home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Happy Младост

бул. Александър Малинов 35-37 (BILLA), София
Кухня: Интернационална, Суши и BBQ Район: Младост Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Елена Драганова

Супер

Виж повече

За "Happy Младост"

Happy Младост се намира на бул. Александър Малинов 35-37, до супермаркет BILLA и разполага с 250 места. Проектиран е по специален дизайн и е с модерен и стилен интериор. Ресторантът ще Ви приветства в уютна и приятна обстановка и ще Ви предостави предимството да наблюдавате как се приготвя храната Ви в "show cooking" зона.

По-голяма част от ястията се приготвят на специални пещи, тип барбекю Josper,които запазват хранителната стойност на продуктите и придават страхотен вкус при печене. 

*** Безплатен паркинг за клиенти на Happy Младост до 1:30мин. След това престоя се заплаща по 3лв. на час.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Зимна градина , Телевизор, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Детски кът, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Елена Драганова
София / 30 Ноември / 14:01 ч.

Супер

Петя Панамска
София / 28 Ноември / 22:36 ч.
Катя Василева
София / 27 Ноември / 15:13 ч.

Уютна обстановка, вкусна храна, великолепно обслужване.

Захарина Костова
София / 25 Ноември / 18:23 ч.
Radoslav Gazenov
София / 19 Ноември / 14:07 ч.
ГАЛИНА АНГЕЛОВА
София / 07 Ноември / 14:01 ч.
Гергана Мечкова
София / 06 Ноември / 21:04 ч.
Джулия Доспатлиева
София / 03 Ноември / 14:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Доволна съм от храната и обслужването, както винаги си е на ниво и бързина без никакви оплаквания. НО! Бяхме настанени в сепаре "като влезнеш във вътрешната зала, веднага в дясно и най-горните сепарета ПЪРВОТО(под цигулката)...още със сядането ни забелязахме как една хлебарка пролазва зад нас дървенията... отстранихме я без да направим коментар...след това още една...и на третата вече се оплакахме на сервитьора да предаде на когото е необходимо... Може би трябва да се обърне повече внимание на чистотата тъй като имаше и други неща който също биян на очи...

Снежана Василева
София / 27 Октомври / 19:48 ч.

Отлично обслужване и прекрасна храна! Нямам никакви забележки!

Jivko Rassin
София / 26 Октомври / 15:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Мария Чамбова
София / 24 Октомври / 09:55 ч.
Всичко беше на ниво. Останахме доволни.
Мариана Джерманска Джерманска
София / 20 Октомври / 15:53 ч.
Николай Тенджов
София / 19 Октомври / 18:25 ч.

Топ!

Евгени Димитров
София / 19 Октомври / 14:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Пълно разочарование! Едното от ястията беше с недосготвено пилешко месо. Друго от ястията вместо с 2 наденички пристигна само с 1 и след оплакване се обясниха с извинението че са с ново меню от днес. Отделно вместо комбинирано хлебче пристигна чисто такова а в сметката беше начислено поръчаното. Имаше извинения и комплименти от персонала, но при толкова проблеми няма как да останем с положително общо впечатление.

Деница Живкова
София / 18 Октомври / 16:46 ч.
Николай Нисторов
София / 17 Октомври / 14:15 ч.
Галя Костова
София / 16 Октомври / 12:14 ч.
Ангел Ангелов
София / 10 Октомври / 14:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, Очаквахме мнооого повече! Като се започна с настаняването, нямаше кой да ни посрещне и настани, при условие, че нямаше много хора. Настаниха ни най накрая, но 10мин нямаше кой да донесе меню. Бутоните, които са оставени на масата според мен изобщо не работят. Никой не реагира на тях! В крайна сметка поръчахме. Храната беше добре, но сервитьора пак изчезна и 10мин няма на кой да викнем сметката. Бутоните пак не работят!. Накрая друг сервитьор успя да донесе сметката. Изядоха си бакшиша ( само едно левче оставих, но и толкова не трябваше). И накрая не на последно място момичетата в детския кът: отвратително отношение, определено не са за тази работа. Вътре има едва 2 деца, а те изнервени и правят абсурдни забележки. Съпругата ми ги поздравява най любезно с Добър Ден, а от там отговор: тук след 17 часа казваме Добър Вечер. След това неуместни забележки към 4 годишното ни дете и т.н. Накрая цялото удоволствие ти струва 70лв и си тръгваш Not Happy!!! ужас

Анна Виргиева
Варна / 10 Октомври / 14:22 ч.

Добро и бързо обслужване,вкусна храна. Доволни както винаги!

Теме Константинова
София / 09 Октомври / 15:41 ч.

Всичко беше отлично, обстановката чудесна, обслужването на ниво!

Елена Драганова
София / 09 Октомври / 14:12 ч.

Супер

Пламена Ламбова
София / 27 Септември / 16:55 ч.

Всичко беше фантастично. Масата беше на възможно най- хубавото и удобно място за нас, предвид че бяхме с малко дете. Жеанието ни по резервацията беше уважено и бяхме на перфектаната маса - закътана, до аквариум и до детския кът. Обслужването беше отлично - сервитьорката изключително мила и усмихната и бързо организира тържествено поздравление за рождения ден на баща ми (на 85г.), с музика, свещи, надписи, фанфари и още дузина усмихнати хора от персонала, което много развълнува баща ми. Храната беше на ниво - както винаги. Изключително сме доволни, за пореден път!

Свилен Иванов
София / 23 Септември / 09:17 ч.
Отлично!
Plamen Ivanov
София / 20 Септември / 14:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Ресторанта беше ОК, но паркинга е пълна лудост! Плаща се на автомат на била, който първо ни глътна пари а след успешно заплащане, бариерите не пожелаваха да се вдигнат и стояхме 10 коли като заложници! Няма да ви казвам от къде се налагаше да напуснем паркинга...

Митко Джолев
София / 14 Септември / 14:28 ч.
Марин Генчев
София / 11 Септември / 17:50 ч.

Отлично! Приятна обстановка, отлично обслужване и вкусна храна.

Галина Жекова
София / 08 Септември / 14:01 ч.
Християна Михова
София / 19 Август / 16:23 ч.
Страхотно обслужване, храната беше чудесна. Страхотна атмосфера.
Мария Русинова
София / 17 Август / 09:56 ч.
Елизабет Енчева
София / 14 Август / 14:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Масата беше на входа на вътрешната зала, умряхме от студ. Трабваше да се съобразят , че сме с дете. Днес всички сме болни. Иначе храната и обслужването на сервитьора ни хареса.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Валентина Петрова
София / 04 Август / 15:49 ч.
Атанася Бонева
София / 01 Август / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

15мин чакахме за меню, трябваше да си повикаме сервитьор за да ги поискаме. Чакахме 10мин отново да ни вземат поръчката. Съша тика в едната порция от суши имаше кости от риба, което смятам за недопустимо.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Петър Петров
София / 30 Юли / 14:12 ч.
Не съм доволен.Бяха дублирали резервацията.След 15 минути ни настаниха на малка маса за 6 души.Но върха на вечерта беше платения паркинг на Билла.Развалиха празника ми.
Елена Агаина
София / 28 Юли / 17:03 ч.
Любезен персонал, вкусна храна, приятна атмосфера.
Илия Ленков
София / 20 Юли / 14:10 ч.
Лариса Савчева
София / 17 Юли / 20:44 ч.
Митков
София / 16 Юли / 14:51 ч.
Христина Николова
София / 13 Юли / 18:55 ч.

Перфектно както винаги - храна, обслужване и обстановка.

Светослав Бакалов
София / 13 Юли / 15:06 ч.
Чудесно обслужване, вкусна храна, приятна атмосфера.
Диана Дамянова
София / 12 Юли / 21:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не приложиха отстъпката от резервацията

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспондеция с клиента установихме, че при настаняване и искане на сметката  е пропуснал да уведоми, че резервацията е направена, чрез Rezzo.bg.

Галина Алексиева
София / 10 Юли / 14:29 ч.

Забавиха ни поръчката за вкъщи! Тя си стоеше на бара, няма кой да ни я донесе до масата! Много вкусна храна!

Калина Шейнова
София / 06 Юли / 16:54 ч.

Храната беше много вкусна. Обслужването в началото на резервацията беше добро и бързо, но когато заведението се напълни след 19 часа, обслужването стана бавно и се чакаше доста. Препоръка-да се наеме повече персонал, за да не се чака по 15 мин сервитьор да дойде, въпреки няколкократното натискане на бутона за повикване. Аниматорките в детския кът са чудесни и са много внимателни и грижовни към децата!

Ина Тотева
София / 04 Юли / 15:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Единственият проблем беше с масата, на която ни настаниха. Всички столове се бутаха в тези на масите околко нас. Т.е. беше ни некомфортно, както и на нашите съседи. Необходимо е да има повече дистанция, за да може човек поне да седи удобно. Към храната и обслужването - без забележки.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат подобен тип ситуации в бъдеще. 

Габриела Иванова
София / 23 Юни / 14:13 ч.
Храната беше изключително солена. Обслужването добро.
Нели Виденова
София / 23 Юни / 14:02 ч.

Всичко беше супер

Снежина Карликова
София / 20 Юни / 05:47 ч.

Вкусна храна, бързо и качествено обслужване

Мариана Джерманска Джерманска
София / 16 Юни / 14:11 ч.
Стойчо симов
София / 15 Юни / 16:21 ч.
Слав Славов
София / 11 Юни / 14:08 ч.
Маринела Николова
София / 09 Юни / 17:28 ч.
Биляна Любенова
София / 09 Юни / 14:13 ч.
Росица Кирчева
София / 05 Юни / 17:25 ч.

Доволни сме от всичко. Обслужването беше на ниво. Менюто също. Така, че пак ще посетим Хепи.

Viktoriya Kulina
София / 02 Юни / 14:56 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

С изключение на това, че се наложи да чакаме и не беше намерена резервацията, храната и прекарването бяха чудесни.

Жени м
София / 01 Юни / 14:16 ч.

Нямаше проблем с резервацията. Детският кът е доста просторен и на децата им хареса. Имайте предвид, че работи след 17:00 в делнични дни. Храната беше добра, обслужването любезно. Препоръчвам!

Амалия Велева
София / 30 Май / 11:05 ч.

Много сме доволни, храната беше чудесна, обслужването добро.

Мария Илиева
София / 29 Май / 16:59 ч.

Беше чудесно. Масата беше достатъчно голяма.

Христина Николова
София / 28 Май / 10:17 ч.

Перфектно обслужване, приятна атмосфера, чудна храна за всеки вкус. Любимо място.

Снежана Динева
София / 25 Май / 21:46 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Бяхме настанени на маса до прозореца с изглед към паркинга - слънцето печеше директно, а климатикът едва работеше. След около 10 минути поискахме да бъдем преместени на друга маса, на която, тъй като видяхме, че във вътрешността на заведението има доста празни маси, които не бяха резервирани и са на сянка. Сервитьорът ни каза, че трябва да попита управителя дали можем да бъдем преместени. Отначало не разбрахме на коя маса точно трябва да се преместим и сядайки на една от свободните маси намусена девойка ни се скара, че "тези маси не се обслужват" (никъде не беше обозначено, че точно тези маси не се обслужват, а и тонът на девойката можеше да е много по-любезен). Бяхме трима души - двама вече бяхме поръчали, третия поръча на намусената девойка. След малко дойде друга сервитьорка, за да провери дали колежката й (намусеното девойче) е разбрало правилно какво точно сме поръчали. На коментара ни относно първоначалната маса, на която бяхме настанени и се изпекохме на слънце намусената девойка отговори, че и за персонала е дискомфортно, което честно казано не ни вълнуваше в случая. Бяхме решили да прекараме една приятна вечер, но не се получи съвсем така. Препоръките ми към вас са: сложете тента на външните маси, така че тези които са с лице към паркинга в зимната градина да не се пекат пряко от слънцето и гостите да получават топлинен удар, докато седят на тях; обучете целия персонал, че трябва да е любезен с клиентите - на всеки от нас може да се случи да има лош ден, но работното място и клиентите не са хората, които да отнасят негативите от това.

Отговор от ReZZo.bg:

Още на същия ден колегите от Happy Младост са разрешили проблема с топлината в градината, като са поставили тента. От ресторанта поднесоха своите извинения към клиента и ще бъде компенсиран при следващо посещение.

Д-р Ганчо Матеев
София / 25 Май / 17:18 ч.

Чудесно! Пристигнахме 20 минути по-рано и бяхме настанени веднага, при това вътре в Хепи, защото сме непушачи! Благодарим!

Мартина Буюклийска
София / 24 Май / 14:21 ч.
Polina
София / 23 Май / 10:57 ч.

Честно казано за пръв път обслужването не беше на ниво и се изненадах. Чиниите стояха празни по масите по 15 минути, няколко пъти молих за сламка за детето, трябваше доста време да ръкомахаме, за за привлечем вниманието на сервитьорката (тя ни обясни, че бутона за повикване не работи). Направи ми лошо впечатление, че стоеше до нашата маса и обсъждаше другите клиенти колко бакшиш са оставили. Всичко останало беше супер!

Марин Генчев
София / 19 Май / 16:27 ч.
Чудесно, както винаги! Обслужване, храна и настроение - на Топ ниво!
Даниела Хау
София / 19 Май / 15:19 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Чудесно обслужване, хубава храна. Единствено не се предлагаха доста от сушитата.

Ива Кръстовчева
София / 19 Май / 14:07 ч.
Биляна Любенова
София / 16 Май / 14:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, Паелята се забави малко повече от колкото е необходимо, но за сметка на това беше вкусна. Относно обслужването за пръв път ни се случва да звъним на звънеца и никой да не идва и трудно си поискахме сметката.

Георги Терзиев
София / 16 Май / 09:14 ч.
Maya Pebkova
София / 15 Май / 21:17 ч.
Ирина Захариева
София / 10 Май / 09:54 ч.
Прекрасно беше!
Домагой
София / 09 Май / 15:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Ангел Ангелов
София / 09 Май / 08:47 ч.
Сервитьора, който ни обслужваше беше трагичен. Яд ме е, че все пак си тръгна с доста добър бакшиш, който не заслужаваше. Прилича по скоро на някакъв дилър. Никаква усмивка и вежливост, много разсеян и неориентиран. Бавеше се с всичко. Определено не е за тази работа. Описание, понеже не му знам името: слаб, мургав, остриган първи номер, с татуировки по ръцете.
Румяна Иванчова
София / 03 Май / 18:14 ч.

Прекарахме добре. Единственото неудобство беше, че сме с дете на година и половина и ни трябваше столче, а масата, на която ни настаниха, не позволяваше да се постави, защото е на пътека. Добре ще е при резервацията да има опция за по-малки деца и дали е необходимо столче за тях

Отговор от ReZZo.bg:

При последната стъпка за потвърждение на резервация се намира и бутон с допълнителни опции, с които разполага обекта. Именно там е посочена и опцията за бебешко столче. Благодарим Ви за обратната връзка!

Мая Стоянова
София / 02 Май / 20:39 ч.
Любимото ни заведение в София.Мястото е перфектно за среща с приятели, рожденни и именни дни. Винаги е весело, а персоналът е Топ????
Майя Велчева
София / 02 Май / 14:43 ч.

Здравейте. Вечерята ни не беше лишена от неуредици. Първо, резервираната маса беше твърде неудобна за всички нас- 9 души. Трябваше да чакаме, за да се освободят маси, които да бъдат съединени, за да можем да се съберем. Близко е до ума, че толкова много хора не могат да бъдат настанени в сепаре за 5 човека!!! Обслужваха ни може би 3 момичета, като не личеше да има връзка между тях- това доведе до безрезултатни повиквания чрез бутона на масата, чакане на лед и вода по 20 минути, липса на десерт 30 минути, нервни визити на бара за набавяне на нужните неща, разговори с управителя и т.н. За пръв път ми се случват такива неприятности и нямам обяснение за причината. Обучението на персонала не трябва да е върху невинните клиенти. Сметката не се забави толкова колкото поръчките и въпреки, че имахме извинителна отстъпка, ще запомня този си имен ден с неприятно чувство.

Жанет Томева
София / 29 Април / 16:33 ч.

Здравейте,крайно съм разочарована от вчерашното ми посещение на заведението.Настаниха ни на маса,на която нямаше място за разполагане на поръчката и се чувствахме безкрайно притеснени!Сервитьорката не записа цялата поръчка и моята вечеря дойде преди да си тръгнем.....Освен това поръчаната порция пилешки пръчици с картофи беше ужасно приготвена и я оставихме непокътната.Отразих недоволството си на таблета и Ви моля да вземете отношение,тъй като съм много редовен клиент на веригата от заведения и до сега никога не съм оставала толкова недоволна и разочарована!Благодаря Ви предварително!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Мирослав Петров Петров
София / 29 Април / 15:56 ч.

Всички останаха много доволни. Благодарим за доброто обслужване!

Lazarina
София / 20 Април / 17:00 ч.
Татяна Райкова
София / 19 Април / 12:30 ч.

Добро обслужване, вкусна храна. Неприятно бяхме изненадани, че билетът за паркинг не се валидира и се заплаща.

Отговор от ReZZo.bg:

Условията за паркинг не се определят от ресторант Хепи Младост. В профила на обекта е отбелязана информацията, че престоя за  клиенти на Happy Младост до 1:30мин. е безплатен. След това се заплаща по 3лв. на час.

Ралица Станкова
София / 18 Април / 14:09 ч.
Страхотно място!
Теодора Димитрова
София / 14 Април / 14:55 ч.
Всичко беше на ниво - добро обслужване и вкусна храна ????
Мирослав
София / 10 Април / 00:33 ч.
Здравейте, оценката ми, за Хепи, както винаги е позитивна, отлична храна , обслужване на ниво и най-важното,прекрасни моменти, с добри приятели. Единствено, като забележка е паркинга, който е на магазини от веригата "Билла",за престой от приблизително 5ч. , в който има включени 1.5 ч. безплатно ,сиреч за около 3.5 ч., заплатих 12 лв. за ползване на парко място, според мен е малко завишена цената,за тази услуга. Може би,е редно да бъде направена договорка между заведението и веригата хранителни магазини, относно това,клиентите на заведението да ползват по-голям гратисен период за безплатен престой, например 3ч.
Полина Любенова
София / 07 Април / 23:14 ч.
Стефка Анастасова
София / 06 Април / 14:46 ч.
Вкусно
Кирил
София / 04 Април / 20:18 ч.
Таня Бойчева
София / 04 Април / 14:30 ч.
Приятно и вкусно!
Даниъл Тодоров
София / 04 Април / 14:08 ч.
Даниъл Тодоров
София / 04 Април / 14:08 ч.
Хари Латов
София / 03 Април / 19:29 ч.
Петя Данкова
София / 31 Март / 14:04 ч.

Изкарахме страхотно!!!

Юлия Михайлова
София / 31 Март / 12:58 ч.

Храната, която поръчахме беше вкусна и персонала беше любезен. Макар всичко останало да беше наред, не мога да дам добра оценка, предвид, че бях залята с червено вино и единствено ми предложиха да донеса бележка от химическото, за да ми върнат парите, без промяна в сметката ни, което ми се струваше по-адекватно решение на момента.

Цветелина Христова
София / 28 Март / 20:30 ч.
Марин Генчев
София / 28 Март / 14:07 ч.

Супер бешв, както винаги

Цветелина Христова
София / 26 Март / 22:42 ч.
Цветелин
София / 20 Март / 18:49 ч.

Всичко беше супер.

Мария Илиева
София / 20 Март / 16:37 ч.
Масата, която беше резервирана не беше подходяща за нашата компания, тъй като столовете бяха прекалено малки, за да поберат по-едри хора. За радост от Хепи успяха да ни предоставят друга маса почти веднага и си прекарахме добре.
Цветан Цветанов
София / 20 Март / 16:28 ч.
Михаела
София / 17 Март / 15:00 ч.
Беше страхотно както всеки път!
Radica Ivkovic
София / 16 Март / 15:13 ч.
Бранимира
София / 15 Март / 14:07 ч.

Прекарах ме си прекрасно, храната беше вкусна и персонала беше внимателен и учтив. Благодарим за прекраснта вечер. Ххх

Juliana Tzonkova Цонкова
София / 13 Март / 14:36 ч.
Цветомир Иванов
София / 10 Март / 19:59 ч.

Прекрасно беше! Благодаря! ;)

Станислав
София / 10 Март / 17:43 ч.

Група приятели се събрахме и изкарахме чудесно. Обслужването и храната бяха без забележки.

Ралица Минчева
София / 10 Март / 14:26 ч.

Както винаги, всичко беше на ниво!

Евгения Ангелова
София / 09 Март / 23:17 ч.
Николай
София / 07 Март / 18:54 ч.
Даниъл Тодоров
София / 07 Март / 14:02 ч.

Всичко беше супер! Останахме много доволни от храната, обслужването и коректното отношение! 

Юлиан Цветанов
София / 06 Март / 18:56 ч.

Както обикновено обслужването и храната бяха отлични! Не съм доволен от резервацията. Резервирах определена маса потвърдиха ми а ме настаниха на съвсем друга.

Стефка Анастасова
София / 04 Март / 15:24 ч.

Супер

Гергана Костадинова
София / 04 Март / 14:48 ч.
Emilian Zaharinov
София / 03 Март / 17:53 ч.

Много добре беше всичко! Новото меню е много вкусно!

Кристина Михайлова
София / 03 Март / 14:17 ч.
Асен Танев
София / 03 Март / 11:50 ч.
Стефка Анастасова
София / 03 Март / 10:20 ч.

Любимо място

Стефка Анастасова
София / 03 Март / 10:19 ч.

Приятно и вкусно

Simona Aleksandrova
София / 02 Март / 15:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Задължително напомнете а сервитьора, че сте направили резервация през rezzo, за да ви начислят съответната отстъпка. В противен случай си оставате без нея, както в нашия случай, Доста разочароващо и неочаквано, за заведение от калибъра на Хепи...

Христо Ламбов
София / 28 Февруари / 15:46 ч.
Маринела Николова
София / 27 Февруари / 21:02 ч.
Приятно! Добро обслужване!
Зоя Здравкова
София / 27 Февруари / 20:13 ч.

Беше всичко страхотно,храна и обслужване!

Николай
София / 27 Февруари / 16:58 ч.

Супер беше. :)

Делян Йорданов
Пловдив / 24 Февруари / 20:55 ч.

Добър ресторант,отлично Обслужване!

Анелия Дучева
София / 20 Февруари / 07:32 ч.

Приятна атмосфера, вкусна храна и добро обслужване!

Suzy Mansur
София / 15 Февруари / 15:16 ч.
Изключително сме доволни. Храната беше супер и много бързо ни обслужиха. Детския кът също беше супер
Людмил Симеонов
София / 10 Февруари / 08:26 ч.
Мария Константинова
София / 09 Февруари / 20:16 ч.
Марин Генчев
София / 04 Февруари / 14:28 ч.

Чудвсна атмосфера, най-добрата кухня, сушито е N1 и обслужванвто е перфектно.

Галя Костова
София / 27 Януари / 14:23 ч.

Здравейте! Много любезен персонал и вкусна храна. Единственото недоразумение беше, че при плащането на сметката не беше отразена отстъпката от rezzo.bg резервацията, но след коментар от моя страна, беше поправено. Препоръчвам в сайта rezzo.bg да се поработи върху начина на промяна на резервацията, тъй като аз напр. нямах възможност да добавя впоследствие още един човек. Също така напр. не става ясно, защо не мога да запазя маса за 4 възрастни и 3 деца в ресторант Happy Mladost през rezzo.bg, без да има ограничения от нормативен характер. Благодаря!

Петя Райчева
София / 26 Януари / 14:07 ч.
Христина Тепавичарова
София / 24 Януари / 17:02 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Тотално разочарование: едната от порциите беше тотално студена. В същото време цените са нагоре. Не е ок. Паднало е нивото.

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения и да Ви благодарим за подадения сигнал. Веднага бе предаден към съответния отдел, след което ще  бъде извършена моментална проверка в този ресторант. 

Камелия Данова
София / 18 Януари / 09:28 ч.
Людмила Евлогиева
София / 11 Януари / 15:08 ч.
Николай Събев
София / 11 Януари / 14:10 ч.

всичко беше наред, но сервитьора пропусна да сложи отстъпката. :)

Десислава Илиева
София / 10 Януари / 12:19 ч.
Обслужване на високо ниво, любезен персонал и изключително вкусна храна. Благодаря Ви!
Марин Димитров
София / 09 Януари / 19:11 ч.
Boris Milanov
София / 09 Януари / 15:41 ч.
Ирена Стайкова
София / 09 Януари / 14:40 ч.

Всичко беше прекрасно!

Ваня Кюрчева
София / 24 Декември / 14:54 ч.
Ваня Кюрчева
София / 24 Декември / 14:54 ч.
Виктория Венкова
София / 24 Декември / 14:01 ч.
Encho Engels
София / 23 Декември / 18:17 ч.

Благодаря Ви! Както винаги всичко беше на ниво. Весело посрещане на Коледа и успешна 2022 г.

Ева Топалска
София / 22 Декември / 11:35 ч.
Вяра Христова
София / 21 Декември / 14:09 ч.
Калина Вълева
София / 19 Декември / 17:11 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Iva Evstatieva
София / 17 Декември / 17:04 ч.

Обслужването и храната бяха на ниво, единствената ми забележка е, че гуакамолето изглежда съвсем различно от визуализацията и бакшишът нямаше възможност да се включи във фактурата.

katia natcheva
София / 14 Декември / 14:15 ч.

Доволни, както винаги.

Ирин Атанасов
София / 13 Декември / 14:38 ч.
Kristina Христова
София / 12 Декември / 19:02 ч.

Празнувах РД и почти всяка година преди епидемията го отбелязвах тук. Липсваше ми атмосферата като за РД и малко се бавиха десертите за гостите ми. Надявам се на по-добро отношение следващия пэт.Наздраве!

Калина Младенова
София / 04 Декември / 09:39 ч.
katia natcheva
София / 30 Ноември / 21:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко бяше ок.

Violeta Ilieva
София / 29 Ноември / 22:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Елена Ангелова
София / 21 Ноември / 15:27 ч.
Даниъл Тодоров
София / 15 Ноември / 14:50 ч.

И обслужването, и храната бяха чудесни!

Илиян Милушев
София / 14 Ноември / 14:18 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Даниъл Тодоров
София / 12 Ноември / 14:09 ч.

Единственото неприятно нещо беше, че когато получихме сметката си БЕЗ отстъпка, ни сервираха, че трябвало предварително да кажем, че имаме отстъпка. Би било хубаво Хепи да си оправят процеса и да не се налага клиентите да предупреждават когото и да било, тъй като в резервацията ясно се вижда, че има отстъпка. В крайна сметка не я получихме.

Vladimir Mladenov
София / 12 Ноември / 09:18 ч.
Много доволен от обслужването :)
Галя Костова
София / 07 Ноември / 10:38 ч.
Марияна Тодорова
Варна / 05 Ноември / 18:48 ч.

Приятна обстановка и добро обслужване

Михаела Ценкова
София / 21 Октомври / 08:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Сърдит персонал,течащ покрив над масата и доста студено във вътрешната зала.

Анета Илиева
София / 20 Октомври / 14:19 ч.
Що за безумие 3 лв. за паркинг на час !!! Няма да повторя.
Даниъл Тодоров
София / 19 Октомври / 14:06 ч.

Всичко беше чудесно, както обикновено. ????

Мая Иванова
София / 18 Октомври / 21:07 ч.
Всичко беше перфектно!
Диана Димитрова
София / 18 Октомври / 15:22 ч.
Цветан Герасимов
София / 18 Октомври / 14:07 ч.
Veselka Delyanova Делянова
София / 17 Октомври / 15:31 ч.
Както винаги, отлично обслужване и много вкусна храна. Отпразнувах там прекрасен рожден ден.
Петя Славчева
София / 13 Октомври / 19:15 ч.
Прекрасно!
Цветанка Николова
София / 13 Октомври / 16:24 ч.

Празнувахме семеен празник в Хепи Младост. Изключително благодаря на персонала, който положи всички усилия да прекараме чудесно и незабравимо. Бяха изключително любезни, мили и задоволиха всичките ни очаквания. Храната е вкусна. Препоръчвам това място на всеки, който иска да се почувства специален със семейството си.

Мария Николова
София / 08 Октомври / 17:25 ч.

Дискретно и любезно обслужване, много вкусно приготвена храна (поздравления за готвача - пуешкия стек със зеленчуци беше "УАУ! Стархотен!)

Светлана Младенова-Йълдъз
София / 08 Октомври / 16:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше добро. Имаме забележка относно ястието Путин с ароматно телвшко. Ястието като цяло се състоеше само от пържени картофи.

Radica Ivkovic
София / 05 Октомври / 14:26 ч.
Забравихме да се възползваме от отстъоката, която получихме по време на резервацията. Моето мнение е, че момичето, което ни служи, трябваше да ни попита и напомни. Всичко друго беше страхотно.
Аделина Дойчинова Doychinova
София / 22 Септември / 18:34 ч.
Приятна обстановка, добро обслужване. Порциите изглеждаха малки обаче.
Ивана Илиева
София / 20 Септември / 23:14 ч.
Доста е неприятно, че трябва да плащаме по 10 лева за паркинг всеки път това ни отказва да посещаваме това заведение по-редовно. Толкова богата верига заведения пък не могат да осигурят безплатен паркинг.
София Божурина
София / 20 Септември / 10:32 ч.
Йордан Пенев
София / 18 Септември / 11:12 ч.

Много добро качество и обслужване!

Силва Лилова
София / 16 Септември / 17:25 ч.
Теме Константинова
София / 10 Септември / 21:06 ч.
Константин Стоянчев
София / 03 Септември / 14:17 ч.

Всичко беше наред. Много вкусна храна. Обслужването беше на ниво!

Petya Zaneva
София / 03 Септември / 01:05 ч.

Prekarahme prijatno ,no kogato imame rezervatzija I polzvame otstupka e jelatelno personala da e zapoznat a ne da napomnjame sled kato veche sme zaplatil I otstupkata ne e vkljuchena v tzenata

Домагой
София / 26 Август / 14:05 ч.

Супер беше

Домагой
София / 24 Август / 15:21 ч.

Всичко беше наред

Ярослав Милев Милев
София / 24 Август / 10:09 ч.
Невероятно приятно преживяване. Прекрасна атмосфера и обслужване.
Евгения Ангелова
София / 23 Август / 14:29 ч.
Георги Христов
София / 23 Август / 14:19 ч.
Изборът на маса не беше спазен, бях сложен във вътрешното помещение, но по-лошото беше, че бях до входа заведението и мястото за маркиране на сервитьорите. Беше доста изнервящо и шумно.
Мирослава Михалева
София / 21 Август / 11:02 ч.
Калина Панайотова
София / 19 Август / 15:33 ч.

След като пристигнахме се оказа, че резервация практически няма, защото поради лошите метереологични условия, външните маси не можеше да се използват. Приемам, че метереологичните условия не могат да бъдат контролирани, но е редно анулирането на резервацията или съответно промяната ѝ с друг вариант да бъде комуникирано с клиента, което не беше направено. Служителката реагира непрофесионално и въпреки наличие на места вътре в заведението не предложи да бъдем настанени, а да изчакаме. Не получихме и извинение, а груб тон. Крайно разочароващо.

Илиян Милушев
София / 17 Август / 19:48 ч.
Перфектно обслужване, страхотно меню. Уникална обстановка
Nikolay Popov
София / 17 Август / 14:58 ч.
Много хубава маса, приятна обстановка, вкусна храна
Мария Русинова
София / 16 Август / 23:06 ч.
отлично
Димка Ташкова
София / 12 Август / 17:06 ч.

Всичко беше на ниво, обслужване, обстановка - прекрасно !

Димитър Иванов Чуков
София / 08 Август / 14:46 ч.
Nikolay Popov
София / 07 Август / 17:54 ч.

Много приятно

Mariya Kifeva
София / 23 Юли / 14:22 ч.
Не съм доволна към сметката не ни беше начислена отстъпка - късно се усетихме и вече си бяхме тръгнали. Не бих запазила отново!
Радостина Николова
София / 15 Юли / 19:58 ч.

Приятно място, вкусна храна, любезни сервитьори. Единствено срещнах проблеми с персонала, който ни настанява по масите. Бяха не любезни и искаха да ни настанят в зоната за пушачи, а бяхме с две малки деца. Държаха ми тон и твърдяха, че е невъзможно да са ми приели резервацията за места навън при толкова голяма компания.

Мариян Добрев
София / 09 Юли / 16:32 ч.
Петя Данкова
София / 08 Юли / 14:48 ч.

Всичко беше перфектно!

Надежда Георгиева
София / 07 Юли / 17:23 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Престоя беше чудесен, с изключение на ъпсурдното решение да не се удължава престоя на паркинга когато се използва ресторанта. Не бих посетила този обект, въз основа ползване на паркинг.

Зоя Атанасова
София / 04 Юли / 23:34 ч.
Зоя Василева
София / 04 Юли / 18:48 ч.
Магдалена Янтахтова
София / 03 Юли / 17:20 ч.
Магдалена Янтахтова
София / 03 Юли / 17:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Въпреки наличието на детски кът, имаше деца, които тичаха и крещяха около масите, което направи вечерята ни доста напрягаща.

ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 02 Юли / 15:15 ч.

Отлично меню. Екип от професионалист ни обслужиха. Приятна обстановка. Който все още не е посетил Happy е пропуснал едно кулинарно приключение!

Мила Георгиева
София / 02 Юли / 14:53 ч.
Храната и обслужването бяха на високо ниво, но разположението на масата ни не беше добро. Не знам поради климатичната система или отварянето на близката до нас врата, но се получаваше студено въздушно течение.
Мирослава Петрова
София / 25 Юни / 15:29 ч.
Елица Илиева
София / 24 Юни / 15:32 ч.
Ужасно беше осештането, защото бяхме на маса близо до входа. През 2та часа там, имаше непрекъсната опашка от правостоящи хора залепен до вратат, чакащи да се освободи маса. През цялото време ни беше неприятно тази опашка да ни гледа в устата и чинията. Управата трябва да премести чакащите леко встрани от входа, за да не притесняват хората.
Таня Бойчева
София / 22 Юни / 00:24 ч.
Както винаги добро обслужване и вкусна храна!
Rumen Spasov
София / 16 Юни / 00:16 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Вдъхновяващо преживяване ! Happy е мястото, в което винаги преживяваме невероятна емоция. Благодарим за което :)

Юлиан Цветанов
София / 06 Юни / 19:20 ч.
Сервитьорката беше доста разсеяна, иначе храната както обикновено беше отлична!
Лазарива Недкова
София / 05 Юни / 19:08 ч.
Иван Илиев
София / 30 Май / 14:13 ч.

Супер!

Suzana Dragneva
София / 28 Май / 15:45 ч.

Много добро обслужване на персонала.

Веселин Георгиев
София / 25 Май / 17:53 ч.
Boyan Kirov
София / 21 Май / 20:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Разочарована съм от отношението на сервитьора. При поръчка на 500 мл лимонада, донесе 1000 по негово усмотрение. Като дори при направена забележка каза че носи по негова преценка количество. Предлагаше ястия без да сме имали нужда или да желаем това, при все вече направена поръчка. Вчерашното посещение на ресторанта остави у мен само лошо преживяване.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo и Happy Младост бихме искали да поднесем извинения относно създалата се ситуация. Предупредили сме управата на заведението като те ни предупредиха, че са взели всички необходими мерки за да не се случват подобен тип ситуации в бъдеще.

Николай Събев
София / 20 Май / 17:29 ч.
Деяна Илиева
София / 17 Май / 10:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Май им трябва малко време дори и на Хепи за да възвърнат старата си форма :) Двама човека от компанията висяха настанени на някаква друга маса 15 минути, докато не ги потърсихме по телефона, защото мислихме, че закъсняват. Оказа се, че са им казали, че домакинът на резервацията още не е дошъл, а ние си бяхме там. Новото ястие "Путин" от меню пролет 2021 нещо не са го докарали, а и готвачът май бърка сос четири сирена с горчица. Сервитьорката спечели овации с адекватно поведение, за нея - браво!

Нели Георгиева
София / 05 Май / 10:36 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Цветанка Дончева
София / 02 Май / 20:29 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Николай Събев
София / 28 Април / 17:23 ч.
Lazarina
София / 12 Април / 15:34 ч.
Галя Костова
София / 21 Март / 13:43 ч.
Виолета Хранкова
София / 19 Март / 14:57 ч.
Калмарите ни се забавиха доста. При донасянето сервитьорката се извини. Бяха студени и не бяха хубави. Сервитьорката попита дали искаме друга порция или да ги извади от сметката - ние отказахме друга порция, но накрая тя не ги беше извадила от сметката. Измрънка нещо от сорта: колегата не ги е махнал, но нищо повече не направи. Определено обслужването не беше на ниво: празните чинии престояха доста дълго време на масата, сервирани студени калмари, неточна сметка, едно от сезонните менюта стоя през цялото време върху масата и сервираха чинии върху него....
Adelina Ilieva
София / 18 Март / 14:49 ч.
Здравка Икономова
София / 14 Март / 16:27 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлично,както винаги!

Светлана Теофилова
София / 14 Март / 15:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Всичко беше наред, както всеки път.

Елизабет Стоянова
София / 12 Март / 22:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хепи е супер, НО паркинга - на Била- вече е платен, няма никакъв безолатен престой, 3лв на час е. Тъй като е отскоро, изглежда Хепи не знае за това, и подлъгват клиентите, и Била се възползва напълно. Няма да е зле да има поне някаква отстъпка за клиенти.

Ivelina Rusanova
София / 05 Март / 14:07 ч.
Сервитьорите ни казаха, че паркинга не се заплаща, а накрая на вечерта останахме неприятно изненадани, че дължим пари за паркинг. Това остави неприятно усещане у нас от цялата вечер и не бихме се върнали при това положение.
Ивайло Тодоров
София / 04 Март / 19:10 ч.

Както винаги , всичко беше на ниво . Благодаря HAPPY !

Делян Великов
София / 03 Март / 17:24 ч.
Храната ОК,уви след 1.30 часа престой паркинга става платен!
Антония Попова
София / 03 Декември / 09:29 ч.
Milena Spasova
София / 28 Ноември / 23:14 ч.
Десислава Златарова
София / 25 Ноември / 10:24 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Димитър
София / 22 Ноември / 08:17 ч.
Не съм сигурен дали заради епидиемичната обстановка, или заради каквато и да е друга причина, но е факт, че качеството на храната не беше по Хепи стандарт. Много често посещаваме заведението по принцип, но за първи път ни се случва да останем разочеровани. Дано не се превърне в тенденция.
Ева Тошева
София / 08 Ноември / 19:33 ч.
Коректно и много любезно обслужване, както винаги, и вкусна храна!
Елена Найденова
София / 06 Ноември / 19:17 ч.
Както винаги всичко беше перфектно!
Ivan Gospodinov
София / 17 Октомври / 11:13 ч.
Иванов
София / 15 Октомври / 18:29 ч.
Много добро обслужване! Прекрасни готвачи..!
Константин Коджабашев
София / 03 Октомври / 20:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Уютно и приятно място. Обслужването е еталон за качество.

Венцислав Венков
София / 03 Октомври / 15:55 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлично обслужване, храна и обстановка.

Христо Пандаклиев
София / 29 Септември / 14:05 ч.
Не бях ходил в закрита зала на ресторант от доста време. Беше много спокойно, прекарахме добре. Аз лично харесвам тематичните кухни в Хепи, а в случая гръцката ми допада, има интересни и много вкусни предложения.
Евгения Ангелова
София / 28 Септември / 13:56 ч.
Цонка Савова
София / 15 Септември / 14:45 ч.
Много сме доволни, храната и обслужването бяха на високо ниво!
Илиян Милушев
София / 11 Септември / 14:12 ч.

И обслужване и кухня на страхотно ниво. Всичко което поръчахме беше уникално. Браво

Кирил Байчев
София / 30 Август / 14:28 ч.
Дияна Петкова
София / 29 Август / 22:04 ч.
Отлично обслужване и вкусна храна????
Антония Попова
София / 21 Август / 14:02 ч.
Ралица Никова
София / 20 Август / 16:17 ч.
Много хубаво заведение, с много добро обслужване, персонала е много мил и най-важното отново имате спагети Болонезе, които синът ми яде само тук.
Ралица Никова
София / 20 Август / 16:15 ч.
Страхотно заведение, много добро обслужване и приятна обстановка.
katia natcheva
София / 20 Август / 14:27 ч.
Чудесно, продължавайте да поддържате очакваното вече ниво.
Emilian Zaharinov
София / 17 Август / 17:06 ч.
Супер просторно и хубаво място за посрещане на празник или събитие
Здравка Икономова
София / 10 Август / 18:29 ч.
Както винаги всичко беше чудесно-и храната и обслужването!
katia natcheva
София / 07 Август / 14:22 ч.
Супер сте, Сега чакаме да усетим намаленото ДДС в цените :)
Мариан Господинов
София / 27 Юли / 15:12 ч.
Супер
Елена
София / 26 Юли / 14:46 ч.
Храната беше вкусна,но беше много студено по едно време. Направо измръзнахме.
Гергана Младенова
София / 21 Юли / 15:27 ч.
Diana Daskalova
София / 13 Юли / 21:12 ч.
Всичко поръчано беше вкусно. Обслужването беше много добро, с изключение на края, когато поискахме сметката. Приготвихме пари и чакахме доста дълго да дойдат да ни я вземат за да ни върнат ресто. След като търоението ни се изчерпа оставихме точна сума с минимален бакшиш, тъй като не разполагахме с достатъчно дребни. Забавянето намали сериозно бакшиша за персонала.
Здравка Икономова
София / 29 Юни / 15:27 ч.
Отново всичко беше чудесно!Мидите бяха страхотни!
Магдалена Петрова
София / 27 Юни / 20:55 ч.
Лариса Савчева
София / 25 Юни / 15:03 ч.
Димитър Тодоров
София / 19 Юни / 20:06 ч.

Страхотно. Както винаги. Гостите ми, останаха удовлетворени от храната и обслужването.

Бетина Милева
София / 11 Юни / 17:32 ч.
Angel Dichev
София / 10 Юни / 15:29 ч.
Веселка Асенова
София / 07 Юни / 16:33 ч.
Отлично, чудесно обслужване и вкусна храна!
Адриана Димитрова
София / 02 Юни / 10:27 ч.
Diana Daskalova
София / 01 Юни / 16:04 ч.

Обслужването беше отлично. Обстановката е приятна. Масите са на прилична дистанция. Единствена забележка - част от поръчаното далеч не изглеждаше като показаното на снимка в менюто.

Здравка Икономова
София / 17 Май / 17:38 ч.
Експресно обслужване,беше много спокойно,храната както винаги вкусна!
Emil Georgiev
София / 15 Май / 15:50 ч.
сервират веднага пърженото но изстинало, явно хартисало от грешна поръчка и се пробутва след час на друг
Виолета Севестакиева
София / 12 Март / 11:28 ч.
Виктория Стоянчова
София / 08 Март / 15:33 ч.
Страхотно,както винаги !
Лариса Савчева
София / 03 Март / 22:13 ч.
Svetlin Todorov
София / 28 Февруари / 18:07 ч.
Вкусно, удобно, приятно! Усмихнат и вежлив персонал. Препоръчвам!
Йорданка
София / 26 Февруари / 22:00 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За съжаление в цялото заведение се усеща миризма на цигари, абсурдно е да има “зимна градина”, в която се пуши, при положение, че не е отделена от другата част на ресторанта и влизайки минаваш през зоната за пушене. И как е възможно въобще да се пуши вътре - тази зимна градина е затворено пространство, част от масивната постройка?

Лора Джурова
София / 26 Февруари / 19:35 ч.
Боряна Господинова
София / 24 Февруари / 16:58 ч.
Всичко беше перфектно!!!
Ерик Кантон
София / 24 Февруари / 09:48 ч.
rumen apotolev
София / 18 Февруари / 14:07 ч.
Благодаря ! Определено беше много хубаво .
Атанас Малев
София / 15 Февруари / 16:43 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

След като отидох в заведението, се оказа, че масата, която ми е запазена не може да бъде намерена от хостесите и изчаках 5мин., за да ми бъде дадена друга маса. Масата беше толкова близо до масите около нея, че бях по-близо до съседа си от колкото до човека, с който съм дошъл. Имах чувството, че съм на една голяма маса, а не на маса за 2ма, беше отвратително и съответно си тръгнахме без да консумираме каквото и да било!

Отговор от ReZZo.bg:

Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. 

Илиана Иванова
София / 13 Февруари / 14:14 ч.
Резервирах маса за ЧРД на съпруга ми. Масата беше точно до детския кът, както бях поискала, за да може децата да играят и да се виждаме с тях. Момичето, което ни обслужваше беше усмихнато и много отзивчиво. При донасяне на тортата пуснаха и Happy Birthday, което ни изненада много приятно. Храната както винаги беше много вкусна. Благодаря за приятната вечер, пак ще ви посетим.
Димитър Бахов
София / 11 Февруари / 07:56 ч.
Страхотно обслужване и вкусна храна.
Антония Попова
София / 05 Февруари / 15:39 ч.
Амалия Велева
София / 02 Февруари / 16:09 ч.
Илия Белев
София / 27 Януари / 19:54 ч.
Виолета Хранкова
София / 26 Януари / 13:15 ч.

Всичко беше чудесно

Милена Ананиева
София / 24 Януари / 15:50 ч.
Виктория Кукова
София / 22 Януари / 19:05 ч.
Вкусна храна, но имаше какво да се желае от обслужващия персонал!
Виктория Кукова
София / 22 Януари / 19:04 ч.
Перфектно приготвена храна, любезно обслужване!
Виктория Кукова
София / 22 Януари / 19:03 ч.
Вкусноо приготвена храна, прекрасно обслужване!
Димитър Тодоров
София / 22 Януари / 14:29 ч.
Обслужването беше на нивото, което предоставя Happy. Храната бе отлична. Не работеше бутона за повикване на сервитьора.
Ivalin Anchev
Варна / 20 Януари / 15:01 ч.
Всичко беше чудесно! Благодаря!
Rossitsa Ivanova
София / 13 Януари / 17:24 ч.
Любимо място, любезни хора, вкусна храна, богато меню....
katia natcheva
София / 09 Януари / 14:05 ч.
Всичко беше на очакваното ниво
Албена Белчева
София / 07 Януари / 14:09 ч.
Перфектно обслужване и вкусна храна!
Йордан Пенев
София / 29 Декември / 08:45 ч.
Младежки и любезен персонал. Препоръчвам лаврак с печени зеленчуци.
Анелия Хинова
София / 11 Декември / 16:51 ч.
Rossitsa Ivanova
София / 08 Декември / 15:01 ч.
Вкусна храна, обслужване с внимание, богато меню. Благодарим!
Kiril Surgov
София / 06 Декември / 14:36 ч.

Браво :)

Ивайло
София / 06 Декември / 12:48 ч.
Амалия Велева
София / 30 Ноември / 20:45 ч.
Пенчо Петков Petkov
София / 20 Ноември / 14:10 ч.
Благодаря за приятното прекарване.
katia natcheva
София / 17 Ноември / 11:49 ч.

Гарантирано качество, бързо обслужване, разумни цени

Krasimira Neykova
София / 07 Ноември / 14:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Новото 100 % българско меню в Хепи е много добра идея, но най-много ми хареса хорото, което изиграха голяма част от персонала, включително и няколко клиенти, на песента Бяла роза! Беше прекрасно! :)

Невена Маринова
София / 28 Октомври / 14:57 ч.
Здравка Икономова
София / 28 Октомври / 14:05 ч.
Месец на България,с българска кухня,с любезни млади хора,както винаги прекарахме много добре!
Елена Сулева
София / 25 Октомври / 14:37 ч.

Всичко беше наред. Храната беше вкусна

Ани Великова
София / 12 Октомври / 16:26 ч.
Ралица Никова
София / 02 Септември / 14:33 ч.
Страхотен ресторант с богато меню и невероятно обслужване.
Християна Михова
София / 01 Септември / 19:05 ч.
Всичко беше много вкусно, но имаше голямо забавяне с поръчките ни. Сервитьорите бяха неопитни и забравяха за поръчките ни.
Лора Савчова
София / 29 Август / 22:15 ч.
Страхотна локация, любезен персонал, невероятно вкусни ястия
Zlatina Todorova
София / 20 Август / 20:04 ч.
Чудесни както винаги!
Iliya Meshenliev
София / 05 Август / 08:55 ч.

В Хепи Младост винаги всичко е супер :) аз съм редовен клиент и често се наслаждавам на атмосферата и храната :)

Димитър
София / 28 Юли / 12:46 ч.
Angel Dichev
София / 27 Юли / 16:48 ч.

Много съм доволен и от менюто и от обслужването.

Красимира Иванова
София / 25 Юли / 15:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Прекарването беше малко изнервящо: 1. Защото чакахме, за да ни донесът менютата и 2. Аз си поръчах телешки бифтеци, които обаче за съжаление дойдоха сигурно чак след 30мин.

Tsvetelina Raykova
София / 21 Юли / 17:10 ч.
прекалено шумно
katia natcheva
София / 19 Юли / 14:30 ч.
Всичко беше чудесно, на очакваното ниво. Благодаря!
Петър Петров
София / 18 Юли / 14:16 ч.

Вкусна храна и отлично обслужване.

Яна Георгиева
София / 01 Юли / 14:56 ч.

Всичко беше на ниво и много вкусно, с изключение на това, че някои от ястията ни ги донесоха студени.

Марина Митова
София / 26 Юни / 15:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Когато казах на хостесата за резервацията си от Резо, тя поиска да види СМС-а за потвърждение. След като стана ясно, че наистина имам резервация, нейната реплика към колежката й беше "Още една резервация от Резо, която не е отразена в системата". Настаниха ни все пак на една избрана на момента маса и всичко до края на вечерта беше наред. Добре е от Резо да обърнат внимание, защото явно не се случва за първи път в това заведение.

Отговор от ReZZo.bg:

Направихме проверка на резервацията на клиента в системата ни. Резервацията е била успешно направена и ресторантът също е получил уведомителен SMS. ReZZo.bg е единствено посредник между ресторанта и крайния клиент. От заведението ни увериха, че такъв тип грешки няма да бъдат допуснати повече.

Йордан Пенев
София / 18 Юни / 17:20 ч.
Бързо и вкусно.
Iliya Meshenliev
София / 13 Юни / 15:53 ч.

Прекарахме страхотно. Веднага ни настаниха. Обслужването беше перфектно и много бързо, както е било винаги. Храната винаги е супер :)

Елена Стойчева
София / 12 Юни / 16:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Имаше неяснота с резервацията и масата ни.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента и ресторанта установихме, че се е получило объркване при настаняването, но всичко е било наред с резервацията.

Цветанка Петрова
София / 11 Юни / 14:40 ч.
katia natcheva
София / 08 Юни / 07:48 ч.

Обслужването беше на ниво, хранана - вкусна, но общото впечатление беше, че големината порциите намалява.

Мануела Иванова
София / 06 Юни / 08:57 ч.
Чудесно!
Милчо Милушев
София / 03 Юни / 11:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията ми беше отменена по телефона около час преди началото с обяснението, че нямало ток в Младост! Изключително съм разочарован поради провалянето на празника на моето семейство.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем своите искрени извинения за причиненото неудобство. Поради непредвидени обстоятелства, в следствие на които ресторантът нямаше възможност да функционира, екипът на Happy Младост своевременно се свърза с всички клиенти с предстоящи резервации за вечерта и ги отмени, с цел тяхното удобство.

Добромир Стоянов
София / 29 Май / 16:47 ч.
Калоян Генков
София / 26 Май / 21:09 ч.
Константин Пенчев
София / 22 Май / 14:43 ч.
всичко беше Супер! Благодаря ви!
Владимир Ранчев
София / 20 Май / 23:56 ч.
Здравка Икономова
София / 20 Май / 20:32 ч.
Любим ресторант!Всичко беше чудесно-кухня,обслужване,отношение!
Veska Dobreva
София / 02 Май / 11:36 ч.
Харесвам кухнята, обслужването, интериора. Адмирации за готвача(чите)!
ralitsa yoseva
София / 25 Април / 12:28 ч.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 22 Април / 20:13 ч.

Здравейте, вечерта беше супер, а френското Ви е страхотно!

Петър Петров
София / 22 Април / 10:48 ч.

Без забележки, всичко беше на ниво.

Kristina Христова
София / 15 Април / 13:56 ч.
Deyana Doreva Tsenova
София / 13 Април / 14:11 ч.

Беше страхотно!

Petar Yordanov
София / 08 Април / 07:38 ч.

Всичко беше на ниво и си изкарахме супер за пореден път.

Елена Ангелова
София / 07 Април / 20:17 ч.
Angel Dichev
София / 04 Април / 16:50 ч.
Найденова
София / 03 Април / 16:46 ч.
Както винаги в Happy - супер.Изненада ме приятната обстановка в Happy Младост .Коректни при отчитане на отстъпката.
Мануела Иванова
София / 02 Април / 14:18 ч.
чудесно
Иван Цветанов Иванов
Русе / 31 Март / 20:46 ч.

Чудесна вечер! Винаги посещавам Хепи Младост когато идвам в София по работа или по друг повод! Чувствам се уютно!

Станислава Стоянова
София / 27 Март / 16:51 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Предложиха ни добри места и добро обслужване, но за пореден път не бяха начислили отстъпката и трябваше да им обърна внимание.

Стефан Даракчиев
София / 19 Март / 14:17 ч.
Борислав Михов
Плевен / 16 Март / 15:23 ч.

Перфектно

Иво
София / 13 Март / 14:05 ч.
Всичко беше много добре и организирано
Иван Цветанов Иванов
Русе / 11 Март / 15:37 ч.
Изкарахме си страхотно!
Антоанета Тодорова
София / 10 Март / 23:01 ч.
Чудесно обслужване, мил и вежлив персонал, вкусна храна - перфектно :)
Нели
София / 08 Март / 14:00 ч.
Петя Петрова
София / 05 Март / 11:50 ч.
Антоанета Тодорова
София / 25 Февруари / 11:11 ч.

Както винаги в Хепи - СУПЕР Обслужване, отношение, качество на храната - отлични!!!

Stanislava Stavreva
София / 23 Февруари / 17:37 ч.
Петя Петрова
София / 18 Февруари / 09:06 ч.
Обслужването, както винаги, беше на ниво. Персоналът беше много любезен. В детският кът аниматорите занимаваха детето много добре!
Силвия Таслакова
София / 14 Февруари / 20:12 ч.
kamen
София / 12 Февруари / 17:29 ч.
бях настанен в зимна градина про положение, че не съм го избрал изрично.Просто Нямах възможност от избор във вашата платформа.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 12 Февруари / 08:47 ч.

Вечерта беше много приятна. Обслужването беше на ниво!

Стефан Даракчиев
София / 06 Февруари / 14:02 ч.
Маринела Колева
София / 04 Февруари / 08:42 ч.
Всичко беше точно. Благодаря на екипа на Rezzo за бързата реакция и че отговориха безупречно на всичките ми очаквания. Маринела Колева
ralitsa yoseva
София / 22 Януари / 13:56 ч.

Перфектно място!

Вахрам Краджян
София / 14 Януари / 20:33 ч.
Виктория Ковачка
София / 12 Януари / 15:59 ч.

Прекрасно обслужваме,сервитьорката беше изключително приветлива,лъчезарна и се отзоваваше ма време!Храната беше вкусна и апетитна!

Ivan Nenkov
София / 08 Януари / 14:27 ч.

Не мисля скоро пак да посетя този обект. При запазена маса, ме слагат до вратата , която стоеше през цялото време отворена, заради хората, които ти стоят на главата и чакат без резервации да се наядеш , че и те да седнат. Няма такава пародия на заведение. Ако мислите, че 200-300 лв, които изкарахте от тея , чакащи хора , ви оправят , блазе ви на бизнеса и всичко

Мариета Кръстева
София / 31 Декември / 14:16 ч.

Много вкусно и приятно!

Стефан Даракчиев
София / 22 Декември / 19:14 ч.
Биляна Кръстева
София / 21 Декември / 14:36 ч.

Всичко беше наред, настаняване, обслужване, храна. Ще посетим отново.

Спас Попов
София / 12 Декември / 14:24 ч.

Мястото е хубаво, обслужването и храната на ниво, но зимната градина не е достатъчно добре изолирана, прибрах се и дрехимите ми мирешеха силно на цигари.

Илиян Петков
София / 11 Декември / 22:21 ч.

Отстъпката не беше 10%,въпреки че го пишеше в сметката.

Nikola Antonov
София / 11 Декември / 21:23 ч.

Перфектно!

Tatiana Krumova
София / 08 Декември / 16:25 ч.

Отлично

Пламен Пенчев Дикова
София / 29 Ноември / 14:13 ч.
Елисавета Грънчарова Грънчарова
София / 25 Ноември / 14:02 ч.
Всичко беше страхотно, бързо и точно обслужване и страхотно отношение
Стефан Даракчиев
София / 24 Ноември / 15:56 ч.
Йордан Пенев
София / 16 Ноември / 15:53 ч.

Прекрасно, както обикновено. Препоръчвам телешките кюфтенца с гарнитура от печен патладжан. Има я снимана на хартиените подложки.

Петя Петрова
София / 12 Ноември / 13:43 ч.

всичко беше чудесно, обслужването беше на ниво, както винаги

Вяра Конарева
София / 02 Ноември / 12:45 ч.

Много добре!

Георги Николов
София / 01 Ноември / 20:20 ч.

Изкарахме си чудесно! Както винаги обслужването е на много високо ниво.

Цонка Савова
София / 26 Октомври / 15:33 ч.

Хубава храна, добро обслужване!

Елица Рангелова Рангелова
София / 26 Октомври / 14:14 ч.

Прекарването беше много приятно, персоналът беше любезен и отзивчив.

Петър Ласин
София / 13 Октомври / 17:26 ч.

Супер, както винаги!

Kristina Христова
София / 03 Септември / 19:11 ч.

Приятно и свежо въпреки жетата навън!

Prakash Mishra
София / 26 Август / 15:52 ч.

The food is ok not hot at all was cold the man waiter is good but the lady confused she just throwing food in table and run The old menu is much better

Велияна Христова
София / 10 Август / 14:11 ч.

Благодаря за перфектната организация. Вечерта ни беше изключително приятна, благодарение на професионалното обслужване и вкусната храна.

Цонка Савова
София / 31 Юли / 22:56 ч.
Доволни сме.
Петър Йорданов
София / 25 Юли / 14:01 ч.

Обслужването и отношението бяха на ниво, както винаги.

Петя Петрова
София / 02 Юли / 09:54 ч.

Бързо и качествено обслужване !!!

ЦВЕТЕ ГРОЗЕВА
София / 04 Юни / 20:08 ч.

Храната беше вкусна,а обслужването-добро.Порциите не са от най-големите.

Kristina Христова
София / 19 Май / 19:46 ч.

Невероятно посрещане на РД и обслужване от персонала.

Dimitrinka Toteva
София / 17 Май / 09:15 ч.
Иван Цветанов Иванов
Русе / 31 Март / 17:26 ч.
Димитър Митев
София / 30 Март / 11:16 ч.

Оказа се, че Happy не правят резервации за 20:00, но въпреки това имах такава през Rezzo.bg. За мое щастие от Happy бяха изключително коректни и ни намериха все пак маса за 2ма, въпреки объркването.

Цонка Савова
София / 25 Март / 14:15 ч.
Много съм доволна от менюто и обслужването!
Светлана Божкова
София / 21 Март / 08:58 ч.

Прекарахме чудесно. Храната и обслужването бяха на ниво.

Павлина Станчева
София / 19 Март / 19:27 ч.

Обслужването и храната бяха на ниво. Успяха да ни намерят място, макар че казаха, че явно има някакъв проблем и те не знаеха за резервацията ми,изобщо не нямаше в системата им.

Robert Djerassi
София / 19 Март / 17:39 ч.
Борислава Койнарева
София / 16 Март / 14:12 ч.
Всичко беше наред с резервацията, храната вкусна, обстановката чудесна
Цветелина Симова
София / 16 Март / 14:10 ч.
Веригата Happy държи високо ниво на обслужване, а ресторантът в Младост е много приятен и уютен, персоналът е много любезен и компетентен
pavlina pavlova
София / 04 Март / 17:00 ч.
Plamen Popov
София / 28 Февруари / 16:42 ч.
Георгиева
София / 27 Февруари / 17:56 ч.
Изключително приятна обстановка и вкусна храна.
Надя
София / 24 Февруари / 14:12 ч.
Виктория
София / 23 Февруари / 18:44 ч.
Обслужването, обстановката и организацията бяха на ниво. Единственият проблем беше, че в сладоледа на моя приятелка имаше парче стъкло.
Борис
София / 19 Февруари / 08:57 ч.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 14 Януари / 19:25 ч.

Прекрасна вечер. Приятно бяхме изненадани от новите предложения в менюто, а именно салатите със суши!

Anelia Mincheva
София / 09 Януари / 14:21 ч.

Храната беше ок. Близо 20 мин чакахме да ни донесат сметката!

Маргарита
София / 27 Декември / 11:18 ч.

В началото малко ни забравиха, че сме се настанали, но после всичко беше на ниво - кухнята, обслужването.

Петя Петкова
София / 21 Декември / 20:08 ч.
Изкарахме чудесно :)
Kristina Христова
София / 10 Декември / 18:09 ч.
Благодарим за прекрасното обслужване.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 28 Ноември / 09:49 ч.

Здравейте, първо искам да Ви благодаря за това, че помогнахте за резервацията. Второ искам да кажа, че за пореден път останахме много доволни от HAPPY. Обслужването беше на ниво, а новите предложения не са за изпускане. Тиквата им е уникална. Благодаря още веднъж и весели празници. Поздрави, Валентин Каралъмов

Диана Алиева
София / 22 Октомври / 15:30 ч.

Обстановката беше типично приятна. Малко шумно. Любезно обслужване!

Георги Терзиев
София / 20 Август / 15:41 ч.
Всичко беше супер както винаги. Много често ходя там с приятели и близки, за децата беше осигурено детско меню и възможност да ползват детския кът. Най-впечатлени бяхме от снимката подарък - комплимент от заведението :) Препоръчвам ви да ползвате Резо за резервации в Хепи.
Албена
София / 11 Август / 16:15 ч.
Както винаги страхотна атмосфера, вкусна храна и отлично обслужване
Йордан Пенев
София / 09 Август / 14:53 ч.
Прекрасно обслужване и отлично качество на храната.
Лилия Желева
София / 02 Август / 11:49 ч.
Лилия Желева
София / 02 Август / 11:49 ч.
Лилия Желева
София / 02 Август / 11:47 ч.
Anton Mitev
София / 14 Юли / 20:11 ч.
ок
Мариана Кирилова
София / 22 Юни / 10:09 ч.
Милена Златарова
София / 19 Юни / 23:32 ч.
Резервирах за среща с приятелка и децата ни. Много добро впечатление ни направи, че ни бяха запазили маса до детския кът. Хареса ни и детското меню. Храната и обслужването бяха отлични. Имаме някои забележки към организацията на детския кът - на място разбрахме, че има ограничение за деца над 8 години, за което не знаехме предварително. Все пак след разговор с управителя децата ни бяха допуснати да играят. Тъй като бяхме избрали този ресторант специално заради детския кът, щяхме да бъдем разочаровани, ако не можехме да го ползваме. Става дума за деца на 8 годишна възраст. Също така, момичето, което записваше децата, не беше особено любезно, а и ги беше записала за един час игра, въпреки че бяхме казали за два часа. Доволни сме от ресторанта и прекарването ни, бихме препоръчали да обърнат малко повече внимание на детския кът като концепция и занимания, които се предлагат вътре, както и да помислят за възрастовата граница. 8 години е ниска граница за толкова масово посещавано заведение.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 17 Юни / 19:22 ч.
Всичко беше перфектно! Децата останаха доволни, храната много им хареса - "любимият" им ресторант не ги разочарова!
Robert Djerassi
София / 10 Юни / 14:50 ч.

Добра храна, перфектно обслужване, приятна атмосфера!

Велислава Петрова
София / 31 Май / 15:42 ч.

Страхотно както винаги! Прекрасната компания и атмосфера беше допълнена и от чудесно суши :)

Даниела Тошева
София / 17 Май / 14:32 ч.
Цветелина Тодорова
София / 15 Май / 14:03 ч.
ВАЛЕНТИН КАРАЛЪМОВ
София / 10 Април / 15:17 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много приятна вечер изкарахме

Стилиян Миланов
София / 09 Април / 21:17 ч.

Както обикновенно всичко беше на топ ниво. Най-приятната изненада беше, че в заведението бяха съобразили, че сме с две деца и масата беше до детския кът. Много приятни моменти.

Цветелина Христова
София / 07 Март / 23:39 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

За голямо мое разочарование не бях в списъкът им с резервации, но все пак ни настаниха, защото имаше свободни места.

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай управата на ресторанта своевременно е реагирала и са настанили клиентите съобразно тяхната резервация.

Мария Андреева
София / 10 Януари / 14:04 ч.
Кухнята и обслужването бяха чудесни. Но беше малко студено, детския кът е до вратата, от която духа, и в цялата зала беше доста хладно.
Гергана Урумова
София / 06 Януари / 16:10 ч.
Изкарването беше много хубаво. Повечето гости бяха пушачи и това, че не се налагаше да ходят на студено беше много добре. Децата са на възраст около 6 години и си изкараха супер в детският кът ! Мерси за прекарването ! Успех и дано задържите това ниво за напред !
Siyana
София / 06 Януари / 15:33 ч.
РУСИ КАЛОЯНОВ
София / 04 Януари / 14:31 ч.
Всичко беше на ниво.
Sandra Marinova
София / 20 Декември / 14:58 ч.
Салатата от лимец и авокадо беше супер
Александър Скордев
София / 08 Ноември / 10:09 ч.
Георги Терзиев
София / 14 Октомври / 10:14 ч.
Дарин Кирилов
София / 11 Октомври / 14:25 ч.
супер
Явор Симеонов
София / 08 Октомври / 14:04 ч.
В салатата ми имаше парчета от сьомга, които не трябваше да са там. Случва ми се за втори път в това заведемие.
Владимир Георгиев
София / 27 Септември / 14:33 ч.
Става.
Георги Терзиев
София / 17 Септември / 09:01 ч.
Масата беше много добра, резервацията беше гарантирана. С удоволствие ще използвам за бъдещи резервации в Happy.
MARIO
София / 23 Август / 14:57 ч.
Приятна обстановка. Пак ще посетя . Вкусен обяд.
Радостина Кисьова
София / 18 Август / 14:26 ч.
Както винаги обслужването беше на високо ниво, а ястията вкусни!
Лъчезар Георгиев
София / 18 Юли / 14:12 ч.
Супер претъпкано с хора , но обслужването въпреки това е винаги на ниво!
Грета Маринова
София / 13 Юли / 14:33 ч.
Silviya Petkova
София / 08 Юли / 20:03 ч.
Отново много доволна
Карина
София / 27 Юни / 06:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Персонала не си върши достатъчно отговорно работата. Резервацията не беше записана, и накрая не ни направиха отстъпката, която беше посочена в сайта.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Тези условия трябва да бъдат спазвани, за да получите отстъпката, към резервациятата си. След кореспонденция с ресторанта установихме, че клиентката не е спазила тези условия и поради това не е получила отстъпката, към резервацията си. 

Ева Тошева
София / 20 Юни / 09:33 ч.
Чудесно:-).
Нели
София / 25 Май / 10:01 ч.
Гергана Тодорова
София / 08 Май / 14:59 ч.
Чудесно обслужване и хубава храна!
Аделина Дойчинова Doychinova
София / 29 Април / 04:57 ч.
Чидесно обслужване! Много приятна обстановка. Благодаря!
Гергана Тодорова
София / 21 Април / 11:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

жалко че вече няма рез. с отстъпки

Отговор от ReZZo.bg:

Ресторантите част от системата на ReZZo.bg сами определят предлаганите отстъпки. След проведена кореспонденция с потребителката установихме, че не е имала проблем с получаване на отстъпаката си, при посещение в ресторанта. 

Гергана Тодорова
София / 21 Април / 11:41 ч.
Диана Митева
София / 08 Април / 12:01 ч.
Здравейте, всички останахме доволни от обслужването. Едно голямо БЛАГОДАРЯ.
Росица Падалова
София / 07 Април / 13:02 ч.
Ресторанта е доста посещаем, затова препоръчвам предварителна резервация през сайта на Rezzo.bg . Резервацията наистина е сигурна :-)
Ivan Ivanov
София / 28 Март / 19:13 ч.
Александър Лозанов
София / 26 Март / 20:07 ч.
Искаха да настанят 8 човека на една малка кръгла маса. Тъй като очевидно не се събрахме там ни сложиха на друга маса и преместиха хората от съседната маса, за да се съберем. За второ поредно посещение се получава забавяне с поръчката за пиене. Колата ми и бутилка вода с вода престояха 15-тина минути на бара (а останалите питиета дойдоха сравнително бързо). Не ни предложиха менюто с новите десерти (добре, че знаехме за тях, за да ги пробваме). Вазата, която поискахме също се позабави. Не на последно място - ние трябваше да си подаваме вилиците, чашите и яденето един на други, а не както обикновено тази работа да е свършена от сервитьора.
Нели
София / 25 Март / 12:15 ч.
Не сме доволни от гледането в детския клуб, дъщеря ми гледа ТВ!. Скаридите - малко, но вкусни, сушито- средно ниво. Сервирането -мн добре!
Албена
София / 20 Март / 16:21 ч.
Александър Лозанов
София / 17 Март / 11:44 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Имаше лека липса на комуникация между персонала. Казахме, че сме с резервация през Резо и хостесата ни настани. След това сервитьорката ни пита дали имаме резервация и дали сме на правилната маса и каза, че никой не и е казал че сме през резо. След това нямахме проблеми с отстъпката. Този път не съм доволен от обслужването - поръчахме 2 наливни бири, едната дойде веднага, другата след 5 мин. И двете бяха наляти 1 пръст под чертата, показваща 500/300 мл и бяха пълни до горе с пяна. Салатата с бяла риба е супер. Но хапването ми се забави и дойде за 15 мин и изглеждаше по-малко от предни пъти

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция с клиентката установихме, че е била посрещната и от ресторанта са я настанили на запазената за нея маса, също така е била направена отстъпката към резервацията. Недоразумението идва от погрешно предадена информация, между обслужващия персонал. От ресторанта ни уверяват, че са взели необходимите мерки, за да избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Валентина Докова
София / 16 Март / 18:58 ч.
Vessela Manolova
София / 12 Март / 20:22 ч.
Запазената маса за нас беше на много хубаво място, точно до детския кът.
Нели
София / 06 Март / 10:59 ч.
Нели
София / 06 Март / 10:59 ч.
Боряна Кирилова Кирилова
София / 05 Март / 16:15 ч.
Храната беше много вкусна, както винаги. Твърде късите полички на сервитьорките, обаче, правят лошо впечатление, особено на гости от чужбина, кото не са свикнали с подобна гледка в ресторантите.
Александър Лозанов
София / 28 Февруари / 13:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добро обслужване. Храната беше вкусна. Калмарите в салатата бяха малко препържени. Бяха ни забравили отстъпката в сметката, но се корегираха

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с потребителя установихме, че е пропуснал да спази това условие, но все пак му е била направена отстъка от сметката.

Нели
София / 25 Февруари / 12:16 ч.
Обслужването е добро, храната-средна :)
Александър Лозанов
София / 18 Февруари / 12:27 ч.
Обслужването беше на ниво. Храната също, но суфлето беше леко загорено. Масата беше много близо до друга двойна маса и се чуваше какво си говорим, както и какво си говорят от съседната маса.
Нели
София / 04 Февруари / 12:12 ч.
Пица подметка, никакви изненади..
Нели Димитрова
София / 29 Януари / 16:38 ч.
Цветелина Тодорова
София / 24 Януари / 10:52 ч.
Daniela Stoytcheva
София / 31 Декември / 14:40 ч.
Ресторантът е много хубав. Менюто е много разнообразно, храната е вкусна и обслужването е на ниво.
Tsanko Draganov
София / 31 Декември / 12:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Супер храна. Сервитьорът, който ни обслужваше беше нелюбезен. Много неприятно изненадани останахме от това, че детския кът се плаща.

Отговор от ReZZo.bg:

Информация отнасяща се до детския кът е достъпна на страницата на ресторанта в ReZZo.bg в секция "Общи условия". Общити условия за всеки един тесторант са индивидуални. В конкретния случай отстъпката, към резервацията включва и отстъпка от таксата за детския кът. 

katia natcheva
София / 27 Декември / 14:30 ч.
katia natcheva
София / 27 Декември / 14:29 ч.
Kalin Borchev
София / 24 Декември / 19:53 ч.
Храната както винаги беше великолепна, както и обслужването Весели Празници
Румяна
София / 12 Декември / 12:24 ч.
отлично
нонка николаева
София / 10 Декември / 15:30 ч.
За пореден път останахме доволни. Благодаря Ви!
Нели
София / 26 Ноември / 12:05 ч.
Доста по-топло и скъпо от нужното. Храната беше ок.
Наталия Ташева
София / 24 Ноември / 12:22 ч.
Страхотно място!!!
Мартин Александров
София / 20 Ноември / 08:04 ч.
Редовно посещавам този ресторант,всичко е на мн.добро ниво.Но от последното си посещение останах разочарован поради факта,че обслужващото ни лице си задържа рестото.Не съм предполагал ,че това може да се случи в ресторанти Хепи защото виждам ,че персонала е на ниво.Бакшиш се печели,а не се задържа:)Това е като правило за реномирани ресторанти:)
Antoniya Haralampieva
София / 13 Ноември / 12:16 ч.
Всичко беше чудесно както винаги, но заплащането на час на детски кът е нова политика на Happy, която не подкрепям.
Stanimira
София / 09 Ноември / 16:12 ч.
Prekrasno obslujvane! Blagodaria Vi!
Наталия Ташева
София / 04 Ноември / 12:50 ч.
Страхотно място!
Димитринка Иванова
София / 27 Октомври / 17:03 ч.
Имаше специална изненада и украса на масата по случай рождения ми ден, който празнувах в Хепи с приятели. Изкарахме страхотно, храната беше невероятна както винаги и екипа на заведението ни накара да се почувстваме специални.
Димитринка Иванова
София / 27 Октомври / 17:01 ч.
Както винаги прекарахме чудесно. Обслужването беше на ниво и масата беше много добре подбрана за 9 човека. Много лесно и бързо направих резервация. С удоволствие отново ще посетим любимото Хепи.
Георги Павлов
София / 17 Октомври / 15:28 ч.
Отлично посрещане! Чудесна маса и много-добро обслужване! И музиката вече не се чуваше!
Георги Павлов
София / 17 Октомври / 15:27 ч.
Отлично посрещане и добра кухня. Проблем беше само доста високо пуснатата музика
Евгения Щъркелова
София / 07 Октомври / 19:55 ч.
Прекрасна обстановка, много вкусна храна и обслужване на високо ниво.
Кирил
София / 07 Октомври / 11:50 ч.
Вкусно беше, но преживяването с паркинга беше зле. В Хепи не са наясно с условията за паркиране на Билла. Казаха ми 2 часа и половина, а се оказа, че е час и половина. Билла от своя страна не знаят как действа машината за билети, която ми беше начислила 9 лв за 5 мин просрочване. След скандал с Билла излязох безпалтно от паркинга, но факта, че Хепи не помогнаха на клиентите си беше силно разочароващ.
Андрей Асенов
София / 06 Октомври / 11:34 ч.
Нели
София / 06 Октомври / 10:12 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Детския клуб вече е платен!

Отговор от ReZZo.bg:

Информация отнасяща се до детския кът е достъпна на страницата на ресторанта в ReZZo.bg в секция "Общи условия". Общити условия за всеки един ресторант са индивидуални. В конкретния случай отстъпката, към резервацията включва и отстъпка от таксата за детския кът.

 

Нели
София / 06 Октомври / 10:11 ч.
Малки порции, но за сметка на това - скъпо!
Александър Винчев
София / 28 Септември / 11:12 ч.
Виктория
София / 28 Септември / 11:01 ч.
Много вкусно и приятно!
Владимир Георгиев
София / 27 Септември / 19:52 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Запазих маса в "градината", която се оказа затворено със стъкла помещение, в което се пушеше. Искам да отбележа, че имаше опция "маса за пушачи", която беше друга освен "градината". Иначе останалото беше ок.

Отговор от ReZZo.bg:

При вариант за резервация - "лятна градина/тераса" и "зимна градина(зала за пушачи)" в моного от ресторантите, когато времето е по-хладно лятната градина е затворена и става зимна градина. Такъв е и случая с ресторант Happy Младост.

Румяна Величкова
София / 23 Септември / 07:23 ч.
Всичко беше много на ниво1 Благодаря на Rezzo и на Happy за спечеления ваучер на стойност 100 лв, който употребих в тази резервация!
Павлина Колева
София / 18 Септември / 11:19 ч.
Здравейте. Благодаря, че имаме възможност чрез вас да реззервираме и да ползваме отстъпки. Ние сме дългогодишни клиенти на веригата, но те за съжаление нямат политика за лоялни клиенти. Преди, когато градината на Хепи беше със страхотен външен детски кът под дърветата не се плащаше, сега това което вчера ни изненада много неприятно беше, че вече детският кът трябва да се заплаща. Детското забавление на територията на заведението смятам, че трябва и е достатъчно калкулирано в цената и надценката на напитките и храната която консумираме като клиенти. В Спаго също детският кът се заплаща отделно и за това не ходим там.
павел ь
София / 10 Септември / 11:34 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хостесата....НЕ.ни позволи да използваме отстъпката, защото закъсняхме 20 минути задръстване!! Имаше не повече от 20 клиента в заведението, но явно много беше важно да не ни направят отстъпката от ....10%процента... Направете си сами изводите:)

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждението на всяка резервация в общите условия е описано, че резервираната масата се пази не повече от 15 мин. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка към нея да не я зачисли. Затова препоръчваме при направена резервация с ReZZo.bg, да бъде спазен нейния час.

Диана Алиева
София / 09 Септември / 06:28 ч.
Обслужването беше добре, но в ресторанта е много шумно, трябваше да се надвикваме, за да се чуем - почти като на дискотека.
Станил Божков
София / 04 Септември / 16:33 ч.
Marcho Markov
София / 04 Септември / 08:56 ч.
Marcho Markov
София / 04 Септември / 08:56 ч.
Мария Димова
София / 03 Септември / 11:42 ч.
Албена
София / 01 Септември / 11:50 ч.
Супер както винаги. Новият детски клуб е голямо удобство. Почти забравихме, че сме на вечеря с малчуган.
Мария Русинова
София / 29 Август / 18:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обслужването беше както винаги отлично, но отстъпката беше15%, а не 20%. Надявам се грешката да е била неволна. Друг път не съм имала никакви проблеми. До нови резервации.

Отговор от ReZZo.bg:

В общите условия на ReZZo.bg за ползване на резервация и отстъпка към нея е описано, че при поискване на сметката трябва да се предостави SMS-a или e-mail-а, който е получен за потвърждение на резервацията. В случая е станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. 

анета стоянова
София / 25 Август / 08:52 ч.
Всичко беше идеално, бързо и учтиво обслужване,вкусна храна и приятна атмосфера!
Neil
София / 25 Август / 03:43 ч.
Stanislava Stavreva
София / 20 Август / 11:15 ч.
Всичко беше на ниво!
Екатерина Вълчева
София / 19 Август / 11:10 ч.
Всичко беше на ниво.
Христо Атанасов
София / 16 Август / 11:05 ч.
Всичко беше нормално.
Роман Воински
София / 15 Август / 21:25 ч.
Като за петък вечер беше доста пълно и шумно. Цените също идват малко високи.
Евгени Алексиев
София / 15 Август / 17:08 ч.
Георги Димитров
София / 13 Август / 11:49 ч.
Перфекто, както винаги
Фредерика Маркова
София / 13 Август / 11:16 ч.
Станил Божков
София / 13 Август / 11:00 ч.
Нели
София / 13 Август / 08:21 ч.
шумно и скъпо
Станил Божков
София / 12 Август / 11:01 ч.
Nadezhda Dimova
София / 11 Август / 14:58 ч.
доволна (както обикновено)
Radka
София / 09 Август / 16:54 ч.
Към момента е най-добрия Happy ресторант в София.
Нели
София / 08 Август / 12:31 ч.
Минималистични порции и високи цени.
Надежда Гюрова
София / 30 Юли / 18:03 ч.
Ani Nikolova
София / 30 Юли / 13:40 ч.
При тия цени на храната, би следвало да има по-добра климатизация. От вентилатора ми е схават врата. Колкото до храната - грамажите на порциите са доста редуцирани в посока под оказаните в менюто. И за капак два пъти ни донесоха храна, която беше за друга маса. Все пак празнувах рожденият си ден и очаквах по-специално отношение.
MARIO
София / 30 Юли / 11:17 ч.
Добре и приятна обстановка
Станил Божков
София / 29 Юли / 16:38 ч.
Веселина
София / 27 Юли / 20:42 ч.
Храната и обслужването бяха добре. Това, което не ми хареса- имаше мухи. Музиката беше доста силна, хората се опитваха да я надвикат е беше доста шумно.
Izabela Yovcheva
Варна / 26 Юли / 13:28 ч.
Хепи си е Хепи. :)
Валентин Тонев
София / 26 Юли / 06:16 ч.
очакваме в Младост 4 !
MARIO
София / 25 Юли / 11:29 ч.
Всичко беше прекрасно но поръчаният от нас джус от портокал беше си чиста вода явно така го сервират така беше и в хепито на магистрала Тракия страна юг.Повече никога няма да си поръчвам.
Станил Божков
София / 24 Юли / 14:23 ч.
Станил Божков
София / 24 Юли / 14:23 ч.
Станил Божков
София / 24 Юли / 14:23 ч.
Станил Божков
София / 24 Юли / 14:22 ч.
Мария Каменова
София / 22 Юли / 10:16 ч.
Чудесно обслужване, вкусна кухня и отлична обстановка!
Павлина Станчева
София / 22 Юли / 08:26 ч.
Irina
София / 20 Юли / 11:15 ч.
Чудесно, както винаги
Валентин Тонев
София / 19 Юли / 18:11 ч.
Моника Милева
София / 19 Юли / 18:08 ч.
Павлина Колева
София / 17 Юли / 11:03 ч.
Станил Божков
София / 15 Юли / 11:01 ч.
Андрей Асенов
София / 13 Юли / 11:22 ч.
Андрей Асенов
София / 12 Юли / 10:57 ч.
Bela Petkova
София / 04 Юли / 07:16 ч.
Silviya Petkova
София / 28 Юни / 19:37 ч.
Всичко беше повече от отлично!
Марияна Андреева
София / 22 Юни / 08:10 ч.
Благодаря,много доволна останах !!!!
Лора Маркова
София / 04 Юни / 19:47 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Хостесата не бе наясно въобще,че имам резервирана маса" не била подадена информация от колегите от Rezzo, но после всичко се оправи. Благодаря!

Отговор от ReZZo.bg:

Станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. 
Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще. Резервацията с ReZZo.bg Ви гарантира винаги маса и отстъпка (ако има такава към резервацията). В този случай от ресторанта са направили всичко възможно да осигурят място на клиентката възможно най-бързо и тя е била обслужена и й е 
била начислена обещаната отстъпка към сметката.

Цвета Маджирова
София / 02 Юни / 06:29 ч.
Генко Димитров
София / 31 Май / 09:30 ч.
Както винаги на ниво. Много хубав ресторант. Добро обслужване, храна на ниво.
Веселка Петрова
София / 29 Май / 13:03 ч.
Веселка Петрова
София / 27 Май / 12:30 ч.
Лъчезар Георгиев
София / 26 Май / 11:26 ч.
Приятно както обикновено.
Нели
София / 22 Май / 13:23 ч.
Най-малките сачове на света, следващият път ще са като пепелник. Високи цени и малки порции, кухнята не е нищо впечатляващо..
Елена
София / 22 Май / 11:33 ч.
Гълъбин
София / 19 Май / 14:40 ч.
прекрасна атмосфера и вкусна храна!
Селиме Халилова
София / 19 Май / 11:03 ч.
Всичко беше наред.
Георги Георгиев
София / 16 Май / 19:29 ч.
Супер обслужване. Страхотна кухня. Уникално стилно вътрешно оформление. Какво друго може да се каже за Хепи Младост!
миглена футекова
София / 16 Май / 04:41 ч.
Нямам нито една забележка, всичко беше перфектно....
марияна николова
София / 13 Май / 16:54 ч.
Много съм доволна Усмихнат и любезен персонал вкусна храна и чудесна обстановка Какво друго му трябва на човек Имаше и прекрасно време
Кристина
София / 11 Май / 09:26 ч.
В салата си намерих натрошени костилки от маслини, с една от които щях да си счупя зъба...
Албена
София / 08 Май / 11:12 ч.
Много добре си прекарахме както винаги. Страхотна нова салата Хрупкава филаделфия :) Успях и да пробвам новата Granat бира на Старопрамен, препоръчвам !
Павлина Станчева
София / 05 Май / 15:42 ч.
Фатме Мутешим
София / 04 Май / 11:23 ч.
Мария Васенева
Бургас / 28 Април / 08:30 ч.
Всичко е супер :)
Петър Димитров
Пловдив / 24 Април / 11:10 ч.
Страхотно!
Елена Енчева
София / 24 Април / 06:58 ч.
Веселка Петрова
София / 23 Април / 11:48 ч.
Яница Сиракова
София / 21 Април / 12:27 ч.
Kaloyan Bobadaliev
София / 20 Април / 08:43 ч.
всичко беше чуесно
Katia Koseva Lyubenova
София / 07 Април / 11:23 ч.
very good
Албена
София / 07 Април / 11:07 ч.
Изкарахме си страхотно както винаги и горещо препоръчвам ментовата тапиока с ягоди, свеж и вкусен десерт :)
Александър Лозанов
София / 03 Април / 16:24 ч.
вкусно и добро обслужване както винаги
Евгения Щъркелова
София / 31 Март / 17:32 ч.
Боян
София / 31 Март / 14:08 ч.
Ivan Petkov
София / 30 Март / 11:14 ч.
Кристина
София / 29 Март / 18:57 ч.
Сергей Миланов
София / 26 Март / 06:16 ч.
Всичко беше О.К. Благодариме за снимката
Anna Petrova
София / 24 Март / 13:49 ч.
Резервация нямаше, нито специална изненада за рождения ден. Казаха, че заради тази грешка ще ни "компенсират". Компенсацията се оказа просто минус 15% от сметката, която така или иначе ми се полагаше с направената резервация. Сервитиорката струпа цялатя храна наведнъж без да попита дали така желаем. Обикновено искам са приключа със салатата преди да дойде основното и да изстива. Поне беше вкусно. Но определено си представях повече отношение при положение, че съм решила да посетя точно това заведение на празника си.
Ния
София / 23 Март / 12:06 ч.
Обслужването и храната бяха отлични, както винаги. Неприятно беше при влизане и излизане от заведелието, че трябва да се мине през смрадта на "пушалнята".
Ivan Petkov
София / 23 Март / 12:00 ч.
Михаела Банчева
София / 16 Март / 19:03 ч.
За първи път посещавам новото заведение. Останах много доволна :)
Кристиан Илиев
София / 14 Март / 12:15 ч.
Доволни
Ивайло Йовчев
София / 11 Март / 07:23 ч.
Даниела
София / 09 Март / 20:21 ч.
Всичко беше идеално - персонала беше много любезен, храната беше много вкусна, а обстановката и декорацията - много хубава :) Мерси за всичко :)
Илия Белев
София / 04 Март / 12:33 ч.
Страхотно
Maya Petrova
София / 04 Март / 08:14 ч.
Храната беше вкусна, обслужването не беше на ниво
Незабравка Вълканова
София / 03 Март / 11:14 ч.
Кристиан Илиев
София / 02 Март / 14:35 ч.
Перфектно обслужване
Ралица Солакова
София / 25 Февруари / 13:43 ч.
Очаравана съм от информираността - само казах Резо . . .
Ети Мицова
София / 23 Февруари / 14:06 ч.
Генко Димитров
София / 17 Февруари / 05:06 ч.
Прекарахме чудесно. Много пъти ходим в ресторантите Happy и пак ще ходим. Горещо го препоръчвам на всички!
Стела Евлогиева
София / 16 Февруари / 09:44 ч.
Glyn Thomas Jones
София / 10 Февруари / 12:56 ч.
...enjoyable evening once again with 15% off thanks Rezzo.bg
Glyn Thomas Jones
София / 10 Февруари / 12:55 ч.
Happy Mladost is great and thanks Rezzo.bg for 15% off
Glyn Thomas Jones
София / 10 Февруари / 12:52 ч.
...another good saving of 15% off my meal thank you Rezzo.bg
Георги
София / 06 Февруари / 19:20 ч.
Всичко беше чудесно.Бяхме обслужени от най-милата и отзивчива сервитьорка.
Данаил Андонов
София / 03 Февруари / 13:33 ч.
Като цяло съм доволен. Голям минус обаче е, че персоналът "любезничи" прекалено много и това излишно говорене дразни. Но това е проблем за цялата верига Happy, не само за ресторанта в Младост.
Яница Сиракова
София / 27 Януари / 12:02 ч.
На вратата ни посрещна хостеса, която направи ужасно кисела гримаса, когато чу, че сме с резервация от Rezzo. Реакция, която не мога да си обясня?!
MARIO
София / 24 Януари / 12:48 ч.
Нова прекрасна обстановка.Обслужването беше на ниво. Като прибавим и 30% също ни направиха снимка и ни я дадоха веднага-прекрасен комплимент от тяхна страна.Браво ще ги посетя отново така се печелят клиенти.
Милда Петрова
София / 24 Януари / 12:11 ч.
Много удобно и изгодно е да резервираш с ReZzo :)
Eva Koleva
София / 22 Януари / 13:16 ч.
Iva Barakova
София / 19 Януари / 09:30 ч.
Victoria Petkova
София / 19 Януари / 07:55 ч.
Мая Койчева
София / 10 Януари / 14:06 ч.
Много ми хареса новия интериор,посрещна ни изключително любезна и усмихната управителка,дори не се наложи да им показвам код за резервацията. Отстъпката също беше включена директно в сметката,не се наложи да напомняне и обслужването както винаги беше на ниво! Благодаря, HEPPY !
Ivan Mitev
София / 08 Януари / 18:45 ч.
Много хубаво и вкусно. Сушито е номер едно. Ще посетим отново.
Милена Габровска
София / 05 Януари / 19:35 ч.
Не може да се направи резервация през сайта (дори и без отстъпка) за след 18.00ч
Божидар. Стоянов
София / 04 Януари / 23:25 ч.
Нов ресторант, интересен, но на места претруфен интериор. обслужването е на американско нииво. храната - мн вкусна и здравословна
Христо Атанасов
София / 04 Януари / 21:41 ч.
Всичко беше ОК!
Ivan Mitev
София / 02 Януари / 10:50 ч.
Супер, ще посетим отново.
Екатерина Вълчева
София / 30 Декември / 14:49 ч.
Беше приятно. Персоналът - любезен. Накрая в сметката ми бяха включени ястия, които не сме консумирали, но бързо оправиха грешката. Добре, че забелязах все пак,де. Иначе с ползването на процента намаление нямаше проблеми.
Цвете Дръгина
София / 28 Декември / 08:37 ч.
Pavlina
София / 27 Декември / 15:50 ч.
Много добра кухня! Но липсват елементарни познания и умения на сервитьорите.
Ети Мицова
София / 26 Декември / 10:58 ч.
Цветелина
София / 21 Декември / 19:22 ч.
Страхотен ресторант, дизайн, меню, обслужване и атмосфера !!! До нови срещи !
Надя Маринова
София / 21 Декември / 15:48 ч.
Iliana
София / 20 Декември / 22:12 ч.
Mnogo sme dovolni.strahotna obstanovka.
Vladimir Nedyalkov
София / 20 Декември / 12:40 ч.
Ивайло Кожухаров
София / 19 Декември / 15:14 ч.
Новото Happy в Младост е супер!
Alexander Vankov
София / 19 Декември / 12:18 ч.
Всичко много хубаво, обаче "Зала за пушачи" няма, Строителната площадка не се брои!
Даниела Георгиева
София / 18 Декември / 13:43 ч.
Беше страхотно!! Много е хубаво в новият ви ресторант. Уникално!!!! Ще се възползвам отново задължително!
Павлина Колева
София / 16 Декември / 12:12 ч.
Новото Happy Младост е страхотно и много ни хареса. Със съпруга ми, детето и приятели си прекарахме чудесно. Менюто е още по-богато, като това в Happy МОЛ Парадайз. Огромният аквариум е голямо забавление за децата. Препоръчваме Happy Младост на всички, заслужава си!
Ivan Stoev
София / 14 Декември / 15:04 ч.
Новият ресторант е страхотен! Както винаги резервацията с Резо безупречна, бърза и удобна. Направиха ни отстъпката в ресторанта без дори да им напомняме :)!
Kristina Христова
София / 12 Декември / 12:03 ч.
Отмениха резервацията, защото не е готов ресторанта на новия адрес.
Margarita Tzerova
София / 07 Декември / 14:25 ч.
Беше доста тесничко около нас, но пък обслужването и храната си бяха на ниво :)
Валентин Тонев
София / 01 Декември / 12:37 ч.
за 20 мин закъснение при празен ресторант неможеше да се ползва отстъпка...
Petya Vasileva
София / 01 Декември / 12:05 ч.
Radoslav
София / 30 Ноември / 16:57 ч.
Беше страхотно
Валентин Тонев
София / 25 Ноември / 17:57 ч.
super
Velichko ivanov
София / 24 Ноември / 15:22 ч.
Беше Идеално
Мария Русинова
София / 23 Ноември / 18:55 ч.
Зорница Иванова
Пловдив / 17 Ноември / 16:50 ч.
Обслужването в ресторанта беше перфектно и бързо,а храната- отлична!
Андрей Асенов
София / 17 Ноември / 14:13 ч.
Великолепно, както винаги! :)
Албена
София / 17 Ноември / 12:02 ч.
Новото Суши меню е страхотно и все пак бе е трябвало да премахват Фешън Комбо-то
sonya tomova
София / 17 Ноември / 07:42 ч.
Заведението е чудесно място за отмора и среща с приятели - приятна обстановка, любезен персонал, вкусна храна.
Милена Златарова
София / 14 Ноември / 22:02 ч.
Доволни сме от вечерята - заведението е приятно, кухнята - на ниво, обслужването е добро. Нямахме никакви проблеми с използването на намалението от Rezzo.
Iva Hristova
София / 11 Ноември / 15:19 ч.
Румен Фолев
София / 11 Ноември / 12:31 ч.
както обикновено без забележки!
Мирела Иванова Хаммами
София / 10 Ноември / 12:44 ч.
Ужасно беше! Тоалетните са по мръсни от обществена тоалетна!!!!
Йоана
София / 08 Ноември / 18:28 ч.
Всичко беше прекрасно, докато не разбраха, че имаме резервация с REZZO.BG. Отне на сервитьорката 12 мин. да ми донесе рестото, и още толкова преди това да ми донесе сметката, която трябваше да върна, защото не бяха сложили отстъпката т 25%.
Александър Лозанов
София / 08 Ноември / 11:07 ч.
Обслужването и храната са добри. Малко духа студено до прозорците.
Nadezhda Dimova
София / 06 Ноември / 13:46 ч.
Petyo Shulekov
София / 05 Ноември / 15:20 ч.
прекрасно
Nadezhda Dimova
София / 03 Ноември / 14:28 ч.
Даниел
София / 02 Ноември / 14:58 ч.
Румен Фолев
София / 02 Ноември / 13:22 ч.
Много високо ниво професионализъм.
Андриан Иванов
София / 01 Ноември / 16:21 ч.
Всичко беше на ниво с изключение на сервитьорката, която ни донесе сметката. Същата пропусна да донесе една от поръчаните води, но затова пък в сметката водата беше с една повече.
Angel Todorov
София / 27 Октомври / 12:36 ч.
Марина Децолова
София / 27 Октомври / 06:36 ч.
Kakto vinagi v Happy beshe super!
Ivan Mitev
София / 23 Октомври / 03:26 ч.
Отлично
Kristina Христова
София / 21 Октомври / 12:06 ч.
Отлично обслужване, страхотно меню и внимание от персонала.
Цвете Дръгина
София / 19 Октомври / 14:45 ч.
Йоана
София / 16 Октомври / 17:31 ч.
Благодаря на персонала!
Мартин Александров
София / 09 Октомври / 19:22 ч.
Всичко е на ниво.Малко е хладно в помещенията.
Искра Журбенко
София / 04 Октомври / 18:20 ч.
Останахме много доволни от обслужването и храната, и разбира се, от отстъпката, направена чрез REZZO!
Денис Иванов
София / 29 Септември / 11:29 ч.
Всичко беше ОК :)
Hristo Filipov
София / 25 Септември / 09:17 ч.
Вкусно и приятно!
Марияна Стоянова
София / 20 Септември / 14:29 ч.
Разочарована съм от обслужването, а за такъв клас заведение тоалетната е под всякаква критика.
Любомир Господинов
София / 19 Септември / 11:56 ч.
Супер! :)
Вячеслав Жечев
София / 10 Септември / 11:43 ч.
I am happy
Snejana Mintcheva
София / 09 Септември / 16:36 ч.
Качеството на храната беше под всякаква критика!!!!!! Сякаш не бях в Нарру, Бях поканила приятели на вечеря,абсолютна пародия!
Марио Топалов
София / 02 Септември / 12:17 ч.
Чудесни сервитьорки ;) и уникална шоколадова торта с крем Линдт! :)
Iliana Dimitrova
София / 02 Септември / 04:33 ч.
Обичам да посещавам Happy Младост, обслужването и храната са на ниво. Резервацията на маса чрез REZZO е бързо, лесно и удобно, не е за пренебрегване и добрата отстъпка, която получаваме.
Албена
София / 01 Септември / 11:28 ч.
Чудесно както винаги, приятна изненада, в неделя има безплатно детско меню за сметки над 15 лв :)
Ивайло Велков
София / 01 Септември / 09:17 ч.
Супер беше, както обикновено. Поздравления за страхотния обновен детски кът и за аниматорите.
Александър Лозанов
София / 17 Август / 15:59 ч.
Добро обслужване и храна. Много комари в градината.
Daniela Mitova
София / 15 Август / 11:10 ч.
За първи път, откакто резервирал през системата, не съм изцяло доволна от обслужването. Настаниха ни на маса за четирима, на която едвам можеха да се сместят трима човека и казаха, че дори не са запазили маса предварително и ни оставиха да си изберем!
Йоанна Колева
София / 11 Август / 21:00 ч.

Прекарахме много приятно. Както обикновено, храната беше вкусна, а обслужването бързо.

Мартин Александров
София / 09 Август / 12:28 ч.
Всичко в ресторанта е на ниво!
Даниел Евгениев
София / 05 Август / 13:08 ч.
Много прияно местенце,отлична кухня и обслужване.
Kalina Ilieva
София / 04 Август / 07:16 ч.
Абслужването и кухнята беше на ниво. С отстъпката си заслужава, иначе цените са високи за количеството на порциите.
Любомир Господинов
София / 01 Август / 19:38 ч.
Яна Тодорова
София / 26 Юли / 13:15 ч.
невероятно обслужване и любезен персонал
Стоянка Владова
София / 24 Юли / 08:14 ч.
Обслужването е отлично, резервацията и отстъпката през Rezzo бяха спазени.
Maria Tzoneva
София / 22 Юли / 08:18 ч.
Отлично обслужване.
Йоана
София / 20 Юли / 11:08 ч.
Благодаря на целия персонал!
Alexander Vankov
София / 16 Юли / 12:28 ч.
Здравейте, Ресторанта както обикновено беше на ниво. Поръчките идваха бързо и качеството беше безукорно. Единствената си забележка мога да отправя по адрес вниманието към масата. Наистина, сервитьора трябва да обръща повече конкретно внимание на масите си, така че клиента да не чака 10-15 минути за да може изобщо да види сервитьора си. В това отношение Хепи определено отбелязва отстъпление. Поздрави.
Ani Nikolova
София / 14 Юли / 10:16 ч.
Имахме повод за празник и се получи, благодарение на вкусната храна и перфектното обслужване. Благодаря на Rezzo и Happy !
Krasimira
София / 10 Юли / 11:03 ч.
Доволна съм като цяло, но ми се струва, че хората с резервация ги слагат на най-зле разположените маси :)
Irina
София / 09 Юли / 12:14 ч.
... изключително любезно обслужване, персонала в кухнята и ресторанта /за цялата верига/ заслужават поне 1 звезда Мишлен ...
Mihaela Kichkova
София / 07 Юли / 07:32 ч.
Отлично обслужване и отлична храна. С резервацията и отстъпката всичко също беше наред:))
Zornitza Hristova
София / 04 Юли / 11:20 ч.
много сме доволни, бързо обслужване, вкусна храна ( както винаги в Хепи) и 20% отстъпка от сметката. Няма какво друго да кажа. Пак ще ползваме този сайт за резервации
Людмила Костова
София / 30 Юни / 07:27 ч.
Всичко беше чудесно, сервитьорката- Йорданка беше изключително любезна и експедитивна. Благодаря.
Румен Фолев
София / 28 Юни / 13:15 ч.
Както винаги най-добри в цена/качество!
Таня Киров
София / 27 Юни / 11:06 ч.
Харесвам това заведение! Но едната от обслужващите сервитьорки на беше чувала за REZZO, попита "Какво е това?" и ми обърка едно от хосомакитата... Сигурно е нова, но трябва да си обучават персонала!
Цветелина Дионисиева
София / 27 Юни / 11:03 ч.
както всеки път на ниво - бързо обслужване , вкусна храна , спокойна обстановка
Албена
София / 20 Юни / 16:42 ч.
Любимо място за срещи с моето Патенце и моя прекрасен племенник :-*
Цветелина Дионисиева
София / 15 Юни / 16:32 ч.
За пореден път много доволни , много организиран екип , вкусна храна . Поздравления
Serkan
София / 14 Юни / 11:13 ч.
kakto vinagi perfektno. samo che mnogo pushaci ima, nqma mqsto v gradinata za nepushachi i semeistvo s deca
Йоана
София / 13 Юни / 15:45 ч.
Благодаря ви за пореден път!
Албена
София / 11 Юни / 09:11 ч.
Любимото ми Happy :) Градината е уникална за през лятото, а новата салата спанак с киноа е феноменално вкусна :)
Мария Масларова
София / 08 Юни / 13:53 ч.
Доволна съм от обслужването, всичко беше на ниво и отстъпката беше начислена на сметката накрая. П.П Линкът от мейла за оставяне на коментар не раобти.
Йоана
София / 03 Юни / 14:09 ч.
Персоналът беше утчив, и благодаря за отстъпката!
Serkan
София / 03 Юни / 11:02 ч.
great service and food
Mila Georgieva
София / 01 Юни / 19:08 ч.
Масата ни беше точно срещу вратата, цяла вечер молихме да я затварят. Това беше най-лошото място в ресторанта.
Румен Фолев
София / 01 Юни / 06:05 ч.
Персонала както винаги беше супер! Малко шумно но в пълен ресторант е така!
Мирослава Давидова
София / 31 Май / 07:26 ч.
Бързо и качествено обслужване, както обвинаги
Desislava
София / 31 Май / 06:24 ч.
Всичко беше на ниво! Обслужването беше много добро!
Илия Белев
София / 28 Май / 12:57 ч.
Super kakto vinagi
Serkan
София / 23 Май / 08:21 ч.
great service
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса