close icon

Изтеглете приложението

arrow icon

Talents

location thin icon
location thin icon бул. Цар Борис III №59, София
arrow icon

Talents

  • location thin icon
    location thin icon бул. Цар Борис III №59, София
  • home icon
    home icon Район : Хиподрума
  • cutlery icon
    cutlery icon Кухня : Авторска, Фюжън, Френска и Брънч
  • money icon
    money icon Средна сметка : От 30 лв. до 40 лв.
Снимка #1 Снимка #1 Снимка #3 Снимка #4
Виж всички ( 4 )

Оферти

HUNGARIAN BRUNCH by guest chef VICTOR MOLDOVAN
HUNGARIAN BRUNCH by guest chef VICTOR MOLDOVAN
25 и 26 април | 11:30 – 15:00 ч.
Унгарски брънч в "Таланти" с шеф Виктор Молдован – по случай Деня на гулаша! 
ресторант Таланти, Кулинарна академия HRC
25 и 26 април | 11:30 – 15:00 ч.
25 април е Денят на гулаша – най-обичаното унгарско ястие и символ на тяхната кухня!
По този повод Кулинарна академия HRC, Унгарският културен институт "Лист", ресторант Гундел (Будапеща), р-т "Таланти" и Food Connection Ви канят на специален унгарски брънч!

Специален гост:
Шеф Виктор Молдован – Executive Chef на легендарния ресторант Гундел, пристига в София специално, за да отбележим празника с вкусове от сърцето на Унгария!
 
Какво Ви очаква?
 Супи: гулаш и рибена чорба
 Предястия: кьорьозьот, лангош
 Основни: пилешки паприкаш с нокедли, фьозелек
 Десерт: тортата на тортите – Добош
 И разбира се – специална селекция от унгарски вина, предоставени от Hungarian Wine Embassy.

 Елате да отпразнуваме Деня на гулаша с аромат, традиция и незабравимо кулинарно изживяване!
Thеmed Dinner: Wine & Flavours with Seewines and Canoso
Thеmed Dinner: Wine & Flavours with Seewines and Canoso
Цена Дегустационен сет: 60 лв./ Цена Дегустационно меню: 80 лв.
Talents x Seewines x Canoso – Вино & Вкус 
Вторник, 7 май
Ресторант Talents

Този май събираме сили с Seewines и виненото имение Canoso от Венето, Италия, за вечер, в която вината и храната говорят сами за себе си.
Създадена през 1876 г., Canoso е семейна изба в сърцето на региона Soave Classico. Залагат на местни сортове като Garganega и Corvina, отглеждани върху вулканични почви – и резултатът е вино с характер, баланс и история. Минимална намеса, максимален вкус.
На 7 май ще можете да опитате 5 от техните вина – по чаша или в дегустационен сет, съчетани с вечеря, създадена специално за случая.

Вино на чаша:
*Mossa Garganega Spumante Brut – 125 мл / 10 лв
*Fonte Soave Classico 2024 – 125 мл / 11 лв
*Verso Soave Superiore Classico 2021 – 125 мл / 14 лв
*Terra Valpolicella Superiore 2019 – 125 мл / 18 лв
Passo Recioto di Soave Classico – 60 мл / 13 лв

Дегустационен сет (по 60 мл от всяко вино) – 60 лв

Дегустационно меню – 80 лв
*Бонбон от гъши дроб
*Домати по стил Моримото – стари сортове, азиатски микросалати, соев сос, саке, мирин, джинджифил
*Боката де каламарес – панирани калмари, тамариндов кетчуп, айоли, черен чесън
*Свинско бонфиле су вид – английски бекон, карамелизиран шалот, сос от Мадейра, пресни картофи
*Банофи – фъстъчен сабле, крем маскарпоне, солен карамел, банани

Представител на Canoso Winery ще бъде с нас, за да разкаже повече за историята, избата и вината.

Не сте свободни на 7-ми? Спокойно – вината и менюто ще са достъпни до събота, 10 май.
Местата са ограничени – резервирайте предварително!

Вкусът на Венето. В чаша. В Talents. 
 

За Talents

Модерни класики, вдъхновени от света!

Създаден като място за обучение на бъдещи шеф готвачи, и като част от Кулинарна академия HRC, ресторант Talents бързо се превръща в синоним на висшата кулинария и добрата кухня в София. Всяка година млади и мотивирани таланти от цял свят влизат в ресторанта, за да демонстрират своите умения в готварството и ресторантьорството. Стремим се винаги да следим последните тенденции в света на кулинарията и да надхвърляме очакванията на нашите клиенти.

Нашият главен готвач - Шеф Любен Койчев менажира екип от млади шеф готвачи от цял свят, като всеки един от тях притежава идентичен стил, който радва гостите на ресторанта.

 

 

Коментари

Светозар Д.

София / 31.05.2024
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Беше като посещение в работнически стол по соц време. Храната свърши - нямаше супа, намери се само една студена порция с месо, а ние ядохме тънка порция грах с малко хляб. През това време готвачите скучаеха и никой не се трогна от това, че останахме гладни. От години не съм си тръгвал от ресторант без да оставя и стотинка бакшиш.

Светозар Д.

София / 18.01.2024

Evgeni E.

София / 09.12.2023
Super e !

Христина С.

София / 19.02.2023
ПРОВЕРЕНО ОТ ReZZo.bg Прекрасно място, вкусна храна, чието приготвяне виждаш. Много ни хареса!

Ясен Т.

София / 20.07.2022
Отново уникално преживяване за сетивата. Този път споделено :D ? Благодаря ви
arrow icon

Детайли

Допълнителна информация

Допълнителни опции

Лятна градина/тераса, Бебешко столче, Брънч меню, Паркинг, Подходящ за бизнес среща, Подходящ за рождени дни, Подходящ за групи и Шеф готвач

Начини за плащане

в брой, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Borica и Revolut

Разполага с

Wi-Fi, Лятна градина, Паркинг

Работно време

09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
09:00 - 23:00
Не работи
09:00 - 23:00
направете резервация с до 20% отстъпка

Направете вашата

Резервация с оферта

close icon blue tag icon

ВСЯКА ВТОРА ПИЦА С 50% ОТСТЪПКА

При посещение в обекта е необходим зелен сертификат

people icon Брой хора

Възрастни
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Брой деца до 12г.
Брой деца до 12г.
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
За тази дата имате възможност да изберете и предплатите маса

clock icon Час

11:00
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
РЕЗЕРВИРАЙ
11:00
оферта
11:00 15% Отстъпка
РЕЗЕРВИРАЙ

cutlery icon Вид резервация

cutlery icon Вид резервация

Изберете оферта
Плащане
Или плати с карта
Powered by

Масата Ви ще се пази до 15 мин

.
Пълни условия за резервация gray arrow right
резервирай маса