home image
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Mykonos Mediterranean Love & Food, София

ул. Ген. Паренсов №11, София
Кухня: Гръцка и Средиземноморска Район: Център Средна сметка: От 10 лв. до 20 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Нина Йованова
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не съм доволна от обслужването. Храната беше вкусна, но всичко останало под ниво. Оказа се че те не работили с РЕЗО и съответно нямахме резервация, да не говорим за отстъпка. Намериха ни маса, но имаше дописвания в сметката които не сме консумирали и то доста неща!

Виж повече

За "Mykonos Mediterranean Love & Food, София"

В сърцето на София е скрито кулинарно съкровище!
Ресторант "Mykonos!" притежава артистичен характер, пренасящ ни в света на красотата на гръцките острови, като всичко това е гарнирано с много уют и наслада за сетивата. Оставя ни трайно усещане за качество и кулинарна магия.
Менюто представлява комбинация от традиционна гръцка кухня, световни кулинарни трендове и класически ястия.
Ресторант "Mykonos!" е перфектното място за споделяне на незабравими моменти със семейството, приятели и колеги. Всеки ден се предлага вкусен и разнообразен домашно приготвен обяд! Гостите на ресторанта ще имат възможността да се докоснат до бутикови месни ястия, приготвени от нашите Шеф готвачи. Ресторантът разполага и със специална селекция от новозеландски вина.
"Mykonos!" с любов към храната...
Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Музика на живо и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Eletron, V Pay, MasterCard, Maestro и Borica
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време: 10:00 - 24:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.

 

8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Нина Йованова
София / 24 Май / 17:11 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Не съм доволна от обслужването. Храната беше вкусна, но всичко останало под ниво. Оказа се че те не работили с РЕЗО и съответно нямахме резервация, да не говорим за отстъпка. Намериха ни маса, но имаше дописвания в сметката които не сме консумирали и то доста неща!

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция по случая, с ресторанта и клиента изяснихме създалото се недоразумение.Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще.

Евгения Попова
София / 02 Март / 10:25 ч.
Velinova
София / 26 Февруари / 14:06 ч.
Приятна и уютна атмосфера, която те пренася в Гърция, в едно с много вкусна, прясна, автентична храна и добър сервиз. Препоръчвам! Със сигурност ще ходим там по-често :)
Martina
София / 09 Август / 11:15 ч.
Здравейте! Изключително неприятно преживяване! Когато отидохме в ресторанта ни беше обяснено от много неадекватен сервитьор, че маса в градината няма! А ние имахме резервация именно за такава. Във вътрешния салон се пушеше и на въпроса: Защо? ни беше отговорено, че е приятел на собственика. И когато попитахме и ние да пушим, сервитьора арогантно отказа. Много, много съм разочарована! Просто си тръгнахме без дори да сме настанени! Поздрави!
Ivaylo Kostadinov
София / 26 Юли / 00:38 ч.
Христина Минчева
София / 14 Юли / 18:02 ч.
Запазих маса в лятната градина, но ми се обадиха да ми кажат, че нямало свободни маси там, съгласих се да седнем вътре. Като отидохме, на бара един рязък сервитьор ме прекъсна, че не правели резервации през Rezzo, но негова колежка погледна в списъка и ни намери. Настаниха ни маса между живата музика (от която трудно си чувахме приказката) и между хладилната витрина и срещу климатика, където ставаше сериозно студено течение. Сервитьорът не беше никак мил, а рязък. Тоалетната (една на брой за цялото заведение и обща) не работеше. Лозовите сърмички очевидно бяха от консерва, която може да се купи от всеки магазин. Октоподът беше леко жилав и плувнал в мазен и кисело-горчив сос. Другите ястия бяха вкусни общо взето. Това беше първото ни посещение и май ще остане и последно.
Людмила Узунова
София / 09 Юли / 14:38 ч.
Ванина Андонова
София / 04 Юли / 14:13 ч.

Отлично обслужване! Любезен персонал и много добра кухня!

Lidiya Andonova
София / 25 Юни / 08:37 ч.
Приятно заведение в центъра на София с вкусна храна.
Nadya Tsvetkova
София / 19 Юни / 21:42 ч.
Габриела Витанова
София / 11 Юни / 08:01 ч.

Атмосферата в ресторанта е страхотна. На мен лично ми хареса повече отколкото на снимките! Храната е много вкусна, а обслужването беше на ниво! Успях за една вечер да се потопя в истинска гръцка обстановка :)

Петя Главчева
София / 06 Юни / 14:10 ч.
Всичко беше чудесно! :)
Красимир Арабаджиев
Варна / 29 Май / 15:42 ч.
Валентина Динчова
София / 18 Март / 10:46 ч.
Проверено от ReZZo.bg

Любезно обслужване и приятна обстановка, но въпреки, че в менюто беше отбелязана наличието, сътветно липсата на алергени за всяко блюдо, това не се спазваше. След като изрично подчертах, че избягваме храни с глутен, салатата беше сервирана с пшеничени брускети, а в менюто пишеше, че няма глутен. Мисля, че трябва да се поработи повече в тази насока.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo.bg бихме искали да поднесем извинения , относно причиненото неудобство при посещението Ви в ресторант "Mykonos Mediterranean Love & Food".

Бихме искали да Ви информираме, че веднага сме  уведомили ресторанта за възникналата ситуация и те ни увериха, че ще предприемат необходимите мерки за да не се допускат подобни ситуации и пропуски в бъдеще.

Благодарим Ви за обратната връзка! Мнението на нашите Клиенти е важно и ценно за нас!

Мартин Диков
София / 16 Март / 15:56 ч.
Още усилия опит и старание трябва!
Виолета Минкова
София / 06 Март / 11:19 ч.
Вкусна храна, добро обслужване, разумни цени, уютна атмосфера. Препоръчвам!
Naiden
София / 15 Февруари / 20:12 ч.

Не пазеха маса за нас като отидохме. Оправдаха се, че било много натоварено и решили че "била фалшива резервация". Също така ОТКАЗАХА да начислят намаление в сметката и платих 100%

Емилия Атанасова
София / 11 Февруари / 10:05 ч.
Евгения Зехирова
София / 08 Февруари / 15:02 ч.

Спокойна и уютна обстановка в типичен гръцки стил. Отлично обслужване и вкусна храна! Има музиканти - синтезатор и тамбура, които допринасят за невероятната обстановка /свирят и пеят тиха, приятна музика/.

Борис
София / 04 Февруари / 08:53 ч.
Ивета Ненкова
София / 28 Април / 21:16 ч.

Перфектно! Кухня, атмосфера, обслужване - 6+

Албена Атанасова
София / 19 Март / 10:10 ч.

Много приятна обстановка и вкусна храна

Марина Митова
София / 08 Март / 17:10 ч.

За втори път го посещаваме и сме много доволни. Всичко е чудесно - храната, виното, десертите, обстановката, обслужването.

Марина Митова
София / 16 Февруари / 14:21 ч.

Прекарахме си страхотно! Вкусна храна, чудесно вино и приятна обстановка :) Бяха подготвили и изненада за посрещането на гостите по повод празника :)

Десислава
София / 10 Ноември / 16:26 ч.

Приятна обтановка. Не мирише на манджа, и е с много добро обслужване! Заслужава си.

Радослав Куртев
София / 01 Септември / 17:40 ч.
Чудесна обстановка и много добра кухня. Обслужването е на ниво. Заведението определено е за препоръчване.
Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса