home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border

Umami Hotel Marinela

бул. Джеймс Баучер 100, градина х-л Marinela, София
Кухня: Японска, Суши, Фюжън и Рибна Район: Лозенец Средна сметка: От 30 лв. до 40 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Моника Шамуткова Шамуткова

Резервирах маса за лятната градина, а в ресторанта ни настаниха във вътрешния салон. В потвърждението от Rezzo пишеше изрично Лятна градина, а в ресторанта твърдяха, че Rezzo резервира само вътрешен салон и ако искаме градината да се обадим по телефон. Иначе изкарахме приятно след 20-минутно изчакване да се освободи маса в градината

Виж повече

За "Umami Hotel Marinela"

Umami Хотел Marinela се намира сред зеленината на японската градина на хотел Marinela София. Ресторантът предлага на клиентите си омагьосваща гледка. Закритата му част се помещава в оригинална японска къща Секура с уникален интериор, внос директно от Япония.

Cuлama на nemme cemuвa

Петте сетива в храненето затвърдиха и нашата вяра, че „ВКУСЪТ Е УСЕЩАНЕ“.

В японската култура и философия на хранене комбинацията от петте е изключително важна.

Вкусът и ароматът са очевидни и безкомпромисно добри, но те не са най-важни.

Артистичният аранжимент на поднасяне на ястието, доставя истинска наслада и е високо ценен.

Допирът е следващият акцент. Допирът до заобикалящата ни среда и интериор трябва да носи комфорт., спокойствие и удоволствие. Допирът до всичко, което докосваш с очите си.

Звуците и атмосферата, в която те потапят, са последното сетивно средство за изживяването хранене.

Ще си позволим да прескочим в разказа си петте текстури, петте цвята и петте отношения, за да стигнем до УМАМИ и неслучайния ни избор на име.

Пет са и вкусовете: солено, сладко, кисело, горчиво и…. УМАМИ – петият завършващ и обединява вкус. Буквалния превод на йероглифа  означава възхитителен вкус.

Решихме и силно вярваме, че след толкова години работя на това място, опознавайки  в дълбочина японската култура, сме напълно подготвени да носим името УМАМИ!

Ресторантът разполага с 70 места в закритата си част и 200 в градината.

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Романтичен, Подбрана винена листа, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина
Работно време: 12:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg.

3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - Viber, SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.

4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението.

5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави.

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно 1 час преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.За контакт с ReZZo - 0884 161 745 или contact@rezzo.bg


Виж повече

Коментари

Моника Шамуткова Шамуткова
София / 16 Юли / 16:43 ч.

Резервирах маса за лятната градина, а в ресторанта ни настаниха във вътрешния салон. В потвърждението от Rezzo пишеше изрично Лятна градина, а в ресторанта твърдяха, че Rezzo резервира само вътрешен салон и ако искаме градината да се обадим по телефон. Иначе изкарахме приятно след 20-минутно изчакване да се освободи маса в градината

Мая Георгиева
София / 16 Юли / 15:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обърнете внимание, че когато резервирате през rezzo, резервация може да бъде направена само за вътрашна зала.

Марк Иванов Иванов
София / 14 Юли / 13:44 ч.
Виолета Георгиева
София / 01 Юли / 14:27 ч.

Всичко беше перфектно

Мария Гатева
София / 30 Юни / 17:02 ч.
Александро Пенков
София / 10 Юни / 14:02 ч.

Всичко беше повече от добре: персонал, храна и обстановка.

Светлана Цонева
София / 05 Юни / 14:13 ч.

Ресторанта е прекрасен, както винаги! Но не бих направила отново резервация с Rezzo специално за него. Когато отидохме ни казаха, че резервациите с Резо ги настаняват в къщата, което не е упоменато никъде по време на резервацията. А е лято и няма как някой да иска да е на затворено при наличието на тази градина! Бих ви посъветвала да не подвеждате занапред така потребителите си и да упоменавате подобна информация.

Жана Пеева-Кръстева
София / 25 Май / 15:46 ч.

Уютно място с вкусни и майсторски аранжирани ястия и суши, приветлив и услужлив персонал, прекрасна атмосфера за семейни тържества.

Марк Иванов Иванов
София / 20 Май / 18:12 ч.
Венелина Сиракова
София / 12 Май / 19:42 ч.
Десислава Паунова
София / 22 Април / 14:30 ч.

Чакахме 30 минути да бъдем обслужени. Супата рамен горчеше и като цяло храната, няма добър вкус. Препоръчвам само заради градината

Антония Мазгалджиева
София / 08 Април / 16:33 ч.
Чудесно място. Като изключим факта, че чакахме 10 минути някой да ни обърне внимание и да ни настани. Също така сами трябваше да си вземем меню, понеже обслужващия персонал, очевидно, имаше по-важни неща за обсъждане. Всичко друго беше прекрасно, вкусна храна, приказна градина, много красиви животинки.????
Стефан Янков
София / 31 Март / 15:41 ч.

Градината е все така прекрасно място, но не е лошо да си актуализирате менюто в Rezzo с истинското, което ги чака хората на място, цените в което нямат много общо с показаните тук. :-(

Валентин Гурков
София / 09 Март / 13:04 ч.

Страхотно обслужване и превъзходни рамен и суши!

Лазар Лазаров
София / 04 Март / 15:14 ч.

Отново! Супер обслужване и вкусна храна

Сибел Трад
София / 04 Март / 14:19 ч.
Симона Клачар
София / 02 Март / 22:24 ч.
Бързо и приятно обслужване, вкусна храна, уютна атмосфера.
Жани Каган
София / 17 Януари / 14:44 ч.

Перфектно обслужване и много бързо! Най-доброто суши в града!Всичко е много прясно!

Ази Вартанян
София / 11 Януари / 14:30 ч.

Както винаги, интересн избор на специалитети, много-добре приготвена храна, любезен персонал. До скоро!

Александър Ананиев
София / 11 Януари / 14:01 ч.

Много вкусна храна и добро обслужване! Приятна обстановка!

Яна
София / 30 Декември / 19:35 ч.

Чудесно обслужване и вкусна храна

Loreta
София / 29 Декември / 18:56 ч.
Марина Николова
София / 20 Декември / 14:02 ч.

Страхотна храна, атмосфера и обслужване!

Антон Шолев
София / 27 Ноември / 18:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отново прекрасно преживяване в уютната обстановка на Umami. Персоналът е изключително любезен, с всяко свое действие те кара да се чувстваш специален.

Антон Шолев
София / 23 Ноември / 18:25 ч.

Изключително любезен и професионален персонал, добра кухня, уютна атмосфера - прекрасно заведение, което заслужава 4 или дори 5 звезди. Едната звезда от оценката ми всъщност е за REZZO. Когато поисках сметката си и напомних на сервитьорката за отстъпката, тя ме изгледа с недоумение. Извикания от нея управител ми обясни любезно, че Umami никога не е предоставял каквито и да било отстъпки през Rezzo, камо ли с такъв висок процент - 20%. Уважаеми господа от REZZO, моля актуализирайте информацията в системата си и НЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ КЛИЕНТИТЕ СИ!!!

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно възникналата ситуация на място в ресторанта. Отстъпката от 20% в обявените часове за обяд е активна и се е получило недоразумение при предаването на информацията. Umami & ReZZo поднесоха своите извинения на клиента и ще бъде компенсиран при следващо посещение.

Десислава Еленкова
София / 12 Ноември / 23:54 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

с изключение на това,че ни бяха объркали резервацията и трябваше да чакаме 40 мин, храната и обслужването бяха на ниво. компенсираха ни с 10 лв отстъпка в цената.

Pavel Grancharov
Варна / 05 Септември / 01:24 ч.
Димо
София / 27 Юли / 15:30 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Резервацията беше за 3-ма, а според рях - за двама. Трябваше да им покажа смс-а, за да ми повярват

Dobrinka Karadjova
София / 01 Юли / 18:37 ч.

Отново отлична вечер в градината на ресторанта. Прекрасна храна и обслужване.

Александър Троплев Троплев
София / 08 Юни / 15:57 ч.
milena aleksandrova
София / 02 Юни / 14:07 ч.

прекрасна храна, обслужване и атмосфера

Виолета Рангелова
София / 30 Май / 17:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Оказа се, че нямаме направена резервация - в ресторанта казаха, че понякога резервации през онлайн системата не се появявали при тях, трябвало да звънна по тел. Маса нямаха и не направиха и особено усилие да се опитат да ни настанят някъде!

Отговор от ReZZo.bg:

Бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Клиентът ще бъде компенсиран при следващо посещение.

Петя Панамска
София / 23 Май / 19:00 ч.
Димитър Диков
София / 16 Май / 14:01 ч.
Росица Тодорова
София / 10 Май / 14:22 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, обслужването прилично с изключение на това,че на място разбрахме,че не работи вътрешната зала на ресторанта и трябваше да седнем навън

Ирена Петкова
София / 17 Април / 00:54 ч.
Цветан Смърдански
Варна / 16 Март / 18:39 ч.
Няколко часа след като резервацията беше потвърдена от системата, от заведението ми се обадиха да ме информират, че всъщност няма свободни места и реално нямам резервация.
Нора Серафимова
София / 17 Февруари / 09:49 ч.
Здравейте, Не си изкарахме хич добре. Наложи се да си тръгнем и да откажем резервацията на място. Масите бяха твърде много и твърде близко една до друга. Бяхме на 60см от двете страни дистанция с други двойки, което е все едно сме на една маса. Това автоматично изключва възможността за провеждане на разговор, който да не се слуша от поне 4 допълнителни човека... Определено друг път като има специален повод като този няма да изберем Umami!
Lyuben
София / 28 Декември / 23:04 ч.
Лора Дичева
София / 27 Октомври / 14:14 ч.

Любимо място, супер градина, страхотно обслужване и най-вкусният тартат.

Станимир Минчев
София / 13 Октомври / 14:25 ч.
Диана Стефанова
София / 24 Септември / 16:45 ч.
Обстановката е много приятна,храната вкусна,персонала много учтив
Велислава Миленкова
София / 17 Септември / 15:06 ч.
Прекрасно място и чудесна храна.
Десислава Димитрова
София / 09 Септември / 15:29 ч.
Качество, качество, качество!
Мая Димова
София / 02 Септември / 16:53 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Преди да посетя ресторанта си казах "за един път става",но сега копнея за следващото посещение.

Atanasios Brikas
София / 16 Август / 14:36 ч.
Страхотно преживяване!
ЕЛЕНА КАТАНА Katana
София / 13 Юли / 10:23 ч.
Бях неприятно изненадана, когато отидох в ресторанта и ми казаха, че не работят с вас и резервацията ми не съществува! Как бих ви се доверила отново? Вие потвърждавате с код, а резервация няма!!!
Дияна Василева
София / 04 Юли / 14:01 ч.
Vladislava Todorova
София / 26 Юни / 21:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Много бавно обслужване. Сервитьорката беше забравила да поръча едната ни салата, не ни донесе оливерник, забрави и поръчания лед. Беше и мръсно около масата. Имаше използвани клечки за суши и тапа от шампанско, освен шумата и петната около масата. Храната беше вкусна, цените и музиката също са добри.

Krasimira
София / 25 Юни / 16:45 ч.
Илия Белев
София / 08 Юни / 14:12 ч.
Татяна Милошева
София / 26 Май / 16:36 ч.
Разочарована съм, дълго чакахме поръчката, храната която сервираха беше студена. Бавни сервитьори. Повече няма да стъпя там.
Емил Витков
София / 06 Май / 10:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Добро обслужване, вкусна храна и приятна атмосфера.

Дафина Станева
София / 06 Май / 02:21 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително добро обслужване, страхотна храна и прекрасна атмосфера. Благодаря ви!

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo, бихме искали да Ви благодарим. Мнението Ви е от изключителна важност за нас!

Krasimira
София / 02 Ноември / 14:14 ч.
Беше много вкусно, обслужването беше супер!
Десислава Петкова
София / 30 Октомври / 14:06 ч.
Станимир Минчев
София / 13 Октомври / 15:01 ч.
Габриела
София / 28 Септември / 10:59 ч.
Юлиан Тодоров
София / 21 Септември / 18:30 ч.

Много приятна атмосфера сред природата със страхотна вкусна храна. Както винаги на Топ ниво.

Natalie Sirakova
София / 21 Септември / 09:28 ч.
Храната, обслужване, обстановката - чудесни, както винаги!
Десислава Петкова
София / 17 Септември / 16:17 ч.
Dobrinka Karadjova
София / 16 Септември / 14:24 ч.
Чудесно място, отлично обслужване и храна. Беше една наистина приятна вечер!
д-р Райна Томова
София / 28 Август / 18:14 ч.
Чудесно обслужване, приятна храна.
Natalie Sirakova
София / 27 Август / 15:12 ч.
Всичко беше прекрасно, както винаги! Любимото ми място през лятото ????
д-р Райна Томова
София / 30 Юни / 14:13 ч.
Чудесно обслужване, приятна обстановка, вкусна храна.
Slavcho Vladimirov
София / 28 Юни / 21:22 ч.
Десислава Петкова
София / 27 Юни / 18:23 ч.
Diana Blagoeva
София / 23 Юни / 14:30 ч.
Бавно обслужване, забравяне на поръчки. Първо ни сервираха основното, след това салата.
Вяра Ваташка
София / 09 Юни / 14:48 ч.
Slavcho Vladimirov
София / 30 Май / 19:05 ч.

Прекрасен ресторант, прекрасно обслужване и прекрасна храна!

Martin Grozev
София / 26 Май / 14:01 ч.
Прекрасно обслужване и невероятна атмосфера!
Цветомира
София / 14 Май / 15:59 ч.
Топ заведение! Много добро обслужване! Перфектна храна!
Десислава Петкова
София / 11 Март / 14:02 ч.
Десислава Петкова
София / 04 Март / 14:03 ч.
Александра Шавалие
София / 14 Февруари / 14:49 ч.
Със сигурност най-доброто суши в София
Yoanita Kostova
София / 11 Февруари / 22:08 ч.
Стоян Желязков
София / 10 Февруари / 15:29 ч.
Dobrinka Karadjova
София / 03 Февруари / 16:23 ч.
Много уютно заведение. Перфектно обслужване. Храната също беше отлична. Ще посетя отново. Препоръчвам го.
Victor
София / 26 Януари / 14:22 ч.

Tasty experience, good service.

Екатерина Мутафчиева
София / 09 Януари / 16:14 ч.
Ина Милева
София / 07 Януари / 00:58 ч.
Страхотно обслужване и вкусна храна! Единствено ни създадоха лек дискомфорт като се обадиха час преди резервацията да кажат,че няма свободна маса. За щастие се оказа,че не са разбрали,че 6ти човек е бебе и успяха да ни настанят
Чавдар Добрев
София / 05 Януари / 22:59 ч.
Препоръчваме
Даяна Иванова
София / 11 Ноември / 16:50 ч.
Останах много доволна от обслужването, храната, обстановката. Благодаря Ви!
Веселина Александрова
София / 12 Октомври / 14:25 ч.

Вкусна храна и обстановката на мястото като цяло, винаги ми е била любима. Благодарим за усмихнатото и добро обслужване!

Наталия
София / 11 Септември / 16:13 ч.
Всичко беше чудесно, както обикновено.
Стефан Янков
София / 10 Септември / 14:06 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Кухнята в това заведение винаги е на ниво, но не беше така положението с обслужването в случая. Едно на ръка че прави много лошо впечатление, че по-евтините видове вина от менюто мистериозно бяха свършили (в което дори не съм сигурен, допускам, че просто сервитьорката реши, че като имаме чужденец на масата, трябва задължително да платим по-дебела сметка), но и цялото отношение на въпросната личност беше като на спешно трансферирана от Черноморието. Формално нищо, за което да се оплача, но просто усещането на надменност и фамилиарност някак си не ни подейства добре. Не ми се и връзваше с опита, който имам от многобройните си посещения в Умами и другите заведения от същата група.

virginia velkiva
София / 31 Юли / 15:53 ч.
Приятно както винаги и с бързо обслужване, въпреки че всичко беше пълно. Вътре е не по-малко приятно от вън, освен ако не сте пушачи. Екзотичните скариди с манго са великолепни, салатките с лимец също! Суши сетът ни беше просто ок на фона на останалото, а в краищата леко се разпадаше. Други забележки нямам
Reni Shivacheva
София / 01 Юли / 10:44 ч.
Victor
София / 30 Юни / 14:10 ч.

Food was very good and service was friendly. Only that location can take a better maintenance for the 5 stars expectations.

Владимир
София / 08 Юни / 12:09 ч.
virginia velkiva
София / 03 Юни / 23:12 ч.

Масата ни чакаше, градината работеше, езерото беше пълно, севритьорите вежливи и бързи, и разбира се, храната вкусна. Десертите са просто ок, но останалото е много добро.

Мариуш Минков
София / 02 Юни / 16:05 ч.

Вкусна храна и добро обслужване. Цените отговарят на качеството и себестойността на ястията. Изкарахме чудесно.

Krasimir Arabadzhiev
Варна / 29 Май / 15:42 ч.
Иво Василев
София / 06 Май / 17:49 ч.
За пореден път проявен голям професионализъм във всяко едно отношение. Силно го препоръчвам, както за бизнес среща така и за семейни събирания.
Иво Василев
София / 01 Май / 20:21 ч.
Отлични! Всичко е на високо професионално ниво.
Krasimira
София / 19 Април / 10:00 ч.
Стефан Янков
София / 18 Април / 14:06 ч.
Чудесна кухня, както винаги (с нетърпение очаквам да отвори и градината, защото навън е още по-хубавои), само че нацелихме (както никога) твърде неадекватно обслужване - сервитьорът не искаше да ме чуе, въпреки че говоря много ясно и три пъти ме попита "ама какви салати?", и то точно докато му ги изброявам, накрая ни донесе абсолютно грешна бутилка вино (дори и на цвят), после изля малко от вече правилната в чашата с вода на една от дамите от компанията, докато й наливаше с уж професионален жест... такива неща.
Vladislava Todorova
София / 06 Април / 18:54 ч.

Много уютно и вкусно!

Стоян Буковинов Bukovinov
София / 31 Март / 15:28 ч.
Vladislava Todorova
София / 28 Март / 22:11 ч.

Прекрасна обстановка, перфектно обслужване, вкусна храна и достъпни цени ! Идеално ❤️

Janeta Momcheva
София / 07 Февруари / 19:27 ч.

Недостъпен за хора с колички. Стъпала и от двата входа.

Стефани Павлова
София / 22 Януари / 14:14 ч.
Лили Захариева
София / 26 Юли / 15:13 ч.
Юлиан Тодоров
София / 23 Юли / 14:43 ч.

Атмосферата беше прекрасна сред природата, а храната на топ ниво.

Моника Коцева
София / 11 Юли / 14:17 ч.
Здравко Анакиев
София / 31 Май / 20:32 ч.
страхотна атмосфера, обслужване и уникална храна!!! Благодарим
Фредерика Маркова
София / 27 Март / 14:13 ч.
Много приятна обстановка, чудесно обслужване и много качествена и вкусна храна. Препоръчвам!
Моника Коцева
София / 14 Март / 14:33 ч.
Radosvet Nikolov
София / 25 Февруари / 14:05 ч.
Ресторантът е много хубав. И атмосферата и кухнята и обслужването са на високо ниво, но като отидохме ни казаха, че вече не приемат резервации от Резо... Все пак ни настаниха, за щастие имаше една свободна масичка...
Лилия дюлгерова
София / 15 Януари / 10:07 ч.
Светослава
София / 04 Януари / 16:12 ч.

Беше супер. Много вкусна храна, добро обслужване.

Александра Писарска
София / 02 Януари / 14:20 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлична кухня, обслужване и обстановка. Единствено неприято впечатление ми направи, че вместо 20% колкото беше по резервация, начислиха 10% отстъпка, което видях едва след като платих сметката с карта, тъй като не ми беше предоставена касовта бележка преди това. Въпреки това препоръчвам.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката и ресторанта установихме, че ресторантът е допуснал неволна грешка и от управата на заведенеито са ни уверили, че ще направят всичко възможно подобно недоразумение да не се случва в бъдеще.

Elena Petrova Petrova
София / 06 Декември / 12:54 ч.

Много вкусно, перфектно обслужване! Благодаря!

Катя Ганчовска
София / 25 Ноември / 18:42 ч.
Nice interior, exceptional food and service that made our evening great.
Miroslav Lazarov
София / 18 Ноември / 14:02 ч.

Супер е. :) Обслужването е топ.

Румяна Боровска
София / 13 Ноември / 14:05 ч.

Приятна обстановка и добре приготвена храна. Препоръчвам.

Георги Цанков
София / 11 Ноември / 16:40 ч.

Прекарването беше чудесно. Обслужването - безупречно, а кухнята - превъзходна!

Добринка
София / 30 Септември / 14:08 ч.

Прекрасна обстановка, любезен персонал и много вкусна храна.

Христина Бенова
София / 15 Септември / 13:18 ч.

Невероятен ресторант. Един от любимите ми в София. Интериора е уникално красив, градините са поддържани, а храната е на ниво. Персонала е отзивчив. Силно препоръчвам на всеки.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса