home image
coin icon
Цени за бизнес партньори
home image
en
EN
header bottom border
Добави в любими Премахни от любими

Bar de Rouge

ул. Шипка №6, София
Кухня: Интернационална Музика: Хаус, Поп, R&B и БГ Район: Център Средна сметка: От 20 лв. до 30 лв. / възрастен (сумите са ориентировъчни)

Последен коментар

Ивайло
Виж повече

Събития

Entrepreneurs Night Out

Entrepreneurs Night Out

Виж повече

“Нощта на Предприемачите” е ежемесечно нетуъркинг събитие за всеки чието хоби, страст или работа (и вероятно всичките три!) е свързано със стартирането и развитието на собствения си бизнес. Това е фантастична възможност да се срещнете, да споделите информация и да изпиете по едно питие с други сходно мислещи хора от най-разнообразни бизнес среди.
Имаме само ЕДНО правило ....... Не напускайте събитието, докато не се запознаете с поне един нов човек!
Сигурни сме, че няма да имате проблем с това, но само в случай, че сте малко срамежлив/а, домакините ще Ви помогнат! Те ще бъдат много щастливи да Ви запознаят с някои очарователни и стимулиращи хора, които ще се радват да споделят своите знания и опит с Вас.
НЯМА такса за участие. Срещаме се ежемесечно, всеки път на различно място в София. 
Вход: Свободен
Очакваме Ви!

28.10 - Hip Hop / R & B Party by DJ Bibi

28.10 - Hip Hop / R & B Party by DJ Bibi

Виж повече

Тематична Hip Hop / R & B вечер в @bar de rouge sofia 
Яки тракове, добре подбрани питиета и красиви танци те чакат в любимия бар 
 

За "Bar de Rouge"

"Ние сме едно от най-предпочитаните заведения в София през последните две години, за кафе с приятели, релаксиращо наргиле, освежаващ коктейл или бурно парти. Разнообразните изпълнители и диджеи допринасят за доброто настроение на нашите гости, а усмихнатия персонал се грижи за техния комфорт."

Отстъпката не важи за тютюневи изделия!

Допълнителни опции: Зимна градина , Лятна градина/тераса, Коктейл бар, Наргиле бар, Музика на живо и Телевизор
Начини за плащане: в брой, VISA, VISA Electron, V Pay, MasterCard и Maestro
Разполага с: Wi-Fi, Лятна градина, Зимна градина
Работно време:
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00
08:00 - 02:00

Общи условия

1. Часът на Вашата резервация е часът на пристигане в ресторанта. Масата Ви ще се пази не повече от 15 минути. При закъснение ресторантът си запазва правото да откаже резервацията или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


2. При пристигането си в ресторанта съобщете на посрещащия Ви персонал, че имате резервация на Ваше име от ReZZo.bg. 


3. При поискване на Вашата сметка, ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, представете на обслужващия Ви персонал едно от потвържденията за резервация, които сме Ви предоставили при успешна резервация - SMS, e-mail или принтирарано потвърждение на резервацията.


4. Ако към резервацията Ви има отстъпка или оферта, тя не важи с други отстъпки, оферти, промоции, както и промоционални, специални и обедни менюта в ресторанта и е валидна единствено за консумация в заведението. 


5. В часа на резервацията трябва да присъстват над половината от зададения брой хора, който предварително сте посочили. Също така, окончателният брой хора, пристигнали в ресторанта, не трябва да надвишава броя на хората, посочени в резервацията. В подобни случаи ресторантът си запазва правото да откаже резервацията Ви или ако има отстъпка или оферта към нея да не Ви я предостави. 


6. При посещението си ще бъдете настанени на маса определена по преценка на ресторанта в избраната от Вас при извършване на резервацията (чрез опцията „тип резервация") част на ресторанта. В случай, че искате да Ви настанят на друга маса в същата или в друга част на ресторанта, ресторантът има право по своя преценка да Ви откаже това, или да Ви премести, но в този случай губите правото си да ползвате промоционалните условия и отстъпките на резервацията.


7. Резервацията с ReZZo.bg е абсолютно безплатна. Посочената средна сметка цели единствено да Ви ориентира в цените в менюто на ресторанта и не е минимална сума, която трябва да изразходвате, за да ползвате отстъпката или офертата към резервацията.


8. Можете да откажете или промените Вашата резервация най-късно тридесет минути преди нейното начало. Ако сте резервирали като регистриран потребител, влезте в секция "Моите резервации" във Вашия профил и натиснете съответния бутон към Вашата резервация. Ако сте резервирали без регистрация, в e-mail-a за потвърждение на резервацията има линк към нея, откъдето можете да я откажете или промените.

Виж повече

Коментари

Ивайло
София / 17 Октомври / 15:51 ч.
Таня Матева
София / 21 Март / 20:42 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Храната беше вкусна, обслужването добро, но отстъпката не беше включена в сметката. Когато попитах защо, ми обясниха, че трябвало да кажа на сервитьорката преди да донесе сметката. Аз от своя страна обясних, че , когато сме дошли, сме казали на управителката и тя ни е настанила, имайки предвид резервацията през Резо и не ни е предупредила, че трябва отново да кажем на сервитьорката- обикновено в другите заведения се включва автоматично, след като сме казали, че резервацията е през Резо. В крайна сметка след като ни беше обяснено, че вината си е наша и те не могат да знаят кой трябва да има отстъпка и кой - не, сервитьорките са много, ни я изчислиха и включиха.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения , относно причиненото неудобство при посещението Ви в Bar de Rouge.
Клиентите използващи услугата на ReZZo.bg имат три важни условия – да не закъсняват повече от 15мин., при пристигане в обекта да съобщят имената на резервацията и, че е направена през сайта на ReZZo.bg за да може своевременно от обекта да посочат избраната за Вас маса.

При поискване на сметката отново е необходимо да напомните на персонала за отстъпката, за да може да бъде отразена. С оглед натовареността в обектите, това условие е необходимо за да не се стига до подобен тип пропуски.

 

 

Петър Тилев
София / 24 Октомври / 23:13 ч.
Явор Пенчев
София / 17 Октомври / 15:09 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Не ни дадоха отстъпката. Казахме на хостесата, че сме с Резо, след това донсоха сметка без отстъпка. После казаха, че е трябвало да кажем и на другата сервитьорка и няма как да ни дадат отстъпката вече.             

Отговор от ReZZo.bg:

След проведена кореспонденция по случая, с ресторанта и клиента изяснихме създалото се недоразумение.

Задействана е ReZZo.bg гаранция за отстъпка и запазена маса. В резултат на това от ресторанта ще компенсират клиента при негова следваща резервация. Също така ни уверяват, че за в бъдеще ще направят необходимото за да бъдат избегнати подобни ситуации.

МАРТИН ТАКЕВ
София / 04 Октомври / 15:02 ч.

Чудесно заведение и любезен персонал!

МАРТИН ТАКЕВ
София / 22 Септември / 10:26 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Надписаха сметката с един Кока-кола продукт, не предоставиха касова бележка или фискален бон, а бележка от сужебния им принтер. Не добавиха отстъпката за резервация през Rezzo. В бързината извадиха и фискален бон и прибраха служебната бележка.

Отговор от ReZZo.bg:

От името на ReZZo бихме искали да поднесем извинения относно причиненото неудобство . Уведомили сме управата на заведението за този случай и те ни увериха, че ще вземат необходимите мерки да не се допускат такъв тип ситуации в бъдеще. Клиентът ще бъде компенсиран при следващо посещение.

Velislav
София / 22 Юни / 11:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Недоволен съм. Имаше пепелници и се пушеха цигари вътре.

Vladislava Todorova
София / 22 Февруари / 14:26 ч.
Michael
София / 19 Декември / 10:39 ч.
Полина Н
София / 17 Октомври / 14:07 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

В самото заведение ми казаха, че не приемат резервации за външната чат и затова не получихме отстъпка, въпреки, че им казах, че резервацията е за Зимната градина. Не съм доволна.

Снежана Василева
София / 20 Септември / 14:02 ч.
Цветомира Петрова
София / 28 Юли / 00:01 ч.

Хубава музика, приятна обстановка!

Даниел
София / 15 Юли / 16:57 ч.
Супер бар, обстановката е много приятна. Добро обслужване, музиката беше супер.
Цветомира Петрова
София / 22 Април / 16:10 ч.
Хубава музика. Добри цени. Препоръчвам. ;)
Kristina Nadova
София / 14 Април / 14:08 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg
Ивайло
София / 10 Февруари / 15:41 ч.
Симеон Николов
София / 07 Февруари / 14:59 ч.
Десислава Цанова
София / 03 Ноември / 14:45 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Обстановката беше приятна, но за пръв път ми се случва да не се вземе предвид отстъпката, която ми се полага чрез резервацията с Rezzo, а също и да ми се заяви, че отстъпката важи само за определени неща, не за всичко, което предлага барът.

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация. В общите условия на сайта е описано, че отстъпките не важат за всякакъв тип тютюневи изделия и друг вид промоции/оферти в заведението.

Aleksandra Dyulgerska
София / 15 Юли / 17:31 ч.
Славчо Славчев
София / 09 Юли / 10:19 ч.

Храната е доста зле, сервитьорките са любезни, но бързо свърши студената бира и трябваше да сменим няколко марки.

Мариян Славов
София / 21 Май / 00:25 ч.
Martin Vatchkov
София / 07 Януари / 14:37 ч.
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg

Неприемливо обслужване от страна на сервитьорката. Не спазени 10% отстъпка, след резервацията от rezzo.bg

Отговор от ReZZo.bg:

В сайта на ReZZo.bg при потвърждение на всяка резервация в общите условия е описано, че при поискване на Вашата сметка трябва да представите SMS-а или e-mail-а, който сме Ви изпратили за потвърждение на обслужващия Ви персонал. Ако не следвате това условие от ресторанта имат право да не направят отстъпка от сметката Ви. След кореспонденция с клиента установихме, че е пропуснал да спази това условие, затова не е получил отстъпката към своята резервация.

Покажи всички коментари
направете резервация с до 20% отстъпка
направете вашата

резервация

с оферта

×

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

Брой хора

Възрастни:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

Тип резервация

основна зала:
20% Отстъпка
лятна градина (зала за пушачи):
20% Отстъпка

Тип резервация:

Изберете оферта:
Плащане
Или плати с карта
Powered by
Не откривате желаният от Вас час?
Направете запитване тук
ОФЕРТА

Масата Ви ще се пази до 15 минути

резервирай маса