home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Чевермето

бул. България 1, НДК - Проното, София
Кухня: Българска и BBQ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Пламен Петков
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не се възползват от резервацията. От заведението ми се обадиха, че този ден няма да има програма и затова.

Виж повече

За "Чевермето"

Българският ресторант "Чевермето" – кой каквото му е на сърцето! 


Ресторант "Чевермето" съчетава в едно автентична обстановка, гозби по стари рецепти и фолклорен спектакъл. Фолклорната програма се състои както следва:


20:30 часа - Известни български фолклорни и естрадни певци.
21:00 часа - Танцов спектакъл от ансамбъл "Гоце Делчев". 
22:00 часа - продължават певците на Чевермето. 
 

Всяка вечер се пече агне на чеверме, откъдето и идва името на ресторанта. Независимо дали искате да видите битова обстановка, да опитате типично български ястия по изпитани рецепти като печено агне на чеверме, което да полеете с мавруд, да научите стъпките на правото хоро и поне една народна песен, заедно с певците и танцьорите от вечерното фолклорно шоу, тук ще намерите и трите.


Ако се чудите къде да заведете приятелите си от чужбина доведете ги в "Чевермето", както правят министри, президенти, кралски потомци и светски личности.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Музика на живо и Място за хора с увреждания
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време:
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
Не работи
12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Пламен Петков
София / 25 Март / 11:42 ч.

Не се възползват от резервацията. От заведението ми се обадиха, че този ден няма да има програма и затова.

Отговор от ReZZo.bg:

В последните работни дни преди затварянето на обектите, ресторанта е отменил музикалната и танцова програма, като своевременно са предупредили всички предстоящи резервации за промяната.

Нелина Матеева
София / 28 Ноември / 14:41 ч.
Богато меню, приятна обстановка, отличен сервиз!
Розалина Андреева
София / 22 Септември / 13:57 ч.
Всичко беше много вкусно и направиха празника ни още по-хубав ☺️
Алекс Ангелов
София / 03 Август / 15:17 ч.
Tsvetoslav Naydenov
София / 13 Юли / 11:44 ч.

Благодаря за прекрасно прекараната вечер. Ресторанта се намира на чудесна локация, храната е много разнообразна, като както показва името кухнята е българска. Има наистина голям избор и всеки ще намери по нещо за себе си. Порциите са големи, цените не са въсоки. Има и програма и въпреки, че бяхме само две маси в ресторанта, хората много се постараха да ни забавляват. Със сигурнотс бих посетил отново.

Stanislava Hristova
София / 04 Юли / 23:32 ч.
Светлана Кунина
София / 19 Септември / 19:03 ч.
Привет! Вчера имах рожден ден. Щях да празнувам със семейството, част от който пристигнали от Канада и приятели. Избрах ресторанта по информация от интернет, най-вече защото предлага програма. За първи път посетих ресторанта. Останах много доволна от храната, обслужването. Гостите ми и аз бяхме от впечатлени от раздаването на танцьорите и доброто настроение което създадоха певиците. "От години не сме се веселили така ". Това получих като отзив от гостите ми. Благодаря ви!
Елвира Георгиева
София / 12 Май / 23:16 ч.

Направих резервация тук и и ми беше потвърдена със съобщение.След 15 минути ми звъннаха от ресторанта за да ми кажат,че нямат места.Трябва да се съгласуват по добре резервациите,защото иначе хората ще се обаждат направо в ресторанта и няма да губят време в сайта ви.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Задействана е ReZZo.bg Гаранция и клиентът ще бъде компенсиран от ресторанта за случилото се.

Stella Marinova
София / 07 Май / 09:19 ч.

Май това беше последния ни път там.. особено щом сте махнали отстъпката от сайта си за това заведение. И качеството на храна е западнало, а за програмата...думи нямам....тия лапета дето им плащате, са безумно зле, хич не им се работи, не им се танцува, говорят си нон стоп помежду си, озвучаването ви е зле, двете певици са горе долу ок, но изборът на песни е трагичен...фокусирайте се изцяло на БГ музика, уж сте такова заведение. Обстановката ви само е супер, другото вече е под въпрос

Сибила Митова
София / 06 Май / 21:03 ч.
Страхотна обстановка и програма, вкусна храна и лошо обслужване- сервитьорката беше нелюбезна, несъдействаща и идваше до масата след неколкократни повиквания
Stella Marinova
София / 09 Април / 14:28 ч.

Обстановка, храна и обслужаване на ниво-като всеки път! Поздравления за менюто и за готвачите! Обаче танцьорките от програмата.....ги мързеше да си вдигат крачетата и да се усмихват...добре че бяха момците да ги отсрамят

Lyubo Krumov
София / 07 Април / 14:32 ч.

dobre

Фани
София / 28 Ноември / 18:49 ч.
Много мил персонал, въпреки че се налагаше да почакаме повече заради сватбата по същото време. Храната беше вкусна, а обстановката приятна. Препоръчвам :)
Деси Божилова
София / 15 Ноември / 15:08 ч.
Боряна
София / 26 Юли / 22:00 ч.
Прекарахме приятно! Всичко беше коректно и на ниво . Препоръчваме го !
Stoyan Berov
София / 29 Ноември / 13:40 ч.
Отлично обслужване и много приятна фолклорна програма. Не съм очарован от свинските ребърца и картофи соте - ребърцата бяха много жилави, а картофите бяха просто сварени.
Ан Георгиев
София / 19 Ноември / 22:11 ч.
Обядвахме в страхотна обстановка много спокойно. Отлично обслужване, добра храна.
Ан Георгиев
София / 19 Ноември / 22:09 ч.
Изкарахме една страхотна вечер. Имахме празник и всичко беше перфектно. Отлично обслужване, прекрасен персонал. Кухнята беше на ниво. Програмата допринесе за доброто ни настроение през цялото време. Ще продължим да посещаваме заведението с удоволствие. Благодаря на всички.
Мирела Мустафова
София / 14 Септември / 06:31 ч.
Певиците и фолклорната програма бяха страхотни!
Stella Marinova
София / 06 Април / 06:27 ч.
Страхотна атмосфера, обслужване и храна
Stella Marinova
София / 03 Март / 08:00 ч.
Вкусно е, горе долу забавна програма, страхотен интериор
Stella Marinova
София / 23 Септември / 14:24 ч.
Мястото е хубаво, храната е страхотна, горе долу добро облужване, фолклорната програма е зле-нон стоп си говорят танцьорите и е малко скучна като цяло
Даниела Паунова
София / 23 Септември / 11:09 ч.
Приятно место, добра кухня. Страхотна народна певица.
Деси Божилова
София / 17 Септември / 12:29 ч.
Вечерта беше прекрасна, настаниха ни на маса с много добро разположение, за да се насладим на фолклорната програмата и музикантите
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса