home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Happy Център Бургас

бул. Алеко Богориди №60, Бургас
Кухня: Интернационална и BBQ Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Камелия Атанасова
Виж повече

За "Happy Център Бургас"

Happy Център е втория ресторант от веригата Happy Bar & Grill в град Бургас. Жителите и гостуващите на Бургас могат и тук да се насладят на уникалните Happy специалитети. Предлагат се както обичайните за Happy ястия, така и автентично японско суши, приготвено от обучени професионалисти.

 

Допълнителни опции: Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Място за хора с увреждания, Телевизор, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни и Подходящ за групи
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, Borica, American Express и Diners Club
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00
09:30 - 23:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. Резервираната маса зависи от избраното от Вас местоположение и текущата наличност в ресторанта. Имате право да смените резервираната маса с друга маса в избраната от Вас част на ресторанта, която е свободна в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Камелия Атанасова
Бургас / 28 Ноември / 14:46 ч.
Калинка Матеева
Бургас / 26 Ноември / 14:27 ч.
Чудесно меню, обслужване и атмосфера! Благодаря!
Филип Денков
Бургас / 15 Ноември / 14:57 ч.
Татяна Руменова
Бургас / 31 Октомври / 20:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не препоръчвам! Съсипаха рождения ми ден, заляха ме цялата с бира, а като компенсация ми предложиха отстъпка 20% която вече ми се полагаше от резервацията ми!

Milen
Бургас / 04 Октомври / 19:55 ч.
Разочарован съм,от едното заведение към другото и никъде неможе да хапнем суши,имало много поръчки.Супер непрофесионално изказване.Повече никога там!
Валентина Димитрова
Бургас / 09 Септември / 09:17 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Хепи не е това, което беше. Обслужиха ни поръчката бързо и до там. След като приключихме с храната и почакахме доста, за да поискаме сметката, се наложи да търсим персонално девойчето, което ни обслужва. Част от групата си тръгна, защото закъснявахме за ангажимент. След като ни донесе сметката, вместо да ни изчака да я платим веднага, девойката пак се врътна и пак изчезна. Почакахме пак, но след като я видях на телефона, запалих и влязох директно да и платя в заведението. На практика прекарахме около час в Хепи, като за 20-ина минути се нахранихме, за останалото време чакахме сметката. Това при положение, че имаше множество празни маси. Толкова бях ядосана, че забравих, че имам резервация, отстъпката не ми беше сметната, но за това се сетих чак по-късно... Абсолютно недопустимо! Храната няма да коментирам.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Клиентът ще бъде компенсиран.

Александър Тодоров
София / 02 Септември / 20:06 ч.
Чудесно, както винаги на ниво!
Александър Тодоров
София / 29 Август / 21:23 ч.
Чудесна кухня и обслужване!
Диана Пенчева
Бургас / 01 Юли / 21:10 ч.

Чудесно обслужване!

Евгени Иванов
Бургас / 19 Юни / 16:00 ч.
Обслужване - отлично, но храната за 1 път ни разочарова и то масово на почти всичко, което поръчахме!!!
Александър Тодоров
София / 05 Март / 14:04 ч.
Прекрасна храна и обслужване!
Irina
Бургас / 03 Март / 18:46 ч.
Здравейте! Останахме разочаровани от посещението ни. От 3 неща които бяхме поръчали, само пилешките хапки бяха вкусни. Калмарите по гръцки бяха жилави и не почистени. Сушита се разпадаха и се състояха само от ориз и краставици. Постоянно поръчваме суши в заведението, знаем, колко вкусни и пресни могат да бъдат. Явно това, че сме направили резервация с отстъпка си е повлияло на качеството на храната. Обслужването беше чудесно! Само заради момичето, обслужващо масата давам 3 звезди, иначе 2!
Николай Колев
Бургас / 28 Февруари / 14:04 ч.
Перфектно!
Светла Михайлова
Бургас / 22 Февруари / 01:48 ч.

Страхотно

Марина Липатова
Бургас / 21 Февруари / 15:02 ч.

Доволни сме!

Иван
София / 16 Февруари / 20:48 ч.
Yana
Бургас / 11 Февруари / 14:03 ч.
Марта Митева
Бургас / 06 Февруари / 14:12 ч.
Много любезен персонал
Петър Стоянов
Бургас / 22 Януари / 14:46 ч.
Нямаше кой да ни посрещне и се наложи повече от 5 минути да чакаме на вратата за Хост, който така и не се появи. Бяхме настанени от сервитьор. Обслужването през останалата част на вечерта беше на ниво...
Павлина Петрова
Бургас / 13 Декември / 15:43 ч.
Yana
Бургас / 06 Декември / 14:15 ч.
Кирил Андреев
Бургас / 13 Ноември / 15:03 ч.
Каля Мандалчева
Бургас / 12 Ноември / 14:34 ч.
Прекрасно обслужване!
Каля Мандалчева
Бургас / 04 Ноември / 09:05 ч.
женя кирова
Бургас / 28 Октомври / 14:25 ч.
Като цяло беше добре,но определено Хепи Лазур е по добре като обслужване.
Tolun Vural
Бургас / 21 Октомври / 14:21 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Had lunch with my family. Menu is perfect, something for everyone. Service was awesome . Will be back definitely!

Нела Тодорова
Бургас / 10 Октомври / 16:59 ч.
Много вкусно, добра обстановка и перфектно обслужване!
Емил
Бургас / 10 Август / 12:09 ч.

Отлично обслужване и много добра храна. Препоръчвам го!!

Veselka Aleksandrova
Бургас / 30 Юни / 21:18 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко с храната и обслужването беше наред. Единственото неприятно нещо беше, че при направена резервация се оказа, че няма запазена конкретна маса и почакаме малко.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще

Ivan Kolev
Бургас / 08 Юни / 13:14 ч.
Обслужването не беше на нивото което сме свикнали в Happy , обидно малки порции със високи цени
Димитър Митев
Бургас / 27 Април / 19:53 ч.

Прекарах добре, но не използвахме 20% отстъпка, защото от Happy не признаха, че резервацията е с отстъпка.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че се е получило забавяне при предаването на информацията относно резервацията, въпреки това колегите от ресторанта са настанили клиента.Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Мариана Иванова
Бургас / 16 Април / 16:07 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Персоналът беше изключително любезен и внимателен. Масата, на която бяхме настанени граничи с кухнята . Между тях има само декоративна преграда, която не може да спре изпаренията и миризмата от готвенето.

Стефан Стефанов
Бургас / 27 Март / 20:40 ч.
Стефан Стефанов
Бургас / 27 Март / 20:39 ч.
Стефан Стефанов
Бургас / 27 Март / 20:39 ч.
Стефан Стефанов
Бургас / 27 Март / 20:39 ч.
Мая Митева
София / 22 Март / 14:36 ч.
За съжаление са премахнали мои любими ястия от менюто
Александър Тодоров
София / 08 Март / 14:09 ч.

Прекрасно, както винаги!

Ева Николова
Бургас / 07 Март / 18:10 ч.

Перфектно

Весела Димитрова
Бургас / 05 Март / 14:11 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Нямам забележки за обслужването, както винаги всичко беше много вкусно и на ниво. При заплащане се оказа, че отстъпката е 15 %, а не обявената 20 %, както е видно от резервациията ми.

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция по случая изяснихме създалото се недоразумение, което се е получило в резултат на техническа грешка. В резултат на това ресторантът поднася своите извинения към клиента и той ще бъде компенсиран при негова следваща резервация. Управата на ресторанта ни уверява, че в бъдеще ще направи необходимото за да бъдат избегнати подобни ситуации.

Таня Дуржанова
Бургас / 27 Февруари / 14:08 ч.
Янко Кръстев
Бургас / 25 Февруари / 14:15 ч.

Обслужването прекрасно, но качеството на храната е на много ниско ниво. Коренна разлика от другият ресторант на Happy в Бургас.

Милена Янева
Бургас / 20 Февруари / 23:43 ч.

Всичко беше на ниво. Обслужването и храната бяха великолепни. Нямахме проблеми с резервацията, както последно в Киш Зорница. С радост ще го посетим отново!

Ваня Цветкова
Бургас / 19 Февруари / 20:09 ч.
Цветелина Цветкова
Бургас / 13 Февруари / 18:01 ч.

Най-доброто обслужване, което съм получавала до момента в ресторант от веригата на Хепи!

Красимира Горенова
Бургас / 10 Февруари / 10:08 ч.

Както винаги , суперприятна обстановка, страхотно обслужване и вкусна храна. И лесна и удобна резеряация. Благодаря!

Жана Недева
Бургас / 08 Февруари / 16:32 ч.

Чудесна обстановка, вкусна храна, отлично обслужване.

Таня Господинова
Бургас / 06 Февруари / 14:48 ч.
Диана Райнова
Бургас / 06 Февруари / 14:22 ч.

отлично!

Ивелина Тодорова
Бургас / 01 Февруари / 20:14 ч.
Цветелина Цветкова
Бургас / 31 Януари / 15:33 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Забравих да кажа, че имам отстъпка :(

Деница Ганчева
Бургас / 30 Януари / 17:01 ч.

Има какво да се желае от обслужващия персонал.

Маруся
Бургас / 22 Януари / 14:05 ч.

Чудесно!

Кета Киселкова
Бургас / 22 Януари / 12:08 ч.
Надежда Сиромахова
Бургас / 17 Януари / 20:45 ч.
Отлично, както винаги!
Мая Митева
София / 17 Януари / 14:31 ч.

Вкусна храна и страхотно обслужване

Maria Stoyanova
Бургас / 12 Януари / 16:14 ч.

Заведението беше претъпкано, прекалено много маси, столове, хора,...Бяхме настанени до някакава колона, в близост до вратата за пушачите, от където влизаше студ и цигарен дим. Кухнята е на ниво.

Мария Стефанова
Бургас / 10 Януари / 18:52 ч.

Опитахме новостите, редом с добрите стари неща. Както винаги качеството е на ниво. До нови срещи.

Teodora Taneva
Бургас / 02 Януари / 16:32 ч.
Настаниха ни до прозореца, за 4 човека беше много тясно и трудно се събираха нещата на масата. Беше адски задушно и горещо.
Александър
Сливен / 11 Декември / 21:32 ч.
Анжела Колева
Бургас / 11 Декември / 08:06 ч.
Ева Николова
Бургас / 08 Декември / 14:23 ч.
Всичко беше перфектно , без забележки.
Denitsa
Бургас / 03 Декември / 14:17 ч.
Много хубаво беше всичко, нямаше проблем с резервацията през Резо, любезен персонал, вкусна храна, топло и уютно!
Петър Иванов
Бургас / 26 Ноември / 14:14 ч.
Приятна обстановка, отлично обслужване, вкусна храна!
Радослава Стефанова
Бургас / 15 Ноември / 18:17 ч.
Без забележки!
О. Стоянова
Бургас / 13 Ноември / 20:16 ч.

Приятно и вкусно

Гергана Янева
Бургас / 13 Ноември / 14:38 ч.

Приятна атмосфера, любезен и отзивчив персонал.

Daniela Dimitrova
Бургас / 10 Ноември / 18:04 ч.
Павлина Петрова
Бургас / 09 Ноември / 18:34 ч.

Храната беше вкусна, обслужването на ниво.

galina ermenlieva
Бургас / 09 Ноември / 15:03 ч.

Суши комбо сет беше вкусно, не са ни бавили с поръчката. Ще посетим отново. Добро обслужване.П.С. няма да е лошо ако отделят стая за детски кът

Светослава
София / 06 Ноември / 18:33 ч.

Много любезен и усмихнат персонал.

Ивелина Тодорова
Бургас / 04 Ноември / 19:22 ч.
Milen
Бургас / 01 Ноември / 14:55 ч.

Супер обслужване,яки момичета и превъзходна храна

Ана Вълева
Бургас / 30 Октомври / 09:25 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Посещението ми в Хепи далеч не ме направи щастлива. На сайта на Rezzo докато правих резервацията, пишеше 20% отстъпка точно под определения час.. отидох на място и се оказа, че не можем да ползваме отстъпка. Освен това, сервитьорката, която ни обслужваше, не прояви никаква любезност. Вместо това получихме намусени физиономии и други недоволни мимики и по време на обслужаването, и след молбата за проверка на сметката. Единствено храната беше на ниво, както винаги. Мениджърът, с когото разговарях, също се отнесе спокойно и с разбиране. Но едва ли ще посетя отново заведението :)

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка установихме, че отстъпка не е била начислена, тъй като колегите от Happy Център Бургас не предлагат такава в диапазона 12:00-17:30ч. Поради причинено неудобство от страна на обслужването, клиентката ще бъде компенсирана при следващо посещение на заведението.

Yana
Бургас / 26 Октомври / 14:42 ч.
Дебора
Бургас / 16 Октомври / 14:38 ч.

Прекарахме чудесно вечерта!

Георги Иванов
Бургас / 29 Септември / 07:31 ч.

Нивото на обслужване се е сринало на това място. Поводът беше рожден ден. Успяха да настанят всички 10 мин след часа на резервацията, защото част от местата бяха заети, а хората непредупредени, че има резервация за тази маса. Освен това явно още не са се организирали дорбе на новото място и поръчката ни беше взета 30-35 след като ни бяха предоставили менютата. А това че масата беше отрупана с вече ненужни празни чинии, допринесе до общото разочароващо изживавяне. Винаги сме предпочитали Хепи, защото имат стандарт в обслужването, но този път беше фиаско. Оценям с две звезди- втората звезда не е за Хепи, а за едно от момчетата(помощник сервитьор) който беше страхотен.

Инна Патаринска
София / 25 Септември / 15:41 ч.
Ани Нинова
София / 23 Септември / 08:40 ч.

Прекрасно обслужване!

Ema Hristova
Пловдив / 15 Септември / 13:13 ч.

Персоналът показа искрена изненада, че имаме резервация :-) Дамата, която настаняваше, учудено възкликна "Имате резервация?!?" В салона на втория етаж, на ъглова маса си стояха служители с тениски Happy, предполагам, че са част от персонала. Говориха си и си почиваха. Това прави неприятно впечатление. Тоалетната не беше добре поддържана. Храната беше вкусна. Сервитьорката ни беше много любезна. Отново бихме посетили заведението.

Радостина Маринова
София / 28 Август / 14:05 ч.
Aleks Slavchev
Видин / 15 Август / 16:39 ч.
Инна Патаринска
София / 06 Август / 17:18 ч.
Диляна Атанасова
София / 05 Август / 22:30 ч.
Диляна Атанасова
София / 05 Август / 22:30 ч.
Yulia Maroglo
Пловдив / 05 Август / 15:32 ч.
Не останах доволна. Не знам, какъв е този персонал, но е супер неориентиран, за първи път виждам такова нещо в Хепи. 15 минути чакахме някой да изчисти масата. Бутоните за извикване на сервитьора, сметка - или не работеше или не знам. За капак се разочаровахме от вида на десерта ( бисквитена торта с маскарпоне). Милион пъти съм я яла в Пловдив, уникална торта във вид на перфектни топки. Уви, тук беше някаква недържаща никаква форма каша ( не знам как са го постигнали), отгоре с нутела. Жалко, че не го снимах. Върнах десерта на сервитьорката и помолих нормален десерт, но уви, донесеният беше също толкова зле, ако не и по-зле. Детето хапна половината и остави другата ( никога не сме оставяли недояден десерт).
Димитър Мавродиев
Бургас / 05 Август / 14:13 ч.
Milen
Бургас / 02 Юли / 14:38 ч.

Всичко беше на ниво!Благодаря на екипа на хепи за прекрасното обслужване и на екипа на реззо за възможността да спестя семейния бюджет.

Марина Петкова
Бургас / 24 Юни / 23:51 ч.

Супер, както винаги

Саша Карапетрова
Бургас / 20 Юни / 10:15 ч.

Всичко беше на абсолютно професионално ниво - както всеки път :) Благодаряяя :)

Кремена Стоянова
Бургас / 19 Юни / 14:05 ч.
Прекарах чудесно, както винаги. Впечатли ме обновеното меню с много морски дарове и рибни специалитети.
Kristiyana Dzhambazova
Бургас / 15 Юни / 12:58 ч.

Всичко отново беше на високо ниво! Поздравления!

Кремена Стоянова
Бургас / 01 Юни / 14:48 ч.
С резервацията всичко беше точно! Храната беше вкусна и обстановката приятна, както винаги в ХЕПИ :)
Диляна Атанасова
София / 09 Май / 15:38 ч.
Донка Стафидкова
Бургас / 08 Май / 12:44 ч.
Донка Стафидкова
Бургас / 30 Март / 14:19 ч.

Всеки път вкусна храна! Благодарим за страхотното обслужване на Антоанета Костова!

Атанаска Карчева
Бургас / 29 Март / 20:42 ч.

Както винаги сте най-добрите.Страхотно обслужване и храна .Благодаря ,че ви има.

Rositsa Lakeva
Бургас / 26 Март / 14:08 ч.
Всичко беше супер. Определено са намалили размера на всички сушита и сосовете, които слагат отгоре.
Златина Илиева
Бургас / 24 Март / 14:02 ч.

Храната беше супер, обстановката също, както и обслужването.

Марина Петкова
Бургас / 23 Март / 20:17 ч.

Любимото ни заведение , за пореден път останахме доволни :)

Иванина Стойнова
Бургас / 20 Март / 14:52 ч.
Относно офертата всичко беше страхотно, но качеството на храната в Хепи е ужасно. Отделно си поръчах салата в която имаше охлюв. Бих повторила само и единствено за Суши.
Галина Ваислева
Бургас / 19 Март / 18:39 ч.

Чудесно

Светослава
София / 18 Март / 00:01 ч.

Беше супер. Поздравления за Happy Burgas за яката оферта- суши комбо сет на половин цена. Очакваме и в София :)

Тодорка Журова
Бургас / 15 Март / 14:50 ч.

Чудесно!

Адриана Георгиева
Бургас / 13 Март / 14:12 ч.

Храната беше превъзходна ! Обслужването също! Момичето ,което ни обслужваше вечерта (Даниела) ,беше изключително мила ,учтива и усмихната ! Поздравления! Единственото,което отчитам като " - " е това ,че бяхме до вратата и ставаше течение ,а и усещах мирис на цигари!

Полина Вълева
Бургас / 11 Март / 18:25 ч.

Прекрасно както винаги!

Stancho Bodurov
Бургас / 07 Март / 15:37 ч.
Геннадий
Бургас / 06 Март / 16:12 ч.

Прекрасно прекарано време, много хубав персонал, обслужване, прекрасни ястия!!! Препоръчвам!

Цена Канариева
Бургас / 05 Март / 14:19 ч.
Приятно и вкусно както винаги, този път и с изгодното предложение за този ден. Препоръчвам с две ръце :)
Станислав Стаматов
Бургас / 05 Март / 14:18 ч.
Чудесна вечер, с прекрасно суши меню и отлично обслужване.
Петя Герджикова
Бургас / 05 Март / 10:55 ч.

Всичко е супер

Йонко Цолев
Бургас / 05 Март / 07:33 ч.

Без проблем с резервацията. Любезно посрещане и настаняване и отзивчив персонал. Всичко беше на ниво, ще Ви посетя отново. Благодарности за сервитъорката Мария, която се грижеше нищо да не ни липсва.

Стефан Стефанов
Бургас / 03 Март / 15:36 ч.

Вчера в ресторант Хепи Много съм доволен от от от резервациите от ресторанта а персоналът се отнесе към мене С много голямо уважение и с много добро отношение .

Георги Михов
Бургас / 01 Март / 01:43 ч.
Георги Михов
Бургас / 01 Март / 01:42 ч.
Супер сте :)
женя кирова
Бургас / 26 Февруари / 18:06 ч.
Всичко беше изключително вкусно и обслужването беше на ниво.
Kristiyana Dzhambazova
Бургас / 24 Февруари / 22:51 ч.
Сушито беше много вкусно, супер свежо. Много ни хареса, ще повторим!
Дияна Чакърова
Бургас / 24 Февруари / 15:47 ч.
Мария Стефанова
Бургас / 22 Февруари / 14:41 ч.
Винаги са една идея по-надолу от другото Хепи в Лазур.
Райна Коева
Бургас / 21 Февруари / 14:09 ч.
Много приятна обстановка. Любезен персонал. Вкусна храна.
Ваня
Бургас / 18 Февруари / 14:39 ч.
Много приятно си изкарахме! Обслужването беше отлично! Храната както винаги много вкусна! Хепи е предпочитано място за вкусна среща с приятели! :)
Stefan Nikolov
Бургас / 17 Февруари / 19:10 ч.
Супер
Анна
Бургас / 08 Февруари / 07:50 ч.
Всичко беше супер!
Ани Нинова
София / 19 Януари / 19:21 ч.
Daniela Dimitrova
Бургас / 14 Януари / 21:32 ч.
Атанаска Карчева
Бургас / 14 Януари / 17:16 ч.

Любимото ни място за семейни и фирмени партита . Винаги сте на ниво и с обслужване ,с храната и обстановката .Отново ще ви посетим!

Ива Нейкова
Бургас / 14 Януари / 14:47 ч.

Както винаги обслужването на ниво, храната фантастична , а обстановката перфектна.

Хари Костадинов
Бургас / 14 Януари / 14:31 ч.
Соня Димитрова
Бургас / 13 Януари / 14:29 ч.
Всичко беше на ниво, както винаги!
Сотирова
Бургас / 31 Декември / 14:41 ч.
Всичко беше страхотно!
Камелия Димчева
Бургас / 29 Декември / 16:27 ч.
Страхотна храна, вкусна и сервирана на време от учтива сервитиорка. Причината за по-ниска оценка е , че не бяхме настанени на мястото което резервирахме, а в залата за непушачи. Хостесата беше по-заинтересувана да се гледа в стъклата и да си оправя косата отколкото да ни настани. Много груба и определено не бяхме единствените разозаровани от посрещането, тъй като дочухме други хора около нас да се възмущават от нея. Happy е едно от любимите ни ресторанти и служителите до сега винаги са били страшно учтиви, но този път се разочаровахме от хостесата. Съветът ни е да се избира и наблюдава персонала ,защото заради грубо отношение хората избират да не посетят заведението повече.
Стефка Петкова
Бургас / 29 Декември / 11:15 ч.
Здравейте , винаги , когато съм посещавала Вашето заведение с удоволствие,и съм била очарована преди всичко от вкусно приготвената храна и от бързото и адекватно обслужване , но при последното ми посещение ,бях разочарована от обслужването , тоест ,наложи се да направя малък "скандал" за да ме обслужат , както винаги е било при Вас ,бързо и акуратно . След като бяхме настанени , около 10 минути ,търпеливо изчаквахме да бъдат донесени менютата и нямаше да се ядосам , ако през това време до нас седнаха четири девойки , които явно познаваха персонала , даже останах с впечатлението , че са работили при Вас . Веднага им се донесоха менютата , взеха им се поръчките ,разговаряха с сервитьорите, а ние още чакахме ....менютата! Направих забележка , при което сервитьора и въпросните девойки "гракнаха " в един глас срещу нас .Сервитьора , в интерес на истината беше по въздържан , но ми стана много неприятно , защото скандала стана в присъствието на моите гости , след това започна да ни обслужва сервитьорка и проблеми повече нямаше , но трябваше ли да стане скандал за да се получат нещата , така както и Вие и ние гостите искаме . С уважение Петкова
Rositsa Lakeva
Бургас / 24 Декември / 15:40 ч.

Идеално

Rositsa Lakeva
Бургас / 24 Декември / 15:40 ч.

Чудесно :)

Антония Стоянова
Бургас / 07 Декември / 12:37 ч.
chavdar petrov peev
Бургас / 05 Декември / 15:29 ч.

dovolni sme :)

Мария Георгиева
Бургас / 22 Ноември / 14:03 ч.

Прекарахме прекрасна вечер!

Гергана Стойчева
Бургас / 16 Ноември / 18:48 ч.

Всичко беше на ниво-храна, обслужване. Препоръчвам!

Александър
Сливен / 16 Ноември / 17:01 ч.
Саша Карапетрова
Бургас / 10 Ноември / 15:23 ч.
Димитър Даскалов
Бургас / 10 Ноември / 14:30 ч.

Уютна атмосфера, отзивчив персонал, винаги вкусни ястия.

Димка Сарафова
Бургас / 31 Октомври / 14:35 ч.
Всичко беше много хубаво - и това, което си поръчахме от менюто, и обслужването.
Жанета Кюлюмова
Бургас / 30 Октомври / 13:38 ч.
Прекрасна кухня и обслужване на ниво, както винаги.
Моника
Бургас / 29 Октомври / 14:35 ч.
Помолиха ни да си тръгнем , докато все още си хапвахме десерта. Никой не ни предупреди за резервация на нашата маса , както и че трябва да ползваме масата точно 2ч. .Изключително лошо впечатление имам от персонала, който не си бе свършил работата да ни предупреди . Повече не бих резервирала маса чрез тази платформа , след като получихме подобно отношение при първата си резервация чрез Rezzo.
Нела Тодорова
Бургас / 23 Октомври / 22:18 ч.
Desislava
Бургас / 23 Октомври / 12:58 ч.
Янислав Бакърджиев
Бургас / 16 Октомври / 12:57 ч.

Страхотно! Без забележки!

Йордан Илчев
София / 25 Септември / 09:07 ч.
Марина
Бургас / 21 Септември / 20:39 ч.

Чудесно

Lilia Tirkova
София / 09 Септември / 16:16 ч.

Сарвитьорката беша разсеяна, а храната не беше така вкусна както в други заведения от веригата. Салатите бяха приготвени сигурно от обяд и бяха смити.

Михаела Трухчева
София / 07 Септември / 09:56 ч.
Владимир Димитров
Пловдив / 01 Септември / 14:07 ч.

Персонала беше много любезен.

Мария
София / 16 Август / 18:17 ч.

mnogo vkusno

Alex
София / 31 Юли / 14:42 ч.

Супер обслужване и храна. Високи цени.

Антоанета Иванова
Бургас / 18 Юли / 14:04 ч.

Чакахме около 40минути за комбинирано суши. Сушито не беше такова, каквото съм свикнала да ям в Хепи. Разочарована съм

Радмила Стаматова
Бургас / 10 Юли / 16:56 ч.

Добро обслужване, вкусна храна! Бяхме приятно изненадани от много добрата маса, която ни беше резервирана.

Марина
Бургас / 24 Юни / 13:13 ч.

Много вкусно. Обслуживание прекрасно, бързо и внимателно! Браво!

Марина
Бургас / 24 Юни / 13:11 ч.

Суши, ролы чудесные! Много благодаря!

Нела Тодорова
Бургас / 16 Юни / 22:45 ч.

Беше супееер !

Petia
Бургас / 16 Юни / 14:36 ч.
Petia
Бургас / 16 Юни / 14:36 ч.
Елена Граматикова
Бургас / 05 Юни / 18:04 ч.

Всичко беше чудесно. Но приятелите ми от Белгия искаха да вечерят под палмите. Но отличната кухня остави капризите настрани.

Aneliya Ruseva
Бургас / 02 Юни / 19:00 ч.

Отлична храна и обслужване

Янислав Бакърджиев
Бургас / 22 Май / 14:01 ч.

Без забележки!

NIKOLAY DIMITROV
Бургас / 08 Май / 14:14 ч.

Прекрасно заведение, отлична кухня, невероятно суши, отлично обслужване, страхотен персонал с отлично отношение към клиентите, едно от най-добрите заведения които съм посещавал в България. Силно препоръчвам. Благодаря за прекрасната вечер която се погрижихте да имаме с моето семейство във вашият ресторант!

Мария Георгиева
Бургас / 06 Май / 14:27 ч.
Димо
Бургас / 01 Май / 21:43 ч.
Желязка Касърова
Бургас / 29 Април / 15:56 ч.

както винаги перфектни

Димитрина ДИМИТРОВА
Бургас / 27 Април / 15:18 ч.

Беше приятно , храната и обслужването - на ниво!

Милена Царева
Бургас / 22 Април / 14:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко беше ок - перфектно обслужване!

Елена Граматикова
Бургас / 17 Април / 18:18 ч.
Не съвсем удовлетворени. Имам чувството, че напоследък количеството персонал е за сметка на качеството на обслужването. Например вчера ни сервираха порция пържени картофки след десерта. Няколко пъти се наложи да звъним на отговорната за нашата маса сервитьорка, но тя беше прекалено заета с таблета си.
Антония Йорданова
Бургас / 09 Април / 20:13 ч.

Беше чудесно! :)

Руска Стоянова
Бургас / 08 Април / 14:14 ч.
Мария Чанкова
Бургас / 26 Март / 18:44 ч.
Янислав Бакърджиев
Бургас / 21 Март / 15:00 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Ако не броим, че редовно "забравят" за отстъпката и трябва да им се припомня, всичко и супер.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. След кореспонденция с клиента стана ясно, че е пропуснал да предостави потвърждение на обслужващия персонал и поради това не е била начислена първоначално отстъпката към неговата резервация.

Boyka Stoycheva
Бургас / 21 Март / 14:31 ч.
Десислава Кирова
Бургас / 20 Март / 19:10 ч.

Прекрасно!

Елисавета Йотова
Бургас / 20 Март / 14:02 ч.
Вкусна храна, добро обслужване приятна обстановка.
Елена Граматикова
Бургас / 13 Март / 18:30 ч.

Често посещаваме този ресторант не само заради вкусно приготвената храна и усмивките на персонала. Въпреки пушенето винаги избираме зимната градина заради растенията и приятния шум от водопадчетата.

Румяна Богомилова
Бургас / 06 Март / 20:05 ч.

В Хепи винаги всичко е супер!!!

Denitsa
Бургас / 02 Март / 08:53 ч.
Всичко беше наред с изключение на това, че ни бяха включили в сметката и вече платените ваучери. Надявам се да е станала грешка, а не това да е постоянна практика.
Николай Чешмеджиев
Бургас / 01 Март / 14:13 ч.
Страхотно си изкарахме, както винаги. Уникално обслужване и уникална вечеря. Happy никога не разочарова. Единствената ми молба е, когато клиенти посещават ресторанта със закупен ваучер, не спестявайте от храната. Някои от рулцата суши бяха почти на 50% по-малки. 5 звезди! Благодарим!
живко христов
Бургас / 28 Февруари / 08:57 ч.
Тодор
Бургас / 24 Февруари / 14:01 ч.
Изключително любезен персонал вкусна храна.
Силвия Гамишева
Бургас / 23 Февруари / 20:05 ч.
Изкарахме страхотно и сме много доволни ! Благодарим!
Rositsa Petkova
Бургас / 22 Февруари / 20:25 ч.
Както винаги много вкусно суши, както и обслужване на високо ниво.
Юлия Драгнева
Бургас / 22 Февруари / 15:46 ч.
Юлия Драгнева
Бургас / 22 Февруари / 15:46 ч.
Miro Rusev
Бургас / 21 Февруари / 18:45 ч.
Kalina
Бургас / 20 Февруари / 15:01 ч.
Чакахме сушито 45 минути.
Антоанета Бончева
Бургас / 13 Февруари / 15:30 ч.

вкусна храна, бързо обслужване и без притеснение, че няма да има свободни места с помоща на ReZZo.bg

Димитър
Бургас / 10 Февруари / 15:01 ч.

На ниво

Minas Movsesiyan
Бургас / 07 Февруари / 14:26 ч.

Всичко беше супер :)

Ангелина Калоянова
Бургас / 07 Февруари / 13:38 ч.

Както винаги обслужването беше на ниво, а храната вкусна. Радвам се, че резервирах места с Rezzo, защото заведението беше пълно и нямаше шанс да се седне без резервация!

Ralitza
Бургас / 07 Февруари / 09:09 ч.
Ralitza
Бургас / 07 Февруари / 09:09 ч.
Yana
Бургас / 06 Февруари / 14:01 ч.
Georgi Yanchev
София / 05 Февруари / 14:08 ч.
Жельо Тонев
Бургас / 12 Януари / 14:04 ч.
Беше супер
Валентин Василев
Бургас / 09 Януари / 09:54 ч.
Всичко беше ОК!
Diana Dacheva
Бургас / 12 Декември / 09:12 ч.
георги ангелов
Бургас / 25 Ноември / 18:29 ч.
Твърде добре
Атанаска Пейкова
Бургас / 21 Ноември / 09:18 ч.
За втори път с направена резервация през сайта ни настаняват на възможно най- неудобната маса. Обслужването ми хареса, но не и да седя почти на входа към кухнята.
Даниел Видев
Бургас / 14 Ноември / 14:04 ч.
Александър
Сливен / 12 Ноември / 19:29 ч.
Отлично, както винаги.
Tatyana Ivanova
Бургас / 31 Октомври / 21:34 ч.
Izkarahme 4udesno. .Obslugvaneto na nivo,hranata vkusna i nakraia namalenie v smetkata.
Красимира Горенова
Бургас / 28 Октомври / 10:20 ч.
Красимира Горенова
Бургас / 28 Октомври / 10:20 ч.
Красимира Горенова
Бургас / 28 Октомври / 10:19 ч.
Както винаги, останахме много доволни :-)
Боряна
Бургас / 14 Октомври / 17:25 ч.
Всичко беше перфектно! Благодаря!
Мария Жечева
Бургас / 10 Октомври / 14:15 ч.
Прекарахме много добре. Благодарности на сервитьорката Деси. Обслужване, храна, обстановка са на ниво.
Виктория Милева
София / 10 Октомври / 14:04 ч.
Много добро и бързо обслужване!
Анжелика Чеботарева
Бургас / 07 Октомври / 17:52 ч.
Пользуюсь данным видом резервации с лета, очень довольна. Все организованно на высшем уровне. Как и всегда, персонал ресторана зала и кухни работают профессионально. Очень вкусно и атмосфера очень доброжелательная! Успехов в бизнесе!
Милена Коприварова
Бургас / 21 Септември / 20:21 ч.
Обслужването беше много добро, но беше ужасно горещо в залата! Ужасно!!!!!!!!!!
Миглена Петрунова
Бургас / 20 Септември / 07:56 ч.
Както винаги в "HAPPY" обслужването беше на ниво, храната беше много вкусна и си изкарахме страхотно!
Нела Тодорова
Бургас / 19 Септември / 19:47 ч.
Прекрасно
Нина Николова
Бургас / 05 Септември / 14:27 ч.
Много сме доволни,както всеки път.Прекрасно обслужване.
Татьяна
София / 04 Септември / 20:51 ч.
Татьяна
София / 29 Август / 20:01 ч.
Великолепно
Киряк Янчев
Бургас / 18 Август / 17:44 ч.
Благодаря, на екипа на Rezzo за своевременната реакция при подадения от мен сигнал за недоразуменията , които се получиха с резервацията ми за Happy. Благодарение на Вас прекарах още една хубава вечер. Благодаря още веднъж. Така се отзовават компаниите, които държат на доброто си име !
stanislava atanasova
Бургас / 18 Юли / 16:51 ч.
Любов Генадиева
Бургас / 18 Юли / 09:01 ч.
Винаги сте били на ниво! Винаги съм се възхищавала на това, че предлагате страхотно обслужване и страхотна кухня в едно! Изключително неприятно ми е но ще го напиша - редовни клиенти сме и сме почитатели на салатата с бяла риба и киноа, но по-лоша риба никога не сте предлагали!!! Студена, изсъхнала и жилава! Помолихме за смяна, но получихме същата. Беше ни предложено да си изберем нещо друго!?! Това не е Хепи-стандартът, който познаваме. Дамата, която ни обслужваше, беше мила, любезна и супер кооперативна! Но салатата беше разочарование! Ядем я поне от две години и наистина ни правихте хепи! Дано не се почувствате засегнати от този коментар - приемето го като конструктивен. Обратната връзка води до взаимна удовлетвореност. Няма да спрем да ви посещаваме, защото съм убедена, че това ще бъде единичен случай. До скоро!
elena nikolova
Бургас / 15 Юли / 14:11 ч.
Станимир Генов
Бургас / 14 Юли / 14:02 ч.
Станимир Генов
Бургас / 14 Юли / 14:02 ч.
Всичко беше както по принцип в хепи :)
Зорница Трендафилова
Бургас / 13 Юли / 12:02 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Доста често посещаваме Happy и мога със сигурност да кажа, че отношението и избора на маса е доста по-различен когато имаме резервация през Rezzo. В Happy Център има няколко маси които са меко казано ужасни, и точно те биват резервирани абсолютно всеки път. Тези двойки, които са по пътя на всички точно срещу суши бара, страшно шумно е до тях, няма почти никакъв шанс да проведеш нормален разговор, става течение, и най-големият проблем - димът от залата за пушачи излиза през вратата и отива право към тези маси за "непушачи" (ха-ха-ха). Това беше и най-големият проблем при последното ни посещение, така наречената "хостеса" реши, че оплакването от цигарения дим е безсмислено. Явно само на нас ни се струва, че димът минава в залата за непушачи. Тя нямаше почти никакво желание да ни премести, дори ни предложи да затворят вратата, което не е решение, тъй като всички минават от там - димът пак ще идва към нас, и като бонус ще затрудни работата на всичките си колеги като трябва постоянно да я отварят/затварят. В крайна сметка се съгласи да ни позволи да седнем на нормална маса, но с голямо нежелание. Не разбирам защо е толкова трудно да настаниш двойка на приятна маса, още повече, че до нас имаше още 2 които бяха празни през целия ни престой. Определено ви препоръчвам да НЕ използвате Rezzo, ако сте двойка непушачи, който просто искат да си прекарат добре без да бъдат настанявани на най-кофти мястото в ресторанта.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с ресторанта установихме, че и те споделят нашето мнение, че резервацията с оферта, отстъпка или стандартна такава, направена през сиситемата на ReZZo.bg не е причина за разлика в отношението към клиента. След кореспонденция с клиентката установихме, че в последствие е била преместена на по-комфортна за нея маса. От ресторанта съжаляват за останалото впечатление у клиентката и поднасят искренните си извинения! Управата на заведението ни уверява, че са взели неободимите мерки за да се избегнат подобни ситуации за в бъдеще. 

Киряк Янчев
Бургас / 12 Юли / 08:44 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За мое съжаление резервацията ми бе отказана от Хепи, защото при тях не беше получена. Явно някой от Вас не си е свършил работата. Ако е имало някакъв проблем можеше да ме уведомите.

Отговор от ReZZo.bg:

След направена проверка, по случая, установихме, че от ресторанта са разполагали с информация за резервацията на клиента, но се е получило недоразумение при препредаването на информация между персонала в ресторанта. След проведена кореспондеция с клиента и ресторанта беше задейставана ReZZo.bg гаранция за запазена маса и отстъпка! От ресторанта поднесоха свойте извинения на клиента, той ще бъде компенсиран при следващо посещение!

Тодорка Нейчева
Бургас / 11 Юли / 14:41 ч.
Супер!!! :)
Йорданка Христова
Бургас / 11 Юли / 10:05 ч.
Всичко беше идеално. Персоната - много любезен и отзивчив! Благодаря Ви!
Светлана Светлана
Бургас / 08 Юли / 16:06 ч.
Приятное обслуживание, вкусные и красивые блюда. Благодаря, будем посещать этот хороший ресторан.
Галин Димитров
Бургас / 01 Юли / 17:43 ч.
Страхотно !
Бени
Бургас / 23 Юни / 14:10 ч.
Перфектни както винаги
Дияна Шарова
София / 20 Юни / 09:48 ч.
Maria Nikolova
Бургас / 18 Юни / 18:29 ч.
Както винаги, храната беше чудесна, сервитьорите - удмихнати, любезни и бързи..., чудесен обяд!
Elena Kirova
Бургас / 17 Юни / 14:11 ч.
Обслужването беше перфектно, а суши сетът беше много вкусен! С удоволствие ще се възползвам от предстоящи предложения от Happy!
Таня Дуржанова
Бургас / 16 Юни / 15:52 ч.
Както винаги Отличници!
Марин Панев
Бургас / 16 Юни / 11:15 ч.
Перфектен обяд
Ренета Стоянова
Бургас / 15 Юни / 14:52 ч.
Както винаги обслужване и обстановка на високо ниво!
Бени
Бургас / 15 Юни / 10:59 ч.
Винаги съм бил доволен от обслужването в Хепи. Персоналът е изключително любезен и макар цените да са сравнително високи, бих препоръчал ресторанта на всекиго.
Sonia
Бургас / 11 Юни / 19:52 ч.
Безупречно. Любезно посрещане и настаняване, добре приготвено и поднесено суши, чудесно обслужване. Бях с внука ми, който е на 10 год. Преди да си тръгнем, той спонтанно попита дали имат книга за похвали и нписа благодарност.
Anna Etter
Бургас / 09 Юни / 20:15 ч.
Всичко беше много добре! Много благодаря на всички!
Артур Кеседжиян
Бургас / 09 Юни / 19:41 ч.
Всичко беше на ниво! Благидаря на Rezzo & Happy !
Антония Йорданова
Бургас / 06 Юни / 06:24 ч.
Deyan Velev
Бургас / 31 Май / 20:35 ч.
Сушито беше много добро. Момичето, което се грижи за нас беше супер, усмихната и любезна.доволен съм много
Петьо Петрунов
Бургас / 23 Май / 14:38 ч.
много съм доволен и от посрещането,и от обслужването,и от менюто и от обстановката.Браво!
Mila Nikolova
Бургас / 22 Май / 19:52 ч.
Цялата компания остана доволна. Всичко е на високо ниво.
Елена Граматикова
Бургас / 09 Май / 19:06 ч.
:Много сме доволни и от храната, и от обслужването. Бъдете все така усмихнати! В сряда вечер пак ще дойдем:) Елена и Мишел, и Жаклин
Rositsa Lakeva
Бургас / 30 Април / 11:53 ч.
Супер беше
иванка димитрова
Бургас / 25 Април / 11:06 ч.
обслужването беше много добро, храната беше перфектна
Rositsa Lakeva
Бургас / 25 Април / 11:04 ч.
Чудесно!
Милка Колева
Бургас / 25 Април / 07:47 ч.
Беше страхотно вкусно, както винаги.
Blaga
Бургас / 21 Април / 15:49 ч.
Храната беше на ниво,както и обслужването.Лошото е ,че на масата,на която ни настаниха беше ушасно студено,климатикът духаше буквално върху мен и не можах да се насладя да вечерята
Teodora Kostova Kostova
Бургас / 20 Април / 05:30 ч.
Страхотно!
Teodora Kostova Kostova
Бургас / 20 Април / 05:30 ч.
Николай Кадийски
Бургас / 18 Април / 11:04 ч.
Николай Кадийски
Бургас / 18 Април / 11:03 ч.
Петя Герджикова
Бургас / 18 Април / 05:53 ч.
В Хепи винаги всичко е супер.
Кристиана Василева
Бургас / 15 Април / 06:43 ч.
Всичко беше чудесно :)
Стоянка Хагхморади
Бургас / 15 Април / 06:42 ч.
Всичко беше страхотно - обслужването, храната, обстановката. Благодарим :)
Ваня Донева- Божкова
Бургас / 14 Април / 12:19 ч.
С резервация е по-добре ! Беше чудесно !
Plamen Panayotov
Бургас / 14 Април / 11:57 ч.
Прекарахме си чудесно Всичко си беше, както трябва
Славка Бурналова
Бургас / 08 Април / 05:10 ч.
Обслужването и храната бяха както винаги на ниво.
Мария Стоянова
Бургас / 07 Април / 08:44 ч.
Krasimira
Бургас / 07 Април / 08:04 ч.
Страхотно :)
Полина Клисарова
Бургас / 06 Април / 20:12 ч.
Закъсняхме действително с 8-10 минути за резервацията и ни посочиха маса. Оказа се, че е грешна и ни преместиха на друга заредена вече, която беше тройка вместо двойка, но за щастие не ни преместиха пак. При проверката на резервацията хостесата каза, че вижда само отменената с 1 сет, а бях направила нова с 2 сета. Чакахме 15 минути да се реши проблемът, без сервитьорката сама да се сети да ни предложи да поръчаме другото. Все пак ние сами пожелахме да поръчаме напитки вместо да стоим на празна маса, без да сме сигурни дали това е нашата маса. За финал сметката дойде с включени авансово платените оферти, без да последва обяснение от сервитьорката, че не са дължими, сами трябваше да си ги извадим от сметката. Персоналът е сериозно неорганизиран и хаотичен, като не ги извинявам с час пик, защото резервацията ни беше за 18.30. Сушито беше окей.
Вивияна Николова
Бургас / 06 Април / 13:22 ч.
Прекарахме чудесно. Ще посетим отново.
Драгомир Ошавков
Бургас / 05 Април / 12:28 ч.
Масата ни чакаше, въпреки че пристигнахме по-рано от часът на резервацията. Обслужването беше бързо и любезно както обикновено. Препоръчвам!
Светослава
София / 04 Април / 16:26 ч.
Всичко беше супер. Благодаря :-)
Николай Михов
Бургас / 04 Април / 13:58 ч.
Sushito se razpadashe, vsichko ostanalo beshe dobre.
Yana
Бургас / 04 Април / 11:24 ч.
Yana
Бургас / 04 Април / 11:24 ч.
Yana
Бургас / 04 Април / 11:23 ч.
Yana
Бургас / 04 Април / 11:23 ч.
Дияна Шарова
София / 29 Март / 12:24 ч.
Veselka Aleksandrova
Бургас / 26 Март / 15:45 ч.
Както винаги беше супер! Усмихната и приветлива сервитьорка и страхотна кухня!
Rositsa Lakeva
Бургас / 26 Март / 12:38 ч.
Nelubezno otnoshenie na hostesata pri posreshtane. Uto4nqvane za premestvane na masata i molba pri osvobojdavane na druga masa da ni premestqt tq vaobshte ne me otrazi kaza dobre i krai. Otnosno hranata: svinska vratna parjola servira se surova varnah q za doizpichane. Kalmari s skaridi na plocha ne osobeno dobri po nikakav na4in ne izglrjdaha kato v menuto. Kato cqlo 4esto poseshtavame happy i vseki pyt ima nqkakva izdunka no po princip sme dovolni i zatova produljavame da go poseshtavame. Opredeleno nai ne mi haresa otnoshenieto na hostesata nadmenno beshe, a ot klientite tq si poluchava zaplatata.
Ирина Колева
Бургас / 24 Март / 12:26 ч.
Tanju KIRAY
Бургас / 22 Март / 13:59 ч.
Blagodaria mnogo, vseichko beshe strahotno kakto vinagi.
Гюлбахар Шабан
Бургас / 18 Март / 16:01 ч.
Вероника Кирилова
София / 18 Март / 13:28 ч.
Всичко беше супер както винаги :)
Вероника Кирилова
София / 18 Март / 13:27 ч.
Ваня Милева
Бургас / 17 Март / 21:12 ч.
Много добро обслужване както винаги.
Svetla Toneva
Бургас / 15 Март / 11:05 ч.
Бяхме обслужени много добре.
Dani Moldovanova
Бургас / 13 Март / 19:13 ч.
Божена Щефани Делева
Бургас / 13 Март / 15:25 ч.
Татяна Васютина
Бургас / 13 Март / 12:05 ч.
Всичко беше много приятно. Аз наистина се радваше на свежа салата с киноа и годжи бери.
Veselka Aleksandrova
Бургас / 06 Март / 18:43 ч.
Беше супер, както винаги! Лека забележка към сушито - не беше навито достатъчно стегнато, някои от хапките се разпадаха.
Mirolyuba Karaivanova
Бургас / 06 Март / 17:21 ч.
Мариам Атанасова
Бургас / 05 Март / 12:58 ч.
Страхотно обслужване и храната беше много вкусна!!!
darina todorova
Бургас / 02 Март / 17:11 ч.
Приятна атмосфера, отлично обслужване и вкусна храна!
Zorka
Бургас / 25 Февруари / 17:38 ч.
Високо качество на кухнята и отлично обслужване ;))
Калина Караиванова
София / 24 Февруари / 12:56 ч.
Lachezar Lechev
Бургас / 22 Февруари / 14:14 ч.
Прекалено много условия, супер неудобно! Не бих повторил!
Галина Ваислева
Бургас / 22 Февруари / 13:01 ч.
Перфектно :)
Жельо Тонев
Бургас / 22 Февруари / 12:02 ч.
Беше много добре. Благодаря.
Ирина Колева
Бургас / 19 Февруари / 12:17 ч.
Вкусно суши и отлично обслужване, но вратата към залата за пушачи беше постоянно отворена и миризмата на цигари беше навсякъде..
Rositsa Ilieva
Бургас / 17 Февруари / 18:00 ч.
Храната /суши/ беше страхотна, но се наложи да изчакаме 30 минути, преди да ни бъде сервирана, въпреки предварителната резервация.
Александр
Бургас / 17 Февруари / 12:50 ч.
много хубаво
Иван Драгнев
Бургас / 17 Февруари / 12:22 ч.
Много приятно и хубаво.
Николета Стоилова
Бургас / 14 Февруари / 07:40 ч.
Стела Найденова
Бургас / 13 Февруари / 19:22 ч.
Управителката не намери резервацията през Rezzo в нейния списък. Няколко пъти идва да ни пита за име, номер на резервацията, телефон ... Накрая я помолих да вземе разпечатаната резервация. Не е нещо, което може да ми развали вечерта, но моля, оправете системата си. Доволни сме от качеството на храната, но се съмнявам че количеството отговаря на посоченото в менюто.
Станимир Генов
Бургас / 13 Февруари / 19:00 ч.
Чудесно бързо обслужване. Успяхме да хапнам в обедната почивка и да се върнем навреме на работа.
Delyana Tsoneva
Бургас / 12 Февруари / 12:33 ч.
Aneliya Ivanova
Бургас / 11 Февруари / 13:05 ч.
Много добро обслужване в приятна обстановка.
Valentina Dimitrova
Бургас / 11 Февруари / 12:19 ч.
denica
Бургас / 08 Февруари / 06:54 ч.
Проверено от ReZZo.bg

въпреки резервацията пак почакахме към пет минути за да се освободи маса, като дойде сметката ...тя не беше с - 20%! Но след като им казах се извиниха и ни я намалиха

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката установихме, че е ползвала своята отстъпка. В случая при поискване на сметката клиентката не е предоставила SMS-a или e-mail-а, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните условия за ползване на отстъпка, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация. В случай, че клиент пропусне да предостави гореспоменатото  потвърждение, от ресторанта имат право да откажат да начислят отстъпка от сметката, затова е важно "Общите условия" да бъдат спазвани. 

Пламена
Бургас / 05 Февруари / 14:28 ч.
Останахме доволни.
Марияна Георгиева
Бургас / 05 Февруари / 13:27 ч.
Иван Кънчев
Бургас / 05 Февруари / 12:36 ч.
Както винаги отлична обстановка, отлична храна, отлично обслужване.
Irina
Бургас / 04 Февруари / 21:39 ч.
Всичко беше както обикновено-на ниво.Искрено се зарадвах,че сте премахнали ароматизаторите,за което/ не само аз / съм безкрайно благодарна.Твърд фен съм ви :-)
Tania Ivanova
Бургас / 03 Февруари / 23:30 ч.
Чудесно
denica
Бургас / 01 Февруари / 17:44 ч.
всичко беше наред :)
Diana Dacheva
Бургас / 29 Януари / 08:12 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За втори път с направена резервация през rezzo., ме настаняват на маса залепена за стъклената фасада на заведението, което през зимата е некомфортно. Не бяха спазили изискването за телевизор. Но след направена от мен забележка, ни преместиха на значително по-уютна маса. Обслужването беше добро. Благодаря.

Отговор от ReZZo.bg:

В случая според общите условия при резервация чрез ReZZo.bg, клиентката е имала право да смени резервираната маса с друга, която е свободна в часа на резервацията и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението. В случая клиентката се е възползвала от това свое право. От ресторанта поднесоха свойте извинения за направения пропуск, относно локацията на масата. 

Мария Миткова
Бургас / 28 Януари / 12:55 ч.
Страхотно беше.Както винаги.
Irina
Бургас / 27 Януари / 14:32 ч.
Не само снощи,винаги си изкарваме прекрасно в Хепи.Забелязах,че силата на ароматизатора/нещо,което винаги ми е носело главоболие / ,или е намалена или /както би било редно / е изцяло отстранена.Сервитьорите любезни и бързи.Ако можеше и топлината да бъде регулирана щеше да е супер. Прекалено горещо е.
Нели Петкова
Бургас / 25 Януари / 15:47 ч.
Останахме много доволни! И обслужването и храната както обикновено бяха на ниво! :)
Таня Господинова
Бургас / 25 Януари / 12:21 ч.
Аз лично нямах проблеми с ваучера и резервацията, прекарахме добре, както винаги. Давам си обаче сметка, че процедурата по закупуване на ваучер и резервация на маса може би е сложна за доста хора. Желая успех и само доволни клиенти!
Божена Щефани Делева
Бургас / 24 Януари / 21:49 ч.
Полина Вълева
Бургас / 21 Януари / 12:05 ч.
Отлично, както винаги!
Antoaneta
Бургас / 18 Януари / 18:39 ч.
Много вкусно и приятно прекарахме
Anastasia Nan
Бургас / 18 Януари / 12:48 ч.
Проверено от ReZZo.bg

За втори път резервирам с Rezzo и обслужването в заведението се извършва определено по-зле в сравнение с редовните ми посещения без резервация с Rezzo. Не знам, дали е политика на ресторанта или на отделни сервитьори, но разликата е толкова очевидна, че губя всякакво желание да се връщам в ресторанта - със или без резервации в Rezzo.

Отговор от ReZZo.bg:

Разговаряхме със ресторанта във връзка с това Ваше оплакване и те също споделят нашето мнение , че отстъпката не е причина за разлика в отношението към клиента. Увериха ни, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. 

Stanislava Stankova
Бургас / 17 Януари / 12:40 ч.
Rositsa Ilieva
Бургас / 15 Януари / 14:12 ч.
Вкусна храна и отлично обслужване!
Мария Миткова
Бургас / 15 Януари / 12:28 ч.
Всичко беше страхотно.Благодарим!
Таня Дуржанова
Бургас / 14 Януари / 14:02 ч.
Прекрасна кухня, бързо и учтиво обслужване!
jivko gonzov
Бургас / 14 Януари / 12:01 ч.
jivko gonzov
Бургас / 14 Януари / 12:01 ч.
Отлично.
Весела Василева
Бургас / 13 Януари / 13:23 ч.
Храната и отношението са все така на високо ниво!Но този път явно пушачите бяха доста- залата за непушачи беше даже задимена, освен и смърдяща:(
Силвия Василева
Бургас / 13 Януари / 11:27 ч.
Мариана Георгиева
Бургас / 12 Януари / 08:12 ч.
Комбото беше много вкусно, а обслужването както винаги на ниво!
Veselka Aleksandrova
Бургас / 11 Януари / 16:29 ч.
Както винаги беше страхотно! Сушито беше много вкусно, обслужването беше бързо и всичко беше отлично!
Silviq Doseva
Бургас / 11 Януари / 13:01 ч.
Отново бях много доволна.
Вержини Ованесян
София / 04 Януари / 12:14 ч.
Вержини Ованесян
София / 04 Януари / 12:13 ч.
Маргрет Сукияс
София / 27 Декември / 15:37 ч.
Обслужване и храна на ниво каквото сме очаквали от веригата-без забележка.
Diana Ivanova
Бургас / 25 Декември / 21:59 ч.
Страхотно!
Жана Недева
Бургас / 23 Декември / 17:32 ч.
Отлична кухня и обслужване. С удоволствие ще ходим пак
Ваня Пеева
Бургас / 23 Декември / 12:19 ч.
Юлия Драгнева
Бургас / 01 Декември / 13:48 ч.
Антоанета Иванова
Бургас / 27 Ноември / 09:16 ч.
Павлина Орник
Бургас / 26 Ноември / 12:09 ч.
Както винаги останахме много доволни от обслужването в Happy Център Бургас. За мен и приятелите ми просто винаги е удоволствие да си хапваме там.
Андрей Шашенков
Бургас / 26 Ноември / 12:07 ч.
Всичко е на ред, вкусно.
Славка Бурналова
Бургас / 24 Ноември / 18:24 ч.
Марина Цолова
Бургас / 24 Ноември / 17:12 ч.
Винаги е приятно да хапнем в Happy, а с офертата за суши на половин цена - още повече :) И десертът тиква с мед и орехи не е за изпускане!
Irina
Бургас / 24 Ноември / 12:58 ч.
Всичко беше прекрасно - обслужване, храна. Със сигурност ще го посетим отново!!!
darina todorova
Бургас / 23 Ноември / 21:38 ч.
Вкусна храна и приятна обстановка.
Nikolay
Бургас / 22 Ноември / 14:38 ч.
Milena Ivanova
Бургас / 21 Ноември / 12:05 ч.
Татяна
Бургас / 20 Ноември / 12:19 ч.
Всичко беше идеално,бяхме посрещнати със заредена маса ,според предварителната поръчка.Обслужването беше на ниво и за разлика от други заведения,в които отиваш със заявен ваучер,не те имат за втора ръка хора! Благодарим!
Кристиана Василева
Бургас / 19 Ноември / 18:59 ч.
Всички беше прекрасно, обслужването и храната както винаги - на ниво!
Irina
Бургас / 19 Ноември / 18:15 ч.
Топло посрещане,бързо обслужване,вкусна храна остави у нас желанието за скорошно ново посещение.Препоръчвам на всички да се възползват от всяко следващо предложение на Rezzo. Поне нашата компания ще го направи :-)
Tatyana Ivanova
Бургас / 05 Ноември / 18:41 ч.
Обслужване,храна-вси4ко е сууууууууууупер,а накрая и намаление в сметката.
Maria Stoyanova
Бургас / 04 Ноември / 15:57 ч.
Всичко беше прекрасно! Обслужване, храна, всичко!
Svetlana Kyneva
Бургас / 01 Ноември / 13:42 ч.
Изкарахме чудесно. Хеппи както винаги е на много високо ниво. А отстъпка 25% ни зарадвах още повече!!!!
Евгени Иванов
София / 31 Октомври / 13:51 ч.
Надя Попова
Бургас / 31 Октомври / 09:32 ч.
Людмила
Бургас / 30 Октомври / 13:23 ч.
Антоанета Иванова
Бургас / 28 Октомври / 17:38 ч.
Теодора Стоянова
Бургас / 28 Октомври / 15:34 ч.
Теодора Стоянова
Бургас / 28 Октомври / 15:34 ч.
Обслужването и храната бяха прекрасни
Хризантема Станкова
Бургас / 28 Октомври / 14:02 ч.
Прекарахме чудесно в приятна обстановка! Обслужващият персонал бе на ниво!
Нина
Бургас / 28 Октомври / 11:42 ч.
Благодарим за прекрасната вечер :)
Галина Илиева
Бургас / 28 Октомври / 11:31 ч.
Happy е заведението с най-доброто обслужване. Нищо ново- както винаги-перфектни ;-)
Янка Тодорова
Бургас / 27 Октомври / 07:15 ч.
Ivo Ivanov
Бургас / 26 Октомври / 18:08 ч.
Нина
Бургас / 26 Октомври / 15:45 ч.
Благодаря за Вкусната храна и за прекрасния персонал :)
Yana
Бургас / 26 Октомври / 14:10 ч.
Veselka Aleksandrova
Бургас / 22 Октомври / 17:54 ч.
Благодаря Ви за приятната вечер! Прекарах страхотно с вкусна храна, добро обслужване и готини приятели!
Мария Петрова
Бургас / 22 Октомври / 15:39 ч.
Всичко беше чудесно! Обслужването бързо и любезно, а сушито много вкусно.
Milena Ivanova
Бургас / 22 Октомври / 11:03 ч.
Румяна Богомилова
Бургас / 21 Октомври / 15:11 ч.
Антоанета Иванова
Бургас / 21 Октомври / 14:33 ч.
Krasimir
Бургас / 21 Октомври / 11:16 ч.
Петя Герджикова
Бургас / 21 Октомври / 08:41 ч.
Всичко в Happy е супер.
Кристина Атанасова
Бургас / 21 Октомври / 07:58 ч.
Светослава Николова
Бургас / 19 Октомври / 21:13 ч.
Божена Щефани Делева
Бургас / 19 Октомври / 11:09 ч.
Yana
Бургас / 19 Октомври / 05:40 ч.
Изключително сме доволни от храната и обслужването.
Георги Михов
Бургас / 16 Октомври / 13:39 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Доволен съм от резервацията и посещението ми в Happy.Всичко беше на ниво.От ресторанта ми заявиха,че не мога да правя резервация от този сайт за зала "пушачи". Това може да се изглади ! Благодаря Ви !

Отговор от ReZZo.bg:

ReZZo.bg предоставя на своите клиенти опции, съобразно предварително уточнени условия с ресторантите. В този случай, ресторант Happy Център Бургас не приема резервации в тази част на ресторанта, поради силната натовареност. 

Петя
Бургас / 15 Октомври / 19:18 ч.
Dimitar Ivanov
Бургас / 14 Октомври / 22:27 ч.
Perfektno :)
Янислав Бакърджиев
Бургас / 13 Октомври / 07:31 ч.
Без забележки
Цена Канариева
Бургас / 12 Октомври / 12:36 ч.
Най-хубавото суши в града, благодарим на Хепи за изгодната оферта в rezzo
Божена Щефани Делева
Бургас / 12 Октомври / 11:01 ч.
Tatyana Ivanova
Бургас / 10 Октомври / 11:50 ч.
Обслугване на високо ниво,вси4ко беше 4удесно,накрая отстапка в сметката.
Боряна
Бургас / 08 Октомври / 06:27 ч.
Супер!
Весела Василева
Бургас / 07 Октомври / 12:52 ч.
Всичко беше готино като всеки път, ние си обичаме Happy повече от други ресторанти:))!Освен сушито което бяхме закупили по оферта от Rezzo, си поръчахме и други вкусотийки:))!
Svetlana Vekova
Бургас / 05 Октомври / 14:04 ч.
Благодаря. Всичко беше чудесно. :)
Гергана Филипова
Бургас / 04 Октомври / 11:24 ч.
Отлично обслужване и прекрасна кухня. Благодаря за професинализма :)
darina todorova
Бургас / 02 Октомври / 16:59 ч.
Super sushi!
Петър Стоянов
Бургас / 01 Октомври / 18:22 ч.
Happy стандарт, благодаря
Martina Chachevska
Бургас / 30 Септември / 12:01 ч.
Прекарахме чудесно! Утре сме отново там.
Станимир Генов
Бургас / 23 Септември / 11:53 ч.
Изкарахме си чудесно.
Диляна Атанасова
София / 16 Септември / 11:06 ч.
Божена Щефани Делева
Бургас / 15 Септември / 16:22 ч.
Божена Щефани Делева
Бургас / 15 Септември / 16:22 ч.
Нина Николова
Бургас / 06 Септември / 05:50 ч.
Здравейте,благодарим на REZZО ,за възможността да се възползваме от отстъпка в любимия ресторант.Всичко беше на ниво,обслужване,кухня,отношение и внимание на персонала.Прекарахме си страхотно.Препоръчвам ресторанта за всякакви поводи,и без поводи. Благодарим.
Пламен
Бургас / 30 Август / 08:17 ч.
Както винаги беше перфектно.
Пламен
Бургас / 30 Август / 08:17 ч.
Както винаги беше перфектно.
Борис Василев
Бургас / 03 Август / 06:47 ч.
vsichko beshe nared
Петя Герджикова
Бургас / 03 Август / 04:53 ч.
В Хепи винаги всичко е супер.
Боряна
Бургас / 29 Юли / 13:55 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не бях очарована. Първо щяха да ни настанят на най-неудобната за нас маса. бяхме с 2 малки бебета, а те ни дадоха най-слънчевата маса в най-голямата жега! Не знаех,че за резервации през Rezzo са масите, на които никой не сяда. Освен това забравиха да и донесат част от поръчката и се наложи 2 пъти да напомням за нея.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиентката установихме, че ресторанта е сменил първоначално резервираната маса. По условията за ползване на резервация с ReZZo.bg имате право да смените резервираната за Вас маса с друга маса, която е свободна в ресторанта в часа на Вашата резервация и не е резервирана за бъдещ час от други гости на заведението.

Станимир Генов
Бургас / 19 Юли / 15:37 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Празнувах си рождения ден. Специално като клиенти с отстъпка от ReZZo.bg бяхме набутани на последната маса в дъното - до тоалетната. Попитахме за други маси и ни отказаха. Обслужването беше неприсъщо за Happy - чакахме сервитьорката ни по 20-25 минути, като искахме нещо, дори след натискане на бутона на масата. Другите сервитьори демонстративно обръщаха гръб, когато им махнем, въпреки, че очевидно ни виждат. Храната инъче беше на ниво - явно в кухнята не знаеха, че сме с резервация от ReZZo

Отговор от ReZZo.bg:

След като се свързахме с ресторанта и им съобщихме за случилото се, от заведението ни увериха, че е еднократен инцидент и са взели всички необходими мерки, за да не се повтори. Ресторантът пожела да се извини на клиента, като го компенсира за неудобната ситуация. Предали сме извиненията на клиента. Клиентът е получил отстъпката от сметката към резервацията си, която е взел с ReZZo.bg.

Христин Железчев
Бургас / 09 Юли / 11:01 ч.
Евгения Гелева
Бургас / 06 Юли / 15:10 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко беше ок. Единственото нещо, което ме подразни е, че нямаш право на избор на маса. Настаняват те на маса, която явно е от по-малко предпочитаните. Не може да имаш претенции за мястото

Отговор от ReZZo.bg:

Всеки клиент с резервация през ReZZo.bg има право да смени масата запазена за него с друга, която е свободна и не е предварително резервирана от други клиенти на заведението. В случая е станало е объркване при препредаването на информацията между персонала в ресторанта. Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще направят всичко възможно да не допускат такъв тип грешки в бъдеще.

Весела Василева
Бургас / 03 Юли / 07:42 ч.
Беше приятно както винаги в Happy и много вкусно :)), а този път благодарение на вас и по-евтино! Благодарим Ви ReZZo!
Kostadin Dionisov
Бургас / 02 Юли / 15:16 ч.
Всичко беше ок. Както винаги на ниво.
Малинка Минева
Бургас / 29 Юни / 14:27 ч.
Можахме да се насладим на изключително приятен семеен обяд. Екипът на всички нива работи перфектно! Посрещането, настаняването, обслужването, тъй както и вкусните ястия допринесоха за доброто ни настроение. Благодарим и за подаръка, с който ни изненадаха при заплащането! Пожелаваме ви спорна работа, добронамерени и доволни клиенти :) До скоро!
Anna Shumilina
Бургас / 29 Юни / 12:10 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Всичко беше добре, но не са дисконтирани ни сметката с 25% !

Отговор от ReZZo.bg:

Направихме запитване към клиентката, в което я попитахме дали е следвала условията за ползване на резервацията. След като не получихме отговор, се свързахме с ресторанта и те ни казаха, че при поискване на сметката клиентката не е предоставила на обслужващия персонал SMS-a или e-mail-a, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на резервация и получаване на отстъпка към нея с ReZZo.bg и поради тази причина се е получило объркването.

Svetlana
Бургас / 28 Юни / 19:32 ч.
Все было замечательно! Отличное обслуживание! Спасибо!
Николай Железов
Бургас / 16 Юни / 11:52 ч.
Прекарах си страхотно заедно със семейството, получих едно уникално обслужване от персонала, което се среща доста рядко. Опитах неща, които не мога да опитам другаде освен в Happy. Страшно доволен съм от резервацията и от ресторанта. Благодаря Ви!
Мария Узунова-Янева
Бургас / 12 Юни / 15:39 ч.
Много добре си изкарахме. Доволни сме от обслужването и храната.
Артур Кеседжиян
Бургас / 05 Юни / 11:13 ч.
Всичко беше прекрасно
Yana
Бургас / 01 Юни / 05:44 ч.
Всичко беше на ниво, Благодаря ви!
Пламен
Бургас / 31 Май / 10:24 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Резервацията не беше отчетена със смс и не получихме отстъпка за обяда си.

Отговор от ReZZo.bg:

След кореспонденция с клиента установихме, че при пристигане в ресторанта е уведомил персонала, че резервацията е направена с ReZZo.bg, но при поискване на сметката не е предоставил SMS-a или e-mail-а, който е получил за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на отстъпка, описани в страницата на всеки ресторант и при потвърждение на всяка резервация. Това е и причината, поради която се е получило объркването.

Теодора
Бургас / 29 Май / 17:39 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Въпреки резервацията с Rezzo, нямахме остъпка от сметката. Получихме глупави оправдания. Некоректност.

Отговор от ReZZo.bg:

Направихме запитване към клиентката, в което я попитахме дали е следвала условията за полване на резервацията. След като не получихме отговор, се свързахме с ресторанта и те ни казаха, че при поискване на сметката клиентката не е предоставила на обслужващия персонал SMS-a или e-mail-a, който е получила за потвърждение на резервацията. Това е едно от основните правила за ползване на резервация и получаване на отстъпка към нея с ReZZo.bg и поради тази причина се е получило объркването.

елена плахотина
Бургас / 29 Май / 11:02 ч.
virginia velkiva
София / 28 Май / 07:04 ч.
Мястото е приятно, кухнята - също, поръчките малко се бавят, но пък няма как да е иначе, защото ги приготвят на момента. В градината ни обслужваха момиче и момче. Младежът има повече присъствие, девойката се бави и забравя, подминава масата без да пита имате ли нужда от нещо и трябва да я хванеш в полет, за да си направиш поръчка. Десертите са пресни - избрах ябълков шрудел, беше вкусен и добре аранжиран.
Dani Moldovanova
Бургас / 25 Май / 06:21 ч.
Така се случи,че две вечери подред излизахме късно и се възползвах ме от резервация с отстъпка.В Happy са супер!Настаниха ни в градината по наше желание.И в тази приятна обстановка и обслужване ние се унесохме и пресрочихме работното време, но сервитьорката чинно си седеше и чакаше без възмущение дори !?А накрая и отстъпка получихме дори!Благодаря Ви!
Dani Moldovanova
Бургас / 25 Май / 06:13 ч.
Както винаги в Happy, те карат да се чувстваш Happy!
Петко Илиев
Бургас / 18 Май / 07:17 ч.
Перфектно обслужване. Препоръчвам Миди Алфредо и Пълнени Мини Калмари. Посещението в Хепи, винаги ме прави Хепи ;-)
Валя Михайлова
Варна / 13 Май / 20:12 ч.
super!
ИРИНА МИТЕВА
Бургас / 04 Май / 16:41 ч.
Всичко беше чудесно,храната - вкусна,обстановката-приятна,обслужването-на ниво...,а компанията -гладна и забавна!И.Митева
Руска Стоянова
Бургас / 03 Май / 05:32 ч.
Всичко беше точно, останахме доволни
Георги Кралев
Бургас / 29 Април / 13:16 ч.
Чудесно обслужване и кухня на високо ниво!Поздрави и благодаря за приятното прекарване!!!
Пламена
Бургас / 25 Април / 15:56 ч.
Една от сервитьорките не беше в настроение , което се усещаше във завишения й и странен тон при обслужване ( руса ,висока, със сини очи ). И тъйкато плащахме по отделно сметката я помолихме да ни каже колко дължи единия от хората на масата, а тя раздразнено размаха ръка и каза , че си имаме меню и да си го сметнем. Едно суши ролце се търкаляше до масата ни. В салата Цезар намерих къс рус косъм ,но едва след като вече бях изляла 80% от салата, просто нямаше вече смисъл да я връщам. Замислям се дали да продължавам да посещавам Хепи, защото нещо не се чувствам вече "хепи" там.
Пламена
Бургас / 20 Април / 21:00 ч.

Изкарахме си добре. На три пъти идваха сервитьори да ни носят чужда поръчка или сметката . Десерта им Мисо- маскарпоне беше като каша, не е като преди. Останалото, което поръчахме беше както обикновенно - добре приготвено по стандарта на Хепи.

саркис караджиян
Бургас / 20 Април / 11:07 ч.
Винаги усмихнат персонал и вкусно приготвени ястия
Росица Мадсен
Бургас / 08 Април / 12:56 ч.
Изключително добра храна и обслужване.
Камелия Бакалова
Бургас / 06 Април / 17:57 ч.
Празнувахме Цветница останахме доволни от храната и обслужването,
Силвия Чанева
Бургас / 28 Март / 16:55 ч.
Не прекарахме вечерта в Хепи. Оказа се, че резервацията не гарантира запазена маса, а ако желаеш чакаш на общо основание заедно с тези, които нямат резервация.
Радмила Стаматова
Бургас / 06 Март / 16:51 ч.
darina todorova
Бургас / 02 Март / 15:39 ч.
Обслужване на високо ниво и добра кухня с нестандартни предложения!
Igor Simonovich
Бургас / 28 Февруари / 12:55 ч.
РОСКОШНО!! ******
Иван Чапъров
Ямбол / 22 Февруари / 18:27 ч.
Приятна закуска с лесна резервацоя
Христина Коларова
Бургас / 20 Февруари / 17:56 ч.
Отново ще ви посетим! Както винаги сте на ниво!
Светлена Стойкова
Бургас / 06 Февруари / 08:33 ч.
Всичко беше на ниво, както винаги!
Irina
Бургас / 02 Февруари / 08:18 ч.
Храната и обслужването бяха отлични. Нямам забележки.
Velizar Ruzhenov
Бургас / 30 Януари / 12:31 ч.
Здравейте, резервацията направена ми през ReZZo,бе съчетание от хубаво място,отлична кухня и много добра отсъпка за финал.
Anna Shumilina
Бургас / 26 Януари / 19:24 ч.
Всичко хубаво
Христина Коларова
Бургас / 15 Януари / 15:52 ч.
Вежливо обслужване. Приятна обстановка. Добра кухня. Ще дойдем отново.
Nenko Nenkov
Бургас / 13 Януари / 05:19 ч.
Вкусно и приятно!
elena nikolova
Бургас / 12 Януари / 13:59 ч.
Марияна Деянова
Бургас / 08 Януари / 20:27 ч.
Страхотно беше!
Боряна
Бургас / 04 Януари / 14:22 ч.
Изкарахме страхотно за пореден път!
Ангелина Калоянова
Бургас / 26 Декември / 12:07 ч.
Както винаги в Хепи всичко е на ниво - и обслужване, и меню, и обстановка. А благодарение на Rezzo имахме резервация с 25% намаление
Петко Илиев
Бургас / 18 Декември / 14:37 ч.
Във Happy винаги са любезни, в този случай- също. Ползвах 25% без никакъв пробле. Доволен съм както винаги ;-)
Таня Стоянова
Бургас / 14 Декември / 12:23 ч.
Много добре си прекарахме. Всичко беше чудесно.
Кремена Димова
Бургас / 11 Декември / 12:19 ч.
Прекрасно обслужване с уникално вкусна храна!И това,съчетано с отстъпката е страхотно!Със сигурност ще отидем пак!
Надежда Папазова
Бургас / 09 Декември / 10:53 ч.
Както винаги обслужването беше на ниво и момичетата бяха изключително любезни.
Евелина Стамболова
Бургас / 22 Ноември / 13:01 ч.
Мария Узунова-Янева
Бургас / 19 Ноември / 12:35 ч.
Много добре си изкарахме. Доволни сме!
Албена Михова
Бургас / 13 Ноември / 12:35 ч.
Чудесно!
Aneliya Ruseva
Бургас / 11 Ноември / 07:01 ч.
Отлично обслужване!
Yana
Бургас / 10 Ноември / 12:12 ч.
изключително съм доволна
Stancho Bodurov
Бургас / 10 Ноември / 12:04 ч.
Обслужването в Хепи винаги е класа ! Единствено имам забележка към сушито което имам чуството че с времето се смалява все повече :) Като изключим и клатещата се маса останахме като цяло доволни :)
Керанка Костова
Бургас / 05 Ноември / 06:00 ч.
За пореден път се убеждавам ,че посещението в ресторант Хепи е един малък празник.Изключително съм доволна от обслужването и вниманието на персонала.А новото меню ,което ни предложиха да опитаме беше много вкусно.
Dimka Ivanova
Бургас / 29 Октомври / 17:35 ч.
Севдалина Пройкова
Бургас / 26 Октомври / 12:30 ч.
Както винаги всичко беше на ниво!
Михов
Бургас / 14 Октомври / 13:29 ч.
Всичко беше ОК по резервацията. Благодаря!
Maria Aleksieva
Бургас / 10 Октомври / 06:38 ч.
Прекарахме чудесно! Обслуването беш на ниво. Пак ще ползвам сайта. Ако може да се включат повече реторанти в него!
Марияна Деянова
Бургас / 05 Октомври / 00:02 ч.
Прекарахме приятна вечер. Всичко беше много вкусно. Но ми прави впечатление, че отстъпките, които толкова много се рекламират се дават за посещение в часове, които са явно със слаба посещаемост. Малко ми е трудно да си представя как в 22.00 часа ще започна тепърва да вечерям или трябва още в 17.00ч да заседнем на маса!
Elena Kleppe
Бургас / 28 Септември / 11:36 ч.
Всичко точно,доволни сме!
Martina Chachevska
Бургас / 18 Септември / 08:18 ч.
Както винаги в "Хепи" всичко беше на ниво. Ходя там редовно и ще продължавам да ходя. Получихме 15 процента от сметката си за това, че резервирахме с Резо.
Албена Михова
Бургас / 15 Септември / 16:44 ч.
Чудесно заведение, прекрасно обслужване и вкусна храна. Масата ни чакаше ,резервирана и заредена.
Aleksandr
Бургас / 13 Септември / 11:09 ч.
Все понравилось, вкусная еда, быстрое обслуживание, внимательный персонал.
Ивелина Митева
Бургас / 07 Септември / 09:14 ч.
Обстановката, обслужването и храната бяха на очакваното много добро ниво , както винаги!
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса