Оферти

ресторант Таланти, Кулинарна академия HRC
25 и 26 април | 11:30 – 15:00 ч.
25 април е Денят на гулаша – най-обичаното унгарско ястие и символ на тяхната кухня!
По този повод Кулинарна академия HRC, Унгарският културен институт "Лист", ресторант Гундел (Будапеща), р-т "Таланти" и Food Connection Ви канят на специален унгарски брънч!
Специален гост:
Шеф Виктор Молдован – Executive Chef на легендарния ресторант Гундел, пристига в София специално, за да отбележим празника с вкусове от сърцето на Унгария!
Какво Ви очаква?
Супи: гулаш и рибена чорба
Предястия: кьорьозьот, лангош
Основни: пилешки паприкаш с нокедли, фьозелек
Десерт: тортата на тортите – Добош
И разбира се – специална селекция от унгарски вина, предоставени от Hungarian Wine Embassy.
Елате да отпразнуваме Деня на гулаша с аромат, традиция и незабравимо кулинарно изживяване!

Вторник, 7 май
Ресторант Talents
Този май събираме сили с Seewines и виненото имение Canoso от Венето, Италия, за вечер, в която вината и храната говорят сами за себе си.
Създадена през 1876 г., Canoso е семейна изба в сърцето на региона Soave Classico. Залагат на местни сортове като Garganega и Corvina, отглеждани върху вулканични почви – и резултатът е вино с характер, баланс и история. Минимална намеса, максимален вкус.
На 7 май ще можете да опитате 5 от техните вина – по чаша или в дегустационен сет, съчетани с вечеря, създадена специално за случая.
Вино на чаша:
*Mossa Garganega Spumante Brut – 125 мл / 10 лв
*Fonte Soave Classico 2024 – 125 мл / 11 лв
*Verso Soave Superiore Classico 2021 – 125 мл / 14 лв
*Terra Valpolicella Superiore 2019 – 125 мл / 18 лв
Passo Recioto di Soave Classico – 60 мл / 13 лв
Дегустационен сет (по 60 мл от всяко вино) – 60 лв
Дегустационно меню – 80 лв
*Бонбон от гъши дроб
*Домати по стил Моримото – стари сортове, азиатски микросалати, соев сос, саке, мирин, джинджифил
*Боката де каламарес – панирани калмари, тамариндов кетчуп, айоли, черен чесън
*Свинско бонфиле су вид – английски бекон, карамелизиран шалот, сос от Мадейра, пресни картофи
*Банофи – фъстъчен сабле, крем маскарпоне, солен карамел, банани
Представител на Canoso Winery ще бъде с нас, за да разкаже повече за историята, избата и вината.
Не сте свободни на 7-ми? Спокойно – вината и менюто ще са достъпни до събота, 10 май.
Местата са ограничени – резервирайте предварително!
Вкусът на Венето. В чаша. В Talents.
За Talents
Модерни класики, вдъхновени от света!
Създаден като място за обучение на бъдещи шеф готвачи, и като част от Кулинарна академия HRC, ресторант Talents бързо се превръща в синоним на висшата кулинария и добрата кухня в София. Всяка година млади и мотивирани таланти от цял свят влизат в ресторанта, за да демонстрират своите умения в готварството и ресторантьорството. Стремим се винаги да следим последните тенденции в света на кулинарията и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти.
Нашият главен готвач - Шеф Любен Койчев менажира екип от млади шеф готвачи от цял свят, като всеки един от тях притежава идентичен стил, който радва гостите на ресторанта.
Детайли
Допълнителна информация
Допълнителни опции
Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Брънч меню, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач
Начини за плащане
в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut
Разполага с
Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг
Работно време
Брой хора
Час
Вид резервация
Вид резервация
Изберете оферта
Масата Ви ще се пази до 15 мин
.
Коментари
Светозар Д.
Светозар Д.
Evgeni E.
Христина С.
Ясен Т.
Ясен Т.
Пламен П.
Борислава А.
Антон Н.
Калин Р.