home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Captain Cook Морска Гара

Морска Гара, Варна
Кухня: Интернационална, Рибна, Средиземноморска и Суши Район: Морска Гара Средна сметка: над 40лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Джани Александрова
Виж повече

За "Captain Cook Морска Гара"

* Отстъпката на важи за риби от витрината, октопод и телешки меса.

Разположен на панорамния етаж на емблематичната за всеки варненец Морска гара – Варна, ресторант „Captain Cook” посреща гостите си с изключителна лятна тераса, от която те могат да се насладят на красивия залив и шепота на вълните. 

 

Дизайнерският интериор е естествено продължение на усещането за свободата на морската шир и топлината на залеза. В унисон с финеса на обстановката е и роялът, чиито нежни звуци радват гостите на ресторанта всеки четвъртик, петък и събота вечер. 

 

От откриването си до днес, „Captain Cook” си е изградил репутацията на най-изтънчения ресторант в града и се радва на все по-голяма посещаемост. Той е предпочитано място за всеки ценител и познавач на морките специалитети, кулинарните изкушения, класните вина и перфектното обслужване. Тук всеки гост е специален и се завръща отново, за да усети духа на единствения и неповторим ресторант "Captain Cook Морска Гара".

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Романтичен, Бебешко столче, Шеф готвач, Подбрана винена листа, Място за хора с увреждания, Телевизор, Гледка към морето, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Джани Александрова
Варна / 08 Ноември / 14:02 ч.
Boris
София / 09 Юни / 14:45 ч.
Проверено от ReZZo.bg

ОТВРАТИТЕЛНО ОБСЛУЖИВАНЕ И ОТНОШЕНИЕ!!! ПО ВРЕМЕ НА РЕСТРИКЦИИ /ПАНДЕМИЯ/ НАСТАНИХА ПУШАЧИ НА СЪСЕДНАТА МАСА , КОЯТО БЕ РАЗПОЛОЖЕНА НА ПО-МАЛКО ОТ 0.5 МЕТЪР. ЦЯЛОТО ЗАВЕДЕНИЕ БЕШЕ ПРАЗНО - АБСОЛЮТНО ЦЯЛОТО ИМА 50 МАСИ!!! НЕАДЕКВАТЕН ПЕРСОНАЛ , ДА НЕ КАЖА НАГЪЛ. НИКОГА ПОВЕЧЕ!!! ДАЖЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА СЪОТНОШЕНИЕТО ЦЕНА - КАЧЕСТВО

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Милена Борисова
Варна / 02 Юни / 23:03 ч.
Безупречно обслужване! Всичко беше и много вкусно, и красиво поднесено!
Селен Дурхан
Варна / 20 Февруари / 14:02 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко както винаги беше прекрасно, но отстъпка в сметката от 20% нямаше.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Константина Андонова
Варна / 06 Септември / 20:42 ч.
Preslava Naydenova
Варна / 30 Юни / 11:43 ч.
Preslava Naydenova
Варна / 10 Май / 15:39 ч.
Наталия Баришева
Бургас / 01 Април / 17:15 ч.

Уютно местенце с хубаво меню и безупречно обслужване. Доволни сме!

Яна Тодорова
Варна / 05 Март / 11:09 ч.
Ralica
Варна / 20 Февруари / 16:38 ч.
Елица Георгиева
Варна / 11 Февруари / 14:47 ч.

Страхотно обслужване, страхотна кухня, качествени продукти и съответно нормални цени за това, което получаваш.

Румен Юлиянов
Варна / 21 Януари / 14:47 ч.
Приятно и изискано място!
Maya Venn
Варна / 31 Декември / 16:07 ч.

Strahotna i raznoobrazna kuhnja iznenadvashta s novi predlogenija,otlichno obslugvane i prijatna obstanovka s nevorojatna gledka kam moreto!Lübim restorant ot godini,koito poddarga nivoto si.

Ivo Hristov
Варна / 27 Ноември / 14:04 ч.

Отлична обстановка. Прекрасно обслужване. Разумни цени.

Landy
Варна / 10 Септември / 15:15 ч.

A pretty place, some very good food, a talent is pianist... this cocktail works on each visit... Too bad that the waiter "forgot" to put the wine bottle on the bill (and to make the rezzo discount on it), but of course didn't forget to add it to the payment amount... I thought that everything was supposed to be on the bill, but I'm maybe wrong... i hope that will not occur again.

Здравка Колева
Варна / 20 Август / 16:33 ч.

Перфектно!

Яна Тодорова
Варна / 15 Август / 11:38 ч.

При пристигането ни имаше леко недоразумение, понеже не фигурираше никъде нашата резервация, въпреки че имах SMS от rezzo . Все пак ни настаниха, масата беше хубава, храната както винаги вкусна , останахме много доволни от сервитьора, пак ще повторим :)

Стела Йорданова
Варна / 03 Август / 00:23 ч.

Управителят е изключително груб, недрожелюбен и надут човек!! Помолихме да ни настанят на терасата, той се тросна, че НЯМА МЕСТА ТАМ и ни настани в най-набутаната част на заведението, след като цяла вечер половината ресторант беше празен. Имаше и места на терасата, НО уви така и не бяхме допуснати до там. Храната и обслужването бяха безупречни както винаги! Давам три звезди заради управителят, който по принцип трябва да е пример за подражание на целия персонал и не е нужно в 21ви век да си човек на някой или да си известен бизнесмен, за да те посрещнат с усмивка и любезност.

Здравка Колева
Варна / 20 Юли / 16:14 ч.

Перфектно обслужване както винаги!

Пламена Серафимова
Русе / 20 Юли / 14:49 ч.

След като получих потвърждение на резервацията си от вас, от ресторанта ми звъннаха и ми отказаха резервацията, тъй като нямали места. Разочаровахте ме. Моля, актуализирайте си информацията за свободните маси преди да потвърдите резервация.

Karolina
Варна / 14 Юли / 09:42 ч.
Тодор Стойков
Варна / 12 Юли / 14:02 ч.
Velislava
Варна / 06 Юли / 08:27 ч.
Velislava
Варна / 25 Юни / 08:23 ч.
Slavena Dimova
Варна / 12 Юни / 16:04 ч.

Изключително вкусна храна, обслужването на ниво!

Vasil Dikov
Варна / 24 Май / 12:29 ч.
Страхотно място!Ястията са невероятно вкусни,а обслужването е на много високо ниво!С приятелката ми останахме очаровани!Ще посетя Captain Cook още много пъти
Стоил Стойчев
Варна / 14 Март / 15:30 ч.
Отлично посрещане и настаняване. Бяхме обслужвани от Георги, който се представи изключително професионално по време на сервиране и междинно обслужване. Качеството на храната е на очакваното високо ниво. Препоръчвам на всеки.
Яна Тодорова
Варна / 26 Февруари / 20:00 ч.
Обслужването беше на високо ниво, много доволни останахме от храната, лек проблем имаше със сметката, понеже не ни бяха предвидили отстъпка, за която след това напомних, за съжаление след корекцията вместо 20% отстъпка, всъщност получихме 15% , но бихме се върнали определено отново
Silvia Jeleva
Варна / 16 Януари / 16:31 ч.
Приятна обстановка, много вкусна храна и страхотно обслужване. Благодаря много!
Диана Минева
Варна / 05 Януари / 16:32 ч.

Беше прекрасно.Много сме доволни и отново с удоволствие ще използваме услугите на Rezzo.

Maya Venn
Варна / 02 Януари / 14:30 ч.
Kakto vseki pat obsulgvaneto beshe na nivo i kuhnjata bezuprechna. Edin ot lübimite ni restoranti vav Varna!Gereshto go preporachvame!
Рене Хаджиева
Варна / 17 Ноември / 23:06 ч.
Често вечеряме в този ресторант с мои приятели и познати. Винаги се чувстваме чудесно в капитан Кук, защото храната е вкусна, обслужването е забележително отзивчиво, клиентите могат да се насладят на приятна музика, децата имат къде да се забавляват, има достатъчно място между масите, за да се чувства човек комфортно. Но няма как да не добавим и невероятната панорама. За мен и моите приятели това е Най-хубаво добрия ресторант във Варна засега!
Atanas Boyanov
Варна / 17 Октомври / 14:15 ч.
krasimira markova
Варна / 25 Юли / 21:31 ч.

Страхотно! Благодарим Ви !

Галина Стойкова
Варна / 17 Юли / 17:44 ч.
Iva Nikolova
Варна / 10 Юли / 23:46 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За разлика от миналата седмица, когато бих казала всичко беше повече от перфектно, този път имаше доста пропуски, резервацията ми от резо не беше регистрирана при настаняване, така и при отстъпката от сметката, като часът бе спазен до минутата, при обслужването имаше известно забавяне и една от поръчките беше объркана, храната беше все така вкусна и обстановката определено компенсира недостатъците.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. Управата на ресторанта ни увери, че ще вземе необходимите мерки за в бъдеще да не се допускат такъв тип грешки. 

Даниела Великова
Варна / 10 Юли / 15:05 ч.

Чудесно обслужване, отлична храна и невероятна гледка! С удоволствие ще го посетим отново.

Iva Nikolova
Варна / 04 Юли / 17:15 ч.

Изключително приятно и стилно заведение, музиката храната, обстановката, обслужването и не на последно място гледката, бяха уникални! Препоръчвам :)

Ирина Димитрова
Варна / 30 Юни / 14:32 ч.

Винаги е много приятно! Обслужването е отлично. Храната е страхотна.

galina yalamova
Варна / 10 Май / 21:58 ч.

очарована от обслужването.желанието ни да ни преместят на друга маса бе удовлетворено.

galina yalamova
Варна / 10 Май / 21:56 ч.

перфектно обслужване.пушенето в ресторанта е недостатък.

Силвия Стоева
Варна / 10 Май / 16:33 ч.

Отлично

Силвия Стоева
Варна / 10 Май / 16:32 ч.
Както винаги перфектно!
Yordan
Варна / 21 Април / 15:16 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Отлична обстановка, обслужване и суши!

Наталия Христофорова
Варна / 17 Април / 19:04 ч.
Отлична храна, но сервитьорът не бе на ниво, меко казано.
Pandora Filipo
София / 19 Февруари / 21:33 ч.
Пламен Пеев
Варна / 17 Февруари / 15:00 ч.

Храната, обстановката, обслужването – просто отлични!

Любомир Попов
Варна / 17 Февруари / 10:14 ч.

Изискана кухня ... и дотук. Противно на всички наредби в ресторанта се пуши и то не за първи път

Мирелла Симеонова-Груева
Варна / 12 Февруари / 16:58 ч.

Както винаги и кухнята, и обслужването бяха без грешка. Но разочарованието ми е от тоталното неспазване на правилата за пушене. Забележете не казвам забрана, а правила, защото правилата трябва да се спазват. В залата имаше поне три маси, на които се пушеше без притеснение. На молбата ми да ги помоли да спрат да пушат в залата, сервитьорът видимо с нежелание и притеснение им предаде молбата ми. Като че ли пушещите са с някакво предимство в това заведение. В наше време сме свидетели на абсолютен парадокс, стана модерно да се ходи на фитнес и всички ходят да помпят мускули, след което сядат в някое заведение и първото нещо, което правят е да запалят цигара или пура, колкото ми е по-дебела пурата, толкова съм по-важен. Уважаеми дами и господа, вече не е модерно да се пуши, живеем във времената на био-храните и здравословния живот, това е новата мода. Дано някой чуе ( прочете ) мнението ми, оставам ваш верен клиент, Мирелла Симеонова-Груева

Людмила Колева
Варна / 29 Декември / 11:15 ч.
Happy is happy:)Excellent food,fast service,special atmosphere.Thanks.
Radostin Dechev
Варна / 20 Декември / 14:47 ч.
Отлично обслужване. Храната е на ниво. Чудесен ресторант.
Radostin Dechev
Варна / 20 Декември / 14:46 ч.
Отлично обслужване, добра храна.
Мариана Петракиева
Варна / 19 Декември / 16:00 ч.
Както обикновено, всичко беше перфектно...обслужване, храна, питиета...а коледната украса/ стилна и ненатрапчива/ допълва чудесно прекараното време.
Мирелла Симеонова-Груева
Варна / 11 Декември / 18:24 ч.
Отлична обстановка, отлична кухня, отлично обслужване!
Atanas Boyanov
Варна / 17 Октомври / 14:04 ч.
Дмитрий
Варна / 25 Август / 14:00 ч.
Антоан Бонев
Варна / 24 Август / 11:03 ч.
Tanya Nasteva
Варна / 21 Август / 20:07 ч.
Невероятен ресторант. Прекарахме чудесно. Храната е вкусна, обслужването-перфектно!
Иван Стефанов
Варна / 11 Август / 18:09 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Когато отидохме в ресторанта ни Бе заявено че не са получили известие от вас за направата на резервация. След 10 Мин ни настаниха, но имаше вероятност да се получи доста конфузна ситуация. Моля изчистете си комуникацията ако искате да се ползваме от услугите ви. Благодаря

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че от ресторанта са разполагали с информация относно резервацията, но се е получило объркване при препредаване на информацията между обслужващия персонал. Обслужващия персонал е успял да се коригира своевременно, клиентите са били настанени и са получили отстъпката, към своята резервация.  

Михаела Иванова
Варна / 02 Август / 14:19 ч.
Перфектно
Maya Venn
Варна / 01 Август / 16:37 ч.
Prekrasen restorant s obslugvane na nivo i dobra kuhnja.
Диян Петров
Добрич / 21 Юли / 19:59 ч.
Всичко беше много добре.Сущито е едно от най-добрите,които сме опитвали:0
Христина Тодорова
Варна / 01 Юли / 14:08 ч.
Супер!
Петър Генов
Варна / 30 Юни / 15:49 ч.
Събина Събева
Русе / 30 Юни / 13:30 ч.
Stela
Варна / 18 Юни / 17:54 ч.
Петър Топалов
Варна / 20 Май / 16:13 ч.
Както винаги перфектна кухня, обслужване и атмосфера!
Нели Никова
Варна / 16 Май / 12:40 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Храната беше вкусна както винаги. Сервотьорът,който ни обслужваше обаче беше невериятно арогантен от момента, в който разбра, че сме с резервация през Rezzo. Все едно не съществувахме, пълно пренебрежение. Поръчката ни бе взета с някакво пълно мълчание - да се чудиш дали е разбрал какво си поръчал. След салатите трябваше да чакаме доста за основните. Десерти не ни бяха предложени и трябваше да молим за меню. При положение, че бяхме трима човека ни беше подметнато 1 меню - да си го подаваме. Два от десертите бяха донесени 10 мин преди третия. Мисля, че е редно храната да се изнася заедно, а не половината от хората на масата да се хранят, а другата половина да гледа. Когато и да се опитахме да го извикаме той просто не идваше. Не пожела да ни донесе и сметката, а я даде на негов колега. Такова отношение до сега никога не сме получавали. Чак да се чудиш ти ли му плащаш заплатата или той ти плаща!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиентката и ще вземат необходимите мерки за да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще.

Стоил Стойчев
Варна / 06 Май / 08:18 ч.
Добра храна и обслужване. Безпроблемно прилагане на отстъпката.
Здравка Колева
Варна / 03 Май / 14:12 ч.
Plamena Teneva
Варна / 23 Април / 17:31 ч.
Владимир Митков
Варна / 19 Април / 17:10 ч.
Здравейте, ваучера за отстъпка ни беше отказан понеже бяхме 7 човека и ни отказаха отстъпката. Като се настанихме ни дадоха менюта и след това 15 минути чакахме да ни вземат поръчката за безалкохолните и храната. Уж е реномиран ресторант и има закон за забрана на пушене в закрити помещения и в 90 % от случаите като съм бил техен клиент се пуши особено вечер е голям димилник!!! Интересно защо като дават сметката винаги е служебен бон без да дават фискален !!! Храната е с добро качество!
Георги Филипов
Варна / 08 Април / 12:44 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не ни притесни факта, че две от поръчаните ястия и напитки така и не ни бяха сервирани, но бяха включени в сметката. Не беше проблем и факта, че "Rezzo" отстъпката не беше отразена. За съжаление останахме изключително неприятно изненадани, че в реномиран (или поне претендиращ) ресторант като "Капитан Кук" СЕ ПУШИ, при това на фона на детския кът и осигурения аниматор за "малките посетители" - пълна ирония, абсурд или българска реалност - преценете вие! Съжалявам да го кажа, но въпреки добрата храна (не и отлична), добрата атмосфера и отличен музикант, не бих препоръчал или посетил отново това място със семейството си.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че е бил настанен и му е била направена отстъпка от сметката. Получило се недоразумение при препредаването на информация между персонала в заведението и затова първоначално не е била направена отстъпката, към резервацията. От ресторанта са взети необходимите мерки, да не бъдат допускани, споменатите от клиента дискомфортни ситуации. От ресторанта поднасят извиненията си за причиненото неудобство. 

ЮЛИЯ ТОДОРОВА
Варна / 31 Март / 11:53 ч.
Много сме доволни-персонала е внимателен,обстановката-уютна,а храната-чудесно приготвена-типично за стила на Happy,Като добавим и красотата на Морска гара-всичко беше чудесно!
blago
Варна / 25 Март / 18:46 ч.
Ина Пенева
Варна / 22 Март / 09:36 ч.
Страхотен ресторант!Уникална кухня и обслужване!
Plamen Penev
Варна / 21 Март / 18:44 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, В по-голямата си част съм фен на ресторанта от дълго време. Харесвам обслужването, храната и обстановката. Посещавам ресторанта със семейството си, както и по-работа. В Петък бях резервирал маса за работен обяд. Меко казано съм разочарован. Никой не бе ме известил, че предстои преместване и ресторанта няма да работи. Посрещна ни мъж - явно управителя с думите " момчета за къде? днес се местим и ресторанта не работи" край на цитата. Без съжалявам, или някакви елементарни извинения, както подобава поне от учтивост. Да не говоря , че има и други форми за компенсация. Моля, този коментар да бъде предоставян на ръководителите на "Капитан Кук". Оставям личния си телефон за връзка при необходимост от допълнителна информация. Лека и успешна седмица Пламен Пенев Тел: 0876365669

 

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция по случая, с ресторанта и клиента, изяснихме създалото се недоразумение. Задействана е ReZZo.bg гаранция за отстъпка и запазена маса. В резултат на това от ресторанта ще компенсират клиента при негова следваща резервация. Също така ни уверяват, че за в бъдеще ще направят необходимото за да бъдат избегнати подобни ситуации. 

Yuliana Patleeva
Варна / 18 Март / 12:57 ч.
Ива Александрова
Варна / 09 Март / 12:05 ч.
Ива Александрова
Варна / 09 Март / 12:05 ч.
Ива Александрова
Варна / 09 Март / 12:04 ч.
Перфектни както винаги!
Юлияна
Варна / 22 Февруари / 17:37 ч.
Перфектно обслужване, отлична кухня, приятна и уютна обстановка. Горещо го препоръчвам на всеки.
Силвана Стилянова
Варна / 16 Февруари / 09:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

вие наистина ли ме питате как прекарах вечерта? ми прекарах добре благодарение на отзивчивия персонал на ресторанта, защото за пореден път резервация нямаше и управителя каза , че за 14-ти изобщо не са пускали маси с процентно намаление.....благодаря ви за конфузната ситуация ОТНОВО!!!!

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка по случая установихме, че от ресторанта са разполагали с информация относно резервацията на клиентката, но се е получило объркване при препредаването на инфорацията от едни на друг служител. От ресторанта се извиниха за създалото се неудобство. След кореспонденция с клиентката установихме, че въпреки объркването е била настанена и се е възползвала от отстъпката към своята резервация.

blago
Варна / 28 Януари / 07:13 ч.
Oksana
Варна / 26 Януари / 09:26 ч.
Maya Venn
Варна / 09 Януари / 15:49 ч.
Otlichna hrana i service,stilna atmosfera i prijatna piano muzika.Chudesna ideja da se osiguri animator.Edinstvenijat minus e,che gostite pushat vatre dage i puri,koeto e neprijatno i vredno za nepushachi i deza.
Златина Ангелова
Варна / 07 Януари / 19:50 ч.
Приятна обстановка, качествено обслужване, вкусна храна.
Николина
Варна / 04 Януари / 07:13 ч.
Както винаги, страхотно. Приятна обстановка, добро обслужване, вкусна храна!
Dimo Daskalov
Варна / 20 Декември / 13:11 ч.
Отлично,както винаги досега!
Илияна Малчева
Варна / 10 Декември / 12:16 ч.
Николина
Варна / 07 Декември / 13:38 ч.
Както винаги изключитена обстановка, вкусна храна и добро обслужване!
Татяна
Варна / 16 Октомври / 08:46 ч.
И храната, и обслужването бяха на много добро ниво.
Златин Атанасов
Варна / 15 Октомври / 18:59 ч.
Mariana Todorova
Варна / 25 Септември / 12:19 ч.
Жулиета Багдасарова
Варна / 09 Септември / 11:02 ч.
Николина
Варна / 31 Август / 11:27 ч.
Страхотен ресторант. Обслужването беше на ниво, както винаги, персоналът е любезен, храната вкусна, гледката романтина и приятна, обстановката страхотна. Прекрасно мяст за всеки специален повод.
Виктория Вичева
Варна / 29 Август / 05:13 ч.
Беше много студено.За такъв ресторант е недопустимо.Иначе другото беше ок.
ДИАНА СТОЯНОВА
Варна / 28 Август / 17:15 ч.
Много приятно бях изненадана от хубавата вечер , която получихме. Храната беше на много вкусна. Обслужването изключително любезно. Поводът за нашата резервация беше рожден ден получихме специални поздравления , които още повече повдигнаха настроението на вечерта ! Ще посетим отново ресторанта !
Ива Александрова
Варна / 25 Август / 12:16 ч.
daria
Варна / 11 Август / 09:58 ч.
Kakto vinagi no.1 vuv Varna,beshe strahotnno !!!
Теодор Пенов
Варна / 04 Август / 12:15 ч.
Прекарахме си чудесно.Много вкусна храна.Обслужването бе на ниво и коректно ни начислиха 20% намаление на сметката.
Петър Генов
Варна / 28 Юли / 11:18 ч.
Страхотно обслужване и кухня, пак ще повторя.
Силвия Стоева
Варна / 27 Юли / 13:36 ч.
Редовни клиенти сме, но за пръв път ни се наложи да чакаме за вечеря 1 час
биляна петрова
Варна / 23 Юли / 07:56 ч.
най-вкусното суши :) По повод обслужване има още какво да се желае
Румен Найденов
Варна / 14 Юли / 14:24 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Здравейте, Ресторанта е страхотен. Храната и обслужването са на високо ниво, НО когато стигнахме до сметката и казахме че сме с отстъпка от REZZO сервитьора остана Видимо Недоволен. Попитах го да му дам ли кода, но той само попита колко е отстъпката и че ще я включи в сметката. Когато донесе сметката отстъпка нямаше. Ние го извикахме показахме сметката и го попитахме за отстъпката и той най-спокойно ни каза, че тя е включена и ни подмина. Проверихме менюто и видяхме че не е включена, но тъй като ресторанта е доста изискан заради 15 лв. не искахме да се разправяме. Просто сервитьора остана без бакшиш, а ние вече ще се замислим дали изобщо да ползваме услугата. Всичко хубаво!

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента и ресторанта установихме, че отстъпката е била начислена коректно.

Здравка Колева
Варна / 13 Юли / 15:53 ч.
Здравка Колева
Варна / 13 Юли / 15:52 ч.
Здравка Колева
Варна / 13 Юли / 15:52 ч.
Angelina Dimitrova
Варна / 10 Юли / 11:10 ч.
Както винаги прекрасна храна и добро обслужване. Благодаря на персонала,че направиха празника ми специален. Специално благодаря на суши-майстора - най-доброто суши във Варна!
Tanya Nasteva
Варна / 09 Юли / 11:25 ч.
Прекрасно място, вкусна храна, класно обслужване. Струва си
Нели Никова
Варна / 09 Юли / 07:16 ч.
Страхотна атмосфера, храна и обслужване!
Desislava
Варна / 07 Юли / 08:18 ч.
Най-добрият ресторант в града ! Отлична кухня, перфектно обслужване, невероятна гледка !!!! Горещо препоръчвам !!!
Николай Славчев
София / 26 Юни / 14:31 ч.
Прекрасно, доброто отношение към детето ми не съм виждал другаде. Превърнах се в редовен посетител
Христо Димитров
Варна / 29 Май / 19:19 ч.
Добра кухня, отлично обслужване!
Milena Valcheva
Варна / 28 Май / 13:20 ч.
Milena Valcheva
Варна / 28 Май / 13:19 ч.
Milena Valcheva
Варна / 28 Май / 13:19 ч.
Stela
Варна / 24 Май / 05:39 ч.
SLAVEYA ZHELEVA
Варна / 14 Май / 13:50 ч.
БЕШЕ МНОГО ПРИЯТНА ВЕЧЕР СЪС СТРАХОТЕН СЕРВИЗ И ОТЛИЧНИ ДЕСЕРТИ
Панайот Димитров
Варна / 11 Май / 16:38 ч.
Ресторанта е много добър, всичко беше много вкусно и майсторски поднесено!
Филип Жильов
Варна / 27 Април / 03:59 ч.
прекрасен обяд. вкусна и свежа храна. отлично обслужване. тиха и приятна музика.
Денис Ипатов
Варна / 22 Април / 12:36 ч.
Те не знаеха, че имахме резервация и направили грешка в отстъпка. Кодът за рожден ден не влияе на нищо.
Emil Genev
Варна / 17 Април / 11:06 ч.
Отлична кухня и обслужване. Със сигурност ще посетя отново.
Мирелла Симеонова-Груева
Варна / 07 Април / 13:22 ч.
Перфектна кухня, отлично обслужване.
Александрина Найденова
Варна / 06 Април / 13:27 ч.
Катя Николова- Токушева
Варна / 03 Април / 09:16 ч.
Вкусна храна, страхотно обслужване!
Полина
Варна / 05 Март / 12:53 ч.
Страхотни бяхте, благодарим Ви :)
meglenaapostolova@yahoo.co.uk
Варна / 03 Март / 08:22 ч.
Напуснахме ресторанта със смесени впечатления. Поръчахме си лобстер, който беше перфрктен, но ни го сервираха без специалните прибори за ядене на лобстер (не ми се беше случвало досега да се боря с лобстер с вилица и нож), пържените картофи бяха полусурови, стартера -салататата пристигна с основното ядене и практически бяхме на празна маса повече от половин час (добре че ни сервираха поне питиетата :), хлябът дойде препечен без да сме го поръчали така и беше определено стар, към лобстера ни беше сервиран сос, който ни казаха че идва с либстера, но се появи отделно в сметката ни (отново без никой да се интересува от начето мнение), портото с десерта също не беше на ниво. Препоръчваме за ресторант от такъв ранг по-внимателно обслужване на клиентите. Във всеки ресторант от висока класа, където плащаш сметка над 200 лева след намалението, първото нещо, което се появява на масата е пресен безплатен хляб и масло със съответните прибори...Надяваме се мениджмента да проучи световният опит и това ще превърне това място в наистина съответстващо на претенциите си
Николай Славчев
София / 02 Март / 14:51 ч.
Благодаря, един от най-добрите рибни ресторанти в България.
Даниел Любомиров
Варна / 09 Февруари / 12:08 ч.
Всичко беше идеално
Стефка Петрова
Варна / 24 Януари / 07:52 ч.
Подарих си едно Екзотично, свежо и романтично кулинарно пътешествие в "Капитан Кук" и се насладих на вкусно рибно меню, поднесено с финес :):)
Мария Танева
Варна / 21 Януари / 12:08 ч.
Dimitrov
Варна / 15 Януари / 13:10 ч.
Очарован съм от адекватното обслужване, както от Rezzo.bg, така и от персонала в ресторанта. Благодаря Ви, че направихте празника ни - още по-специален!
stela
Варна / 11 Януари / 20:48 ч.
Страхотна вечер, в приятна обстановка и любезно обслужване
Dimo Daskalov
Варна / 20 Декември / 12:22 ч.
Отлично обслужване и вкусна храна.Препоръчвам.
михаил михайлов
Варна / 03 Декември / 16:04 ч.
Останахме много доволни,изключително обслужване,храната беше на супер ниво.Ще го посетим отново
Ivan
Варна / 24 Ноември / 19:02 ч.
Мога да кажа само-прекрасна неделна вечер!
Антоан Бонев
Варна / 24 Ноември / 15:49 ч.
Dimitrov
Варна / 21 Октомври / 13:59 ч.
Добър ресторант с вкусна кухня. Обслужването бе на високо ниво. Прекарахме си страхотно.
Флуида ООД Соня Мицова
Варна / 17 Октомври / 10:52 ч.
Гостите ни от Италия и някои от нас не ни понася цигарения дим
Cvety
Варна / 17 Октомври / 04:18 ч.
Хубав ресторант
Наталия Карпикова
Варна / 11 Септември / 16:33 ч.
Благодаря, беше много приятно и много вкусно!)
Калин Цонев
София / 10 Септември / 11:53 ч.
Всичко беше според очакванията ни.
georgi nikolov
Варна / 09 Септември / 05:07 ч.
страхотно
Здравка Колева
Варна / 02 Септември / 13:51 ч.
Всичко беше перфектно както винаги!
Георги Йовчев
Варна / 29 Август / 11:48 ч.
Перфектно обслужване, уютна обстановка, прекрасна храна!
Alexander
София / 28 Август / 14:02 ч.
Перфектно!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса