home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Captain Cook Хотел Маринела

бул. Джеймс Баучер 100, Хотел Маринела, София
Кухня: Интернационална, Средиземноморска и Рибна Район: Лозенец Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Shay

The food was great with good taste

Виж повече

За "Captain Cook Хотел Маринела"

* Отстъпката на важи за риби от витрината, октопод и телешки меса.

Неповторимата и отпускаща атмосфера на Captain Cook те пренася в едно вълнуващо морско приключение. Съчетал в себе си духа на изискан ресторант и атмосферата на клуб от висок клас, Капитан Кук се превръща в предпочитаното място в столицата.


Вече повече от 10 години ресторант Капитан Кук Хотел Marinela предлага екзотично рибно разнообразие, рибни специалитети, приготвени от утвърдени кулинарни експерти, авторско суши, морски дарове, а от скоро и професионална селекция на прясно телешко месо от най-добри породи.

В унисон с цялостната концепция на Капитан Кук, в центъра на ресторанта се намира единствения по рода си бар, наподобяващ истински кораб. На втория етаж пред погледа се разкрива изключителна гледка от красиви светлини, окачени стари корабни карти и истински мачти. Някои от предметите са напълно автентични и са свързани с пътешествията на реално съществувалия английски мореплавател Джеймс Кук. 

Ресторантът разполага със 180 места и две самостоятелни зали. По-голямата, наречена “Бакърена” заради интересното съчетание на медни и дървени елементи, разполага с 40 места и е подходяща за фирмени мероприятия. Втората зала - “Оникс”, е ВИП зала с 12 места, декорирана с  изискани елементи от полускъпоценния камък оникс. 

Част от магията на Капитан Кук е прекрасната ботаническа градина , превърнала се в зелен оазис в центъра на София. Градината разполага със 120 места, 70 от които са в остъклената и отопляема част, посрещаща гостите на ресторанта десет месеца в годината. Красивите растения  и естественото езеро, пренасят посетителите в една спокойна и приказна атмосфера далеч от градския шум.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Телевизор, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Shay
София / 24 Май / 21:01 ч.

The food was great with good taste

Ивета Керемидчиева
София / 23 Май / 14:05 ч.
Мария Попинска
София / 25 Април / 15:58 ч.
Обстановката е уютна и персоналът е любезен. Не ми хареса само, че в залата се пуши!
Виолета Минкова
София / 24 Април / 20:45 ч.
Разкошна храна и много добро обслужване.
Wiesinger Helmut
София / 28 Март / 17:53 ч.

super service - super food - ambiente very nice - we will be back again!

plamen georgiev
София / 22 Февруари / 14:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

При чисто празно заведение в 18:45, и при молба от моя страна към хостесата да бъдем настанени в градината( за 45 Мин , колкото продължи вечерята) ни беше отказано. Който резервирал през Rezzo, нямал право да сяда в градината. Явно въпросната градина е само за специални хора, които правят резервации по телефон.Ето защо, бяхме настанени в непосредствена близост до оперативка на сервитьорите, и трябваше да слушаме правила за вътрешния ред. Общо взето доста неприятно изкарване.

Златимир Жечев
Варна / 10 Февруари / 16:50 ч.
Vladimir Kostadinov
София / 20 Януари / 14:07 ч.
Храната и обслужването са безупречни. Но да твърдиш, че имаш маси за непушачи, да запазиш маса за непушачи, да те настанят на маса за непушачи и всички около теб да пушат …. Не е ок. Докато един уж елитен ресторант позволява пушенето вътре…той ще е просто една долнопробна кръчма.
Даниел Георгиев Георгиев
София / 17 Януари / 14:27 ч.
много добра кухня и обслужване! Ще се връщаме отново! Браво!
Десислава Еленкова
София / 10 Януари / 10:19 ч.
уютна и изискана атмосфера отлично обслужване качествена, вкусна храна и напитки Горещо препоръчвам!
Христо Христов
София / 01 Декември / 14:33 ч.
Веселин Целков
София / 29 Ноември / 10:20 ч.

Отлична кухня, Прекрасно обслужване, Невероятна атмосфера

Деница Стайкова
София / 20 Ноември / 14:45 ч.

Страхотен ресторант, няма оплаквания. Атмосфера, обслужване, храна - всичко на високо ниво.

Рени Сиркова
София / 10 Ноември / 00:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Vladimir Djambazov
Варна / 29 Октомври / 14:02 ч.
Iva Ivanova
София / 22 Август / 15:27 ч.

Всичко беше чудесно!

Лия Любенова
София / 05 Юли / 14:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не разбирам защо пишете че има остъпки от резервациите, като те никога не се изпълняват. Честно да ви кажа ми омръзна да напомням всеки път и да се чувствам неудобно, че трябва да си поискам качествена услуга. На мен никой не ми напомня как да си върша работата добре.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Препоръчително е да следвате това условие и да напомните за отстъпката, за да не се получават подобен тип ситуации. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация. Въпреки неспазенето условие, клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта при следващо посещение.

Dimitar Dobrev
Варна / 19 Юни / 12:49 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Cancel it pls

Виктор Зарев
София / 04 Май / 14:05 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията не дава възможност за избор на места за непушачи. Пуши се навсякъде, пури, недопустимо и забравена отдавна в БГ ситуация

Александър Серафимов
София / 03 Май / 11:57 ч.
Пламен Михайлов
София / 18 Април / 14:46 ч.
Кристиян Павлинов
София / 01 Април / 11:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Доста ограничен избор в менюто. Сервитьора създаде чувство у нас всякъш не сме за там. Опитах ватос на барбекю с гарнитура и сос. Останах доста разочарован, а обожавам риба. Ще е хубаво ако за тези цени се предлага и презентация при сервиране.

Александр
София / 13 Март / 15:22 ч.
Перфектно, като винаги
Boyan Boyanov
София / 20 Февруари / 14:07 ч.
Станислав Маринов
София / 17 Януари / 14:13 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Здравейте, при пристигането ни бяхме посрещнати от прятна млада дама, която ни настани и погрижи за нашите яръхни дрехи. Сервитьорът дойде бързо и предостави менюта. На прима виста веднага се наби на очи мръсната викица, която очевидно не беше забелязана от обслужващия персонал, както и окаяното състояние на всички шкафове и мръсотията попита най-вече. Като храна - салата Цезар беше с изключително сурово пилешко и беше ужасна. Никой след поръчката ни не попита как е храната и дали ни харесва, след което при споменаване пред сервитьора ни за качеството на салатата ни бе отвърнато, че не е трябвало да я хвърля, за да можело готвача да се увери в лошото и състояние - тук трябваше да ни бъде предложено да се извади от сметката въпросната салата, но уви. Другите ястия бяха вкусни особено пастата и десерта. Благодарим и до нови срещи!

Ivan IVANOV
София / 12 Януари / 17:46 ч.

Както винаги - на аниво и за образец :):):)

Благой Тополски
София / 12 Януари / 12:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много вкусна и добре представена храна както винаги! Слабо обслужване. На много маси се пушеше. Нямат отделна зала за непушачи, което за нас беше неудобство.

Яни Михайлов
София / 09 Януари / 14:26 ч.
Пламен Михайлов
София / 07 Януари / 07:07 ч.

Страхотно място с топ качество храна и безупречно обслужване. Затова и ходим :) Внимавайте със сосовете, някой са доста силни и променят коренно нещата.

Василена Панайотова
Варна / 15 Ноември / 14:15 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Стойчо Атанасов
София / 13 Септември / 16:08 ч.
Много приятна обстановка. Морската храна е чудесно приготвена, прясна и вкусна. Обслужването е на ниво. Идеално място за специални случаи.
Мая Аспарухова
София / 25 Юли / 14:10 ч.
Постоянно високо ниво на храна и обслужване, имаше и приятна музика на живо.
Христо Христов
София / 11 Юли / 13:34 ч.
Adelina Hadzhiyska
София / 05 Юли / 14:15 ч.

Отлично !

Tanya Petrova
София / 15 Юни / 15:54 ч.
Изключително непрофесионално обслужване, много съм разочарована. Храната е вкуска и добре приготвена, но обслужването - под всякаква критика.
Dobrinka Karadjova
София / 27 Април / 14:54 ч.
Diana Baldjieva
София / 16 Март / 14:11 ч.
Krasimira
София / 14 Март / 16:42 ч.
Николай
София / 07 Март / 18:54 ч.
Вкусно и страхотно!
Zlatin Veselinov
София / 31 Януари / 14:44 ч.

Отстъпката от Rezzo не ни беше отразена в сметката.

Отговор от ReZZo.bg:

След проверка по случая установихме, че клиента е имал начислена отстъпка към сметката си.

Damir Imangulov
София / 30 Декември / 14:05 ч.

Всичко беше екстра!

Емил Витков
София / 30 Септември / 08:13 ч.

Перфектно обслужване и храна, както винаги. Един от най-класните ресторанти на София.

Ина Милева
София / 06 Септември / 14:58 ч.
Desi Dimitrova
София / 14 Август / 14:04 ч.
Наталия Ерменкова
София / 09 Август / 16:02 ч.

Прекрасна вечер в красива обстановка с добра храна!

Елена Коцинова
София / 08 Юли / 14:06 ч.
Emilian Zaharinov
София / 29 Юни / 19:32 ч.
Страхотна кухня, обслужване и обстановка
Александра Писарска
София / 11 Май / 17:03 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Честно казано не бях ходила в Капитан Кук от години и останах наприятно изнанадана. За първи път ям неизчистени миди, а това за такъв клас ресторант за мен е недопустимо. Поръчахме си и рязядка с трио тарама, която меко казано беше със спорно качество и вкус, което за това конкретно място е неочаквано. Изобщо до основно не стигнахме, тъй като на база на предястията преценихме, че е ненужно да се продължава. Положителното единствено е обслужването, тъй като има достатъчно персонал и бих казала адекватен, но с тази кухня мисля, че не бих заложила на това заведение. Много съжалявам и дано се подобрят нещата.

Отговор от ReZZo.bg:

След обратната връзка и разговор с клиента сме уведомили управата на ресторанта и те ни увериха, че са предприели всички необходими мерки за да не допускат подобен тип ситуации в бъдеще.

Krasimira
София / 12 Април / 14:14 ч.
Ива Владова
София / 20 Май / 09:38 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната е страхотна, но отстъпката, която се прилага от заведението не е от цялата сметка. За дивия улов и част от телешките меса не се начиславя отстъпка. Тези изключения не са упоменати в сайта на rezzo при направата на резервация.

Krasimira
София / 13 Май / 16:16 ч.
Перфектно обслужване и вкусна храна, както винаги!
Веселина Иванова
София / 28 Януари / 15:37 ч.
Емил Витков
София / 21 Декември / 13:42 ч.

Много добра кухня и обслужване!

Tatiana Peeva Cvilincova
София / 29 Юли / 10:11 ч.
Krasimira
София / 15 Юли / 16:00 ч.
Krasimira
София / 02 Юли / 09:38 ч.
Krasimira
София / 07 Април / 17:38 ч.
Krasimira
София / 18 Март / 17:40 ч.

Страхотно обслужване, и както винаги-много вкусно!

Емил Витков
София / 12 Март / 14:37 ч.
Добра кухня, както винаги. Ако сервитьорът беше малко по-ведър, щеше да бъде чудесно.
Методи Петричев
София / 29 Януари / 19:25 ч.
Всичко беше на ниво. Шест по шестобалната система
Емил Витков
София / 31 Декември / 21:11 ч.

Много добра кухня и обслужване. Както винаги.

Емил Витков
София / 23 Декември / 00:30 ч.
Добро обслужване, вкусна храна, прекрасен следобед.
Vasilev
София / 10 Декември / 14:36 ч.
Отлична кухня, перфектно обслужване!
Пламен Михайлов
София / 15 Август / 22:35 ч.

Всичко беше перфектно, а храната ексклузивна..... По едно време всички от персонала изчезнаха, сякаш тактично ни казваха да приключваме, но това е дреболия.

Грета Маринова
София / 05 Март / 14:05 ч.
Jaklin Gancheva
София / 26 Ноември / 17:26 ч.
Много бавно обслужване, разочароваща храна - пестят продукти
Емил Витков
София / 12 Ноември / 16:05 ч.

Много добра кухня, с изключение на любимата ми салата Джон Силвър, за съжаление увяхнала.

Krisi Nikolova
София / 11 Ноември / 15:37 ч.

Приятна обстановка, хубаво обслужване и страхотна храна! Със сигурност бихме повторили!

Кристина Драгомирова
София / 14 Октомври / 22:11 ч.

Стрхотна кухня и обслужване на ниво! Не се колебайте да посетите ресторанта и непременно опитайте тирамису-то им :)

Jaklin Gancheva
София / 12 Август / 12:06 ч.
Krasimira
София / 22 Май / 21:30 ч.
Ети Мицова
София / 04 Март / 12:46 ч.
Емил Витков
София / 03 Март / 17:27 ч.
Резо ми потвърди промяна на регистрацията, но малко след това от ресторанта ми се обадиха да ми кажат, че не приемат промяната.
Емил Витков
София / 06 Януари / 12:57 ч.
Много добра кухня и обслужване. Уютна вътрешна зала за разлика от студа в градината, поне 10 градуса разлика...
Емил Витков
София / 08 Юни / 16:44 ч.
Страхотна кухня!
Лазарива Недкова
София / 31 Май / 14:08 ч.
Емил Витков
София / 28 Април / 14:19 ч.
Много добра кухня, страхотно обслужване!
Krasimira
София / 21 Април / 13:39 ч.
Петър Дочев
София / 19 Март / 14:11 ч.
Безупречна кухня
Анна рвай
София / 23 Февруари / 22:24 ч.
Анна рвай
София / 23 Февруари / 22:24 ч.
Вержиния Велчева
София / 09 Декември / 05:10 ч.
Ресторантът предлага наистина добра кухня. Това, което не ми харесва е нарушаване на забраната за пушене и кичозно-мутренския стил, който завладява хотел Маринела.
Емил Витков
София / 08 Декември / 15:36 ч.
Кухнята беше много добра, обслужването също.
Pancho Law
София / 20 Август / 06:45 ч.
one of the best restaurant in Sofia.
Ива Владова
София / 24 Юни / 12:36 ч.
Вержиния Велчева
София / 16 Април / 06:39 ч.
Само три точки затова, защото грубо и нагло се нарушава забраната за пушене.
Violeta Jekova
София / 06 Април / 17:51 ч.
Храната беше много добре обслужването също. Единствения проблем е че в заведението се пуши и се наложи да ни преместят след като се бяхме настанили
Aleksandar Todorov Todorov
София / 06 Април / 05:43 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:54 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:53 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:53 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:52 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:52 ч.
Vanya V
София / 19 Март / 07:52 ч.
Ива Иванова
София / 19 Март / 07:47 ч.
Всичко е идеално!
Деян Йорданов
София / 28 Февруари / 22:28 ч.
Ива Владова
София / 19 Февруари / 06:54 ч.
Всичко беше чудесно - храна, обслужване, но се пушеше вътре.
Албена
София / 14 Февруари / 21:26 ч.
Много приятна обстановка и жива музика, храната е страшно вкусна
Тодор Маринов
София / 09 Декември / 13:48 ч.
Обслужването беше ОК. Кухнята ОК. Но факта, че се пушеше адски много и почти не можеш да усетиш вкуса на храната ме отврати! Пушенето в затворени помещения не беше ли забранено в България? Или се бъркам?
diana
София / 19 Ноември / 19:54 ч.
Прекрасна кухня и отлично обслужване!
Илия Станоев
София / 03 Ноември / 07:32 ч.
Както винаги, изкарахме чудесно! Направи ми впечатление обаче, че след обновяването на салона има проблем с вентилацията и цялата миризма от кухнята се усеща в салона, което е неприятно.
diana
София / 22 Октомври / 06:25 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната и обслужването бяха на много високо ниво, но при представяне на сметката не беше включена отстъпката и чак след допълнителни уточнения сметката беше коригирана

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, 
че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви сервитьор или сервитьорка.
Ако спазвате тези условия няма как да Ви бъде пропусната отстъпката.

МАРИЯ
София / 21 Октомври / 06:54 ч.
Прекарахме страхотно. Много добро обслужване и отлична кухня.
Emil Iliev Илиев
София / 06 Октомври / 06:33 ч.
Ресторанта е страхотен. Въпреки, че се води висок ценови клас, доста от ястията са на напълно нормални цени, а качеството на цената е безупречно. За първи път от много време салатите се поднесоха предварително овкусени, без да ни се налага да си слагаме допълнително сол, пипер, зехтин и т.н. Перфектно обслужване. Сервитьорите бяха винаги там, но без да се натрапват и суетят постоянно около гостите. Определено препоръчвам ресторанта. Бяха си включили отстъпката на Резо, без въобще да им напомням или обръщам внимание.
Илиана Боюклиева
София / 04 Октомври / 07:25 ч.
Изключително изискан ресторант, съчетаващ неверояна обстановка с безупречно обслужване.
Александр
София / 21 Септември / 17:44 ч.
Прекрасно като винаги...
Виктория Петкова
София / 17 Септември / 11:35 ч.
Страхотен ресторант! Превъзходна кухня, изключително дабро обслужване!!
Илия Станоев
София / 31 Август / 11:11 ч.
Това бе първата ми резервация за този ресторант чрез Rezzo и както обикновено, всичко беше перфектно! Обслужването и храната бяха на ниво. А да не забравяме, че освен това получихме и отстъпка от цялата сметка. Поздравления на целия екип на ресторанта за перфектното обслужване, а и на вас за услугата, която е достъпна чрез сайта ви!
Ваклин Чолаков
София / 27 Юли / 11:18 ч.
Много приятна обстановка и висок професионализъм!
Мадлена Борисова
София / 22 Юли / 19:45 ч.
VELIKOLEPNA LYATNA GRADINA,STRAHOTNO OBSLUJVANE! EDNATA OT RIBITE NE BE6E DOBRA,NO ZA TOVA PAK DESERTITE BYAHA VELIKOLEPNI!
Elitsa Altimirska
София / 22 Юни / 11:45 ч.
Много добър ресторант, вкусна храна, любезен персонал !
Йосиф / Iossif
София / 20 Юни / 12:55 ч.
Mnogo vkusna hrana, nai veche golqmata riba v sol. Samo deto stava po-bavno i chovek trqbva da si previdi vremeto.
Petyo
София / 14 Юни / 14:21 ч.
Вкусна храна ,добро обслужване
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса