21:54 ч.
Asen Prahov
София / 01 Октомври / 14:38 ч.
Мария Иванова
София / 30 Септември / 22:17 ч.
Фарида Калбахани
София / 24 Септември / 22:10 ч.
Много вкусно и прекрасно обслужвание
Ивайло Йотов
София / 18 Септември / 08:31 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

не ми хареса обстановката , "лятната градина" е заградена част от паркинг и колите ти буфкат с ауспусите в чинията...! не бих повторил. иначе обслужване- страхотно и храната е като във всяко хепи.

Stefan Karapanchev
София / 03 Септември / 14:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше изключително невкусна и обслужването беше под всякаква критика. Няма нищо общо със стандартите н Хепи,.

Илияна Стойчева
София / 03 Септември / 09:29 ч.
Много приятно и много вкусна храна...
Габриела Николова
София / 02 Септември / 14:57 ч.
Камелия Ибовска
София / 26 Август / 09:26 ч.
Както винаги всичко беше супер.
Даниела Маноилова
София / 25 Август / 19:32 ч.
Стоян Зубев
София / 21 Август / 15:12 ч.
Цветанка Стайкова
София / 15 Август / 10:30 ч.
Вкусна храна и коректно обслужване, препоръчвам
victoria dineva
София / 10 Август / 14:38 ч.

Изключително бавно и непрофесионално обслужване

Vladimir Georgiev
София / 07 Август / 14:16 ч.
Капка Ставрева
София / 06 Август / 14:41 ч.
Виктория Тенева
София / 01 Август / 18:33 ч.
Даниела Маноилова
София / 27 Юли / 17:40 ч.
rositsa ruseva
София / 22 Юли / 14:51 ч.
Всичко беше чудесно! Отново ще посетим заведението!
Димитър Вангелов
София / 18 Юли / 14:26 ч.

Всичко беше страхотно!

Николай Димитров
София / 17 Юли / 17:15 ч.
Много добра храна, професионално обслужване. Препоръчвам заведението.
Светлозара Димитрова
София / 10 Юли / 16:04 ч.

Всичко беше прекрасно! Благодаря на персонала за приятното обслужване!

Диана Лукова
София / 05 Юни / 23:01 ч.
Беше превъзходно!
sergio piera
София / 03 Юни / 14:26 ч.
Ние не останахме да ядем защо ресторант беше много мръсно, наи много баните. Отидохме да ядем в Happy Ракоски.
Костадинка Стоянова
София / 17 Май / 21:04 ч.
Боряна Ранделова
София / 14 Май / 16:34 ч.
Бързо и ефективно, както винаги, и то с 20% отстъпка.
Евдокия Филипова
София / 13 Май / 14:10 ч.
Невена Дармонева
София / 10 Май / 08:53 ч.
Много съм доволна от резервацията, защото не се налагаше да изчакваме на вратата, заради препълнен ресторант. Обслужването, както винаги, беше на много високо ниво. Получихме и отстъпката, както беше по предварителен план - нима мога да бъда по-доволна?!
Златка А
София / 07 Май / 22:44 ч.

Много не учтив персонал няма довиждане няма нищо не те посрещат учтиво а си говорят между тях си клиентите си седят и чакат не съм доволна ама грам

Христина Калъмова Калъмова
София / 07 Май / 10:24 ч.
Хубава вечер, с добри приятели! Добра кухня и обслужване.
Vladimir Georgiev
София / 16 Април / 14:42 ч.
Лилия Крумова
София / 15 Април / 09:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Нивото на обслужване е спаднало драстично,не може да чакаш 15 минути да ти донесат меню и после още 30 минути да ти вземат поръчката.Жалко,защото харесвах това заведение!

Daniela Andreeva
София / 13 Април / 15:35 ч.
Беше страхотно???? Благодаря Ви!
Росица Господинова
София / 10 Април / 17:52 ч.
Перфектно и вкусно както винаги
Христина Калъмова Калъмова
София / 31 Март / 15:55 ч.
Доволна съм от заведението, обслужването и кухнята. Препоръчвам!
Силвия Паунова
София / 30 Март / 15:39 ч.
Благодаря на Хепи! Винаги посещавам Хепи, защото съм сигурна, че това е правилното място, където ще се наслаждавам на вкусна, качествена и интересна храна, добри напитки и удивително обслужване, едно ниво, което се поддържа, независимо от това в кое от веригата заведения си. Една верига, която никога не ме разочарова и непрекъснато обновява и развива своя имидж. Не се притеснявам да поканя приятели, защото съм убедена, че ще оценят качеството и детайла, ще бъдат приятно изненадани и доволни. Препоръчвам горещо и съм щастлива, че Хепи Каблешков е наблизо до мен.
Нина Даганова
София / 27 Март / 07:56 ч.
Много приятно и бързо обслужване.
Олга Танева
София / 22 Март / 15:57 ч.

Чудесна храна,обслужване на ниво,много сме доволни.Благодаря на целия персонал за чудесната вечер

Илияна Нейкова
София / 19 Март / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването и пбстановката са на високо ниво. Правят прекарването приятно. Типло и уютно е. Тоалетните обаче, този път бяха студени, тъмни, усоини. На пода в общите помещения се въргаляха хартии. Кабинките бяха чисти, но някак тъмни. Вицът тази седмица е доста расистки.

Миглена Станоева
София / 19 Март / 08:44 ч.
Страхотни, както винаги!
Илияна Нейкова
София / 17 Март / 16:14 ч.

Беше удоволствие за мен и семейството ми да сме гости в ресторанта. Всичко беше на високо ниво и нито за момент не се промени, въпреки натовареният ден и час. Удоволствие е за нас да сме в компанията на усмихнатия и професионален екип на Хепи. Благодаря Ви!

Latinka Ducheva
София / 16 Март / 20:18 ч.
Петя Илиева
София / 15 Март / 14:43 ч.
Масата ни беше прекрасна, голяма, със сепаре. Сушито беше много много вкусно. Идеална вечеря
Магдалена Валентинова
София / 14 Март / 11:00 ч.
TASHKO DIMITROV
София / 11 Март / 09:37 ч.
Отлично обслужване и вкусна храна!
Ивайло Иванов
София / 10 Март / 12:39 ч.

Много приятно място, персонала е прекрасен и отзивчив. Атмосферата много ми харесва!

Росица Господинова
София / 09 Март / 20:38 ч.
Това е любимият ни ресторант. Изкарахме си чудесно. Храната е прекрасна и обслужването е на високо ниво. Щастливи сме в HAPPY. Благодарности за всички, които работят там!
Марина Митова
София / 07 Март / 15:00 ч.
Сервитьорката, която обслужваше нашата маса донесе на мъжа ми салата и след 5 мин мина един сервитьор, който му взе чинията под носа с репликата "Опааа" и замина. Аз бях толкова възмутена, че преди да се отдалечи, го попитах дали няма да каже поне едно "Съжалявам" или "Извинете", на което той отвърна с "Да, да". Много арогантно отношение от споменатия сервитьор. Сушито, което ядохме беше доста безвкусно. Тоалетната на заведението е страшно занемарена - олющен, ронещ се таван (направи ми впечатление, защото висеше мазилка близо над главата ми) и хигиената е под всякаква критика.Ресторантът е доста под нивото на останалите ресторанти Хепи в София. Честно казано не бих се върнала отново там.
Татяна
София / 04 Март / 16:54 ч.

Всичко на ниво.

Биляна Кръстева
София / 01 Март / 14:04 ч.
Много добро обслужване, сервитьорката ни беше много мила и любезна, всичко беше наред с резервацията и отстъпката! Благодаря на всички за приятно изкараната вечер!
Boyan Boyanov
София / 25 Февруари / 10:49 ч.
Ласло Клайн
София / 21 Февруари / 08:19 ч.

Добро обслужване и добра кухня, както обикновено!

Мирослав Димитров
София / 13 Февруари / 15:39 ч.
Саша Александрова
София / 09 Февруари / 14:14 ч.

Беше добре,като изкючим това,че трябваше постоянно да напомняме на сервитьорите да ни донясят разни неща.

Саша Александрова
София / 09 Февруари / 14:13 ч.

Беше ужасно!Цяла вечер персонала минавайки зад мен бутаха стола!Слагайте масите така че да може да се минава без персонала да се блъска!

Mihaela Manasieva
София / 01 Февруари / 14:01 ч.

Всичко беше чудесно!

Александър Урманов
София / 21 Януари / 14:04 ч.
Камелия Нейкова
София / 20 Януари / 21:36 ч.
Благодарим Ви за любезното обслужване, с което направихте нашия празник още по- приятен и весел!
Маргарита Папанова
София / 13 Януари / 23:01 ч.
Георги Главчев
София / 07 Януари / 08:39 ч.
Виктория
София / 03 Януари / 14:22 ч.

Супер, както винаги :)

Звезделина Халтъкова
София / 31 Декември / 15:08 ч.
Мила Добрева
София / 30 Декември / 14:00 ч.
Ваня Иванова
София / 24 Декември / 15:19 ч.

Храната е страхотна,но мястото на което ни бяха настанили ,беше студено .

Силвия Джурова
София / 20 Декември / 15:25 ч.

Много съм доволна , че се сетих да резервирам със сайта :), Всичко беше бързо точно удобно и по - евтино ! Заведението е едно от любимите ми и за пореден път останах много доволна и от храната и от обслужването!! Препоръчвам !

Илияна Стойчева
София / 19 Декември / 15:55 ч.
Много приятно и уютно...
Емилия Петкова
София / 06 Декември / 14:02 ч.

Разнообразно меню, бързо и внимателно обслужване и приятна атмосфера. Налична градина за пушачите :-)

Ива Манева
София / 04 Декември / 10:53 ч.

Всичко беше страхотно и на ниво!!!

Наташа Златева
София / 03 Декември / 14:03 ч.
Приятна обстановка и вкусна храна.
Виктория
София / 27 Ноември / 19:55 ч.

Вкусно и приятно, както винаги :)

Viktoria Cvetanova
София / 15 Ноември / 15:22 ч.
Прекалено е горещо и задушно и претъпкано. Останалото е ОК.
RANGEL YANCHEV
София / 14 Ноември / 15:05 ч.

Супер както винаги!

Емил Витков
София / 12 Ноември / 18:25 ч.

Много добра кухня и обслужване.

RANGEL YANCHEV
София / 09 Ноември / 16:42 ч.

Всичко беше на ниво както винаги. Никакви проблеми с резервацията и отстъпката. Препоръчвам!

Евдокия Филипова
София / 09 Ноември / 14:53 ч.

добра обстановка, чудесна храна

Георги Божинов
София / 30 Октомври / 14:10 ч.
Димитър
София / 27 Октомври / 14:14 ч.
Всичко беше отлично!
Христина Калъмова Калъмова
София / 19 Октомври / 20:42 ч.

Добро обслужване с чудесна кухня. Препоръчвам това заведение!

Виктория
София / 18 Октомври / 18:20 ч.
Всичко беше супер :)))
Виктория Милева
София / 16 Октомври / 22:10 ч.

Всичко беше вкусно и бързо приготвено.

Росица Господинова
София / 15 Октомври / 15:24 ч.
Обядът ни беше прекрасен, както винаги. Вкусна храна, приятна обстановка и отлично обслужване. Благодаря ВИ.
Dimitar Shopov
София / 08 Октомври / 10:45 ч.
Stanislava Angelova
София / 05 Октомври / 16:44 ч.
Жанет Томева
София / 04 Октомври / 14:15 ч.
Мина
София / 01 Октомври / 07:02 ч.
Росица Господинова
София / 04 Септември / 05:25 ч.

Прекрасна вечеря. Благодаря на служителите за отличното обслужване и вкусната храна! Вие сте любимият ни ресторант.

Йордан Йорданов
София / 04 Август / 14:51 ч.

Всичко беше супер.

Калоян Гюпчанов Гюпчанов
София / 03 Август / 21:45 ч.

Беше вкусно и приятно.

Даниела Маноилова
София / 02 Август / 23:05 ч.

Прекрасно място. Чудесна храна. Обслужването беше наистина професионално - благодарим на Петя за доброто настроение, вниманието и съветите. Това момиче беше невероятно. Следващия път, когато резервирам маса, ще резервирам и Петя :)

Ангелина Милева
София / 01 Август / 15:22 ч.
Диана Щилянова Щилянова
София / 27 Юли / 18:08 ч.
Ралица Бръдянова
София / 25 Юли / 14:06 ч.

Благодаря за всичко, беше чудесно!

Ласло Клайн
София / 25 Юли / 10:12 ч.

Както обикновено - всичко беше, както трябва! Добра кухня и добро обслужване! Ласло Клайн

Теодора Тинчева
София / 23 Юли / 14:01 ч.
Богомил Бонев
София / 18 Юли / 21:54 ч.

Не съм доволен от персонала , и от храната :(

Лариса Савчева
София / 18 Юли / 21:03 ч.

Обслужване беше на ниво.

Христина Калъмова Калъмова
София / 02 Юли / 15:31 ч.

Доволна съм от кухнята и обслужването!

Георги Главчев
София / 02 Юли / 09:50 ч.

Всичко беше отлично! Без забележки!

Balabanova
София / 30 Юни / 14:26 ч.

Много съм доволна от направената резервация чрез Rezzo.bg! Очакванията ми бяха напълно удовлетворени. По отношение на ,,Хепи Каблешков,, и обслужването също. Благодаря!

Mihaela Terzieva
София / 23 Юни / 09:52 ч.

Всичко беше точно! Благодаря ви!

Десислава Пенева
София / 18 Юни / 08:47 ч.
Явор Кънчев
София / 12 Юни / 14:06 ч.

Хубавото изкарване е гарантирано в Happy ....

Десислава Пенева
София / 08 Юни / 14:02 ч.
Наташа Златева
София / 04 Юни / 15:43 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна.

Снежина Димитрова
София / 30 Май / 11:13 ч.
Снежина Димитрова
София / 30 Май / 11:13 ч.
Julian Tsvetanov
София / 16 Май / 14:11 ч.

Очаквано, качество и атмосфера. Много полезна услуга за резервация!

Мирослав Димитров
София / 29 Април / 00:27 ч.
Мирослав Димитров
София / 29 Април / 00:27 ч.
Мирослав Димитров
София / 29 Април / 00:27 ч.
Тодорова
София / 23 Март / 14:19 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна, всичко беше супер.

Тодорова
София / 23 Март / 14:18 ч.
Храната беше вкусна и на високо ниво,както винаги, бяхме настанени на доста неудобна маса за 4ма, когато бяхме 2ма, но помолихме да ни преместят и избрахме удобно място. Сервитьорката,която ни обслужваше отговаряше на повикване поне след 3тото натискане на бутона.
Алена
София / 23 Март / 12:28 ч.
Ласло Клайн
София / 19 Март / 09:55 ч.

Както обикновено - всичко беше отлично! Благодаря на Искрен за доброто обслужване! Ласло Клайн

Христина Калъмова Калъмова
София / 15 Март / 09:29 ч.
Добро обслужване, вкусна храна. Имам забележка само към пържените тиквички, бяха поели повече мазнина, отколкото трябваше. Като цяло сме доволни и не ни е за първи път, посещението в ресторанта.
Георги Главчев
София / 12 Март / 09:44 ч.
Беше много приятно. Любезен персонал. Бързо сервиране. Вкусна храна.
Цветан Милушев
София / 07 Март / 14:42 ч.
Stoyan Tenev
София / 07 Март / 09:41 ч.

Любезен и отзивчив персонал. Пожелахме промяна на масата заради децата защото в зимната градина се пуши - веднага се съобразиха с желанието ни въпреки натоварената вечер. Отстъпката беше включена в сметката. Много съм доволен от храната и отношението

Румяна Кирова
София / 06 Март / 15:19 ч.

Благодаря на персонала и на всички в Happy ,които се постараха да направят рожденият дн на майка ми страхотен.Истанахме много доволни от храна,обслужване,обстановка!Прекрасни сте както винаги!!!

Vesselin
София / 06 Март / 14:21 ч.
Plamen Popov
София / 28 Февруари / 16:41 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бързо приготвяне и сервиране на храната. Хостесата не бе осведомила сервитьорките за 20% намаление с Rezzo.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента и ресторанта бе установено, че отстъпката е била предоставена.

Стефка
София / 26 Февруари / 14:27 ч.
Всичко беше перфектно, както винаги!
Emilia Atanasova
София / 19 Февруари / 10:31 ч.
Редовно го посещаваме и си имаме любими салати. Доволни сме
Михаела Богданова
София / 19 Февруари / 09:57 ч.
Много приятно!!!
Миглена Павлова
София / 18 Февруари / 14:14 ч.

Беше много приятно!

Петя Димова
София / 15 Февруари / 14:12 ч.
Както винаги всичко беше чудесно !
Daniela Petkova
София / 08 Февруари / 20:34 ч.
Daniela Petkova
София / 08 Февруари / 20:33 ч.
Daniela Petkova
София / 08 Февруари / 20:33 ч.
Бистра Рахнева
София / 22 Януари / 17:34 ч.
Обслужването бързо и безупречно, като винаги. Имам забележка за кухнята: - салата "Киноа с бяла риба" с много зелена салата и без киноа. Суши не добре завити и почти разпадащи се.
Момчил
София / 21 Януари / 23:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обикновено е хубаво, но тази вечер ни обслужва някакъв стажант, който нямаше идея какво точно прави. Така и не ни начислиха 20% отстъпка. Не искаха да ни подпечатат талоните за паркинг, въобще пълна излагация. Едва ли скоро ще повторя.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че е спазил общите условия за получаване на отстъпка от сметката, а именно напомняне от негова страна на персонала, който го е обслужвал. Ресторантът е допуснал неволна грешка и ни е уверил, че ще направят всичко възможно подобно недоразумение да не се случва в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиента ще бъде компенсиран от ресторанта за случилото се.

Иван Михайлов
София / 15 Януари / 20:32 ч.

Беше супер и децата имаха къде да играят.

Христина Динкова
София / 15 Януари / 14:08 ч.
Георги Чинов
София / 10 Януари / 13:38 ч.
Нели Атанасова
София / 08 Януари / 14:03 ч.
Ralitsa Grozdanova
София / 05 Януари / 14:05 ч.

Обслужването беше отлично! Сервитьорката беше толкова приветлива и мила!

Pavel Alexandrov
София / 04 Януари / 14:03 ч.
Ерика Йорданова
София / 29 Декември / 10:49 ч.

Всичко беше на ниво: храната, обстановката и обслужването.

Ива Антова
София / 26 Декември / 15:49 ч.

Beshe mnogo priatno, vsichko beshe nared. Blagodaria vi.

Гергана Урумова
София / 24 Декември / 18:33 ч.
Много хубаво си изкарахме .Единствената забележка е ,че бяхме настанени на самият вход и пътеката при доста свободни маси ... Поздрави !
Tanya Nikolova
София / 16 Декември / 14:29 ч.
Gavrail Gavrailov
София / 14 Декември / 14:14 ч.
Balabanova
София / 12 Декември / 12:49 ч.

Резервацията през ReZZo.bg наистина работи добре. Доволна съм.

Стефка Бончева
София / 07 Декември / 14:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше ок. Единствено не ми направиха отстъпката от 10%, но го видях днес.

Отговор от ReZZo.bg:

 

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Ако спазвате тези условия, няма как да Ви бъде пропусната отстъпката.

Viktor Pavlov Павлов
София / 04 Декември / 15:15 ч.

Супер

Йоана Спасова
София / 04 Декември / 12:46 ч.
Прекарахме чудесно:)
Kliment Klimentov
София / 27 Ноември / 18:22 ч.
Страхотно представяне от Rezzo.bg, сдобих се с 20% отстъпка, а от Happy получих хранително натравяне
Валерия Йонкова
София / 27 Ноември / 17:30 ч.

Доволни сме от резервацията . Беше ни избрана маса на добро място. Обслужването и храната са на ниво

Биянка Маринова
София / 13 Ноември / 21:36 ч.

Благодаря Ви,беше спокойно и приятно!

Несрин Дурмушева
София / 13 Ноември / 14:05 ч.

Страхотна обстановка, храна и атмосфера. А в конкретния случай, освен всичко друго, останахме много доволни от обслужващата ни сервитьорка /жалко че не запомнихме името й/. Беше изключително любезна и отзивчива. Поздравления и до нови срещи!

Мария Размирова
София / 13 Ноември / 13:38 ч.

Функционално и удобно приложение за резервации, дава право и на отстъпка, използвам го при всяка възможност. Заведението е уютно, менюто е разнообразно, а персоналът е любезен и отзивчив.

Яна Лазарова
София / 12 Ноември / 07:55 ч.

Бързо и лесно резервиране. Страхотно отношение и на оператора и на персонала. Малко мъничък детски кът, но свърши добра работа ;).

Снежина Димитрова
София / 11 Ноември / 14:32 ч.
Велислава Миленкова
София / 06 Ноември / 15:46 ч.
Доволни сме всички. Бързо и точно обслужване.
Йоана Спасова
София / 30 Октомври / 19:43 ч.
Всичко беше перфектно!
Ангел Чакъров
София / 26 Октомври / 14:33 ч.

Здравейте! Искам да благодаря на екипа на Rezzo и на Happy Каблешков за проявеното разбиране при закъснението ни вчера и за прекрасното обслужване!

Кристиан Димитров
София / 20 Октомври / 14:11 ч.
Олга Димитрова
София / 15 Октомври / 19:17 ч.
Благодаря за гостопримството! Всичко беше наред.
Ласло Клайн
София / 10 Октомври / 08:05 ч.
Както винаги всичко беше точно. Много добро обслужване и много добра кухня.
Mohamed Alhalabi
София / 25 Септември / 14:01 ч.
Всичко мина страхотно
Вера Трендафилова
София / 23 Септември / 14:10 ч.

както винаги - безупречни

Таня Атанасова
Бургас / 20 Септември / 14:50 ч.

Перфектно обслужване, приятна обстановка, вкусно хапване- в общи линии всичко, заради което сме редовни клиенти на Хепи- отново на ниво!

Владимир Александров
София / 14 Септември / 15:53 ч.

Прекрасна храна, чудесен сервитьор, изкарахме си супер!

Виктория
София / 12 Септември / 17:22 ч.

Всичко беше супер, както винаги ;)

Ради
София / 09 Септември / 14:05 ч.

Лесно резервиране, бързо и любезно обслужване.

Ласло Клайн
София / 22 Август / 16:40 ч.

Както обикновено - беше много приятно и вкусно! Благодаря на Искрен! Ласло Клайн

Цвете Дръгина
София / 17 Август / 14:01 ч.
Александрина Симеонова
София / 16 Август / 21:58 ч.
Вкусна храна. Арогантна, нагла и надменна хостеса! Надписана сметка - беше маркирана салата, която не е донесена.
Магдалена Валентинова
София / 15 Август / 14:34 ч.

Този път учудващо трябваше да викаме сервитьорите по 2-3 пъти за едно и също нещо, а повикването с бутоните май не работеше, защото не се отзоваваха след като позвънявахме. Иначе храната беше вкусна, както обикновено!

Мая Моцова Моцова
София / 02 Август / 14:15 ч.
Благодаря за страхотното обслужване и вкусната храна!
Лина Цветкова
София / 31 Юли / 14:15 ч.
Фарида Калбахани
София / 27 Юли / 15:41 ч.
Всичко беше много Вкусно
Виктория Попова
София / 27 Юли / 07:39 ч.
Stoyan Tenev
София / 24 Юли / 14:06 ч.

добро място. обслужването е на ниво

Магдалена Валентинова
София / 24 Юли / 10:30 ч.
Jackie Milanova
София / 22 Юли / 15:57 ч.

Всичко беше чудесно!

Снежина Димитрова
София / 21 Юли / 09:44 ч.
Мирослав Николаев
София / 20 Юли / 14:33 ч.

Доволни сме. Отстъпката от Rezzo беше включена коректно.

Виктория
София / 10 Юли / 18:23 ч.

Супер, както винаги

Ив. Иванова
София / 04 Юли / 22:11 ч.
Много хубаво ресторантче. Менюто е опит за строителна оригиналност. Иначе персоналът е любезен. Прекарахме хубаво.
Теодора Тинчева
София / 29 Юни / 22:01 ч.
Gavrail Gavrailov
София / 27 Юни / 14:53 ч.
Gavrail Gavrailov
София / 27 Юни / 14:53 ч.

Донър избор

Гергана Минева
София / 24 Юни / 16:11 ч.

Храната беше страхотна, но сервитьорката беше груба и не особено любезна!

Валентина Бевакуа
София / 20 Юни / 14:01 ч.
ИВАЙЛА НИКОЛОВА
София / 19 Юни / 23:08 ч.

Прекарахме чудесно! еше много задушно...

Антон Стойчев
София / 19 Юни / 16:16 ч.
Чудесна храна! Имаше малко объркване в поръчката и детското меню дойде последно.
Айре
София / 18 Юни / 15:22 ч.
Всичко беше прекрасно, а и получихме комплимент от Happy - снимка на цялата ни слънчева компания!
Кирил Господинов
София / 14 Юни / 15:04 ч.
Румен Андреев
София / 05 Юни / 15:19 ч.

10 stars

Румен Андреев
София / 05 Юни / 15:18 ч.
Както винаги сме много доволни...
Юлиана Борисова
София / 02 Юни / 17:25 ч.

Заведението беше препълнено. Отидохме за суши, но бяхме информирани, че "тъй като капацитета на заведението е запълнен на 150%, суши не могат да ни сервират в следващия един час"... Сервитьорката беше изнервена, клиентите наоколо сърдити - с две думи доста неприятна атмосфера. Поръчахме ребърца, които се оказаха кокали и жили. Не препоръчвам! Като цяло, не е добра идея да ходите там в празнични дни. През останалото време е задоволително, но явно персоналът е недостатъчен да се справи с по-голяма заетост...

Евгений Станев Станев
София / 02 Юни / 14:17 ч.

Голям купон си беше ... :) всичко беше супер

Майя Виктория
София / 02 Юни / 14:04 ч.

Беше кошмар! Супер неадекватна сервитьорка, а и храната се забави над час! Помолих за лед над 5 пъти, виното се забави 40 мин.! Хората до нас бяха потресени, а и те празнуваха рожден ден като нас. Направиха ни отстъпка от 25%, но няма да се върнем там повече. Вчерашната вечеря беше дъното, пълно разочарование.

Maria Stancheva
София / 31 Май / 14:31 ч.
Tsanka Shishkova
София / 31 Май / 14:19 ч.

Заведението е с красиви и приятни зали, предлагат добра кухня. Персоналът е на ниво.

Атанас Тодоров
София / 28 Май / 09:51 ч.

Добро обслужване и храна! Малко е шумно! Като Хепи за семейства, пълно беше с малки деца

Паулина Нинова
София / 25 Май / 17:09 ч.

Изклочително любезен пресонал, както при посрещането, така и при обслужването. Менюто беше великолепно, особено новите салати. Това е любим място за посрещане на семейни тържества. Благодаря..:)

Любомир Стефанов
София / 22 Май / 21:07 ч.
Мариана Кирилова
София / 21 Май / 20:04 ч.

Добра храна, отзивчив персонал

Надежда Димитрова
София / 19 Май / 15:28 ч.

Вкусна храна, приветлив персонал и приятна обстановка, както винаги.

Виктория
София / 18 Май / 17:49 ч.

Всичко беше супер, както винаги :)

Капка Ставрева
София / 18 Май / 14:37 ч.

Прекрасна кухня, както винаги - обслужване на ниво!

Десислава Градева
София / 18 Май / 14:08 ч.
Чудесна храна и професионално обслужване!
Ивайло
София / 09 Май / 18:38 ч.

Отлична храна, приятна атмосфера, бързо и любезно обслужване.

Ивета Божкова
София / 08 Май / 15:30 ч.

Храната беше много вкусна, а обслужването на ниво.

Милена
София / 02 Май / 09:08 ч.

приятна обстановка, вкусна храна

Петър Иванов
София / 01 Май / 20:13 ч.

Традиционно отлично обслужване в комбинация с вкусна кухня и разнообразно меню! Благодаря!

Кирил Свиленов
София / 01 Май / 17:32 ч.

Чудесна атмосфера, обслужване и храна!

Снежина Димитрова
София / 01 Май / 14:33 ч.
Емил Витков
София / 24 Април / 13:38 ч.
Вкусна храна и добро обслужване.
Кирил Вачов
София / 23 Април / 20:28 ч.
Кирил Вачов
София / 23 Април / 20:28 ч.
silviq kirova
София / 20 Април / 14:01 ч.
страхотно обслужване, кухня и прекарване
Desislava
София / 14 Април / 14:15 ч.

Прекрасна кухня и обслужване!

Мария Тепавичарова
Бургас / 04 Април / 11:18 ч.

Чудесно! Благодарим за прекрасното обслужване и невероятната атмосфера и кухня!

Ерика Йорданова
София / 03 Април / 16:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше перфектно, както винаги

Адриан павлов
София / 21 Март / 19:54 ч.

Отлично обслужване.

Ласло Клайн
София / 20 Март / 09:29 ч.
Всичко беше на ниво, както обикновено! Искам да благодаря лично на Искрен! Ласло Клайн
Теодора Тодорова
София / 17 Март / 14:10 ч.
Тони Янчева
София / 14 Март / 21:51 ч.
Martin Stoyanov
София / 13 Март / 22:35 ч.

добро обслужване и храна

Костадинка Георгиева
София / 13 Март / 13:30 ч.

Прекарахме една приятна вечер. Всичко беше на ниво - и обстановка, и обслужване ( сервитьорът Георги Георгие беше безупречен) и кухнята. С удоволствие ще вечеряме отново там.

Росица Господинова
София / 12 Март / 16:59 ч.

Прекарахме страхотно. Благодарна съм за хубавата храна и на любезният персонал. Децата се забавляваха в клубчето чудесно.

Вера Трендафилова
София / 12 Март / 06:17 ч.

Отличен ресторант. Любим на цялото семейство.

Снежина Димитрова
София / 11 Март / 15:29 ч.
Николай Миленков
София / 09 Март / 14:03 ч.

Много приятно обслужване. Изключително любезна сервитьорка. За храната - както винаги перфектна.

Невена
София / 27 Февруари / 14:51 ч.
За първи път посетихме този ресторант и то с ваучер, останахме много доволни от посрещането, обслужването, кухнята - всичко беше на ниво. Единствената ми забележка е към детския кът - не е много забавно и разнообразно за 5-годишно дете и се наложи да си тръгнем по-рано от планираното. Като цяло обаче мога само да препоръчам!
Лилия Крумова
София / 27 Февруари / 09:54 ч.
Страхотно място,невероятна кухня и перфектно обслужване.Очаквайте ни отново!
Петя Спасова
София / 25 Февруари / 19:17 ч.
Петя Спасова
София / 25 Февруари / 19:16 ч.
Емил Витков
София / 25 Февруари / 17:01 ч.
Много добра кухня и обслужване!
Камелия Дикова
София / 25 Февруари / 16:38 ч.
Беше прекрасна вечер! Вместо да редя клиширани суперлативи, ще кажа само, че просрочихме времето за паркиране ;)
Eва Радилова
София / 22 Февруари / 08:08 ч.
Всичко бе на ниво!
Сия Шехтанова
София / 20 Февруари / 14:06 ч.
Отлично обслужване, вкусна храна. Децата останаха доволни от условията в детския кът. Препоръчвам!
Борис Йорданов
София / 12 Февруари / 15:51 ч.

Страхотно както всеки път. Страхотно обслужване и храна!

Vesselin
София / 12 Февруари / 08:25 ч.

Беше очаквано добре! Благодаря!

Alek Arabadjian
София / 09 Януари / 14:29 ч.
Удобна маса. Прекрасно обслужване. Много вкусно приготвени японски тип ястия. Чудесна наливна бира. Точна сметка.
Ана Тренева
София / 03 Януари / 09:26 ч.
Чудесно
Jackie Milanova
София / 28 Декември / 21:31 ч.
Всичко беше супер!
Андон Драгов
София / 20 Декември / 15:27 ч.
Страхотно суши, приятна обстановка, добро обслужване! Всичко беше чудесно.
Цветина Иванова
София / 14 Декември / 23:33 ч.
Явор
София / 13 Декември / 14:19 ч.
Както винаги хубава храна и добро и бързо обслужване.
Ива радева
София / 11 Декември / 15:36 ч.
Храната не ни хареса ,както на мен така и на мъжа ми. Ние много редовно посещаваме ресторант Happy Люлин и смело мога да кажа ,че има огромна разлика в кухнята между единият ресторант и другия. Посетихме това Happy за пръв и последен път.
Mario
София / 11 Декември / 14:39 ч.
Всичко беше добре, сервитьорите бяха отзивчиви и любезни.
Anna Tzenova
София / 10 Декември / 15:28 ч.
Както винаги страхотно си изкарахме! А беше и моя имен ден! Любимото ми Happy :)
Николай Николов
София / 07 Декември / 14:01 ч.
Супер
Мария Коева
София / 05 Декември / 19:39 ч.
Уютно заведение, много вкусна храна, светкавично приготвена и с перфектно обслужване!
Петя Владова Vladova
София / 28 Ноември / 11:31 ч.
Много вкусна храна. Бързо обслужване. Топла и приятна атмосфера. Отново поздравления за майсторите на сушито. Със сигурност ще ви посетим отоново!
Екатерина Колева
София / 25 Ноември / 14:19 ч.
Уютно, хубаво и вкусно.
Благовеста Радославова
София / 25 Ноември / 09:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Както винаги много добро обслужване и вкусна храна! Единственият проблем е, че в час пик се чака за настаняване, въпреки че имаш предварителна резервация

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с управата на Happy Каблешков установихме, че от ресторанта са взели мерки, да избегнат подобни ситуации в бъдеще. Поднясят своите извинения на клиента, за причиненото неудобство. 

Krasimira
София / 23 Ноември / 15:53 ч.
Обслужването беше добро.но във вътрешната зала,в която ни настаниха ,силно се усещаше мириса на цигари от залата за пушачи.
Ерика Йорданова
София / 21 Ноември / 14:31 ч.
Всичко беше на ниво: обслужване, обстановка и както винаги храната беше вкусна
Елена Магерова
София / 16 Ноември / 15:35 ч.
Много сме доволни както винаги. Благодаря!
Катрин Георгиева
София / 15 Ноември / 14:03 ч.
Изкарах си страхотно,както винаги!
Катрин Георгиева
София / 15 Ноември / 14:02 ч.
Всичко беше прекрасно!
Емил Витков
София / 13 Ноември / 15:15 ч.
Много добра кухня и атмосфера.
Pavel
София / 06 Ноември / 17:18 ч.
Tsvetelina Dotcheva
София / 02 Ноември / 12:33 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Често ходя в Хепи, но в това определено няма да повторя, ако не съм принудена от обстоятелствата. Почти за всичко, което поръчвахме, трябваше да търсим сервитьора и да го помолим да дойде. В момента, в който казвахме едно нещо от поръчката, той изчезваше отново, преди да сме в състояние да добавим следващото. При идването в ресторанта не беше отбелязана резервацията от Реззо, сметката я върнахме, за да отразят отстъпката.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. След проведена кореспонденция с ресторанта установихме, че клиентката първоначално не е предоставила потвърждение за резервацията си на обслужващя сервитьор, при поискване на сметката. В последствие от ресторанта са направили компромис и отстъпката е предоставена. 

Vesselin
София / 31 Октомври / 16:06 ч.
Емилия Петкова
София / 31 Октомври / 14:08 ч.
Отлично обслужване и страхотна храна, както винаги.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:54 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:54 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:53 ч.
АТАНАС КЪНЧЕВ
София / 29 Октомври / 23:51 ч.
Цветина Иванова
София / 24 Октомври / 14:06 ч.
Ирена Миланова
София / 23 Октомври / 14:29 ч.
всичко беше на ниво
Десислава Пенева
София / 19 Октомври / 14:22 ч.
Петя Владова Vladova
София / 16 Октомври / 23:16 ч.
Сушито е превъзходно! Поздравления за майсторите на суши!
Alexander Vankov
София / 16 Октомври / 16:07 ч.
Поредното отлично прекарване в Хепи Каблешков.
Цветанка Николова
София / 10 Октомври / 21:14 ч.
Ужасно обслужване, никакъв професионализъм.
Десислава Пенева
София / 06 Октомври / 18:16 ч.
Виктория Джамбазова
София / 06 Октомври / 15:41 ч.
Симеон
София / 05 Октомври / 09:21 ч.
Виктория Попова
София / 28 Септември / 16:24 ч.
Отлично!
Виктория
София / 24 Септември / 23:03 ч.
Супер :)
Дияна Радева
София / 21 Септември / 14:49 ч.
Димитър Илиев
София / 17 Септември / 14:02 ч.
Мястото е много приятно, а персонала е супер отзивчив. Храната е вкусна и се приготвя и сервира бързо!
Петя Илиева
София / 15 Септември / 14:11 ч.
Всичко беше според обещаното/резервираното.:)
Боби
София / 02 Септември / 14:02 ч.
Иван
София / 01 Септември / 14:03 ч.
Минчо Мускуров
София / 21 Август / 17:11 ч.
Евгений Станев Станев
София / 08 Август / 09:43 ч.
Всичко Беше Супер
Ива Евстатиева
София / 04 Август / 11:37 ч.
Обслужването и храната бяха както винаги на ниво!
Александра
София / 31 Юли / 16:02 ч.
Ина Милева
София / 27 Юли / 18:47 ч.
Останахме много доволни, благодарение на екипът на резо и този на ресторанта!Всичко беше чудесно - храната и обслужването
Krasimira
София / 27 Юли / 15:32 ч.
Любомир Стефанов
София / 26 Юли / 16:07 ч.
luchiya Manolova
София / 25 Юли / 14:23 ч.
Много вкусно
Георги Илинов
София / 21 Юли / 14:02 ч.
Супер беше всичко.
Tsanka Shishkova
София / 19 Юли / 15:51 ч.
Заведението е много приятно и уютно. Правя резервация, за да ползвам отстъпка, което лично за мен, е от значение.
Валентина
София / 19 Юли / 09:53 ч.
Храната вкусна, както обикновено. Персоналът любезен, веднага ни настаниха на резервираната маса. С удоволствие ще бъдем ваши гости отново!
Румяна Кирова
София / 17 Юли / 23:39 ч.
Здравейте,изкарахме страхотно,обслужването беше на ниво,сервитьорът който отговаряше за нашата маса беше страхотен,одавна не сме попадали на толкова усмихнат и приятен човек,който не се отдели от масата,страхотен,благодарим му от сърце,направи празникът на детенцето ни още по прекрасен с отнолението си.Радвам се че имате толкова добри и усмихнати млади хора,на които им се работи.Храната,какро винаги беше прекрасна,имаме си и снимки с които много ни изненадахте.Благодарим за прекрасната вечер.
Пепа Ананиева
София / 17 Юли / 14:12 ч.
Отлична храна и обслужване
Борис Йорданов
София / 17 Юли / 14:04 ч.
За пореден път 6+, горещо препоръчвам сайта REZZO.bg
Deyana
София / 17 Юли / 08:51 ч.
Страхотно суши!
Снежина Димитрова
София / 12 Юли / 15:12 ч.
Магдалена Валентинова
София / 11 Юли / 10:35 ч.
luchiya Manolova
София / 11 Юли / 01:43 ч.
след предварителна уговорка, че грамажа на сушито ще бъде наред, всичко беше точно.Благодаря им!
Елена Стефанова
София / 10 Юли / 14:51 ч.
Много сме доволни! Всичко беше на високо ниво?
Явор Кънчев
София / 09 Юли / 10:30 ч.
Прекрасна вечер със страхотно суши!
Филиз Байрам
София / 07 Юли / 15:29 ч.
Страхотно
Надежда Димитрова
София / 06 Юли / 15:43 ч.
Много ни хареса. Предложиха ни маса, според нашето желание и храната беше вкусна, а всички от персонала- супер учтиви.
Татяна Здравкова
София / 06 Юли / 14:33 ч.
Теодора Тинчева
София / 06 Юли / 14:02 ч.
Мария Дойчинова
София / 05 Юли / 14:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сушито беше много вкусно,но останахме крайно недоволни от обслужването на нашата маса.Може би защото бяхме с ваучери,никой не ни отсервира празните вече чаши,бирата стоеше 10 минути налята на бара без да ни бъде сервирана.Другите клиенти бяха обгрижвани,надявам се да не е тенденциозно и да не е свързано с ваучерите или евентуалния бакшиш на сервитьора.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. 

Диляна Захариева
София / 04 Юли / 15:48 ч.
Alexander Vankov
София / 27 Юни / 14:19 ч.
Вечерта мина много приятно. Масата беше добре разположена, обслужването бе бързо и точно. Особено приятно впечетление остави новата добавка към суши менюто. Отлично!
Теодора Тинчева
София / 17 Юни / 08:54 ч.
Десислава Пенева
София / 14 Юни / 14:30 ч.
Страхотно суши :)
Красимира
София / 13 Юни / 10:16 ч.
Приятна обстановка и отлично обслужване.
Стоян Зубев
София / 10 Юни / 09:09 ч.
Ралица Русанова
София / 07 Юни / 10:01 ч.
чудесно обслужване :)
Ралица Русанова
София / 07 Юни / 10:01 ч.
Ирина Николова
София / 02 Юни / 15:24 ч.
Чудесна храна и добро обслужване,както винаги! Добро впечатление направи и жеста към децата - имаше балони, подарък и аниматор в детският кът!
Стоян Зубев
София / 19 Май / 17:10 ч.
Диляна Яхджиян
София / 19 Май / 14:25 ч.
Всичко беше страшотно-обслужване, храна, обстановка!
Диана Балканска
София / 18 Май / 15:20 ч.
Виктория
София / 12 Май / 06:36 ч.
Супер :)
Ралица Солакова
София / 11 Май / 19:21 ч.
Всичко беше на ниво! Както обикновено! :)
Lancelot
София / 09 Май / 07:45 ч.
what's happened to the sashimi? Small pieces of elongated fish do not cut it. This was either a mistake or part of a new trend to offer worse value. That said the actual sushi was both turn and salmon was good (and of good size). The eel sushi was less fresh. Music too loud, but that criticism is aimed at just about every restaurant in Bulgaria.
Славянка Петрова
София / 07 Май / 11:15 ч.
Всичко беше перфектно, както винаги!
София Райчева
София / 03 Май / 14:16 ч.
Евита Бояджива
София / 02 Май / 15:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Заведението беше почти празно, а ни бяха настанили на някаква малка масичка. Не съм доволна и няма да отида повече там.

Отговор от ReZZo.bg:

В случая според общите условия при резервация чрез ReZZo.bg, клиентаката е имала право да смени резервираната маса с друга, която е свободна в часа на резервацията и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението. Проведена е кореспонденция с ресторанта относно този случай и ни уверяват, че за в бъдеще ще направят необходимото за да избегнат подобни ситуации.

Деница Стоева
София / 02 Май / 07:52 ч.
Aleksandra
София / 27 Април / 11:43 ч.
Супер, както винаги!
Тони Янчева
София / 27 Април / 09:01 ч.
Невероятно обслужване, както винаги! :) Получихме дори и снимка за спомен! :)
Тони Янчева
София / 27 Април / 08:59 ч.
Емилиян Стоянов
София / 25 Април / 15:55 ч.
Обслужването беше на ниво!
Виктория
София / 25 Април / 13:31 ч.
Супер
Христо Генков
София / 25 Април / 11:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Само че в ресторанта казаха, че отстъпка нямало.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. В случая клиента е пропуснал да предостави SMS-a на обслужващия персонал и поради това не е била начислена отстъпката, към неговата резервация. 

Tsvetan Stefanov
София / 25 Април / 11:09 ч.
Отлична атмосвера и храна.
Камелия Дикова
София / 22 Април / 13:13 ч.
Не ни се получи този път! Отново бяха нови момичета, което е напълно разбираемо в тази липса на кадри, за това го приех спокойно, имаше някои пропуски в концентрацията им и изобщо - вниманието, но това също е нормално и не е проблем за нас. Когато, обаче накрая забелязах, че няма отстъпка и попитах, девойката реагира доста раздразнено, последва дълга консултация и корекции (с химикалка върху бележката, оставаща в ресторанта?!?!) и абсолютно недружелюбно отношение при плащането...доста тъжно, при положение, че Реззо платформата е откритие на Хепи и, очевидно идеята да натикаме хората в ресторантите сработи адски успешно! Не е лошо, обаче от време на време да опреснявате уменията и знанията на персонала, особено след като отстъпките вече рядко надхвърлят 10% и по правило места с отстъпка в петък и събота, а и в неделя няма! За протокола - обслужваше ме "Бригада №4", като високото момиче беше доста по-приветливо (поне).
Alexander Vankov
София / 21 Април / 06:11 ч.
Както винаги бяхме посрещнати и обслужени любезно. И все пак, неприятно впечетление остави отпадането на някои от най-добрите попадения в менюто. Особено в секцията с десертите.
Vladimir Kremenliev
София / 13 Април / 11:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяха ни дали ужасна маса до врата и ставаше течение при положение че заведението беше празно

Отговор от ReZZo.bg:

В случая според общите условия при резервация чрез ReZZo.bg, клиента е имал право да смени резервираната маса с друга, която е свободна в часа на резервацията и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.

Стоян Зубев
София / 13 Април / 10:54 ч.
Владимир Александров
София / 09 Април / 11:03 ч.
Страхотно обслужване, масата ни чакаше, направиха ни отстъпка, храната беше вкусна, всичко беше наред! :)
Krasimira
София / 08 Април / 06:01 ч.
Милена Велева
София / 06 Април / 11:12 ч.
Винаги изкарваме добре в Хепи! И винаги ползваме Rezzo.bg :)
Lancelot
София / 06 Април / 07:36 ч.
We had sushi and sashimi as well as a salad. The sushi was not the freshest. But overall was fine, service generally good.
Диана Данева
София / 02 Април / 14:57 ч.
Благодаря, че все пак някой се интересува как съм изкарала вчера, когато празнувахме рожден ден в Happy Каблешков... За съжаление не останахме доволни аз и моето семейство. Когато пристигнахме ни настаниха на възможно най-гадната и неподходяща за 10 месечно бебе маса, която поне 3-ма сервитьора блъскаха преминавайки покрай нас. Когато попитайки (виждайки поне 5 свободни маси) да ни преместят на друга, получих бърз и категоричен отказ, че били резервирани. (масите останаха празни до нашето напускане)... Въпреки че резервацията беше за празнуване на рожден ден (нещо което уточних и в сайта на резо и по телефона с двама обслужващи (единият от които беше мениджър)), така и не получихме малко парче торта със свещичка и моментна снимка със семейството ми (пак нещо което силно се рекламира и по телефона ми казаха че се прави). Това беше любимото ни кварталното заведение в което ходехме почти всяка седмица. Лошото усещане от вчера обаче ще ме държи дълго и съответно не плануваме скоро да го посетим...
Камелия Дикова
София / 28 Март / 11:14 ч.
както винаги - супер вечер!
Соня Митрова
София / 26 Март / 12:44 ч.
Ласло Клайн
София / 23 Март / 08:46 ч.
Всичко беше "Както трябва"! Обслужването и кухнята са много добри!
Росица Господинова
София / 22 Март / 18:44 ч.
Прекарахме страхотно. Храната е много вкусна и обслужването е перфектно. В хепи винаги сме хепи :)
Росица Господинова
София / 22 Март / 18:38 ч.
anelia Zinovieva
София / 20 Март / 20:42 ч.
Pavel
София / 09 Март / 13:10 ч.
Сори,грешен коментар-беше за друго заведение.Хепи Каблешков е ОК.
Pavel
София / 09 Март / 13:09 ч.
Няма да повторим.Иначе персонала беше много мил.
Теодора Тинчева
София / 07 Март / 12:14 ч.
Evgenia
София / 07 Март / 11:50 ч.
Olga Samardzhieva
София / 07 Март / 10:19 ч.
както винаги изкарахме прекрасно - вкусно и оч. уютно.
М. Константинова
София / 29 Февруари / 07:50 ч.
Ирина Ханджиева
София / 28 Февруари / 12:03 ч.
Ирина Лазарова
София / 23 Февруари / 17:59 ч.
Пепа Ананиева
София / 22 Февруари / 18:58 ч.
Приятен интериор и отлично обслужване
Виктория
София / 22 Февруари / 08:24 ч.
Много вкусно и приятно!
Инна Христова
София / 22 Февруари / 07:17 ч.
Всичко беше отлично. Благодаря.
Славянка Петрова
София / 14 Февруари / 12:22 ч.
Много сме доволни, както винаги всичко беше перфектно.
Николай Антонов
София / 09 Февруари / 16:58 ч.
Виктория
София / 08 Февруари / 13:34 ч.
Много вкусно и добро обслужване!
Ивайло Цветков
София / 07 Февруари / 06:48 ч.
Идеално! Много добро обслужване. Останахме доволни.
Тодорова
София / 04 Февруари / 07:56 ч.
С приятелите ми останахме много доволни от обслужването и храната. Персонала е изключително любезен и поръчките идват бързо. Ресторантът е просторен и подходящ за семейства с деца, тъй като има детски кът. Нямахме проблем с резервацията и отстъпката. Препоръчвам!
Красимира
София / 01 Февруари / 12:59 ч.
Приятна атмосфера и много добро обслужване.
Николай
София / 01 Февруари / 12:02 ч.
Момчил
София / 01 Февруари / 12:02 ч.
Гергана Марашева
София / 31 Януари / 21:02 ч.
Чудесно обслужване и кухня,както винаги, в ресторанти "Хепи". Единствената препоръка:да не е толкова горещо ввъв вътрешните зали,за да се пие повече вино ;)
Мая Недялкова Недялкова
София / 31 Януари / 17:21 ч.
За Rezzo: точни, организирани и сътрудничещи. За заведението: страхотна кухня и обстановка. За детския кът: силно казано детски кът - 3*3 м., с много стръмна пързалка и като има повече от 3-4 деца става претъпкано! Но, ако сте без деца е перфектно!
проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 31 Януари / 12:04 ч.
Добро ниво и обслужване, дори когато се наложи да заменят едно от ястията - не добре приготвено!
Iva
София / 25 Януари / 12:01 ч.
Чудесно обслужване!
Стоян Зубев
София / 22 Януари / 12:10 ч.
Албена Георгиева
София / 22 Януари / 06:27 ч.
Krasimira
София / 20 Януари / 14:35 ч.
Всичко беше наред.
Мила Мишева
София / 19 Януари / 13:25 ч.
Още две звезди давам за хубавата салата, ризотото и десертите! :)
Красимира
София / 18 Януари / 12:05 ч.
Milena
София / 17 Януари / 20:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Първоначално получих сметка без отстъпка, въпреки че при влизане в ресторанта съобщих на салонния управител, че съм с резервация от Rezzo и на масата имаше бележка с името ми. След дискусия между персонала и след като предложих да покажа sms потвърждението от Rezzo, получих поправена на ръка сметка, но отстъпката реално беше 15%, вместо 20%. Не ми се чакаше повече за поредни поправки, а и не ми се разправяше за няколко лева. Сигурна съм, че персоналът не го е направил нарочно, но е редно да се разбират помежду си и да не се налага клиентите да следят сметките.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентката е компенсирана от ресторанта за случилото се.

Теди Тодорова
София / 11 Януари / 14:38 ч.
Всичко беше страхотно. Благодаря!
Krasimira
София / 11 Януари / 13:57 ч.
Всичко беше на ниво.
Ивайло Цветков
София / 11 Януари / 12:26 ч.
Идеално! Без забележки.
Ивелина Маринова
София / 11 Януари / 06:42 ч.
Велизар Гълъбинов
София / 09 Януари / 14:56 ч.
липсваше обслужване! сервитьорите бяха твърде заети и не смогваха!
Денислав Драгнев
София / 06 Януари / 13:54 ч.
Беше супер!
Евгений Тодоров
София / 05 Януари / 14:09 ч.
Както обикновено - не ни подведоха и всичко беше на ниво!
Milvina
София / 03 Януари / 22:25 ч.
Както обикновено всичко беше на ниво!
Емил Богоев
София / 02 Януари / 14:47 ч.
Plamen Popov
София / 01 Януари / 16:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

In comparison to other Happy restaurants, here the hostess would need more training in customer service. (the reservation was not on her list, table was not ready, discount code was given in advance but was missing on the bill, and to top it off we had to go back to the restaurant to validate our parking ticket...)

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че ресторанрта е разполагал с  информация за резервацията на клиента, но е станало объркване при препредаването й между персонала в ресторанта. От ресторанта ни увериха, че такъв тип грешки няма да бъдат допускани за напред. След кореспондеция с клиента установихме, че е бил настанен. Първоначално не е била направена отстъпка от сметката, защото клиента е пропуснал да предостави потвърдителния SMS или e-mail, на обслужващия го персонал, в последствие го е предоставил и му е била направена отстъка от сметката.

 

Иван
София / 29 Декември / 16:40 ч.
Dimitar Dimitrov
София / 29 Декември / 12:28 ч.
Препоръчвам!
Ерика Йорданова
София / 28 Декември / 12:14 ч.
Останахме доволни от всичко: храна, обслужване.
Владимир Александров
София / 27 Декември / 17:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

1. След като изяснихме изрично, че не желаем люто на сушито, все пак ни докараха люто суши 2. Чакахме 45 минути за рибено филе в пармезан, оказа се, че "са го забравили" 3. Не ни направиха -20% остъпка за резервацията и за финал трябваше да се разправяме и за това

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че отстъпката към резервацията с ReZZo.bg е била зачислена. Станало е недоразумение при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията).

Vladimir Vladov
София / 20 Декември / 20:55 ч.
Тоалетните бяха в безобразно състояние!
Спас Ангелов
София / 15 Декември / 12:24 ч.
Всичко беше наред. Изкарахме една чудесна вечер.
Теодора Тинчева
София / 11 Декември / 04:32 ч.
Стоян Зубев
София / 02 Декември / 12:08 ч.
Мария Недялкова
София / 01 Декември / 15:47 ч.
Отлично обслужване и много вкусна храна. Дамата, която работи на детския кът е много мила и внимателна. Останахме изключително доволни от всичко.
Yavor Yankov
София / 01 Декември / 12:12 ч.
Разочаровани сме, поръчахе си пиле с манатарки а ни сервираха пиле с печурки. Грамажите са намалени. Преди купичката със соса за суджука беше пълен а сега едва покриваше дъното. Единствено салатата, която беше към суджука беше добре овкусена и в относително прилично количество, суджука беше осезаемо по-малък от предходното ни посещение.
Виктория
София / 30 Ноември / 13:57 ч.
Супер, както винаги :)
Преслава Банкова
София / 28 Ноември / 15:55 ч.
Приятна обстановка, вкусна храна, добро обслужване. Пак ще се възползвам!
Капка Ставрева
София / 19 Ноември / 12:30 ч.
Чудесно заведение! Богато и хубаво меню, страхотно обслужване! Не случайно винаги е пълно.
Росен Динчев
София / 18 Ноември / 13:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната и обслужването бяха перфектни, както винаги в Хепи. За първи път обаче ми се случи отстъпката да не бъде начислена в сметката, въпреки че сервитьорката знаеше за Rezzo... след запитване веднага беше приспадната.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че отстъпката към резервацията с ReZZo.bg  е била начислена. В случая е имало объркване, но от ресторанта своевременно са поправили грешката. Станало е недоразумение при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще.

Sandra Marinova
София / 13 Ноември / 21:01 ч.
Доста добре беше
Ива Тодорова
София / 12 Ноември / 19:18 ч.
Всичко беше наред, отстъпката беше отразена в сметката, изкарахме много добре.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:17 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:16 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:16 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:16 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:16 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:16 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:15 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:15 ч.
Всичко беше наред.
Ивелина Маринова
София / 10 Ноември / 12:15 ч.
Всичко беше наред.
Gavrail Gavrailov
София / 10 Ноември / 11:16 ч.
Всичко беше перфектно!
Gavrail Gavrailov
София / 08 Ноември / 10:08 ч.
Чудесна храна и сервиз
Бистра Рахнева
София / 04 Ноември / 07:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Доволна съм от храната и обслужването. Бих искала да обърна внимание обаче, върху т.нар. детски кът. Той о е изключително неподходящ за деца под 3 год и при резервация считам, че трябва да се уведомяват клиентите за този факт. Наличието на аниматор не променя факта, че на 10 кв.м, при липсата на играчки и струпване да деца от различни възрасти, малките не са в безопасност.

Отговор от ReZZo.bg:

След сигнала на клиентката, в описанието на ресторанта, бяха добавени условията за ползване на детския кът. Благодарим Ви, за споделеното мнение по този начин имаме възможност постоянно да подобряваме услугите на ReZZo.

АСЕН ДЕШЕВ
София / 03 Ноември / 12:15 ч.
OK
Кристиан Димитров
София / 30 Октомври / 12:01 ч.
Кристиан Димитров
София / 30 Октомври / 12:01 ч.
Петя Петрова
София / 30 Октомври / 08:09 ч.
Страхотно обслужване! Поредно "браво" :)
Димитрова
София / 29 Октомври / 19:08 ч.
Супер вечер! Пак ще отидем
Димитрова
София / 29 Октомври / 19:07 ч.
Както винаги, всичко беше на ниво! С удоволствие ще се възползвам от следващи оферти!
Камелия Дикова
София / 29 Октомври / 13:37 ч.
Беше супер! На всичко отгоре имахме най-страхотната и усмихната сервитьорка от поне година и половина насам!
Виктория
София / 28 Октомври / 12:13 ч.
Супер, както винаги :)
Mila Grigorova
София / 28 Октомври / 08:45 ч.
Всичко беше чудесно. Сушито е отлично. Обслужването е на ниво. Препоръчвам мястото.
Моника Димитрова
София / 27 Октомври / 12:19 ч.
Обслужването беше добро, сушито и салатите бяха вкусно приготвени и донесени бързо.
Teodora Nikolova
София / 26 Октомври / 12:12 ч.
Перфектно обслужване! Страхотно суши меню!!!
Теодора Тинчева
София / 24 Октомври / 20:49 ч.
наталия лазарова
София / 21 Октомври / 16:15 ч.
Mnogo vkusno i priyatno!
Вяра Чудомирова
София / 20 Октомври / 11:38 ч.
Прекрасно място, храна и персонал! Благодаря!
Стоил Ташев
София / 20 Октомври / 11:05 ч.
Любимият ми ресторант. Всичко е много вкусно и персоналът е супер !!!
Диана Иванова
София / 19 Октомври / 18:55 ч.
Добро обслужване, винаги са мили в Happy. Нямаше никакъв проблем с отстъпката.
Alexander Lilov
София / 19 Октомври / 14:27 ч.
Относно резервацията всичко беше точно. Но самото обслужване - забавиха едно от поръчаните ястия доста време.
Boyan
София / 19 Октомври / 12:26 ч.
Всичко беше превъзходно. Обслужването и храната както винаги на ниво. Никакви проблеми с резервацията през REZZO.
Sandra Marinova
София / 17 Октомври / 13:14 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяха ни настанили на хубаво място до бара. Сервитьорката не беше в състояние да отговори на въпростите ни за ваучерите. Искаха да разпечатаме ваучер, но аз не съм получавала ваучер, а имейл, който не бях сигурна дали трябва да разпечатвам. Сушито го правиха на момента, но оризът беше стар. Около 30 мин им трябваха да направят 6 сета, като предварително им казахме, да бъдат готови. Порцииите не бяха големи, стигат за един човек.

Отговор от ReZZo.bg:

Опитахме да се свържем с клиентката, за да я помолим да ни даде малко повече информация за случилото се, но за съжаление неуспешно. Обърнахме се към ресторанта и те ни уведомиха, че клиентката не е показала SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията, при поискване на сметката. Това е едно от основните правила за ползване на отстъпка и оферта, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация.

Александър Цветков
София / 15 Октомври / 13:49 ч.
Ангелина Йорданова Йорданова
София / 15 Октомври / 06:24 ч.
Прекарам ме чудесно. Храната е много вкусна, уютна обстановка и много добро обслужване. На всеки препоръчвам това Happy.
Костадинка Георгиева
София / 14 Октомври / 11:12 ч.
Беше много хубаво - и обстановката, и обслужването и храната. С удоволствие ще отидем отново.
Николай Тодоров
София / 13 Октомври / 07:59 ч.
Krasimira
София / 02 Октомври / 14:56 ч.
Пламен Михайлов
София / 02 Октомври / 01:16 ч.
Детския кът НЕ работеше (а казаха обратното по телефона) и освен това е като отделен, и родителите нямат пряка видимост към децата си,както е в другите Хепита в които сме били. Трудно се свързах с "ресторанта", защото прочетох кометар, че имало лек пожар скоро, и ме увериха,че вече всичко си работи. На място немалка част от тавана я няма,и старчат всякакви неща от него,а и майстори минаваха от време на време. Да бяхте отворли на следващия ден, де Хепи. Иначе всичко си е "ала Хепи" с храната/сушито.(Еднаква във всяко Хепи,без изненади,затова и ходим). Персонала като във всяко Хепи не мисли, (носи буквално парещо топли чаши за бяло вино което се пие студено) и т.н.
Ваня Монова
София / 14 Септември / 20:56 ч.
Всичко беше на ниво- качество на храната и обслужване.
Илияна Александрова
София / 14 Септември / 17:33 ч.
За съжаление няма как да коментирам кухнята и обслужването. Единственото ми впечатление - никой не благоволи да се свърже с мен, за да съобщи, че ресторантът няма да работи поради пламнал пожар. Информация никаква. Този, който се наложи да се извинява, се оказах аз, защото, нали разбирате, че маса за 6 възрастни и малко дете в събота вечер, в 20:30ч. трудно се намира....
boriana
София / 13 Септември / 12:22 ч.
От ресторанта ми се обадиха да предупредят, че е имало пожар и няма да работи. Благодаря за обаждането и пожелавам скоро всичко да е ок, за да го посещаваме и да се наслаждаваме на приятна обстановка и вкусна храна.
Владимир Александров
София / 12 Септември / 12:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяха ни запазили маса за пушачи, без това да е отбелязано и избрано от мен. Наложи се да чакаме 30 мин на бара, докато ни намерят маса за непушачи и, докато настаняваха други клиенти! Онлайн резервацията се обезсмисля!

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиента възможно най-бързо и той е бил обслужен и е 
била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Теодора Тинчева
София / 10 Септември / 03:43 ч.
Boris
София / 06 Септември / 07:02 ч.
Всичко явно зависи от суши-шефа. Този път изпълнението на и големината на суши поръчката беше зле!
Stanislav Petrov
София / 04 Септември / 09:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше добра, но обслужването беше под всякаква критика. Не бих препоръчал този ресторант на Хепи :(. На края и за капак сметката ни беше объркана.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че отстъпката към резервацията с ReZZo.bg  е била зачислена. В случая е имало объркване на артикулите в сметката, но от ресторанта своевременно са поправили грешката.  Станало е недоразумение при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще.

Виктория
София / 01 Септември / 11:02 ч.
Вкусно и приятно, както винаги :)
Теодора Тинчева
София / 31 Август / 21:55 ч.
Лариса Савчева
София / 31 Август / 17:09 ч.
Всичко беше отлично.Обслужване на ниво и както винаги нови изненади в менюто!
Лили Йорданова
София / 31 Август / 15:01 ч.
напоследък качеството на обслужване е доста ниско! разсеяни сервитьорки,объркани поръчки, изпускане на посуда върху клиенти,като цяло лошо обслужване!
Юлиана Георгиева
София / 28 Август / 11:01 ч.
Отлично!
Iva
София / 26 Август / 11:02 ч.
Чудесно беше, всичко на ниво! Хостесата беше мила и адекватна.
Vladimir Georgiev
София / 22 Август / 11:12 ч.
Снежина Димитрова
София / 17 Август / 13:44 ч.
Евгени Алексиев
София / 15 Август / 17:08 ч.
АСЕН ДЕШЕВ
София / 10 Август / 07:37 ч.
Интересни нови предложения, мило обслужване.
Lancelot
София / 06 Август / 11:15 ч.
Good sashimi and sushi this time, but whilst service is normally good here, on this occasion the waitress had an "attitude"... but everyone else was friendly and errr pretty "happy" Recommended.
Виктория Петкова
София / 05 Август / 07:45 ч.
Както винаги, много вкусна храна и страхотно обслужване!!
Десислава Градева
София / 05 Август / 06:52 ч.
Изкарахме чудесно!
Десислава Градева
София / 28 Юли / 11:27 ч.
Прекрасно обслужване и невероятно вкусно!
Маряна Петрова
София / 24 Юли / 17:56 ч.
Всичко беше на ред, от посрещането до обслужването и качеството на храната! Бихме посетили отново
Sandra Marinova
София / 24 Юли / 11:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Страхотно беше. Само забравиха да ни върнат отстъпката

Отговор от ReZZo.bg:

Опитахме да се свържем с клиентката, за да я помолим да ни даде малко повече информация за случилото се, но за съжаление неуспешно. Обърнахме се към ресторанта и те ни уведомиха, че клиентката не е показала SMS-а или e-mail съобщението за потвърждение на резервацията при поискване на сметката. Това е едно от основните правила за ползване на отстъпка, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация.

Alexander Vankov
София / 24 Юли / 07:01 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарването беше много приятно, както винаги. Обслужването и кухнята бяха безукорни. Само 2 забележки имам, струва ми се че отстъпката така и не беше начислена, а коктейла джин-тоник беше несполучлив. На него не му трябва друго освен джин, тоник, лед и лимон/лайм в подходяща чаша.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че при пристигане в ресторанта е уведомил персонала, че резервацията е направена с ReZZo.bg, но при поискване на сметата не е предоставил SMS-a или e-mail-а, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на отстъпка, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация.

Jackie Milanova
София / 21 Юли / 11:11 ч.
Абсолютно перфектно посрещане и обслужване от страна на персонала. Храната беше превъзходна! Горещо препоръчваме "Happy Каблешков" и с радост ще го посетим отново с резервация REZZO :)
Десислава Градева
София / 21 Юли / 11:06 ч.
Както винаги уникално вкусно и перфектно обслужване!
Петър Иванов
София / 21 Юли / 04:13 ч.
Коректно и внимателно обслужване и превъзходна кухня за всеки вкус, на отлични цени с отстъпки.
Петър Иванов
София / 21 Юли / 04:12 ч.
Коректно и внимателно обслужване и превъзходна кухня за всеки вкус, на отлични цени с отстъпки.
Нели Лалковска
София / 20 Юли / 12:59 ч.
МНОГО ПРИЯТНО.
Илия Йовев
София / 14 Юли / 13:01 ч.
Отлично, нямам забележки.
Снежина Димитрова
София / 11 Юли / 11:21 ч.
Симеон Велев
София / 06 Юли / 13:27 ч.
Чудесно! Прекрасно меню, перфектно обслужване! Благодаря!
павел яков
София / 06 Юли / 11:58 ч.
всичко беше ок , благодаря :)
Maria Stancheva
София / 04 Юли / 15:02 ч.
Вечерта беше чудесна, а храната вкусна !
Bela Petkova
София / 04 Юли / 07:16 ч.
Виктория
София / 03 Юли / 11:48 ч.
Всичко беше много хубаво :)
Габриела Николова
София / 02 Юли / 18:41 ч.
благодарим за приятното изкалване,пристигнахме по-рано и случайно попитахме може ли да ни настанят по-рано, иначе трябваше да чакаме в колата - веднага ни настаниха и се чуствахме превъзходно!Благодаря Ви
Ralitsa Srebreva
София / 30 Юни / 11:16 ч.
Изкарахме една чудесна вечер. Бяхме обслужени с необходимото внимание. Храната беше красива и вкусна! Като че ли имаше магия в този наш момент!
Надя Димитрова
София / 25 Юни / 11:07 ч.
Зорница Ладозова
София / 24 Юни / 11:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, Единственият проблем беше отбелязването на резервацията в ресторанта за 18.00ч., вместо за 19.30ч. Бързо намериха свободна маса и обслужването беше много добро.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Николай
София / 23 Юни / 19:26 ч.
Виктория
София / 22 Юни / 11:29 ч.
Вкусна храна и добро обслужване.
Виктория
София / 08 Юни / 11:47 ч.
Беше много приятно и вкусно!
Petar Nastev
София / 07 Юни / 20:44 ч.
Nadia
София / 06 Юни / 12:10 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки, че получих потвърждаващ имейл и sms, резервация нямахме. Наложи се да чакаме 30 мин., тъй като бяхме в пиков момент. Разочарована съм от вас rezzo - угорчавате втора наша вечер така.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е била начислена обещаната отстъпка към сметката. 

Albena Zikatanova
София / 04 Юни / 12:46 ч.
Прекрасно обслужване и кухня! С удоволствие ще се възползвам от отстъпките на Rezzo.bg отново!
Иван
София / 04 Юни / 11:31 ч.
Местиха ме от маса на маса, за да настанят повече хора и храната нещо този път не беше на ниво. Обслужването беше доста бавно и нескопосано.
Zlatka Duneva
София / 02 Юни / 06:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За разлика от предишното ни пребивание, този път се разочаровахме: не получихме обещаната отстъпка от 20%, а само 10%, обслужването беше бавно, храната-студена. Заведохме си децата по случай празника им -1 юни, а не успяхме да празнуваме.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката установихме, че при пристигане в ресторанта е уведомила персонала, че резервацията е направена с ReZZo.bg, но при поискване на сметата не е предоставила SMS-a или e-mail-а, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на отстъпка, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация. Това е и причината, поради която се е получило объркването.

Вероника Емилова
София / 01 Юни / 06:07 ч.
Vladilen
София / 31 Май / 16:04 ч.
Супер
plamen
София / 30 Май / 19:16 ч.
за 7 запазени места ни бяха отделили маса за 4ма. Задушно и горещо в залата. Негостоприемно отношение на хостесата. Сервитьорите ги нямаше. Препоръчвам другите ресторанти на веригата.
Петър Иванов
София / 26 Май / 18:23 ч.
Безупречна кухня и коректно и бързо обслужване на страхотни цени!
Петър Иванов
София / 26 Май / 18:23 ч.
Безупречна кухня и коректно и бързо обслужване на страхотни цени!
Александър Серафимов
София / 26 Май / 07:12 ч.
всичко беше супер както винаги
Milena Stancheva
София / 25 Май / 19:10 ч.
както винаги страхотно.
Анита Върбанова
София / 24 Май / 12:59 ч.
Вкусно! Персоналът е както винаги усмихнат и happy! Изкарахме страхотно!
Орлин Танев
София / 23 Май / 11:01 ч.
Всичко беше перфектно :)
Анелия Манчева
София / 22 Май / 14:39 ч.
Krzysztof Krajewski
София / 20 Май / 11:42 ч.
Mila Dokova
София / 15 Май / 11:08 ч.
Доволни останахме, както винаги. По отношение на прясно добавените към менюто миди, които поръчахме, помолихме сервитьорката да предаде в кухнята, че не бяха равномерно сварени, някои миди бяха недосварени, други пък - почти студени. Иначе "Миди Хепи" са добра, натурална рецепта.
Диляна Арнаудова
София / 13 Май / 11:02 ч.
Супер местенце
Кристина
София / 11 Май / 09:28 ч.
Сушито беше страхотно!
Цветелина Петрова
София / 09 Май / 11:50 ч.
Обслужването беше на ниво!
Юлиана Георгиева
София / 03 Май / 17:09 ч.
Определено има какво още да се желае. Младежите са мили, но доста разсеяни.
Анета Стоядинова
София / 03 Май / 08:25 ч.
Отлично представяне!
Анета Стоядинова
София / 30 Април / 11:44 ч.
Много приятна обстановка,богато меню,отличен готвач,безупречно обслужване.
Сашка Георгиева
София / 28 Април / 13:59 ч.
Супер сте, Пак ще ви посетим
Фарида Калбахани
София / 27 Април / 13:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Било доста вкусно, но напоследък сервитьори не искали да направят нашата отстъпка 20% и повтаряли, че нямат информация за резервация. Но аз преди да влезем в ресторанта казах за резервация и моето име. Те започнали да местят и готвят за нас масички...

Отговор от ReZZo.bg:

Направихме запитване към клиентката, в което я попитахме дали е следвала условията за полване на резервацията. След като не получихме отговор, се свързахме с ресторанта и те ни казаха, че при поискване на сметката клиентката не е предоставила на обслужващия персонал SMS-a или e-mail-a, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на резервация и получаване на отстъпка към нея с ReZZo.bg и поради тази причина се е получило объркването.

Nina Angelova
София / 26 Април / 19:34 ч.
За първи път използвах Rezzo и смятам да го използвам често за напред. Вечерята и обслужването в Happy бяха на ниво както винаги. Всичко беше точно. Благодаря!
Виктор Илиев
София / 26 Април / 11:03 ч.
Виктор Илиев
София / 26 Април / 11:03 ч.
Виктор Илиев
София / 26 Април / 11:03 ч.
Виктор Илиев
София / 26 Април / 11:02 ч.
Мария Митева
София / 22 Април / 11:42 ч.
Всичко беше чудесно! Благодаря!
Larisa Hristova
София / 18 Април / 20:00 ч.
Страхотно уюто местенце. Много услужлив персонал
Iva
София / 16 Април / 11:04 ч.
В това заведение се усеща, че не са щастливи с отстъпките на Реззо....
Evelina Dineva
София / 15 Април / 06:49 ч.
много съм доволна от услугата, определено ще се възползвам и в бъдеще :)
Georgi Petrov
София / 14 Април / 10:49 ч.
Nice place and great service!
Nadia
София / 13 Април / 21:16 ч.
Най-вкусното суши някога
Кирилова
София / 07 Април / 05:48 ч.
Виктория
София / 06 Април / 11:30 ч.
Вкусно, както винаги.
Румен Андреев
София / 05 Април / 11:40 ч.
впечатлен съм от услугата
sanka
София / 03 Април / 11:33 ч.
Бързо обслужване, чудесна храна! Благодаря!
Адриан павлов
София / 02 Април / 15:33 ч.
Резервацията беше успешна. Атмосферата в ресторанта беше на ниво, както винаги. Екипът на Rezzo ми помогна по време на резервацията, като светкавично отговори на всички мои въпроси. Благодаря!
sanka
София / 01 Април / 11:25 ч.
Прекрасно обслужване! Благодаря!
Христо Генков
София / 29 Март / 11:23 ч.
(Y)
Zlatka Duneva
София / 26 Март / 13:43 ч.
Масата беше готова навреме, хтаната-вкусна, а обслужването-на ниво. Останахме доволни.
Iva
София / 25 Март / 07:23 ч.
Гергана, която ни обслужва, беше безукорна! Поздравления и повече такива кадри! За да сме хепи. :)
Кристина
София / 23 Март / 22:19 ч.
Александър Серафимов
София / 23 Март / 11:48 ч.
Всичко беше наред. Храната както винаги супер
Emilia Atanasova
София / 17 Март / 12:54 ч.
Страхотно вкусни салати и десерти. Аз понеже постя....
Emilia Atanasova
София / 15 Март / 10:40 ч.
Страхотно обслужване. Най-добрите салати в София. Единствените ми забележки са при взимането на храна за вкъщи има разлика в качеството за това се храним намясто
Румяна Кирова
София / 12 Март / 20:17 ч.
Здравейте,изкарах си страхотно,въпреки ранният час,храната беше невероятна както винаги,персонала усмихнат и любезен,но в сметката умах отстъпка 10% а трябваше да са 20,незнам защо......не съм питала,не ми беше удобно,но не е редно така,все пак заради това си запазих маса в този ранен час:)
Anna Tzenova
София / 11 Март / 12:44 ч.
Много приятно- любезни сервитьорки, усмихнати- настаниха ни на хубава маса!!! Отново и отново се връщам в ресторанта, а сега и се възползвам от отстъпките от Rezzo! :)
Boyan Yanachkov
София / 11 Март / 07:47 ч.
Виктория
София / 10 Март / 16:22 ч.
Вкусно и приятно, както винаги :)
Румен Андреев
София / 10 Март / 14:29 ч.
Доволни и happy от резервацията! Благодарим!
Кристина
София / 10 Март / 14:19 ч.
Теодора Тинчева
София / 10 Март / 14:02 ч.
Цвете Дръгина
София / 10 Март / 13:20 ч.
За съжаление количеството и качеството на сушито също беше намалено с 30%.
Alexander Ekimov
София / 10 Март / 12:16 ч.
Gavrail Gavrailov
София / 10 Март / 12:04 ч.
Като цяло прилично, освен това че ни забравиха бразилските хлебчета и отстъпката
Ирина Джурелова
София / 08 Март / 18:36 ч.
Беше ок, но не направиха отстъпка.
Емил Костовски
София / 07 Март / 08:29 ч.
Обслужването беше бързо, хранато вкусна, но поръчаната салата беше забравена / или забавена и се наложи да я взема за в къщи. Емил Костовски. Бях неприятно изненадан, че част от предварително набелязаните от мен за поръчка ястия липсваха в менюто на ресторанта - казаха ми, че са свършили и се наложи спешно да измисля какаво друго да поръчам. Емил Костовски.
Ралица Солакова
София / 05 Март / 13:11 ч.
Ралица Солакова
София / 05 Март / 13:11 ч.
Десислава Лазарова
София / 05 Март / 12:05 ч.
Храната е вкусна, но масата беше до вратата.
Tania
София / 25 Февруари / 13:00 ч.
проф. Петко Тодоров Тодоров
София / 24 Февруари / 19:36 ч.
Чудесна храна, засмяно обслужване, осигурен паркинг - препоръчвам!
Мила Чорбанова
София / 24 Февруари / 13:35 ч.
Мила Чорбанова
София / 24 Февруари / 13:35 ч.
Марио Димитров
София / 24 Февруари / 12:05 ч.
Отлично както винаги!
Александър Винчев
София / 23 Февруари / 12:27 ч.
Храната е добра. Неприятно е, че държат отворен прозорец към частта за пушачи и цялото заведение (съответно и дрехите след като си тръгнеш) смърди на цигари...
Екатерина Петрова
София / 16 Февруари / 16:01 ч.
Вечерта мина много приятно.Персоналът беше много любезен , а храната както винаги на ниво!Препоръчвам!
Илия Илиев
София / 14 Февруари / 08:30 ч.
Обслужването в Хепи винаги е на ниво! Доволен съм
Николай Тодоров
София / 10 Февруари / 12:25 ч.
След като хапнем в Happy, винаги сме Happy :)
Румяна Митраджиева
София / 08 Февруари / 09:47 ч.
Добро обслужване! Празнувах рожден ден, имах допълнителен код, но нямаше нито изденади/както пишеше в офертата/, нито допълнителни отстъпки. Не разбрах за какво беше този допълнителен код.
Юрий Славчев
София / 08 Февруари / 08:45 ч.
Всичко наред, 20% отстъпка
Любомир Ахтаров
София / 07 Февруари / 12:30 ч.
Живко Енчев
София / 06 Февруари / 13:27 ч.
Имаше някакво забавяне на храната и отстъпката първоначално не беше 10%, но после ми беше коригирана с химикал.
Фарида Калбахани
София / 02 Февруари / 16:52 ч.
Благодаря, било много вкусно.
boriana
София / 02 Февруари / 12:18 ч.
Доволни сме, беше както всяко друго посещение, но с 20 процента отстъпка. Вкусно и приятно
Илияна Нанкова
София / 02 Февруари / 09:09 ч.
Много добра обстановка и обслужване, посещаваме го отдавна и с удоволствие се възползвахме от услугата на Rezzo, всичко беше ок.
Kristina
София / 31 Януари / 12:33 ч.
Какъв е смисъла да избирам зала, като ни бяха дали масата на други хора, а нас настаниха в зала за непушачи?
Tsvetan Gerov
София / 31 Януари / 09:16 ч.
супер
Ивелина Маринова
София / 27 Януари / 07:14 ч.
Ивелина Маринова
София / 27 Януари / 07:14 ч.
Аделина Стайкова
София / 26 Януари / 12:40 ч.
Не останахме доволни от посещението си в "Хепи"този път.Сервитьорката беше много разсеяна и не гледаше масата.За да поръчаме вода ,чакахме повече от 30 мин.Накрая не ни сметнаха и отстъпката от Rezzo и се наложи да коригират касовата бележка....
Теодор Денчев
София / 24 Януари / 06:24 ч.
Excellent service, very good table. Enjoyed the sushi very much
Никола Константинов
София / 23 Януари / 14:55 ч.
Както винаги много дружелюбен персонал и обслужване на необходимото ниво, и бързина. Прекарахме си страхотно!!!
Ваня Живкова
София / 19 Януари / 16:51 ч.
както винаги, обслужване и храна бяха на необходимото ниво. Харесвам този ресторант.
Zveta Proycheva Пройчева
София / 19 Януари / 14:17 ч.
Храната бе отлична, обслужването - бързо и приветливо. Имаше проблем само с фишовете за паркиране - заверените фишове не ни бяха върнати персонално, а в общ куп, и тъй като на тези фишове липсва четима информация за часа на влизане, не можахме да ги върнем правилно на гостите на вечерята.
Момчил
София / 18 Януари / 12:01 ч.
Alexander Vankov
София / 10 Януари / 15:49 ч.
Прекарването беше запомнящо се лошо. След като изрично бях направил резервацията в залата за пушачи, в последна сметка масата се оказа в залата за непушачи. Резервацията беше потвърдена като такава за пушачи. Клиент на ХЕПИ съм от 10г и трябва да кажа, че това е втория подобен случай за последните няколко месеца. Нивото на заведението за жалост се срива.
Krzysztof Krajewski
София / 10 Януари / 13:34 ч.
Super! Bravo!
Angelina
София / 03 Януари / 13:56 ч.
Не бяхме много доволни, забравиха половината поръчка включително детското меню, трябваше да поръчваме отново след доста чакане. Отсервирането отнемаше твърде много време и изненадите бяха парче торта.
Илиана Крайчева
София / 30 Декември / 12:39 ч.
Прекарахме много добре,кухнята,както винаги бе на ниво,обслужването-също.Неслучайно резервирам маси в"Хепи" из цяла София!
Виктория
София / 29 Декември / 08:20 ч.
Както винаги вкусна храна и добро обслужване.
Цвете Дръгина
София / 28 Декември / 08:37 ч.
йордан Божичков
София / 22 Декември / 15:54 ч.
Приятно изкарване както винаги !
Цвете Дръгина
София / 22 Декември / 15:06 ч.
Larisa Hristova
София / 17 Декември / 12:23 ч.
близо е до нас за това е удобно иначе не мога да кажа, че нещо супер, обикновено
Emilia Atanasova
София / 04 Декември / 08:55 ч.
Имахме проблем с обслужването. След 40 минути очакване да сервират на единия от нас - дете и четири пъти разговори със сервитьора се наложи да извикаме управителя. Накрая всичко свърши добре. Компенсираха ни и ни се извиниха. Благодаря за намесата на управителя. Така дъщеря ми обядва в 15.20, но все пак обядва.
Стефка Араклиева
София / 01 Декември / 09:17 ч.
Любимият ми ресторант.
Миглена Спасова
Варна / 29 Ноември / 21:10 ч.
вкусно,уютно,бързо обслужване
Цветелина Маринова
София / 25 Ноември / 12:35 ч.
Резарвацията беше спазена, запазената маса беше удобна, храната беше вкусна, обслужването беше добро. Като цяло вечерята беше много приятна.
Нели Лалковска
София / 23 Ноември / 13:22 ч.
Много приятно.
Мария Григорова
София / 17 Ноември / 22:10 ч.
Както обилновено беше много задушно и музиката беше висока. Храната беше много вкусна.
Илия Йовев
София / 17 Ноември / 09:18 ч.
Прекарах чудесно, нямам забележки!
Georgi Lukanov
София / 10 Ноември / 11:52 ч.
В Happy вече не се чувстваме хепи. Взехме отстъпка 15 процента от Rezzo, а накрая ни връчиха сметката с включени 4,80 лв за детското суши на сина ми, като се има предвид, че в неделя има безплатно детско меню. От сервитьорката ни беше обяснено, че то вече не е безплатно, като ползваме отстъпка. Миналата седмица си ползвахме нормално отстъпката, а сега - не. Явно зависи от вечерта...Е, добре тогава за какво ми е тази отстъпка, като "ме цакат с топла бира". В случая потърпевши останаха нахаканите сервитьорки, които останаха без стотинка бакшиш.
Севдалина Неделчева
София / 09 Ноември / 13:39 ч.
Всичко беше нормално, както би било и при обикновена резервация.
Нели Лалковска
София / 03 Ноември / 18:30 ч.
Много приятно.
Стефка Араклиева
София / 29 Октомври / 13:28 ч.
vqtit
Виктория
София / 27 Октомври / 13:49 ч.
Приятно място и добро обслужване!
Pavel
София / 25 Октомври / 06:11 ч.
Stava.
Александър Серафимов
София / 20 Октомври / 08:46 ч.
Пак бяха забравили да сложат отстъпката. Единствено там се случва това нещо
Ивелина Маринова
София / 20 Октомври / 06:15 ч.
Чудесно :)
ДАРИН Данков
София / 15 Октомври / 13:45 ч.
Обслужването беше критично явно имаше повече обучаващ се персонал и много топло задушно,не беше като в другите ресторанти "Happy"
Iva
София / 11 Октомври / 13:31 ч.
Красимир Ставрев
София / 09 Октомври / 11:16 ч.
Ивелина Маринова
София / 08 Октомври / 11:59 ч.
Всичко беше страхотно :)
Петя Петрова
София / 08 Октомври / 10:44 ч.
Беше страхотно! И обслужването,и храната.
Теодора Тинчева
София / 06 Октомври / 17:14 ч.
Цвете Дръгина
София / 26 Септември / 14:37 ч.
Maya Demireva
София / 22 Септември / 04:30 ч.
Всичко беше прекрасно - обстановка, обслужване, кухня!
Валерия Иванова Иванова
София / 16 Септември / 11:25 ч.
Обслужването беше на ниво, обстановката беше много приятна, но настроението ни беше помрачено от служителя на бариерата, който каза, че сме превишили времето с две минути (което не беше вярно, тъй като пристигнахме след 18.40 и си тръгнахме в 18.32) и ни поиска 2 лв. с много неприятен тон и коментар! Никъде нямаше уведомяване за това, че трябва да се сложи печат на билета с който влизаш и трябва да се връщаш за това, целта е да събирате пари от паркинга или клиента да си гледа часовника, за да не го нахокат на излизане!!!
Теодора Тинчева
София / 15 Септември / 21:49 ч.
Ивелина Славова
София / 14 Септември / 11:11 ч.
Веселин Петров
София / 13 Септември / 12:44 ч.
Всичко беше идеално. Благодаря.
Alexander Vankov
София / 11 Септември / 11:07 ч.
Много приятна атмосфера - точно каквото се очаква от ХЕПИ. Отлично обслужване, бързо и компетентно. Храната беше на висота, както и напитките. С гаранция ще повторим посещението.
Силвия Будинова
София / 01 Септември / 08:54 ч.
Приятна обстановка! Чудесна кухня!
Emilia Atanasova
София / 18 Август / 09:20 ч.
За трети път използвам REZZO за Хепи Каблешков и съм много доволна
Тодор Маринов
София / 15 Август / 19:01 ч.
Обслужването както винаги е на топ ниво. Нямахме никакви проблеми с получаването на отстъпката си! Браво и на Хепи и на Резо!
йордан Божичков
София / 15 Август / 12:46 ч.
Фантастично обслужване както винаги - с удоволствие ще дойдем отново !
Анна Велева
София / 09 Август / 19:05 ч.
Любим ресторант - приятна обстановка, вкусна храна и превъзходно обслужване!
Emilia Atanasova
София / 04 Август / 15:57 ч.
Прекрасно. Много вкусно. Стори ми се една идея по малка порцията на едно от нещата но не вярвам да е съзнателно, по скоро случайност. Приветствам системата. Така ще опитаме повече ресторанти и ще ви станем сериозни почитатели.
Iskra Trandova
София / 02 Август / 12:29 ч.
Останах изключително доволна от резервацията си в Happy Каблешков чрез Rezzo. Посрещнаха ни на входа, показаха ни нашата маса и ни предложиха още няколко, т.е. имахме право на избор. Обслужиха ни бързо, през цялото време ни обгрижваха, питаха ни всичко наред ли е, имаме ли нужда от още нещо. Със сигурност ще посетя мястото отново, чрез Rezzo.
Анна Масларска
София / 31 Юли / 14:52 ч.
Снежина Димитрова
София / 28 Юли / 05:21 ч.
йордан Божичков
София / 25 Юли / 13:57 ч.
Приятна вечер,вкусна храна,с удоволствие ще дойдем пак !
Димитър Томов
София / 19 Юли / 13:49 ч.
Нямаше ток, но те въпреки това се справиха чудесно
Tsvetanka Raycheva
София / 18 Юли / 18:30 ч.
Ресторантът беше в ремонт и дори малки деца трябва да минават през облаците дим на пушачите. Вкусната храна по принцип, този път не ни хареса.
Нели Симеонова
София / 18 Юли / 09:17 ч.
Както винаги чудесно изкарани 2 часа в Хепи Каблешков. Добро обслужване, отлична храна и приятна компания - какво повече да иска човек за обед :)
Цвете Дръгина
София / 17 Юли / 11:16 ч.
Цвете Дръгина
София / 17 Юли / 11:16 ч.
Ваня Живкова
София / 09 Юли / 15:18 ч.
Хепи е сред любимите ми заведения. И отново, освен че храната бе вкусна и здравословна, се чувствах добре и приятно обгрижена. В добавка, с отстъпката която получих...- Благодаря :)
Йоана
София / 07 Юли / 18:55 ч.
Прекрасно!!!
Драгомир
София / 03 Юли / 06:22 ч.
Костадин Александров
София / 26 Юни / 04:24 ч.
Отлично
tanya Tihova
София / 24 Юни / 13:17 ч.
Здравейте, искам да кажа че много често посещавам този ресторант и винаги съм оставала доволна. За съжаление снощи останах меко казано разочарована. Сервитьорката, която ни " обслужваше" ако може да се нарече това обслужване , защото ние постоянно тичахме да я гоним за да си поръчваме или да и кажем че е забравила нещо. Донесе ни мръсна чаша, едно по едно се носиха нещата от поръчката след около 20 мин чакане за да си поръчаме. След това носи салата преди да е донесла пиенето , за детето сока забрави и да и донесе моливи за рисуване. Цяла вечер се налагаше да викаме след нея, не се усмихна нито веднъж . Просто останахме толкова много разочаровани, че немога да опиша колко.
Daniela Monova
София / 23 Юни / 13:23 ч.
Боряна Иванова
София / 23 Юни / 11:05 ч.
Големият недостатък е, че "Rezzo" клиентите се настаняват на най-крайните, най-малките и най-непривлекателните маси и стоят като наказани в ъгъла, само защото се хранят с отстъпка. Недопустимо.....
Нели Лалковска
София / 16 Юни / 07:53 ч.
mnogo dobre
Milvina
София / 11 Юни / 21:01 ч.
Росен Динчев
София / 11 Юни / 13:15 ч.
По отношение на резервацията - без забележки, всичко беше ОК, сервитьорката знаеше за отстъпката. За ресторанта - посещавам го редовно, отдавна, само отлични неща може да се кажат. Единственият минус на този тип резервация е, че не може да определиш масата; вече е топло и имаше свободни маси на открито, но трябваше да седнем във вътрешната част в дъното... Въпреки всичко, струва си.
Йоанна Патаринска
София / 11 Юни / 11:04 ч.
Янко Вангелов
София / 09 Юни / 12:13 ч.
Otlichno!
Светлан
София / 09 Юни / 12:13 ч.
отлично!
Янко Вангелов
София / 09 Юни / 12:13 ч.
Vsichko beshe otlichno!
Виктор Илиев
София / 07 Юни / 15:35 ч.
Цветомир Христов
София / 04 Юни / 11:10 ч.
Всичко беше на ниво, което е стандарт за ресторанти Хепи. Има само две съществени разлики: 1) имаш запазена маса, т.е. влизаш и сядаш и 2) плащаш по-малко. Дали ще използвам Rezzo пак? - Определено!
Георги Михов
София / 03 Юни / 16:00 ч.
Yolita Boteva
София / 03 Юни / 08:31 ч.
Наистина приятен баланс от харан и обслужване
Теодора Тинчева
София / 02 Юни / 20:50 ч.
Илия Белев
София / 02 Юни / 15:16 ч.
Много добре, както винаги!
Александър
София / 02 Юни / 13:37 ч.
Всичко беше на ниво, обичаме този ресторант!
Kamen Yordanov
София / 02 Юни / 06:40 ч.
Отлично! 5 звезди от нас :)
Нина точева
София / 01 Юни / 20:29 ч.
Цвете Дръгина
София / 29 Май / 15:36 ч.
Milvina
София / 26 Май / 19:29 ч.
Румяна Митраджиева
София / 26 Май / 16:36 ч.
Перфектно обслужване!
Пламена Иванова
София / 28 Април / 11:24 ч.
Всичко беше ОК, не беше нужно да им казваме и за отстъпкта, сервитьорката знаеше.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса