home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Porto Maltese

бул. Черни Връх №100, Парадайс център, ниво 3, София
Кухня: Средиземноморска, Европейска и BBQ Район: Кръстова вада Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Gergina Seymenarova
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително неприятна емоция остави поведението на сервитьора ни(явно новоназначен) с надписна сметка с цяла бутилка вино и ужасно арогантно, сърдито държание, когато същото беше адресирано. Храната и отношението на останалата част от хората, които познаваме беше безупречна, както винаги. Най-вкусната рибена чорба ♡

Виж повече

За "Porto Maltese"

Историята на компания PORTO MALTESE започва с нейното основаване през 1989 година в Малта с търговия на прясна риба и морски дарове, с която става известна в цял свят. Не след дълго се появява и първият рибен ресторант PORTO MALTESE, който полага началото на мрежа ресторанти за средиземноморска кухня по целия свят. За всеки вкус е специалното морско и месно меню. Единствено тук може да опитате над 20 вида прясна риба и други морски деликатеси от Средиземно море. В ресторант PORTO MALTESE ще откриете много нови ястия, свежи салати, прясно изпечен хляб и специална селекция вина на достъпни цени.

В уютната атмосфера на ресторанта ще имате възможност, по всяко време да се наслаждавате на великолепната гледка към Витоша и Южния парк. Ресторант PORTO MALTESE разполага с голяма тераса и директен достъп от асансьора на търговския център.

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина, Паркинг
Работно време:
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 

6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.

7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно петнадесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Gergina Seymenarova
София / 20 Септември / 16:40 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Изключително неприятна емоция остави поведението на сервитьора ни(явно новоназначен) с надписна сметка с цяла бутилка вино и ужасно арогантно, сърдито държание, когато същото беше адресирано. Храната и отношението на останалата част от хората, които познаваме беше безупречна, както винаги. Най-вкусната рибена чорба ♡

Наталия Ерменкова
София / 12 Август / 16:42 ч.

Идеално - всичко!

Даниела Захариева
София / 18 Юли / 22:48 ч.

Прекрасна обстановка, храна и обслужване

Цвете Дръгина
София / 22 Март / 09:20 ч.

Прекрасно качество и отношение, както винаги!

Ива Владова
София / 17 Ноември / 15:48 ч.
Ивомира Стойчева
София / 12 Ноември / 14:45 ч.

Прекрасна храна, атмосфера и обслужване. Най-добрия избор в Парадайз :)

Валентин Копанаров
София / 18 Октомври / 14:49 ч.
Даниела Захариева
София / 17 Октомври / 19:52 ч.

Прекрасен ресторант. Препоръчваме го.

Цвете Дръгина
София / 10 Октомври / 16:42 ч.
Виолета Минкова
София / 05 Септември / 04:15 ч.
Много вкусна средиземноморска храна, топло посрещане, чудесно обслужване, прекрасна маса с гледка ни бяха запазили и изключително приятна вечерна атмосфера на терасата! Всичко беше на високо ниво, ще се върнем скоро пак!
Даниела Захариева
София / 31 Юли / 17:27 ч.

Най-доброто място за вечеря

Кристина
София / 13 Юли / 12:12 ч.
Прекрасно обслужване, храната е вкусна, а гледката към Витоша е чудесен завършек :)
Лазарина Недкова
София / 29 Юни / 14:02 ч.
Всичко беше чудесно!
Добромира Николова
София / 18 Юни / 20:53 ч.
Отлична кухня, бързо и любезно обслужване с много внимание към клиента.
Цвете Дръгина
София / 07 Юни / 18:14 ч.
Алекс Ангелов
София / 02 Юни / 14:01 ч.

Вкусна храна и добро обслужване.

Розалия Анастасова
София / 09 Март / 15:25 ч.
Изключително добро обслужване и вкусна храна. Обстановката е много приятна и създава усещането на изисканост и висок клас ресторант. Порциите освен, че са приготвени вкусно, но и са аранжирани превъзходно. Цените не са умопомрачителни и е достъпно място за повечето хора според мен. Особено ме впечатлиха като ме изненадаха за рождения ми ден със специален музикален поздрав на саксофон и парче торта с фонтан.
Радослава
София / 12 Февруари / 14:13 ч.
Храната и обслужването беше на ниво!
Ива Владова
София / 23 Януари / 21:00 ч.
Емил Витков
София / 21 Декември / 13:42 ч.

Много добра кухня!

Христо Асеновв
София / 29 Ноември / 14:42 ч.
Както винаги на ниво. Добро обслужване. Много добра храна. Една малка забележка за забравено ястие от поръчката, но както цяло....
Martina Hristova
София / 31 Октомври / 15:37 ч.

Ресторантът е чудесен,кухнята е превъзходна,но забравиха да ни приложат намалението от 10% върху сметката.Това е честа практика за резервации,направени през Rezzo, което за мен лично обезмисля ползването му ако не се реши този проблем.Не ми се случва за първи път. 

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че отстъпката към резервацията с ReZZo.bg е била начислена. В случая е имало объркване, но от ресторанта своевременно са поправили грешката. Станало е недоразумение при препредаването на информацията. В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви.

Даниела Захариева
София / 22 Октомври / 11:29 ч.
Прекрасно заведение, обстановка, обслужване е най-важното храната беше превъзходна.
Martin
София / 01 Август / 16:28 ч.
Ирина Рупчина
София / 12 Юли / 09:05 ч.

Всичко беще точно

Ivelina Yankulova
София / 03 Юли / 10:29 ч.
Михаил
София / 11 Юни / 15:45 ч.
Топ обслужване
Васил Петров
София / 30 Май / 19:32 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Отлична кухня, страхотно обслужване. Препоръчвам силно този ресторант. Средната сметка за вечеря на човек е около 35лв. Цените са съвсем приемливи.

Ася Петкова
София / 13 Май / 14:26 ч.

Прекрасен ресторант!

Ива Цонева
София / 19 Март / 23:05 ч.
Изключително сме впечатлени от менюто, атмосферата и отношението! Със сигурност ще посетим пак! :)
Емил Витков
София / 16 Януари / 20:27 ч.
Приятна атмосфера и вкусна храна
Фарида Калбахани
София / 30 Декември / 08:49 ч.

Лъжици и мошенници. Сметка за 6 души ( 2 салата, 1 месо, 3 гарнитури, порция пелмени и 3 питки с сърене + 1 див ларак на барбекю)- 600 лева!!! Бълете внимателни, не поръчвайте риби...

Лилия
София / 27 Декември / 14:17 ч.

Le service, les plats…. tout était bon. On va s'en doute y revenir :) Bonne continuation!

Pavlina
София / 19 Декември / 14:17 ч.
Иван Цветанов Иванов
Русе / 03 Декември / 07:23 ч.

Хубава вечер,приятен ресторант! Малко по скъпо от други места!

Ива Владова
София / 18 Септември / 15:33 ч.
Мариана Гомилева
София / 26 Август / 12:34 ч.

Спокойно и уютно място с прекрасна гледка и вкусно меню. Мидите бяха изключително добре приготвени, а обслужването беше на ниво. Препоръчвам!!!

Александър Носиков
София / 09 Август / 10:12 ч.

Изключително приятно място през лятото на терасата привечер. Добра селекция от вина. Хубава гледка. Няма го това чувство за претъпканост като в Happy например.

Александра Цариградска
София / 30 Юни / 22:08 ч.
Ива Владова
София / 18 Юни / 21:28 ч.
Ива Владова
София / 17 Май / 14:45 ч.
Елена Вълчанова
София / 28 Март / 14:26 ч.

Изкарахме много приятно. Това е един от любимите ми ресторанти напоследък - с много приятна и спокойна атмосфера, много добра кухня. Идеален за среща с приятели.

Greta
София / 08 Януари / 14:10 ч.
Снежина Димитрова
София / 30 Декември / 11:48 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановката и обслужването са отлични. Порциите са малки. Бяха забравили да ни калкулират отстъпката.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката установихме, че се е получила грешка при препредаването на информация между персонала на ресторанта и след нейното напомняне, че резервацията е с отстъпка, е била коригирана и добавена отстъпката. В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал.

Цвете Дръгина
София / 11 Декември / 08:28 ч.
Христо Севов
София / 11 Ноември / 23:19 ч.

Много добро място и гледка.

Yuliyan Kostov
София / 06 Ноември / 10:20 ч.
Gavrail Gavrailov
София / 05 Ноември / 14:21 ч.

Винаги качествено обслужване и много добра храна

Yuliyan Kostov
София / 22 Септември / 10:45 ч.
zlatimira georgieva
София / 15 Септември / 14:14 ч.

Прекрасно място - както винаги съм много доволна от кухнята и обслужването. Tази вечер беше още по-приятна от обикновено, тъй като на лятната тераса имаше изпълнение на живо на вължебен саксофон! Поздравления за изисканото преживяване, което преdлагате на софиянци, Porto Maltese!

Йордан Пенев
София / 09 Септември / 18:07 ч.

Много добра кухня и обслужване.

Десислава Раденкова
София / 07 Септември / 15:54 ч.

Чудесна гледка от терасата, храната беше превъзходна, но отношението на сервитьорката, която ни обслужваше, беше меко казано надменно. Въпреки това пак бих го посетила.

Виолета Минкова
София / 05 Септември / 14:53 ч.
Менюто е богато, на за съжаление повечето риби ги нямаше налични. Иначе каквото си поръчахме беше вкусно, а обслужването от сервитьорите много добро. Обстановката е много приятна. Отново бихме посетили! Препоръчвам!
Валентина
София / 28 Август / 18:39 ч.
Много професионално обслужване, приятна и спокойна атмосфера, чудесна храна!
Маряна Петрова
София / 25 Август / 17:33 ч.
Отлична кухня и обслужване!
Цвете Дръгина
София / 15 Август / 14:03 ч.
Жаклин Ганчева
София / 14 Август / 21:56 ч.
Георги Илинов
София / 29 Юли / 23:32 ч.
Магдалена Валентинова
София / 24 Юли / 10:29 ч.

Приятна атмосфера, вкусна храна и добро обслужване!

Таня Матева
София / 19 Юли / 17:32 ч.

Задължително трябва да се посети, невероятен ресторант! Прясна, изключително вкусно приготвена храна на нормални цени.

Виктория
София / 16 Юли / 15:57 ч.

Супер!

Виктория
София / 10 Юли / 15:52 ч.

Страхотна атмосфера, обслужване и храна.

zlatimira georgieva
София / 10 Юли / 11:53 ч.
Валентина
София / 07 Юли / 23:56 ч.
Georgi Sokolov
София / 07 Юли / 15:10 ч.

Отлично обслужване, вкусна храна и тераса с хубава гледка към планината (въпреки блоковете отпред).

Gavrail Gavrailov
София / 27 Юни / 14:52 ч.

Храната и обслужването са на ниво

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса