home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

iL Forno

ул. Ген. Стефан Тошев 1А, София
Кухня: Италианска, Европейска, Пица и BBQ Район: Красно село Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

ИВАН МИТЕВ
Останахме страшно разочаровани от ресторанта. Обслужването беше покъртително зле. 15 мин чакахме сервитьорката да донесе зехтин и оцет на масата. 1 час и 15 мин чаках за пицата, накрая ми се донесе пица, която изобщо не бяхме поръчали. В крайна сметка си получих желаната пица, която от бързането беше недопечена и сурова. По едно време отвориха врата от някъде и настана страшен студ. Поисках сметката и казах, че ще платя в брой. Донесе ми се сметката и сервитьорката ми поиска банкова карта. Не желаех да си разваляме хубавият празник (Свети Валентин) и затова не повдигнах въпросите на управителят, но определено не бихме стъпили повече там. 60лв. на вятъра хвърлени за 0-лево обслужване. Страшно сме разочаровани и не бихме го препоръчали на никого този ресторант. Виж повече

За "iL Forno"

Търсите уют и автентична италианска атмосфера ? Ние, от Пицария-ресторант „iL  Forno”, имаме удоволствието да Ви предоставим възможност да се насладите на ръчно приготвените ни италиански пици на пещ, на богатата ни селекция от вина и специално подбраните ястия. Разчитаме изцяло на висококачествени и традиционни италиански продукти, които допринасят за създаването на автентичния вкус на нашите ястия. За Вашия комфорт разполагаме с голяма лятна градина, остъклена зимна градина и два вътрешни салона, където можете да наблюдавате как се приготвят вашите специалитети. Екипът на ресторанта е добре подготвен и обучен да удовлетвори и най-капризните Ви желания. Просторът на лятната ни градина Ви дава възможност да организирате големи семейни събирания, рождени дни и специални вечери. Ресторантът е с изключително комуникативна локация, но и с възможност за доставки до дома и офиса.

Бъдете наши гости и не се колебайте да изразите Вашите предложения и препоръки! Бон Апети!!

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Бебешко столче и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 09:30 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

ИВАН МИТЕВ
София / 19 Февруари / 23:34 ч.
Останахме страшно разочаровани от ресторанта. Обслужването беше покъртително зле. 15 мин чакахме сервитьорката да донесе зехтин и оцет на масата. 1 час и 15 мин чаках за пицата, накрая ми се донесе пица, която изобщо не бяхме поръчали. В крайна сметка си получих желаната пица, която от бързането беше недопечена и сурова. По едно време отвориха врата от някъде и настана страшен студ. Поисках сметката и казах, че ще платя в брой. Донесе ми се сметката и сервитьорката ми поиска банкова карта. Не желаех да си разваляме хубавият празник (Свети Валентин) и затова не повдигнах въпросите на управителят, но определено не бихме стъпили повече там. 60лв. на вятъра хвърлени за 0-лево обслужване. Страшно сме разочаровани и не бихме го препоръчали на никого този ресторант.
Anastasia
София / 09 Ноември / 23:34 ч.

Много вкусна храна и обслужването е на ниво.

Петя Илиева
София / 15 Юли / 13:27 ч.
Прекрасно заведение, хубава лятна градина. Персонала беше изключително любезен, храната много вкусна. Изкарването ни беше запомнящо се и затова горещо го препоръчвам.
Рада Петрова
София / 26 Май / 13:19 ч.
Персоналът беше нелюбезен, половината неща от менюто липсваха, сетвитьорът забрави една от поръчките и се оказа, че ресторантът затваря един час по-рано от обявеното тук работно време. Храната също не беше особено добра. Не бих препоръчала заведението.
Йоанна Иванова
София / 22 Ноември / 17:25 ч.
Камелия Начева
София / 09 Март / 14:05 ч.
Храната е много, много добре. Всички си изядохме всичко и много ни хареса. НО обслужването беше отвратително от всяка гледна точка... Бавни, забравящи, неорганизирани, бавни пак - много зле и много неприятно да се разправяш с тях.
Diana
София / 01 Март / 15:51 ч.
Приятно местенце с вкусни пици :)
Antoan Andonov
София / 21 Август / 20:48 ч.
Много приятно местенце, с вкусна храна и страхотно обслужване!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса